Isplativost CRT-a

poruka: 8
|
čitano: 2.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Isplativost CRT-a

Pozdrav, posto mi je prije par dana otisa monitor, a nemam garancije i popravak bi mogao bit oko 200-250kn minimalno zanima me da li se isplati uzet Samsung 959NF CRT monitor za 200kn preko njuskala za trenutnu upotrebu. Za nekih mjesec-dva cu uzet Dell U2312HM.

Konkretno me zanima za kvalitetu slike naprema mom LG Flatron W2253TQ, a pretpostavljam da je u igrama bolji zbog 87Hz refresh ratea.

Max. rezolucija za taj monitor je 1600x1200 ako se ne varam i to mi je ok.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Isplativost CRT-a

Omjer cijene i kvalitete ti je dobar.

Nisu CRT monitori nešto lošiji stoga što su stariji od LED ili LCD-ova već su tu negdje.

Jedino što su danas LCD više u upotrebi!

Kao zamjenski zašto ne-{#}.

15 godina
neaktivan
Isplativost CRT-a

Da, ma treba mi samo na max. 3mj dok ne uzmem novi, a ovaj samsungov model je sudeci po svemu odlican za te pare. To sto vise trosi i sto je ogroman mi ne smeta :)

0 0 hvala 0
17 godina
Isplativost CRT-a

Pa CRT je bolji od LCD-a po svemu osim potrošnji i ogromnim dimenzijama.

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Pa CRT je bolji od LCD-a po svemu osim potrošnji i ogromnim dimenzijama.

Kako koji. Rani LCD-ovi su znali imati jako loše boje. CRT-ovi međutim skoro u pravilu pate od defokusiranja, različite veličine pixela u sredini i kutevima, različitog intenziteta RGB komponenti horizontalno, "disanja" slike pri promjeni svjetline...

15 godina
neaktivan
Isplativost CRT-a

Ne bi ni uzima CRT da nije malo kvalitetniji, 959NF je bio jedan od najboljih u svojoj klasi a i danas pojede jeftinije LCD-ove koliko sam procita po forumima. Doduse ovaj moj LG, iako ima losiji prikaz crne (a i boje su mu malo isprane), ima nizak input lag i sasvim je ok za igranje ali kvaliteta slike nije bas nesto...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nabavi taj.

EDIT:

mislim na ovaj CRT. Pa ionako ti je za kraće vrijeme. Ma i da uzmeš neki za 100 kn isplati se samo da radi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 22:41 (Brian).
15 godina
neaktivan
Brian kaže...

Nabavi taj.

EDIT:

mislim na ovaj CRT. Pa ionako ti je za kraće vrijeme. Ma i da uzmeš neki za 100 kn isplati se samo da radi.

Cekat cu do pon. jer ovaj LG je na popravku a serviser jos nije otkria u cemu je problem. Pretpostavlja da je do nekih kondenzatora i da moze jeftino popravit pa cu se strpit jos malo :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice