Zasto ne superbest buy BenQ GW2760 za 160 eura ili samo 155 eura sa tim kuponom kad prvi put otvoris stranicu.
Da je 2x skuplji i dalje bi bio odlican best buy, pohvaljen vec 100 puta na temi itd. Kako je samo za multimediju mislim da ti bolje dodje 27" dijagonala.
U Hrvatskoj je trenutno svugdje nedostupan. Pazi, HM model koji je dostupan u Hrvatskoj i taj bez HM nisu jedno te isto, tj. postoji velika razlika. Ovaj bez HM, znaci GW2760 je isto sto i GW2760HS samo bez HDMI utora i bez zvucnika.
EDIT: nisam vidio da zelis pivot, onda bih ti opet preporucio BenQ i to ovaj: 24 "BenQ BL2410PT Prednost U2414H vidim samo u manjem okviru, zvanom bezel-u. Puno vecu prednost vidim u AMVA matrici, tj. 2.5 - 3 - 3.5 puta boljem statickom kontrastu (napisao tako jer ko ce ga znat koji te model moze potrefit, 3000:1 je prosjecni kontrast kolko sam skuzio), nikakvom IPS glowu koji je navodno smanjen kolko got moze biti kod U2414H. Radi tog kontrasta bi ponajprije imao bolji dozivljaj igranja po noći.
Benq, ha? Ima li nesto da je 27"? Mislim si buduci da nemam LCD TV da kupim sto veci i deri.
Pitanje 2 - kupovina preko tog Alzashopa je bez poreza za HR?