- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šalje mi jaran sliku
http://i.imgur.com/zf1YZj4.png
Nema ništa ni na ženinoj L535
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Koje memorijske preporučuje MS? Od kojeg proizvođača?
svejedno ti je koja kad fon vjerojatno ne moze potegnut preko 20MBs. ja imam kingston u lumii 735 i ne vuce preko 18MBS r/w. redmi 1s je vukao jedva 15.
sa Sandisk class 10 originalnom Lumia 640 potegne i puno više (čak 2-3x)...
ali nije baš svejedno koja Bass... naročito treba izbjegavati noname kineske jeftine kartice. znači Sandisk i Transcend su po mojem iskustvu među najboljima. ali sve ovisi i o Lumijama.
molim te ostavi link na aplikaciju s kojom mogu to provjeriti. skinuo sam jednu s trogvine i pokazala je gore navedene rezultate. moguce da je aplikacija kriva? kada testiram u lapu, gore navedeni kingston ima 92/48.
molim te ostavi link na aplikaciju s kojom mogu to provjeriti. skinuo sam jednu s trogvine i pokazala je gore navedene rezultate. moguce da je aplikacija kriva? kada testiram u lapu, gore navedeni kingston ima 92/48.
Wp Bench Free mi se pokazao kao ok za testiranje... tu aplikaciju koristim još od WP7 vremena i tada je bila najbolja, probavao sam mnoge u trgovini i baš nijedna nije dobra ili ne mjeri stvarnu brzinn... sada može poslužiti (mada mi se čini da bi ipak trebao raditi dulje testiranje sa većim paketom od 10 MB za točniji rezultat), koristio sam je kod usporedba i testiranja buga sa inicijalizacijom SD kartica na W10M kada sam primjetio da ne digne SD karticu uvijek dobro nakon hard reseta pa ne radi brzo...
ima u trgovini SD Cad Speed ali on stvarno daje smiješne rezultate ili nije baš prilagođen za novije Lumije...
zato pitam jer mi je cudno da kartica radi manje od pola brzine.
svejedno ti je koja kad fon vjerojatno ne moze potegnut preko 20MBs. ja imam kingston u lumii 735 i ne vuce preko 18MBS r/w. redmi 1s je vukao jedva 15.
Kako ne može? Pogledaj priloženu sliku. Radi se o SANDISK SDSDQXL-064G-GA4A EXTREME+SD ADA. Test odrađen u Lumii 950, rezultat 92/125 MB/s. Kupljeno u link
Kako ne može? Pogledaj priloženu sliku. Radi se o SANDISK SDSDQXL-064G-GA4A EXTREME+SD ADA. Test odrađen u Lumii 950, rezultat 92/125 MB/s. Kupljeno u link
Kod mene na 535 je stanje sa slike. Imam SanDisk class 10 16GB. Mislim da je i sam memorisjki kontroler utječe na performanse kartice, ne ovisi samo kakva je kartica kupljena i od kojeg proizvođača.
Zanemariti, dupli post
Upravo tako! Jedino Viber malo zeza, i baterija se sporije puni, ali ostatak je o.k.
I pitanje svima: da li će MS odustati od 'krugova' u kontaktima (ili možemo li ih ikako odgovoriti?)
Upravo tako! Jedino Viber malo zeza, i baterija se sporije puni, ali ostatak je o.k.
I pitanje svima: da li će MS odustati od 'krugova' u kontaktima (ili možemo li ih ikako odgovoriti?)
Ne da se samo sporije puni, nego se i puno brze prazni.
Ne moze ni dan(12 sati) izdrzat sa ugasenim wifiom, btom, svjetlinom na low, bez ikakvog reproduciranja.. Pozadinsko osvjetljenje se ne gasi kad se razgovara na recimo skypeu, notifikacije kasne ili ne dolaze uopce, ekran se freeza, nekad se cak i random restarta, aplikacije se random chrashaju..
To je na mojoj lumiji 535ds - developers preview. Da, nije konacna verzija, ali updatea nema nigdje. (Trenutno nije kod mene pa ovo govorim iz iskustva o verziji koja je bila aktivna prije nekih mjesec dana)
I kod mene se Lumia 535 DS puni preko 3 sata. Punjač je 550 mA, baterija na mobu nešto ispod 2000 mAh što matematički gledano izgleda u redu. Pitanje je samo da li bi smio puniti kvalitetnim punjačem od tableta snage 1 A. Ne eksperimentira mi se, pa ako je netko probao nešto slično neka napiše iskustva (negdje pišu da oštećuje bateriju a negdje da kontroler na telefonu ne dozvoljava brže punjenje).
PBZmToken ima ažuriranje na verziju 2.0.2, datum verzije 30.12.2015.
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/pbzmtoken/9nblggh0f4rr
nije navedeno što je novo, na prvi pogled nema nekih novosti ali aplikacija doslovce leti...
valjda će i druge PBZ aplikacije (uskoro) dobiti ažuriranja
trenutno besplatno
Travel+Navigation⁸·¹ (8kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/travel-navigation/9wzdncrdpdbl
Zombie's Got a Pogo (8 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/zombies-got-a-pogo/9wzdncrdk86n
Cloudy Box (8 kn) - neslužbena aplikacija za Dropbox
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/cloudy-box/9nblggh09lw3
Dashboard PDA (12 kn)
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/dashboard-pda/9nblggh088dq
Pa logično da će puniti brže kad je baterija na lg g2 jača samim tim je i punjač jači. Ako ti se baterija ne grije prilikom punjenja ne bi trebao imati problema jer danasnji telefoni uzimaju onoliko struje koliko im treba iz punjaca.
Vidljiv je da svijetli samo kada je ugasen ekran, i kada je ukljucen info zaslon u postavkama.
To je onda senzor za info zaslon (glance screen) onda je valjda sve u redu mora da svijetli malo.
da to je proximity senzor, on ovisno o tome što radiš gasi ili pali ekran. npr kod poziva kad prineseš uhu telefon ugasi ekran da ne bi slučajno prekinuo poziv, kad odmakneš od uha pali ekran...
ako si slučajno stavio zaštitnu foliju npr. može doći do ometanja u radu senzora pa gledaj da kad stavljaš folije ili staklo da je na mjestu senzora rupa da ga ne ometa.
Da, radi kad je glance screen uključen jer kad npr. staviš mob u džep (tj. pokriješ senzor) onda se ekran nakon nekoliko sekunda ugasi i obrnuto. Ista stvar tijekom poziva kad približiš mob uhu.
Pa logično da će puniti brže kad je baterija na lg g2 jača samim tim je i punjač jači. Ako ti se baterija ne grije prilikom punjenja ne bi trebao imati problema jer danasnji telefoni uzimaju onoliko struje koliko im treba iz punjaca.
Naravno da je logicno, i po mom skromnom misljenju da punjenje jacim punjacem ne prestavlja problem.
jel ima tko zaljepljenu pay sticker karticu na polopcu mobitela
dajac
Plan mi je prodati svoju Lumiu 635 i uzet neku sa boljom kamerom i bar 1 GB RAMa. Mislim se između 640 (obične ne XL) i 550. Nije mi toliko važan Windows 10 ionako će kad tad doći i na 640. Imam cca 1200kn ali gledam i Njuškalo ima tamo Lumia s garancijom i za osjetno manje para.
| 1 | Lumia 550 |
|---|---|
| 22 | Lumia 640 |
| 1 | Neka druga Lumia |