WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.052.861
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nekoliko dana koristim ovaj posljednji build. Sve mi radi normalno i bez problema jedino što se ne uspijevam preko laptopa spojiti s mobitelom (mislim na onaj način kad idem na stranicu windows trgovine na pc-u, odaberem neku od aplikacija koju želim poslati na mobitel i dobijem poruku kako se ne uspijeva spojiti sa telefonom). Spojeno je na istu wi-fi mrežu. Pojavljuje mi se poruka kako bi trebao omogućiti neke push obavijesti, ali ne vidim gdje bi to mogao uključiti.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
sibica kaže...

Nekoliko dana koristim ovaj posljednji build. Sve mi radi normalno i bez problema jedino što se ne uspijevam preko laptopa spojiti s mobitelom (mislim na onaj način kad idem na stranicu windows trgovine na pc-u, odaberem neku od aplikacija koju želim poslati na mobitel i dobijem poruku kako se ne uspijeva spojiti sa telefonom). Spojeno je na istu wi-fi mrežu. Pojavljuje mi se poruka kako bi trebao omogućiti neke push obavijesti, ali ne vidim gdje bi to mogao uključiti.

Koji mob imaš ?

Ne znam ja ništa....
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...
sibica kaže...

Koji mob imaš ?

Lumia 640 LTE

11 godina
neaktivan
sibica kaže...

mora biti uključeno u postavke - ažuriranje i sigurnost - pronađi moj telefon

ali nisam baš siguran da sa novim Microsoft store radi instalacija tako sa Web storea.. to je radilo na starom windows phone store...

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Išao sam tamo na postavke, ali zaista izgleda kako ne radi taj način sa ovom verzijom trgovine.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

snimanje poziva na Lumia 950 

upute sa slikama

http://www.windowscentral.com/enable-native-call-recording-lumia-950

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 23:16 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Uveli su i u desetku opciju da ekran radi sa rukavicama na rukama. Nadam se da će uskoro da srede trajanje baterije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Još da ugrade Gestures u sam OS...

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Uveli su i u desetku opciju da ekran radi sa rukavicama na rukama. Nadam se da će uskoro da srede trajanje baterije.

to ovisi i o uređaju jer ne podržavaju svi zasloni tu opciju

i na 640 dodir je jedna od 10 aplikacija koje mi odbija ažurirati uz grešku 0x803F8006

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jesi probao restartati mobitel i pokušati ponovo ?

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vezano uz potrosnju baterije..Cini mi se kako je nekako po defaultu u win 10 određeno da jako puno aplikacija radi u pozadini.Ja sam ih vecinu iskljucio i sad mi je trajanje baterije jednako kao na 8.1 (oko 2 dana na Lumia 640).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Jesi probao restartati mobitel i pokušati ponovo ?

daj ne budi smiješan :D hehehe malo se zezam

računa li se barem 30 soft resetova i desetak hard resetova prilikom testiranja Sd kartica (spomenuto neki dan kad sam pisao o bugovima)

regije, jezici, nema što nisam isprobavao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 10:38 (dadn).
11 godina
neaktivan
sibica kaže...
Vezano uz potrosnju baterije..Cini mi se kako je nekako po defaultu u win 10 određeno da jako puno aplikacija radi u pozadini.Ja sam ih vecinu iskljucio i sad mi je trajanje baterije jednako kao na 8.1 (oko 2 dana na Lumia 640).

i na 8.1 je po defaultu puno u pozadini no dobra je fora što pokazuje i postotak potrošnje ekrana u usporedbi sa aplikacijama

18 godina
dadn kaže...

sam W10M radi OK i nema nekih velikih kritičnih bugova ali ih ima masu sitnih... po meni ipak puno bolje radi 8.1 nego 10... a svi koji misite da ćevam baterija boje raditi na 10 nego na 8.1, zaboravite.. u najboljem slučaju radit će isto... meni na 640 uz takorekuć stalno korištenje potrošnja je 1/3 veća od 8.1.... možda se malo ustabili ipadne na razinu kao na 8.1 kad malo prestanem sa testiranjima i provjerama i vratim se u normalnu rutinu

Otprilike imam isto iskustvo sa zadnjim insider buildom, ukljucujuci i bateriju. L1520.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

btw.. prema zadnjem službenom popisu na Microsoftu, update na Win10M je spreman za uređaje:

• 430
  • 435
  • 532
  • 535
  • 540
  • 635 (1 GB RAM)
  • 640
  • 640 XL
  • 735
  • 830
  • 930

znači ovo su uređaji u prvom službenom valu nadogradnji za 2-3 tjedna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

A gdje je 630 ? 👎😔

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

i ja sam se to pitao :) nadam se da će i ona ići u prvom valu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nadam se ,bila je prije...

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Danas sam malo testirao kameru (Lumia kamera) na L640 i win10, nisam zadovoljan sa slikama.

Na svijetlu su još i dobre, a u mračnoj i polumračnoj prostoriji su slike užas, jako tamne i prisutna je piksalizacija na njima, kao da je slikano sa kamerom od 1 mpx a ne 8.

Jel ima nekakvo riješenje za to?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@dadn, imam problem i ja, ista greška.ali ažurira mi neku drugu app, dok za Dodir i Dodaci i informacije mi baca tu grešku. Nemoj samo reći da hard reset ne pomaže??
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kran kaže...

Danas sam malo testirao kameru (Lumia kamera) na L640 i win10, nisam zadovoljan sa slikama.

Na svijetlu su još i dobre, a u mračnoj i polumračnoj prostoriji su slike užas, jako tamne i prisutna je piksalizacija na njima, kao da je slikano sa kamerom od 1 mpx a ne 8.

Ne znam sta ocekujes od te kamere, nije to kamera sa 1520 ili 930, mada ni one ne slikaju sjajne slike u mracnim prostorijama.

11 godina
neaktivan
NeoOS kaže...
@dadn, imam problem i ja, ista greška.ali ažurira mi neku drugu app, dok za Dodir i Dodaci i informacije mi baca tu grešku. Nemoj samo reći da hard reset ne pomaže??

ne pomaže... imao sam problem sa sd karticama pa sam ih onda testirao i radio sam hard resete i naravno poslije svakog povlači update aplikacija i stalno isti problem bez riješenja bez obzira da li probavao drugu regiju ili slično... možda je problem upravo u 8.1 verziji firmvera (kod mene je 02166.00000.15103.05001)

11 godina
neaktivan
malina22 kaže...
kran kaže...

Ne znam sta ocekujes od te kamere, nije to kamera sa 1520 ili 930, mada ni one ne slikaju sjajne slike u mracnim prostorijama.

L920 je bila ta koja je imala odlične slike u mraku mada su kasnijim ažuriranjima malo zeznuli neke stvari...

a L640 ima kameru takvu kakvu ima... ništa posebno. nisam nešto posebno isprobavao na W10 ali umjesto Luia camere probaj defaultnu Kamera aplikaciju...

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Imam Lumia Kamera i Kamera od aplikacija, bilo koju da otvorim isto mi otvori, ne vidm nikakve razlike u opcijama podesavanja, kao da je to jedna app-kamera.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

MS očigledno želi složiti i podržavati samo jednu aplikaciju za kamera pa napušta Lumia kameru... a i koliko sam primjetio više forsira ažuriranja za kamera aplikaciju

probaj uslikati istu stvar i sa jednom i sa drugom aplikacijom pa usporedi slike na kompjuteru

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 12:46 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sry, nisam napomenuo da imam zadnji build WP10.
Ali mi se javlja ta greška.

što se kamera tiče, na WP8.1 tj ranije na insider verziji W10 sam imao Lumia Camera i Kamera u samom sustavu i Lumia Camera mi je radila bolje slike. Sad je više nema za 10tku, što je loše.
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Onda se može obrisati aplikacija Lumia Kamera na win10, jer više ne radi, otvara se deufaltna kamera i otvaranjem Lumia kamere

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nastala je džungla Lumia Camera aplikacija na WP8.1 i općenito Lumia Nešto aplikacija. Microsoft je tu Lumia Cameru ugradio kao originalnu Kamera aplikaciju i to je to. Jedino Lumia 1020 ima Lumia Camera aplikaciju samo zbog 41MP senzora.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Mogu da kazem da su malo, ali malo poboljsali kvalitet slika sto se tice lumie 925, na 8.1 je bila blagi uzas kao da slikam digitronom. Sad je vec malo bolje, i dalje nije to to kao sto je bilo ranije ali idu u dobrom smeru. Primetio sam da su smanjili onaj agresivni post procesing koji je bio prisutan ranije, amin +. Ali zato baterija katastrofa. U proslom build-u 10581 baterija je bila znatno bolja, sada u 10586 blagi uzas. Jedno poprave drugo uniste, trudim se da ih razumem ali slabo mi to ide. I da ne daje mi da instaliram asphalt 8 igricu, kaze hardver mi nije dovoljno jak hahahahah, a na 10581 sam igrao na High postavkama...pa ko je ovde lud o.O 

Cika majkrosofte daj se urazumi malo 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 14:01 (animal4444).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice