@rambox Ocito san zaboravia dopisat kako neman zelju za necim vrhunskim jer PC koristim za surfanje, ulagano igranje igara te editiranje videa tako da je moje pitanje: da li je to tolika drasticna razlika izmedu tih panela kao sta kazes?
EDIT: hvala na pomoci....zanima me jos kratko samo da li je Philips po pitanju monitora živi shit kolko mogu primjetit po internetskim forumima ili to ljudi pretjeruju u usporedbama sa drugim kompanijama....i da opet napomenem, nemam neku zelju od ocnog orgazma kad ugledam sliku na monitoru al opet s druge strane zelim da bude pristojno :D
Ime monitora ti danas ne znači previše, jer samo nekoliko firmi proizvodi LCD panele, a Phillips kao i večina drugih imena nije među njima.Phillips je danas samo staro ime, kao recimo Grundig itd a sve ostale tehnikalije proizvode druge firme.Na monitoru može pisat i Mujo, ja ču ga kupit ako koristi dobar i provjereni LCD panel+standardna garancija 2-3godine.Dakle na kraju ostaje ista preporuka, Alzashop kupovina ili ak očeš moš riskirat sa ED pa kaj bude bit če.
Najednostavnija opcija je Links, ali treba dodat još 250kn no onda si sigurani+monitor nosiš doma odma nakon kupnje.Dakle to je Benq AMVA monitor, kao i onaj kučištem malo drukčiji Benq iz Alzashop ili ED ponude.Ako slučajno ne znaš neke detalje, tu su dolnji linkovi pa vidi koje su lako uočljive razlike AMVA vs IPS LCD panela.
Na monitore sa TN LCD panelom zaboravi, to se danas ne kupuje osim u krajnoj nuždi kaj drugo.
https://www.links.hr/hr/monitor-24-led-benq-gw2470h-4ms-250cd-m2-200000001-d-sub-hdmi-crni-100333221