WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.040.164
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...

Lumia 640 XL, DS 3G ima neki žešći problem(hardware/software). Mobitel mi se u manje od dan resetirao dva puta.

Zadnji build izvan Insidera. Uključena Cortana(en_US regija i jezik).

I moja 640 DS (iz Extreme Digitala) je to znala raditi. S vremenom je samo od sebe prestalo. Bratu se tek odnedavno pojavilo...640DS iz vipa. Užasno mu je bitno da je dostupan na mob kad je dežuran, a M$ smeće se samo od sebe resetira preko noći... Da po3,14zdiš...

Uglavnom, ni on ni ja, nakon više od godinu dana terora više nemamo živaca za majkrosoftovu nesposobnst i traljavost (jedan model telefona, a 100 različitih kombinacija problema i svaki je priča za sebe). Pičimo natrag na android prvom zgodom, a oni nek svoje poluproizvode uvaljuju nekom drugom.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
odjavljen
Mr. Fugitive kaže...
Dex.pwn kaže...

Lumia 640 XL, DS 3G ima neki žešći problem(hardware/software). Mobitel mi se u manje od dan resetirao dva puta.

I moja 640 DS (iz Extreme Digitala) je to znala raditi. S vremenom je samo od sebe prestalo. Bratu se tek odnedavno pojavilo...640DS iz vipa. Užasno mu je bitno da je dostupan na mob kad je dežuran, a M$ smeće se samo od sebe resetira preko noći... Da po3,14zdiš...

Uglavnom, ni on ni ja, nakon više od godinu dana terora više nemamo živaca za majkrosoftovu nesposobnst i traljavost (jedan model telefona, a 100 različitih kombinacija problema i svaki je priča za sebe). Pičimo natrag na android prvom zgodom, a oni nek svoje poluproizvode uvaljuju nekom drugom.

Koji ste build imali? Jer sam par puta vidio na WindowsNovostima(portal za Windows) da su u Insider buildovima kao popravljena stabilnost sustava(u smislu automatskog reseta).

16 godina
Dex.pwn kaže...
Mr. Fugitive kaže...
Dex.pwn kaže...

Koji ste build imali? Jer sam par puta vidio na WindowsNovostima(portal za Windows) da su u Insider buildovima kao popravljena stabilnost sustava(u smislu automatskog reseta).

Vidiš, stvarno ne znam. Nije u insiderskim, to sam siguran.

Brat je još i na 8.1 mislim, jednostavno mu ne nudi mogućnost upgradea.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
odjavljen

Mora skinuti onu aplikaciju UpgradeAdvisor, ako se tako zove.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

možda ne možete loviti pokemone na WP/WM, ali možete "varati" sa ovom aplikacijom i vidjeti njihove lokacije

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/p/find-em-all/9nblggh4t9ps

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
aplikacija je W10 univerzalna, pa može biti jako korisna lovcima na pokemone, jer mogu preko PC, na velikom monitoru, tražiti mjesta gdje se određeni pokemoni nalaze, pa ih otići pokupiti s mobitelima koji to podržavaju. Aplikacija komunicira s originalnim Pokemon Go serverima, i otkirva stvarne lokacije i vrijeme pojavljivanja pokemona.

Čitao sam autora aplikacije - kaže da ju je preprogramirao na w10 za jednu noć.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koja svrha toga kad nema Pokemon Go aplikacije? :D

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
s obzirom da je aplikacija povezana sa Pokemon Go serverima, praktički imaš stvarnu poziciju i vrijeme pojavljivanja pokemona. Dakle, dok si ti na terenu s odgovarajućim mobitelom, netko drugi, od doma, može te navoditi u potrazi za točno određenim pokemonom. Veći ekran PC-a svakako je prikladniji od mobitela za pretraživanje većeg područja.

Ako imaš Lumiu i na terenu s prijateljem koji lovi pokemone, također mu možeš pomoći u potrazi, jer je aplikacija W10 univerzalna. mislim da ima i notifikaciju, pa će ti Lumia dojaviti egzistenciju pokemona i kad je ne koristiš.

To bi nekako mogao biti smisao ove aplikacije. Autor je dosta ambiciozan. Razvijati će on to i dalje.
10 godina
odjavljen

Aaaaaaaaaaaaaa konacno te univerzalne  aplikacije imaju smisla.... A gdje se dock uklapa u tu pricu? ;)

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel iko vidi išta čudno u Akcijskom centru?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel iko vidi išta čudno u Akcijskom centru?

ne znam što je čudno, sve je što treba biti :)

PS

možeš si jedino u postavkama akcijskog centra reorganizirati na pozicije koje želiš

14 godina
odjavljen

Piše Clear all, dođe mi obavijest, a ne želi se prikazati u Akcijskom centru.

Ovaj zadnji build(izvan Insidera) je sjebao skroz neke stvari.

Ne kužim koji kurac, do neki dan je sve radilo, nikakav update nisam dobio, a sjebalo se nešta.

A MS.....

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ako se nešto zeznulo zeznulo se samo kod tebe a ne kod svih

s obzirom na jedno iskustvo kod kolege, probaj ugasiti mobitel, izvadi SIM karticu i upali bez nje

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 16:52 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
dadn kaže...

ako se nešto zeznulo zeznulo se samo kod tebe a ne kod svih

Ovakve stvari, ovakve stvari me ubijaju... Imaju de facto tri modela mobitela i opet se neki problemi javljaju samo na dijelu istih uređaja. Šta bi tek bilo da imaju na tisuće modela...

10 godina
neaktivan
Kod ovakvih slučajeva uvijek se sjetim vica o informatičarima kojima stane auto, na što će jedan od njih - " a da iziđemo, pa ponovo uđemo".

"Čudne" se stvari dešavaju i kod puno skupljih uređaja i kod drugih proizvođača. Prošvrljaj po okolnim temama, pa ćeš naći jako puno primjera, od mikrofona koji nekim čudom ne radi na iPhon-u, pa na dalje. Još skuplji UNIX serveri padali su i padaju iz "čudnih razloga".

S ovime nipošto ne namjeravam umanjiti iritantnost problema, ali zaista mislim da je to pretjerana kritika za uređaj koji košta (u najgorem slučaju) od 600 - 1200 kuna, ovisno kupiš li ga uz pretplatnu tarifu ili ne.
15 godina
Problem sa trošenjem baterije se riješio sam od sebe, nadogradio sam na novi build i isti dan je došla nadogradnja za aplikaciju pošta i kalendar tako da ne znam što je od toga pomoglo
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Anniversary build 14393.5 je izašao na Slow i Release Preview rings na PC i Mobile.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pokemon GO za W10M 

http://www.windowscentral.com/pokemon-go-windows-10-mobile-right-now

za malo pomoći (varanje) prikaz trenutno dostupnih pokemona

http://www.microsoft.com/hr-hr/store/p/find-em-all/9nblggh4t9ps

ako se ne snalazite, ovdje imate za skinuti zadnji appx (na windows centralu dali su link za v1.0.3.0) https://github.com/ST-Apps/PoGo-UWP/releases

trenutno je v1.0.6.0 dostupna a vi sami provjerite na linku za nove 

mogu reći da aplikacija radi čak dobro... jedino prvo morate se prijaviti i kreirati igrača preko androida ili emulatora... samo slijedite upute na windows centralu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2016 20:54 (dadn).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@Dex.pwn - Microsoft nikad neće dopustiti originalnoj aplikaciji da uđe u store - iz poznatih sigurnosnih razloga. Pokemon Go traži pristup servisima (poput e-mail-a korisnika) što je protivno sigurnosnoj politici MS-a.

Međutim, jako veseli interes programera i njihova kreativnost, zar ne?

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne kužim koji se đavo događa. Za buđenje koristim Realarm(nova, UWP aplikacija), postavio sam sat u 12(podne, ravno). Stvar je u tome da nakon što ugasim alarm, mobitel iz nekog razloga krene izbacivati banere obavijesti koje je prije alarma pokazivao. Znači, izbaci baner, ali obavijest ne bude u Akcijskom centru.

Da vam da primjer.

Koristio sam Messenger između osam i deset navečer, obavijesti su dolazile super, baner, Akcijski centar, sve sam to uklonio. Nakon što sam ugasio alarm, on je meni sve te banere opet krenuo prikazivati, s tim da obavijest ne ostane u Akcijskom centru. Isti đavo i s obavijestima od e-Mail aplikacije. Imam filing kao da mi se obavijesti prikazuju samo kad ugasim alarm.

Jel to do Realarma, ili do sustava?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne kužim koji se đavo događa. Za buđenje koristim Realarm(nova, UWP aplikacija), postavio sam sat u 12(podne, ravno). Stvar je u tome da nakon što ugasim alarm, mobitel iz nekog razloga krene izbacivati banere obavijesti koje je prije alarma pokazivao. Znači, izbaci baner, ali obavijest ne bude u Akcijskom centru.

Da vam da primjer.

Koristio sam Messenger između osam i deset navečer, obavijesti su dolazile super, baner, Akcijski centar, sve sam to uklonio. Nakon što sam ugasio alarm, on je meni sve te banere opet krenuo prikazivati, s tim da obavijest ne ostane u Akcijskom centru. Isti đavo i s obavijestima od e-Mail aplikacije. Imam filing kao da mi se obavijesti prikazuju samo kad ugasim alarm.

Jel to do Realarma, ili do sustava?

ja koristim Realarm i nikakvih problema sa notifikacijama nemam

pS

o vidi tko se probudio u 2 poslijepodne... (ne mislim na tebe dex ;))

14 godina
odjavljen

Znaš što me zaboli tko se digao?

Koji build, koji mobitel?

16 godina
Evo aninversary update stigao na PC kad mozemo taj ocekivat i na Windows 10 mobile?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
geek_boy kaže...
Evo aninversary update stigao na PC kad mozemo taj ocekivat i na Windows 10 mobile?

Doci ce kroz par tjedana...

9 godina
neaktivan
Kaže MS u nekoliko sljedećih tjedana. Najverojatnije prvo x50 serija. Mada, mislim da insideri ništa novo ni nemaju vidjeti. Ili?
Jer ovo sad radi sve munjevito ( L950 / 14393.5 ).
Uspoređivao novi Viber sa ženinim na Iphone5s. Puno brže na windowsima, puno brže.

0 0 hvala 0
14 godina
Opet su ga zasrali, prvo da ce 2.8. i na mobile a sad opet druga prica. Uvijek isto.

1 2 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

A prije par dana najaviše rollout za PC i mobilne uređaje istog dana... Danas već druga priča. Koliko god mi bilo žao što sam napustio Windows Mobile platformu, toliko me svaki put iznova podsjete i zašto sam to učinio.

Know your world.

7 0 hvala 0
16 godina
Aj dobro sam se odlucil onda da stavim insider release preview lumia 550
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

stavio sam win10 i kad dodam svoj gmail  prebaci me u browser i pise mi da preglednik više nije podržan. Jel zna netko kako to mogu sredit?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice