WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.052.398
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

i opbična 640 LTE ima opciju za DNG format... samo Rich capture uključiš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
NeoOS kaže...
Jel koristi netko apl Korištenje podataka ili ograničenje podataka na W10, zadnji build? Resetirao sam danas brojač i napravio hotspot, pogledam koliko sam potrošio, bilježi mi samo edge, messenger, viber itd. Ali ne i hotspot. Zabilježio mi potrošenih cca 90mb, a potrošeno oko 200mb. Razlika je vjerojatno na hotspot jer njega ni nema na popisu uz ostale aplikacije pod detaljima potrošnje.

Nisam još probao na WM 10 ali to mi nije radilo na WP 8.1

13 godina
neaktivan

Je li mislis na Data Sense aplikaciju? Meni je na zadnjem buildu, 640XL niakko i nema instalirane.

11 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Je li mislis na Data Sense aplikaciju? Meni je na zadnjem buildu, 640XL niakko i nema instalirane.

jesi radio hard reset nakon instalacije builda?

a pod postavke - Mreža i bežična mreža - Potrošnja podataka?

12 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Nema u w10 Data Sense aplikacije, idete u postavkama pod mreža i bežična veza-potrošnja podataka, tu imate informacije o potrošnji preko mobilne mreže ili wi-fi.

13 godina
neaktivan

E nasao sam, hvala. Pod postavkama sam nasao, a ja navikao da je tu u aplikaciji pa nisam nesta ni gledao, a hard reset nisam radio.

BTW nisam pratio u temi je li ko govorio za akcije igrica, Hitman Go 0.10$.

11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nisam mislio na Data Sense nego na Potrošnja podataka i unutar nje Ograničenje podataka. Ne mjeri mb potrošene kroz hotspot.
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

E nasao sam, hvala. Pod postavkama sam nasao, a ja navikao da je tu u aplikaciji pa nisam nesta ni gledao, a hard reset nisam radio.

BTW nisam pratio u temi je li ko govorio za akcije igrica, Hitman Go 0.10$.

da, ta i još puno drugih igara i program je trenutno $0,10.. 

skinite aplikaciju Win Store Deals... i u njoj imate sve ponude

jedino što ne volim u toj aplikaciji je da linkove prema aplikacijama spama sa doubleclick servisom a ja blokiram spam :)

drugi problem je što u našoj regiji se ne primjenjuje ta akcija već morate kupovati preko stranih regija (US)

a treće baš i nisu ažurni da sakriju istekle ponude 

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/win-store-deals/9nblggh6bptb

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 0:10 (dadn).
12 godina
protjeran
Hej ekipa.

Gdje bih mogao pratiti koje aplikacije su trenutno free ( a inače koštaju xy kn ) i ima li načina da za neku apk koju ciljam dobijem neku obavijest ako kada bude free ?

0 0 hvala 0
16 godina
Nađi myapp free
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Gdje je Perfect Tube na Store ?

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ni ja ga nemam nakon restora moba, vec par dana

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

myAppFree u zadnje vrijeme baš i nema nekih posebnih naslova ali nije loš...

AppDealsWP povremeno isto dade neke aplikacije

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/appdeals/9wzdncrfhx6s

StoreDeals

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/store-deals/9wzdncrfhxcj

I na web stranici http://winappsonsale.com/en-us/wpapps ima svakodnevno aplikacije koje budu besplatne iz raznih regija

Kad smo kod besplatnih

Meme Generator Suite (16 kn) - pokrenite applikaciju i idete na "app upgrades" i izaberite Pro nadogradnju

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/meme-generator-suite/9wzdncrcw9p3

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

probaj u trgovini otići na Moja biblioteka i prvi "Prikaži sve" 

traži na listi aplikaciju. klikni na strijelicu za download

neke aplikacije možeš reinstalirati na taj način. dosta aplikacija starih i povučenih sam uspio instalirati na taj način

i voila evo ga instaliranog :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 10:14 (dadn).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Stavio sam win10 na svoju L640, pa me sada zanima nesto.

U postavkama od e-mail poste ne vidim mogucnost podesavanja za sinkronizaciju, da se odredi kada da se sinkronizira posta.

Isto tako kada se salje novi e-mail nema opcije da ponudi spremljene e-mailove iz kontakata.

EDGE preglednik nema mogucnost da se ikona favoriti stavi naprijed tamo gdje su kartice (kod adresne trake-search)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kran kaže...

Stavio sam win10 na svoju L640, pa me sada zanima nesto.

U postavkama od e-mail poste ne vidim mogucnost podesavanja za sinkronizaciju, da se odredi kada da se sinkronizira posta.

Isto tako kada se salje novi e-mail nema opcije da ponudi spremljene e-mailove iz kontakata.

EDGE preglednik nema mogucnost da se ikona favoriti stavi naprijed tamo gdje su kartice (kod adresne trake-search)

idi u postavke - računi

odaberi račun (mail) koji želiš

Promijeni postavke sinkronizacije poštanskog sandučića

15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Želim kupiti igru (Plague Inc.) i javlja mi grešku. Želim je kupiti preko Vip računa.

Evo slike:

Zna li netko kako da riješim ovo?

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kran kaže...

meni nudi.. evo upišem a i odmah kontakte s mailom izlistava

12 godina
dadn kaže...
Silwncer kaže...

probaj u trgovini otići na Moja biblioteka i prvi "Prikaži sve" 

traži na listi aplikaciju. klikni na strijelicu za download

neke aplikacije možeš reinstalirati na taj način. dosta aplikacija starih i povučenih sam uspio instalirati na taj način

i voila evo ga instaliranog :)

Pretpostavljam da je medju ovima koje nisu dostupne za moj telefon, kako se rijesiti tog ogranicenja?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

App je izgleda povučen sa 8.1 Store,a sa 10 ne znam.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
jaZey kaže...
Silwncer kaže...

Pretpostavljam da je medju ovima koje nisu dostupne za moj telefon, kako se rijesiti tog ogranicenja?

nikako... to su aplikacije koje su potpuno izbrisane iz trgovine, ne odgovaraju trenutnoj verziji softwera ili ih telefon ne podržava ali se još vodi na računu da su u tvojem vlasništvu

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

MixRadio opet je dostupan za sve WP uređaje - ali naravno i dalje uz regijsku ograničenost funkcija

http://windowsphone.com/s?appId=f5874252-1f04-4c3f-a335-4fa3b7b85329

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 14:29 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

za hrvatsku nije dostupno

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

prebaci regiju telefona na US npr i onda imaš audio player...

ako ti je MS račun US onda imaš i online mixeve (radio)... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

hvala,pojma nisam imo ali ja koristim  tuneln radio koji je meni ok

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

MixRadio nije internet radio kao TuneIn (da slušaš radio postaje) već razna glazba koju slušaš online... slušaš određeni mix ili si sam složiš mixove prema želji... npr odabereš POP glazbu i npr iz 80 godina i on pušta POP glazbu tog perioda... mogao se je mix preuzeti na telefon da ga slušaš offline

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 18:19 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Bok ekipa, neznam dal je netko već imao iskustva s ovim ali evo da pitam.

Naime, kako sam i napisao neki dan, moja Lumia 930 je na servisu radi mikrofona, ali oni su u opis kvara stavili:

Navedeni kvar uočen i posljedica je korištenja uređaja. Zamijenjen glavni modul IMEI:(nebitno koji je).Programski ažuriran. Uređaj nakon servisa ispravan i radi po specifikacijama proizvođača.

Sadame zanima što je to glavni modul i zašto oni moraju čekati odobrenje od Nokie da puste taj uređaj van s tim novim glavnim modulom? To me zanima

BTW može netko reći kako mu radi najnoviji build W10M i kakvo mu je stanje baterije? Najvjerojatnije bi ga puknuo na mob nakon servisa ako vi kažete da je dobar

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 18:20 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

promjenjena ti je matična ploča. znam jednog iz Osijeka koji je imao isti problem na 930 i kod njega su isto zamjenili... nisu oni čekali odobrenje Nokije već rezultati dijagnostike uređaja i komponenta odgovaraju onome što bi trebalo biti dobro.

sam W10M radi OK i nema nekih velikih kritičnih bugova ali ih ima masu sitnih... po meni ipak puno bolje radi 8.1 nego 10... a svi koji misite da ćevam baterija boje raditi na 10 nego na 8.1, zaboravite.. u najboljem slučaju radit će isto... meni na 640 uz takorekuć stalno korištenje potrošnja je 1/3 veća od 8.1.... možda se malo ustabili ipadne na razinu kao na 8.1 kad malo prestanem sa testiranjima i provjerama i vratim se u normalnu rutinu

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 18:30 (dadn).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Mobitel je bio gotov u petak ujutro, ali su radili testiranja, pošto Mobis radi i subotom očekivao sam da će u petak ili subotu biti gotovo to testiranje, ali ništa.
Zovem danas, da bi mi gospodična rekla da moraju čekati odobrenje od Nokie da puste van mobitel što mi je skroz čudno. Sada sam se pogubio, oću Lumiu nazad, dosta mi androida :(

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice