i opbična 640 LTE ima opciju za DNG format... samo Rich capture uključiš
i opbična 640 LTE ima opciju za DNG format... samo Rich capture uključiš
Nisam još probao na WM 10 ali to mi nije radilo na WP 8.1
Je li mislis na Data Sense aplikaciju? Meni je na zadnjem buildu, 640XL niakko i nema instalirane.
Je li mislis na Data Sense aplikaciju? Meni je na zadnjem buildu, 640XL niakko i nema instalirane.
jesi radio hard reset nakon instalacije builda?
a pod postavke - Mreža i bežična mreža - Potrošnja podataka?
Nema u w10 Data Sense aplikacije, idete u postavkama pod mreža i bežična veza-potrošnja podataka, tu imate informacije o potrošnji preko mobilne mreže ili wi-fi.
E nasao sam, hvala. Pod postavkama sam nasao, a ja navikao da je tu u aplikaciji pa nisam nesta ni gledao, a hard reset nisam radio.
BTW nisam pratio u temi je li ko govorio za akcije igrica, Hitman Go 0.10$.
- HTC 8S -
E nasao sam, hvala. Pod postavkama sam nasao, a ja navikao da je tu u aplikaciji pa nisam nesta ni gledao, a hard reset nisam radio.
BTW nisam pratio u temi je li ko govorio za akcije igrica, Hitman Go 0.10$.
da, ta i još puno drugih igara i program je trenutno $0,10..
skinite aplikaciju Win Store Deals... i u njoj imate sve ponude
jedino što ne volim u toj aplikaciji je da linkove prema aplikacijama spama sa doubleclick servisom a ja blokiram spam :)
drugi problem je što u našoj regiji se ne primjenjuje ta akcija već morate kupovati preko stranih regija (US)
a treće baš i nisu ažurni da sakriju istekle ponude
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/win-store-deals/9nblggh6bptb
Samobor je lepa varoš
Gdje je Perfect Tube na Store ?
Ni ja ga nemam nakon restora moba, vec par dana
myAppFree u zadnje vrijeme baš i nema nekih posebnih naslova ali nije loš...
AppDealsWP povremeno isto dade neke aplikacije
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/appdeals/9wzdncrfhx6s
StoreDeals
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/store-deals/9wzdncrfhxcj
I na web stranici http://winappsonsale.com/en-us/wpapps ima svakodnevno aplikacije koje budu besplatne iz raznih regija
Kad smo kod besplatnih
Meme Generator Suite (16 kn) - pokrenite applikaciju i idete na "app upgrades" i izaberite Pro nadogradnju
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/meme-generator-suite/9wzdncrcw9p3
probaj u trgovini otići na Moja biblioteka i prvi "Prikaži sve"
traži na listi aplikaciju. klikni na strijelicu za download
neke aplikacije možeš reinstalirati na taj način. dosta aplikacija starih i povučenih sam uspio instalirati na taj način
i voila evo ga instaliranog :)
Stavio sam win10 na svoju L640, pa me sada zanima nesto.
U postavkama od e-mail poste ne vidim mogucnost podesavanja za sinkronizaciju, da se odredi kada da se sinkronizira posta.
Isto tako kada se salje novi e-mail nema opcije da ponudi spremljene e-mailove iz kontakata.
EDGE preglednik nema mogucnost da se ikona favoriti stavi naprijed tamo gdje su kartice (kod adresne trake-search)
Stavio sam win10 na svoju L640, pa me sada zanima nesto.
U postavkama od e-mail poste ne vidim mogucnost podesavanja za sinkronizaciju, da se odredi kada da se sinkronizira posta.
Isto tako kada se salje novi e-mail nema opcije da ponudi spremljene e-mailove iz kontakata.
EDGE preglednik nema mogucnost da se ikona favoriti stavi naprijed tamo gdje su kartice (kod adresne trake-search)
idi u postavke - računi
odaberi račun (mail) koji želiš
Promijeni postavke sinkronizacije poštanskog sandučića
probaj u trgovini otići na Moja biblioteka i prvi "Prikaži sve"
traži na listi aplikaciju. klikni na strijelicu za download
neke aplikacije možeš reinstalirati na taj način. dosta aplikacija starih i povučenih sam uspio instalirati na taj način
i voila evo ga instaliranog :)
Pretpostavljam da je medju ovima koje nisu dostupne za moj telefon, kako se rijesiti tog ogranicenja?
App je izgleda povučen sa 8.1 Store,a sa 10 ne znam.
Pretpostavljam da je medju ovima koje nisu dostupne za moj telefon, kako se rijesiti tog ogranicenja?
nikako... to su aplikacije koje su potpuno izbrisane iz trgovine, ne odgovaraju trenutnoj verziji softwera ili ih telefon ne podržava ali se još vodi na računu da su u tvojem vlasništvu
MixRadio opet je dostupan za sve WP uređaje - ali naravno i dalje uz regijsku ograničenost funkcija
http://windowsphone.com/s?appId=f5874252-1f04-4c3f-a335-4fa3b7b85329
za hrvatsku nije dostupno
dajac
prebaci regiju telefona na US npr i onda imaš audio player...
ako ti je MS račun US onda imaš i online mixeve (radio)...
hvala,pojma nisam imo ali ja koristim tuneln radio koji je meni ok
MixRadio nije internet radio kao TuneIn (da slušaš radio postaje) već razna glazba koju slušaš online... slušaš određeni mix ili si sam složiš mixove prema želji... npr odabereš POP glazbu i npr iz 80 godina i on pušta POP glazbu tog perioda... mogao se je mix preuzeti na telefon da ga slušaš offline
Bok ekipa, neznam dal je netko već imao iskustva s ovim ali evo da pitam.
Naime, kako sam i napisao neki dan, moja Lumia 930 je na servisu radi mikrofona, ali oni su u opis kvara stavili:
Navedeni kvar uočen i posljedica je korištenja uređaja. Zamijenjen glavni modul IMEI:(nebitno koji je).Programski ažuriran. Uređaj nakon servisa ispravan i radi po specifikacijama proizvođača.
Sadame zanima što je to glavni modul i zašto oni moraju čekati odobrenje od Nokie da puste taj uređaj van s tim novim glavnim modulom? To me zanima
BTW može netko reći kako mu radi najnoviji build W10M i kakvo mu je stanje baterije? Najvjerojatnije bi ga puknuo na mob nakon servisa ako vi kažete da je dobar
promjenjena ti je matična ploča. znam jednog iz Osijeka koji je imao isti problem na 930 i kod njega su isto zamjenili... nisu oni čekali odobrenje Nokije već rezultati dijagnostike uređaja i komponenta odgovaraju onome što bi trebalo biti dobro.
sam W10M radi OK i nema nekih velikih kritičnih bugova ali ih ima masu sitnih... po meni ipak puno bolje radi 8.1 nego 10... a svi koji misite da ćevam baterija boje raditi na 10 nego na 8.1, zaboravite.. u najboljem slučaju radit će isto... meni na 640 uz takorekuć stalno korištenje potrošnja je 1/3 veća od 8.1.... možda se malo ustabili ipadne na razinu kao na 8.1 kad malo prestanem sa testiranjima i provjerama i vratim se u normalnu rutinu
Mobitel je bio gotov u petak ujutro, ali su radili testiranja, pošto Mobis radi i subotom očekivao sam da će u petak ili subotu biti gotovo to testiranje, ali ništa.
Zovem danas, da bi mi gospodična rekla da moraju čekati odobrenje od Nokie da puste van mobitel što mi je skroz čudno. Sada sam se pogubio, oću Lumiu nazad, dosta mi androida :(