Molim preporuke,koji monitor do 2200kn,23" ili 24",full hd?
Monitor od 23"ili 24"
- poruka: 50
- |
- čitano: 9.557
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
taj samsung sm p2370,23" mi se čini best od ponuđenih.
po cijeni da ali kad bi mogo birat bilo koji od ovih izabro bi samsung T240
benq 2400hd imam ga odlican je....
2200kn u hg spotu
Uzmi si SAMSUNG 24''... Cijena je 2,185.00 kn..
Ma svi mi se čine dobri,ne mrem se odlučiti!
Ja bi osobno isao na ovaj model ! BENQ V2400W
Imaju ga u HgSpotu za 2300 kuna !
Ima sve sto se pozeliti moze ! Jedina zamjerka moja, ide sto nije FullHD !
Jedan User Review !
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1318577
ja imam obicni t220 vec pola god i mogu reci da je odlican monitor i da nemam nikakve zamjerke, pa ni najmanje
sve u redu ... ali zašto 23 il 24" na ovaj tvoj komp??
uzmi si 22" neki LG il samsung i miran si par godina
ja kupio full hd monitor za 1389 kn 22"
Odličan benq v2400w
super ti je samsungov t240-on ti je 50-100kn skuplji al je predobar....
Odlučio kupiti samsung 2433BW.U ponedjeljak tražiti u hg šrotu slav. brod da ga naruče,nadam se da će moći.
Odlučio kupiti samsung 2433BW.U ponedjeljak tražiti u hg šrotu slav. brod da ga naruče,nadam se da će moći.

Nisi me razveselio,ali u pon.ću čuti što kažu u hg.Po dosadašnjim iskustvima ne trude se prodati.

Nisi me razveselio,ali u pon.ću čuti što kažu u hg.Po dosadašnjim iskustvima ne trude se prodati.

Ako je tako,saznati gdje ima to što hoću,sjesti u auto i vozi po robu.
Na kojoj udaljenosti sjedis od kompa? Ako mislis toliko velik ekran (26'') uzimat rade razmisli da si kupis neki 32'' lcd ili 37'' plazmu, danas su dosta jeftini i em imas tv em monitor...
Na kojoj udaljenosti sjedis od kompa? Ako mislis toliko velik ekran (26'') uzimat rade razmisli da si kupis neki 32'' lcd ili 37'' plazmu, danas su dosta jeftini i em imas tv em monitor...
ako ga nećeš koristiti kao TV nemoj kupovati veći od 22" jer nema potrebe. Jedino ako imaš bežični miš i tipkovnicu pa se možeš udaljiti od monitora 3 do 4 metra onda ima nekakvog smisla, ali ovako da sjediš na 1 - 1,5 m nikakve koristi samo štete.