WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.048.011
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Sta je to problem Win10 na L535, ja sam nakon duzeg vrenena sa androida presao na WP i kupio sam L535 o nakon par dana kotistenja 8.1 sa presao na Win10 o do sad nikakvih ptoblema.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

šalje mi jaran sliku
http://i.imgur.com/zf1YZj4.png

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

5 4 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Nema ništa ni na ženinoj L535

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koje memorijske preporučuje MS? Od kojeg proizvođača?

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

svejedno ti je koja kad fon vjerojatno ne moze potegnut preko 20MBs. ja imam kingston u lumii 735 i ne vuce preko 18MBS r/w. redmi 1s je vukao jedva 15.

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bass kaže...

svejedno ti je koja kad fon vjerojatno ne moze potegnut preko 20MBs. ja imam kingston u lumii 735 i ne vuce preko 18MBS r/w. redmi 1s je vukao jedva 15.

sa Sandisk class 10 originalnom Lumia 640 potegne i puno više (čak 2-3x)...

ali nije baš svejedno koja Bass... naročito treba izbjegavati noname kineske jeftine kartice. znači Sandisk i Transcend su po mojem iskustvu među najboljima. ali sve ovisi i o Lumijama.

17 godina
WindowsPhone - Općenito

molim te ostavi link na aplikaciju s kojom mogu to provjeriti. skinuo sam jednu s trogvine i pokazala je gore navedene rezultate. moguce da je aplikacija kriva? kada testiram u lapu, gore navedeni kingston ima 92/48.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bass kaže...

molim te ostavi link na aplikaciju s kojom mogu to provjeriti. skinuo sam jednu s trogvine i pokazala je gore navedene rezultate. moguce da je aplikacija kriva? kada testiram u lapu, gore navedeni kingston ima 92/48.

Wp Bench Free mi se pokazao kao ok za testiranje... tu aplikaciju koristim još od WP7 vremena i tada je bila najbolja, probavao sam mnoge u trgovini i baš nijedna nije dobra ili ne mjeri stvarnu brzinn... sada može poslužiti (mada mi se čini da bi ipak trebao raditi dulje testiranje sa većim paketom od 10 MB za točniji rezultat), koristio sam je kod usporedba i testiranja buga sa inicijalizacijom SD kartica na W10M kada sam primjetio da ne digne SD karticu uvijek dobro nakon hard reseta pa ne radi brzo... 

ima u trgovini SD Cad Speed ali on stvarno daje smiješne rezultate ili nije baš prilagođen za novije Lumije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 16:06 (dadn).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

zato pitam jer mi je cudno da kartica radi manje od pola brzine.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bass kaže...

Kako ne može? Pogledaj priloženu sliku. Radi se o SANDISK SDSDQXL-064G-GA4A EXTREME+SD ADA. Test odrađen u Lumii 950, rezultat 92/125 MB/s. Kupljeno u link

Zora puca, biće dana ...
16 godina
Jura iz druge galaksije kaže...
Bass kaže...

Kako ne može? Pogledaj priloženu sliku. Radi se o SANDISK SDSDQXL-064G-GA4A EXTREME+SD ADA. Test odrađen u Lumii 950, rezultat 92/125 MB/s. Kupljeno u link

Kod mene na 535 je stanje sa slike. Imam SanDisk class 10 16GB. Mislim da je i sam memorisjki kontroler utječe na performanse kartice, ne ovisi samo kakva je kartica kupljena i od kojeg proizvođača.

16 godina

Zanemariti, dupli post

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 16:33 (WackyZG).
14 godina
RealMadrid4Ever kaže...
Sta je to problem Win10 na L535, ja sam nakon duzeg vrenena sa androida presao na WP i kupio sam L535 o nakon par dana kotistenja 8.1 sa presao na Win10 o do sad nikakvih ptoblema.

Upravo tako! Jedino Viber malo zeza, i baterija se sporije puni, ali ostatak je o.k.

I pitanje svima: da li će MS odustati od 'krugova' u kontaktima (ili možemo li ih ikako odgovoriti?)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 17:16 (Badjo_5).
17 godina
Na wp bench pise da radi dobro. Sad ne znamnkome vjerovati...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Badjo_5 kaže...
RealMadrid4Ever kaže...

Upravo tako! Jedino Viber malo zeza, i baterija se sporije puni, ali ostatak je o.k.

I pitanje svima: da li će MS odustati od 'krugova' u kontaktima (ili možemo li ih ikako odgovoriti?)

Ne da se samo sporije puni, nego se i puno brze prazni.

Ne moze ni dan(12 sati) izdrzat sa ugasenim wifiom, btom, svjetlinom na low, bez ikakvog reproduciranja.. Pozadinsko osvjetljenje se ne gasi kad se razgovara na recimo skypeu, notifikacije kasne ili ne dolaze uopce, ekran se freeza, nekad se cak i random restarta, aplikacije se random chrashaju..

To je na mojoj lumiji 535ds - developers preview. Da, nije konacna verzija, ali updatea nema nigdje. (Trenutno nije kod mene pa ovo govorim iz iskustva o verziji koja je bila aktivna prije nekih mjesec dana)

16 godina
WindowsPhone - Općenito

I kod mene se Lumia 535 DS puni preko 3 sata. Punjač je 550 mA, baterija na mobu nešto ispod 2000 mAh što matematički gledano izgleda u redu. Pitanje je samo da li bi smio puniti kvalitetnim punjačem od tableta snage 1 A. Ne eksperimentira mi se, pa ako je netko probao nešto slično neka napiše  iskustva (negdje pišu da oštećuje bateriju a negdje da kontroler na telefonu ne dozvoljava brže punjenje).

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

PBZmToken ima ažuriranje na verziju 2.0.2, datum verzije 30.12.2015.

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/pbzmtoken/9nblggh0f4rr

nije navedeno što je novo, na prvi pogled nema nekih novosti ali aplikacija doslovce leti...

valjda će i druge PBZ aplikacije (uskoro) dobiti ažuriranja

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 22:09 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Ne znam koji build si ti koristio, ali kod mene tih problema nema, sto se tice notifikacija u app Email sam u postavkama ukljucio obavjesti tako da ni tu nemam problema, sto se tice baterije ni tu nemam problema na mojoj L535DS
15 godina
neaktivan
A sto se tice punjenja baterije, pokusava sam na punjacu od LG G2 i baterija se puni puno brze, u vrlo kratkom vremenu se napuni do 30% a sad da li takav nacin punjenja ostecuje bateriju to nebih znao
15 godina
neaktivan
A sto se tice punjenja baterije, pokusava sam na punjacu od LG G2 i baterija se puni puno brze, u vrlo kratkom vremenu se napuni do 30% a sad da li takav nacin punjenja ostecuje bateriju to nebih znao
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pa logično da će puniti brže kad je baterija na lg g2 jača samim tim je i punjač jači. Ako ti se baterija ne grije prilikom punjenja ne bi trebao imati problema jer danasnji telefoni uzimaju onoliko struje koliko im treba iz punjaca.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Danas sam primjetio na svojoj L640 neko crveno svijetlo kao tocka gore izmedu prednje kamere i loga Microsoft, jel to nekakav senzor mozda, ne znam kako to do sada nisam vidio.
14 godina
Proximity sensor.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Vidljiv je da svijetli samo kada je ugasen ekran, i kada je ukljucen info zaslon u postavkama.

To je onda senzor za info zaslon (glance screen) onda je valjda sve u redu mora da svijetli malo.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da to je proximity senzor, on ovisno o tome što radiš gasi ili pali ekran. npr kod poziva kad prineseš uhu telefon ugasi ekran da ne bi slučajno prekinuo poziv, kad odmakneš od uha pali ekran... 

ako si slučajno stavio zaštitnu foliju npr. može doći do ometanja u radu senzora pa gledaj da kad stavljaš folije ili staklo da je na mjestu senzora rupa da ga ne ometa.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Da, radi kad je glance screen uključen jer kad npr. staviš mob u džep (tj. pokriješ senzor) onda se ekran nakon nekoliko sekunda ugasi i obrnuto. Ista stvar tijekom poziva kad približiš mob uhu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 14:04 (5220).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Pa logično da će puniti brže kad je baterija na lg g2 jača samim tim je i punjač jači. Ako ti se baterija ne grije prilikom punjenja ne bi trebao imati problema jer danasnji telefoni uzimaju onoliko struje koliko im treba iz punjaca.

Naravno da je logicno, i po mom skromnom misljenju da punjenje jacim punjacem ne prestavlja problem.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jel ima tko zaljepljenu pay sticker karticu na polopcu mobitela

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Plan mi je prodati svoju Lumiu 635 i uzet neku sa boljom kamerom i bar 1 GB RAMa. Mislim se između 640 (obične ne XL) i 550. Nije mi toliko važan Windows 10 ionako će kad tad doći i na 640. Imam cca 1200kn ali gledam i Njuškalo ima tamo Lumia s garancijom i za osjetno manje para.

1 Lumia 550
22 Lumia 640
1 Neka druga Lumia
život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice