WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.864
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
WackyZG kaže...

Ako i budu inicijalni 10 puštali preko operatera, kao što sam napomenuo, vrlo lako je preskočiti operatera. Malo potraži u temi, kolega je stavio detaljne upute, a i ja sam svoju 930 prebacio na skandinavski product code. 

Edit: evo, u ovoj poruci ti je link kako promijeniti product code. Nije teško odraditi, ali ipak, sve radiš na svoju odgovornost. Dobrano pročitati prije kretanja u flashanje. 

Ostajem na sigurnoj strani. A Insider ?

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Na mojoj 535 radi dobro, nije da je sve tip top, ali ako te tu i tamo koji freeze mobitela ne smeta, te pokoji bug... vozi Miško.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WackyZG kaže...

Na mojoj 535 radi dobro, nije da je sve tip top, ali ako te tu i tamo koji freeze mobitela ne smeta, te pokoji bug... vozi Miško.

Čekaću novi build.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
2 0 hvala 3
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li informacija o nadogradnji Samsung Ativ S na W10?

I pitanje vezano za IE na WP8.1.. ima li dotični ugrađenu funkciju "skok na vrh stranice"?   Često mi se dogodi da čitam poduži tekst, pa kad dođem na kraj stranice, a želim nazad na vrh, ostaje "skrolanje" kao jedina opcija. Ponekad dobro dođe i "skok na dno", npr. kod debilnih foruma koji imaju navigacijske "tipke" za stranice/postove na dnu, ispod zadnjeg posta.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Neki dan sam napravio hard reset na lumiji 520 (nakupilo se podosta smeća i gluposti šta sam instalirao, a i novu micro sd karticu sam ubacio) i vraćam si programe, primjetio sam da fali here maps i here drive, nema ga nigdje za skinuti, kako to, aplikacije su bile odlične?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Privremeno su nestale sa Store jer ih je preuzeo novi vlasnik i možda će doći nazad.

Moj PC  
1 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nije to to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa kako ga onda nema????

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ljudi moji,sad sam tek vidio da sam pisao post sa uključenim NUM LOCK,sory na greški,nije mi bila namjera

dajac
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 14:08 (dajac59).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dajac59 kaže...

sad sa0 4-5s6 4 br6wser 5 50a za s25n4t5 a 4 trg6v5n5 ga ne0a,svašta

!

Sami sebi smo najveci neprijatelji
18 godina
dadn kaže...
Silwncer kaže...

Windows 10 Mobile izlazi zvanično u decembru :( I što je još gore ,ovisi od operatora. Čekao sam 1 godinu za Denim,a kad izađe RTM build odmah skidam,ja neću čekati BHT jer su moroni .

RTM ne izlazi već je RTM verzija koja se isporučuje proizvođačima mobitela

RTM se za 8.1 mogao skinuti u sklopu developer preview programa. Valjda ce i sada moci preko Insider-a, a pretpostavljam da ce biti "spremna" kada budu izlazili i ovi novi modeli Lumia.

14 godina
odjavljen
Realarm aplikacija sad ima i prijevod za hrvatski jezik. Jel ko koristi tu aplikaciju?

2 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...
Realarm aplikacija sad ima i prijevod za hrvatski jezik. Jel ko koristi tu aplikaciju?

Svakodnevno je koristim. Ali prijevod mi ne treba, jer mi navika imati OS na engleskom. Ali svakako pohvaljujem prijevod. 

13 godina
neaktivan
Koji je zadnji build i da li trebam čekati idući ako želim na Lumiu 640 staviti W10?
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
16 godina
NeoOS kaže...
Koji je zadnji build i da li trebam čekati idući ako želim na Lumiu 640 staviti W10?

Zadnji build ti je 10536, po meni je dovoljno stabilan za svakodnevnu upotrebu, resuminga gotovo da i nema (doduše kada se dogodi onda je bolno dugo), većina bugova su neprimjetni, jedino što još po meni trebaju srediti je unlock, još uvijek postoji mali lag kada se mob otključava i dok se pojavi start zaslon, ali to su te sitnice koje ne utječu toliko na rad.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

često sam po planinama,tražim neki program koji bi mi na grafu pokazao pređenu udaljenost i nadmorsku visinu.

Imate li neku preporuku?

0 0 hvala 0
16 godina
keymaster kaže...

često sam po planinama,tražim neki program koji bi mi na grafu pokazao pređenu udaljenost i nadmorsku visinu.

Imate li neku preporuku?

Endomondo Sports Tracker ima sve što tražiš, besplatna verzija ima reklamu u dnu ali osim toga je neograničena. Traži i registraciju na njihovoj web stranici na kojoj možeš gledat grafove i svu statistiku. Poprilično je točan (koliko god je google maps točan).

Tu je i neka društvena komponenta/mreža koju možeš slobodno ignorirati.

Evo kako to izgleda na web stranici.

Swedish latin super funk.
15 godina
Trazio sam, Nisam uspio naci, pa predpostavljam da nema.Ali tko pita ne skita. Moze li se u IE podesiti kad idem otvori link u novoj kartici da mi ostane na istoj stranici s koje sam otvorio taj link, a ne da me odmah prebacuje na novu katicu ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Privremeno su nestale sa Store jer ih je preuzeo novi vlasnik i možda će doći nazad.

ne širi dezinformacije

instaliraj Sysapp Pusher i preko njega instaliraj Here aplikacije ili bilo koju drugu Nokia/Microsoft aplikaciju

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 20:19 (dadn).
11 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Neki dan sam napravio hard reset na lumiji 520 (nakupilo se podosta smeća i gluposti šta sam instalirao, a i novu micro sd karticu sam ubacio) i vraćam si programe, primjetio sam da fali here maps i here drive, nema ga nigdje za skinuti, kako to, aplikacije su bile odlične?

ne vjeruj što ti pišu, instaliraj Sysapp Pusher aplikaciju i sa njome instaliraš sve što ti treba od Nokie i Microsofta

http://windowsphone.com/s?appId=19d44d9e-f18e-4df1-9bce-36335242ed2e

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 20:23 (dadn).
12 godina
odjavljen
dadn kaže...
Silwncer kaže...

ne širi dezinformacije

instaliraj Sysapp Pusher i preko njega instaliraj Here aplikacije ili bilo koju drugu Nokia/Microsoft aplikaciju

Ko je ovdje širio dezinformacije ?

11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...
dadn kaže...
Silwncer kaže...

ne širi dezinformacije

Ko je ovdje širio dezinformacije ?

da su maknute iz trgovine (storea). još uvijek su tamo

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Još su tamo ali nema ih na listi kad se upiše naziv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel mi preko Insidera ide odmah na zadnje azuriranje ili jedan po jedan update sve do zadnjeg?
Jer mi prikaze ovako...
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
16 godina

To na 8S?

HTC 8X :)
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ne, radi se o Lumiji 640 DS.

i jeste li birali slow ili fast insider?

btw HTC 8S je na prodaju pa inbox ako nekog zanima. Perfektno stanje.

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
18 godina
NeoOS kaže...
Jel mi preko Insidera ide odmah na zadnje azuriranje ili jedan po jedan update sve do zadnjeg?
Jer mi prikaze ovako...

Tak men bilo al imao malo mjesta pa nije mogao skinut sve i nakon oslobadanja prostora (L630) usao da potrazi azuriranja pa se pojavio zadnji build. Inace isao bi ti taj pa zadnji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice