Evo imam ovaj monitor vec 3god. i prezadovoljan sam samo da kazem da se bas dobro ne razumijem u monitore. I ako ima 5 ms ja nisam nikako primjetio laganje.E sad je je pitanje uzeti cu novi comp grafa ce biti hd5970 ili neka iz 6xxx serija to jos nisam sigran.Da li da promjenim ovaj monitor ili da ga ostavim,znam da je 22 i da nema full hd i to,al vi odlucite.Monitor bi sluzio iskljucivo za igranje skoro 24 h na dan pa ako bi preporucavali monitor da znate da ce sluziti za gaming pa bi vas molimo da mi nesto u tom smjeru preporucite.Iso bi do cifre 2500 kn.Hvala.
Asus-VW220D
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.873
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo imam ovaj monitor vec 3god. i prezadovoljan sam samo da kazem da se bas dobro ne razumijem u monitore. I ako ima 5 ms ja nisam nikako primjetio laganje.E sad je je pitanje uzeti cu novi comp grafa ce biti hd5970 ili neka iz 6xxx serija to jos nisam sigran.Da li da promjenim ovaj monitor ili da ga ostavim,znam da je 22 i da nema full hd i to,al vi odlucite.Monitor bi sluzio iskljucivo za igranje skoro 24 h na dan pa ako bi preporucavali monitor da znate da ce sluziti za gaming pa bi vas molimo da mi nesto u tom smjeru preporucite.Iso bi do cifre 2500 kn.Hvala.
Kak da mi odlučimo, pa nismo mi ti koji će se igrati.
Po meni, 22˝ je sasvim dovoljno.
Ipak, ako imaš love, možeš slobodno uzet neki FullHD, HD5970 neće imat ništa protiv njega
Kak da mi odlučimo, pa nismo mi ti koji će se igrati.
Po meni, 22˝ je sasvim dovoljno.
Ipak, ako imaš love, možeš slobodno uzet neki FullHD, HD5970 neće imat ništa protiv njega
Da ali mislim 22 je i meni dovoljno ali ipak nije full hd i VGA a posto cu imati hd 5970 znaci trebo bi uzeti.
Evo sto bi ocekivo od novoga monitora:
-2 ms ali stvarnih ne samo da je na papiru
-24 incha
-do 2500 kn
-full hd
-i da je kvalitetan i dobar za igrica
-potrosnja struje mi nije bitna
-da ne bude lcd/tv nego sam lcd
I da li uz lcd dolazi hdmi kabal i ako ne koji bi trebo kupiti
Ajde sad da cujem prijedloge