Evo otac donio sa hvara lg-ovu televizijicu /ekran flatron m228wa , materi se nije svidjela pa meni palo napamet da je ja prisvojim za sekundarni ekran , jos cu se odlucit sta se toga tice , dakle s obzirom da dell u2311h koristim već par mjeseci napisat ću o njemu par riječi , napraviti usporedbu boja tn vs ips i snimiti video 5ms na lg-u vs 8 ms na dell-u i pobit "mit" o ghostingu haha , pa da poćnemo , sa dell-om sam i više nego prezadovoljan otkad ga koristim , od prekrasnih boja , svježe bijele i tamne crne , do 8-satnog rada ispred njega bez ikakvog umaranja oćiju , preko dizajna samog ekrana , svime sam oduševljen , još da se nisam zajeb_ao i uzeo ga u telebitu za 2300kn nego prićekao adm sve bi bilo krasno xd , ekran je u radu jedva topal , ne troši preko 30w struje i manje od 1w u stand by modu , i ima tu svetu ips matricu koju su svi s punim pravom toliko savjetovali , zašto ? mislim da dolje navedene slike govore 1000 rijeći , vjerujte mi kad nakon ips matrice pogledate u jednog nekvalitetnog lg-ovog tn-a okrene vam se želudac , dakle nemojte padat na led pozadinsko i ostale điđe , ekran definitivno ima sve savjete od mene , također sam snimio par minutni video igranja call of duty 4 , lg ima odaziv 5ms a dell 8 ms , i svi se zabrinjavaju oko toga , kažem vam naigrao sam se s ovim ekranom i to je jedno hardcore marketinško smeće , znam da je kvaliteta videa očajna al jbg , i moja kamera je , imate i 2 slike pod kutom da vidite kako ips matrica ne gubi boje , pa eto uživajte :