Gdje kupiti Eizo?

poruka: 6
|
čitano: 6.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gdje kupiti Eizo?

Tko u Hrvatskoj zastupa, tj. prodaje Eizo monitore?

Konkretno me zanima kupnja monitora sa S-PVA panelom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje kupiti Eizo?

OK

U nas najvjerojatnije nema zastupstva za Eizo monitore.

Ako netko zna ikakvu informaciju o mogučnosti kupovine LCD monitora za grafičku obradu (VA tahnologije - PVA ili IPS) u Hrvatskoj bio bih vrlo zahvalan, s obzirom na to da veliki distributeri računalne opreme u nas na svojim web stranicama ne navode tu specifikaciju u ponudi proizvoda i već mi je dojadilo ono pitanje : "A što će vam to?" za robu koju nemaju trenutno u trgovini.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gdje kupiti Eizo?

Imaš u VE-MIL-u ali samo par komada

možda baš takav tražiš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gdje kupiti Eizo?

Melcomp Varaždin.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje kupiti Eizo?

Zahvaljujem na korisnim porukama!

Na jednom forumu sam procitao temu pod nazivom "podupirite lokalne trgovine", i stvarno sam se trudio da podupirem "lokalne trgovine". Rezultat je najcesce bio ponizavajuci, uz rijetke iznimke. ne znam u cemu je kvaka. I za monitor sam pokusao poduprijeti lokalnu trgovinu... Sad sam pronasao uzi izbor monitora, te stedim za kupovinu istog.

Zadnjih dvije godine dana potrosio sam nekoliko tisuca dolara (USD) kupovinom manje u domacim (cash and carry) i vise u stranim trgovinama (online) i prikupio nesto dozivljaja i iskustava. U jednoj web trgovini ustedio sam osam tisuca kuna u usporedbi da sam iste proizvode kupio u domacim trgovinama, da su lokalni trgovci pokazali imalo interesa da mi te iste proizvode prodaju po lokalnim cijenama. Da, da, da... Ne radi se o e-buyu i rabljenim proizvodima, a platio sam i dostavu i carinske troskove i pdv. Kod nas sam dozivio nezainteresiranost, neprofesionalnost, neangaziranost.... nesto slicno onome kako narod dozivljava drzavne institucije, a ovdje se radi o privatnim tj. "kapitalistickim" tvrtkama. Opet kazem cast izuzecima. Samo se pitam cime se vlasnici tih tvrtki bave - valjda nisu u drzavnim institucijama?

Nemam namjeru nikog reklamirati ili pljuvati, sam bih naveo neke primjere iz vlastitog iskustva u ulozi kupca namjerno izostavljajuci negatvna iskustva iz domacih trgovina:

B&H PhotoVideo - foto, video, audo, software, hardware trgovina s najprofesionalnijom uslugom ponude i dostave (a stedi i kucni budzet)

Symantec - nemaju problema s telefonskom podrskom kupcima na svoj racun

OnOne Software   - specijalizirani pluginovi za Photoshop software, veoma se trude

O&O   - software za odrzavanje tvrdih diskova, preporucam

Prizma d.o.o. - prvenstveno foto i video oprema, vrlo profesionalni

Makromikro -   bez zamjerki

Adobe - vrlo losa online trgovina izvan US i podrska kupcima CS softwarea, online podrska se zasniva na tome da ih telefonski kontaktirate u Sjedinjene Drzave; software im je vrhunski.

Krivo mi je sto u Hrvatskoj nema pravih online trgovina, samo par polu-online pokusaja

Nemojte nista zamjeriti, to su samo iskustva jednog "napacenog" kupca :)

republika dt-ht

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gdje kupiti Eizo?

Kako sam zaboravio.

Ako Vas put slucajno dovede u Kyoto, nemojte propustiti BiC Camera Store, na glavnom zeljeznickom kolodvoru, tamo gdje staje Shinkansen. Nakon te trgovine neko vrijeme mi je bilo zao sto ne koristim suncane naocale. Na pet ili sest katova nude razne IT proizvode, nitko Vas ne ometa dok proucavate ponudu, ali cim nesto odlucite kupiti usluzivati ce Vas dvoje trgovaca i nenametljivo Vam nuditi dodatnu opremu. Rasvjeta definitivno przi mreznicu oka i ako ne znate sto zelite kupiti povedite egzorcista sa sobom :)

republika dt-ht

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice