Evo stigao je lg w2486l u protisu ima led pozadinsko osvjetljenje ali cito sam review u cnet i tamo je pisalo has a low brightness level a ima 2 mil:1 kontrast kako je to moguce?
LG w2486l
- poruka: 17
- |
- čitano: 3.534
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zbilja to ne bih potvrdio, po meni ima zbilja predobar brightness, i jos mi nije na maximumu, a nisam prije vidio (doduse nisam ih ni jako puno vidio, ali dosta) da netko ima veci.....mozda neki kvar na njihovom?
ja ga bas planiram kupit sebi... a ovaj kontrast je moguce ostvarit na ledicama... jeli ga ima netko? kakvi su dojmovi..
Pa ja ga imam!Da, mozda se to ne kuzi, mogu i sliku stavit......jedino sto me smeta na tom monitoru jest sto nema nosac za zid (ili ga ja to ne mogu nac, uvjeren da nema)....inace samo pohvale....a inace se ne kuzim u matrice, pa neznam sta je lose u tome sta ima TN matricu......Inace monitor SVIJETLI
lol stavia bi ga na zid? pa kako je igrat na njemu.. kolko se trebas udaljit od njega?
Ma monitor niš ne valja ima 10 puta boljih monitora od 2150 kn.
jbg vec je narucen... :(
zasto ne valja?
jbg vec je narucen... :(
zasto ne valja?
Jer se može nabavit puno boljih monitora za manju cijenu.
puno boljih.. pa daj malo bolje objasni i reci koji.. ja ne znam puno o monitorima.. pa me eto privuka ovaj kontrast i dizajn :D :D
dosa je novi lg u adm-a. LG E2250V-PN... on ima 5m kontrast...
Nemam puno iskustva s monitorima, pa ti ni ne mogu nes posebno govorit, uglavnom, ja sam jako zadovoljan, pogotovo kad igram igre....najvise u GTAIV, jer je ona (po meni) dosta "tamna" igra, ne bih ga mijenjao, za druge monitore stvarno neznam, i neznam koji bi za tu cijenu bio bolji........jesi li kad si mislio "bolji od w2486l", naravno za sličnu mislio isto na LED monitore?
Ma monitor niš ne valja ima 10 puta boljih monitora od 2150 kn.
Daj nam linkove koji bi to bili.
Baš je i meni zapeo za oko ovaj LG.. možda ga drugi tjedan ubodem.
Ima li netko dodatnih komentara na taj monitor (vbidim na netu puno hvalospjeva po forumima i službenim review-ima)?
Vjerojatno ću sada oko blagdana (ne ja nego .... roditelji) uzeti ovaj ekran ... imate li prijedloga za neki bolji .... mora biti LED (manje troši) zato jer mi roditelji neće financirati LCD a o TFT-u da ne govorim.
Vjerojatno ću sada oko blagdana (ne ja nego .... roditelji) uzeti ovaj ekran ... imate li prijedloga za neki bolji .... mora biti LED (manje troši) zato jer mi roditelji neće financirati LCD a o TFT-u da ne govorim.
Nije LED, ali razlika između 25 i 35 wati potrošnje je ionako posve zanemariva u realnim uvjetima.
Nije LED, ali razlika između 25 i 35 wati potrošnje je ionako posve zanemariva u realnim uvjetima.
Ovaj je 23" a onaj 24" e da .... odbijen zahtijev za LCD-om već je bilo nagovaranja ..... ali .... kad ja budem financirao onda ću i birati (kompletno) a za sada samo LED ulazi u obzir.
Ovaj je 23" a onaj 24" e da .... odbijen zahtijev za LCD-om već je bilo nagovaranja ..... ali .... kad ja budem financirao onda ću i birati (kompletno) a za sada samo LED ulazi u obzir.
Da, ali ovaj je 23" super slike, a onaj 24" katastrofe... Ali dobro...dosta ljudi ogugla na tu katastrofa sliku jer ne zna za bolje. Znači roditelji su ti tehnički neobrazovani i padaju na medijski hype, eh, tu se teško može pomoći. Suosjećam
Da, ali ovaj je 23" super slike, a onaj 24" katastrofe... Ali dobro...dosta ljudi ogugla na tu katastrofa sliku jer ne zna za bolje. Znači roditelji su ti tehnički neobrazovani i padaju na medijski hype, eh, tu se teško može pomoći. Suosjećam
Imaš li prijedlog koji ekran .... meni se ovaj ćini kao najbolji izbor ... Neznam meni još fali slike od starih "debelih" xD
Imaš li prijedlog koji ekran .... meni se ovaj ćini kao najbolji izbor ... Neznam meni još fali slike od starih "debelih" xD
Da trenutno kupujem monitor, išao bi na ovoga HP-a. But that's just me... Probaj negdje baciti oko na ovog LG-a, možda ti bude ok. Masa ljudi je "zadovoljna" s TN monitorima (moj brat included ). Tako da, nije ni to kraj svijeta.