Zanima me isplati li mi se uzimati monitor od 21.5'' za moju konfiguraciju: Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB, AMD PHENOM II X2 550 BE ?
Zelim snimati itd., a monitor mi pre mal a kad igram lol-a :D, nemogu nista vidit sa svojim 17'' monitorom haha :D
Zanima me isplati li mi se uzimati monitor od 21.5'' za moju konfiguraciju: Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB, AMD PHENOM II X2 550 BE ?
Zelim snimati itd., a monitor mi pre mal a kad igram lol-a :D, nemogu nista vidit sa svojim 17'' monitorom haha :D
Naravno da se isplati ! Mali monitor ti je ujedno i ogranicenje zbog kojeg ti se ne isplati uzimat jacu grafu !
Da ali pitanje je i sta ce dobiti sa vecim monitorom a ovom grafom...ja sam imao ovu i ona je plafon za 17 incni monitor...bolje je prvo grafa pa tek onda monitor...
velicina monitora ti nema veze sa grafickom.
mozes i na LCD 42" televezor ici sto se graficke tice.
Jedino sto utice je rezolucija al graficke su vec od prije par generacija sasvim sposobne gurati full HD bez problema tako da sto se toga tice ne sikiraj se.
Uzmi sto veci monitor mozes i ako moze HD rezzolucija jos bolje i ne brini se.
Nemoj ostavljati oci na 17" i slicnim.
Moj comp na kojem gledam filmove na TV iima 4850 graficku koja je starija genearcija is ve ide glatko bez problema pa i neke irge u full hd rezoluciji tako da ne brini se uzmi sto veci monitor, hd rezoluciju i cuvaj oci.
pozdrav!
hvala puno.. odlucio sam da cu uzet monitor a za grafu me nije briga :P Ako jos imate nekakvih prijedloga slobodno recite
Isplati ti se uzimat. LOL nije zahtjevan i na većoj rezoluciji će se tvoja grafička bez problema nositi s njim.
Hvala vam puno! Bug jedini forum koji daje dobre odgovore i koji uopce odgovara ahha :D