Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.272.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Vaš Desk
rookica19 kaže...

evo ja gleda neke videe po jutubu i vidija jednu dobru ideju pa san sebi napravija i preporučan i drugima, lipo izgleda i uklapa se u sobu

ako imate slušalice a držite ih na stolu ili negdi a smetaju vam, ovako, ako imate koji čep od vina, one drvene ili šta već, uzmite to i jednu brukvu, zacipajte brukvu u zid, i natakajte taj čep na nju, i eto home-made stalka za sluške {#}

malo su slušalice meni ukrivo i mrtvo smeće su, došle su 17 kn pa se ne žalin, al stvarno uživo lipo izgleda i ne primjećuje se puno..

Evo kako sam ja napravio..

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=241&jumpto=3444666&sort=asc&view=flat

A moje slušalice su bile 30kn u konzumu, minton neke {#}

Toni
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 23:34 (rapture686).
14 godina
neaktivan
Vaš Desk
Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 23:43 (rookica19).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Hahaha, vi koji imate te jeftinjake od slušalica ste napravili te stalke, a ja koji imam skupe ih stavljam svugdje, dobro da nisu u zahodu :S

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Tek kad sam objesio slušalice na stalak skužio sam koliko su mjesta same one zauzimale i koliki su nered pravile.

Imam još tih PCI covera čega li, sad smišljam još za šta bi ih mogo iskoristit, ako ima netko ideju, pucajte {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

stavi 2 ta jedan pokraj drugog na zid spojene i objesi gamepad tu ako imas {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

stavi 2 ta jedan pokraj drugog na zid spojene i objesi gamepad tu ako imas {#}

A neš bi tako i mogo, čisto iz dosade {#}

Toni
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo i moga, ispričavam se na neredu ali sada su mi ispiti pa nemam vremena napraviti generalku u sobi :/

Kanta Kanta
Desk Desk
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bruno_123 kaže...

Evo i moga, ispričavam se na neredu ali sada su mi ispiti pa nemam vremena napraviti generalku u sobi :/

Lijepo i jednostavno, nered kao i kod mene u ovo vrijeme. {#}

Al fali ti čokolada {#}

13 godina
neaktivan
Vaš Desk

ma samo da prođem sve i onda lagano generalka i sobe i kompa :) mislim da će totalno drugačije izgledati mada još nisam koncipirao kako će točno sve izgledat :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bruno_123 kaže...

Sub stavi na pod.

Nego, čemu toliko zvučnika, vidim gore na polici 2, kraj ekrana 2 :O

16 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
ako imate slušalice a držite ih na stolu ili negdi a smetaju vam, ovako, ako imate koji čep od vina, one drvene ili šta već, uzmite to i jednu brukvu, zacipajte brukvu u zid, i natakajte taj čep na nju, i eto home-made stalka za sluške {#}

{#}

Ma kakav crni čep. Makaršta! Fino kupiš kuku za meso i boli te uvo.

Kuka za meso bez beda izdrži težinu svinjske polovice. Kuka za meso bez beda izdrži težinu svinjske polovice.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
13 godina
neaktivan

volim slušati muziku kada ne učim, jako jako glasno hahahah, jedno vrijeme sam imo još 2 ispod stola 100 wattna, stari je dobio sijede za to vrijeme pa sam iz kolegijalnosti te zvučnike uklonio :)

15 godina
neaktivan
bruno_123 kaže...

volim slušati muziku kada ne učim, jako jako glasno hahahah, jedno vrijeme sam imo još 2 ispod stola 100 wattna, stari je dobio sijede za to vrijeme pa sam iz kolegijalnosti te zvučnike uklonio :)

Haha, zbilja lijepo od tebe ;)

Ali upozoravam te, glasno slušanje na takvim zvučnicima ti nije dobro za uši, druga stvar bi bila da slušaš na hi-fi.

Btw. ako ti se da, pročitaj moj savjetnik za izbor zvučnika, tu ima par stvari o glasnoći i kvaliteti.

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-izbor-pc-zvucnika/166332.aspx

12 godina
The Man kaže...
rookica19 kaže...

{#}

Ma kakav crni čep. Makaršta! Fino kupiš kuku za meso i boli te uvo.

HAHA {#}. Sennheiser hd 201 u visečoj pozi. Super sluje!

coffe,coffe,coffe.....
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Nitko još nije primjetio da uz njih visi i...

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vaš Desk

Zasto neki imaju po 2 monitora ? {#}

1 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
doa9494 kaže...

Zasto neki imaju po 2 monitora ? {#}

zato sta glume nesto svi, malo kome triba dva monitora

ima se, meže se
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

Nisi nikad probao multitasking preko 2 monitora. Puno je lakse za radit sa 2. I to bas sa 2 za multitasking, sa 3 je vec teze jer se dosta glava pomice...

Uglavnom definitivno bolje nego radit na jednom :)

Moj PC  
14 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vaš Desk

ja mislim da je najbolje raditi na 2 televizije od 107 centi

1 15 hvala 0
14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

I kako su oci?

14 godina
neaktivan
Vaš Desk

raditi na dva monitora je predobro i ko god to opvrgne, sigurno nije imao priliku to isprobati to uživo. ja sam jedno vijeme koristio dva monitora no zbog manjak prostora, morao sam se riješiti jednog. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Vaš Desk

Dobro, dajte prestanite s offtopicom.

Moderatori, otvorite temu: Vaš Desk P&O.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Dobro, dajte prestanite s offtopicom.

Moderatori, otvorite temu: Vaš Desk P&O.

Već sam ja pokušao pokrenuti tu temu, ali bio je preslabi odaziv i obrisana je. Vjerojatno će uspjeti kad moderatori osobno to pokrenu, obično to tako biva.

Volim miris friško pečenih tranzistora.
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo i mog malog kutka.....mira i spokoja :) pozz

p.s. da nebi bilo zabune, radijatori mi nerade....odavno smo presli na ekonomicniji nacin grijanja :)

Moj PC  
19 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
etnes kaže...

raditi na dva monitora je predobro i ko god to opvrgne, sigurno nije imao priliku to isprobati to uživo. ja sam jedno vijeme koristio dva monitora no zbog manjak prostora, morao sam se riješiti jednog. 

ja imam 2 kad dodjem u sk gdje je jedan smrt covjece :S jednostavno predobra navika :D

Pranja.
17 godina
Vaš Desk

Evo malo kreativnog nereda u 2 sata ujutro.

Moj PC  
35 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bestija kaže...

O kolega.. poštovanje.. imamo mislim isti monitor.. a i struka nam je izgleda slična :D

Play Hrad Play Cool
16 godina
The Black Iso kaže...
Bestija kaže...

O kolega.. poštovanje.. imamo mislim isti monitor.. a i struka nam je izgleda slična :D

Također... Nisam jedini koji crta do kasnih sati... {#}

17 godina
protjeran
amater_2 kaže...
The Black Iso kaže...
Bestija kaže...

Također... Nisam jedini koji crta do kasnih sati... {#}

haha.. muke po crtanju.. ima se vremena a onda sve zadnju noć.. haha.. je netko ovdje arhitekt ili samo građevinar ?
sorry na offtopic ;)

Play Hrad Play Cool
17 godina
Vaš Desk

Ubile me ove legalizacije ali biće kikija.Baš razmišljam o prodaji ovih  monitora i kupnji dva malo veća.Ima tko ideju koje a da nisu lošiji od ovih ZR24w.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice