Je li se ovo ne moze sakriti navigation bar u TubeCast i slicnim aplikacijama (10)?
edit: do builda je i MS-a, nista dok oni ne poprave :(
Je li se ovo ne moze sakriti navigation bar u TubeCast i slicnim aplikacijama (10)?
edit: do builda je i MS-a, nista dok oni ne poprave :(
Gubi li se garancija stavljanjem builda?
Pratim ovu temu dost dugo a nikako da se odlučim isprobati taj WM10 na mojoj 925. Da stavim ili ne? To mi je jedini mobitel, tak da mora većina toga raditi kao i na 8.1 : pozivi, SMS, viber, whatsup, facebook messenger, kamera, alarmi
Je li se kome dogodilo da Groove music ne pronalazi glazbu?
I da, je li itko isprobao radi li OTG na windows 10 mobile?
@Daynn radi dobro. Podržava li 630 OTG ?
@Daynn radi dobro. Podržava li 630 OTG ?
Mislim da 630-ka ne podržaje OTG, čini mi se da sam probavao jednom i uvjerio se u to
Na "starim modelima" (52,53,63,64,73,82,83,92,93,102,103,152x), koliko se sjećam da sam čitao OTG neće biti omogućen, zbog hardverski razloga. Tek novi modeli, trenutno 550 (mada, pitanje je za nju) i 950/XL imaju OTG omogućen.
Android telefon Xiaomi Mi 4 dobit će WM10M oko Dana zahvalnosti
Gubi li se garancija stavljanjem builda?
ne gubi se. zašto bi se gubila? pa Microsoft traži testere koij su nestrpljivi da isprobaju testne verzije.
Na "starim modelima" (52,53,63,64,73,82,83,92,93,102,103,152x), koliko se sjećam da sam čitao OTG neće biti omogućen, zbog hardverski razloga. Tek novi modeli, trenutno 550 (mada, pitanje je za nju) i 950/XL imaju OTG omogućen.
u svoj priči izgleda da su ljudi zaboravili ono "najjednostavnije", podrška za BT miša i tipkovnicu (i eventualno i druge uređaje)
dok sam testirao jedne od prvih builda na 920 onda sam isprobao Microsoftovog BT miša i radio je... da li je netko probao na novijim buildima?
Evo, sad sam napravio backup aplikacija i poruka na OneDrive. Kaj se desi nakon instalacije WP10 ako napravim Hard reset? Dal je bolje napraviti restore iz clouda ili sve aplikacije nanovo instalirat?
Evo, sad sam napravio backup aplikacija i poruka na OneDrive. Kaj se desi nakon instalacije WP10 ako napravim Hard reset? Dal je bolje napraviti restore iz clouda ili sve aplikacije nanovo instalirat?
poruke će ti se vratiti (ovisno o postavkama za backup poruka) čak i ako ne odabereš da ti se automatski vrate postavke i ostalo iz backupa...
i još jedna stvar: nisi backupirao aplikacije u cloud. backupirao si listu aplikacija kojih si vlasnik, podatke iz njih (ako to podržavaju) i postavke
Očekivao sam da će biti tako nešto. To je malo glupa filozofija, Android uređaji to imaju već dosta vremena, a nas kao hardver koči. Nije da ne mogu bez toga ali eto, nekako sam se nadao da će biti omogućeno na win10m.
Koja glupost,imam puno stickEva i sad neću moći koristiti OTG... 👎
Trenutno besplatne aplikacije
Electro Calc (24 kn)
http://windowsphone.com/s?appid=08ab39d8-de8c-4a28-ad78-64b0d2914815
WiFi Calculator (8 kn)
http://windowsphone.com/s?appid=99935513-1a37-4121-9619-5bb48d861d3a
Ja sam nakon hard reseta iz predostrožnosti i mog mira da znam da je sve "na novo" instalirao ispočetka, ali ako hoćeš, slobodno backup povuci.
Rado bi probao BT miš i tipkovnicu, ali nažalost, nemam ih doma pa ne bih znao kako rade na WIn10 buildovima, ali s obzirom da u postavkama ima "mouse", onda bi trebalo raditi.
Oni koji korsite mzabu i skinuli im se 2.0.0 verzija, ne radi m-foto plati, a navodno nekima ne radi aplikacija uopće (ne prijavljuje se). Čuo sam se sa službom, radi se na hotfixu (s time da mćfoto ne radi ni na iOSu, izgleda da je Asseco nešto zaboravio dodati).
Pozdrav društvo. Dobio sam opciju za zamjenu Lumije 535, stari uređaj je bio neispravan, pa sam ga odnio i dobio mogućnost povrata novca ili zamjene za neki skuplji uređaj. Gledao sam malo po dućanima u inozemstvu, točnije Austriji, Lumiju 640. Mobitel mi se jako sviđao, i u konačnici bih trebao nadoplatiti samo cca 20 eura za Lumiju 640. Mislite li da se isplati dati tih 20 eura da bih dobio bolji uređaj ili da ništa ne nadoplaćujem i uzmem Lumiju 535? U Zagrebu sam Lumiju 535 platio, ako preračunamo u eure, oko 110 eura, a Lumiju 640 bih mogao dobiti za 130 eura. Svaki savjet i komentar je dobrodošao. Unaprijed hvala :)
Gadno bi pogriješio ako za samo 20€ više nebi uzeo 640-ku koja je itekako bolja od 535-ice
kakva je procedura da se vratim sa zadnjeg win10 builda na sluzbeni zadnji 8.1 na lumia 1520? tako da bude u tvornickom stanju
kakva je procedura da se vratim sa zadnjeg win10 builda na sluzbeni zadnji 8.1 na lumia 1520? tako da bude u tvornickom stanju
sa Windows Device Recovery Tool
http://www.microsoft.com/hr-hr/mobile/podrska/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987
da li zna tko kako da me kad pričam s nekim nečuju svi ostali oko mene,kako to rješiti i vidim da kod puno mobitela ima to----
Smanjite ton na tipkama za glasnoću za vrijeme razgovora
na RTM radi BT miš uparen sa L640...
Surfy Browser možda?
Kako da namjestim u Alarms and Clock normalno vrijeme,da mi ne bude ovo AM i PM?