WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.864
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
x360gamer kaže...
Evo ja ti dam 920tku i simbolicnu nadoplatu za 930😃
Opet ces imat W10 prvi na izlasku 😉

Neće moći ove noći. Koliko bi mi trebao nadoplatiti, mogao bi si uzeti još jednu 920 rabljenu.

Šalu na stranu, neću se odvajati od nje dok ne ode u vječna lovišta. Zadnjih sam se godina namijenjao mobitela i mobitela, a pošto sam s njom više nego zadovoljan, neću se rastajati od nje.

17 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...
skank666 kaže...

Odlična stvar i super radi sa textom dok sa slikama još nisam imao uspjeha.

EDIT: Radi ali je vjerovatno fora u veličini slike... Neće sve da stavi u clip

EDIT2: na mobitelu moraš radit clip preko "share" puceta, običan copy ne fercera... Barem ne meni, kakve se ti sreče?

Preko share.

Apropo veličine, ovo je PC screenshot na telefonu, prenosi slike bez ikakvih problema: BTW, ovo je puno brži način nego yebavanje preko OneDrivea.

Bilo je dobro dok je trajalo... Ukinuli ili pokrpali bug kojeg smo mogli iskoristit da isprobamo ovo čudo. App je skroz fora, npr. sliku kojoj lupim copy u default pic vieweru na w10 automatski stavi na oneclip a ako isto to napravim u exploreru onda ne.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Je ja sam postavio taj oglas ;) Uzeo novu lumiu 930,ali mi ipsk fale neke stvari s androida.no sve u svemu jako zadovoljan s lumiom
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Bilo je dobro dok je trajalo... Ukinuli ili pokrpali bug kojeg smo mogli iskoristit da isprobamo ovo čudo. App je skroz fora, npr. sliku kojoj lupim copy u default pic vieweru na w10 automatski stavi na oneclip a ako isto to napravim u exploreru onda ne.

Zatvorili su ''rupu'' odmah drugi dan ujutro. Inače, radi na svim Windowsima od Sedmice nadalje.

Inače, postoji i stranica, ali se ni na nju sada ne može bez Microsoft accounta.

Sad se samo nadajmo da to nije samo još jedna testna aplikacija i da će bit izdana kad ju završe.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Iskreno sam u istoj dilemi da prodam i uzmem n5. Sve odlično radi sviđa mi se windows phone, ne opterečuje me ram usage, pokrenuti programi, baterija. Prirastao mi je srcu, ali iskreno dođe mi zlo kad odem na onaj store i vidim ponudu.

Tunein radio zadnji put updejtan prije godinu dana, f.messenger malo zeza, facebook notificationi, nema 3 poštene igre ( i to što ima , update dođe nakon pola godine ) , nema neke poštene twitch aplikacije. Taj store je jednostavno prevelik trn u oku, ima dosta "unoficial" , zamjenskih  aplikacija , da ne pričam koliko ima glupih aplikacija za koje traže 10ak kuna. Ako im ne uspije ovo sa visual studio i "brzim " portanjem aplikacija, ne vidim neku svjetlu budućnost za windows phone.

2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Poslao sam mail Candy Camera da naprave app za Windows Phone. Ukucam retrica a ono 5-6 lažnih koje traže 1-2 $. Slažem se sa postom gore.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dali windows fon ima medjunarodno jamstov ili je vezan za drzavu u kojoj je kupljen? Mozda bi mogla biti dobra kupnja jedne Lumije stare par mjeseci ali je kupljena u Austriji, pa me zbog toga zanima kak ide to sa jamstvom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ima tu puno istine,messenger zeza,covjece nemoz poslat par slika odjednom,you tube izgleda koda ga je voda odnijela...itd
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja imam namjeru preci sa Andorida na WP ali koliko vidim ulazim u probleme ili mi se cini xD

Definitivno mi se svidja 640 mada nisam imao priliku raditi sa telefonom ali mi se svidja estetski,

specifikacije na papiru izgledaju dobro i bit ce update eh sad sta ocekivati prelaskom na WP :S

Džedaj

0 0 hvala 0
16 godina
marsovac kaže...

Ja imam namjeru preci sa Andorida na WP ali koliko vidim ulazim u probleme ili mi se cini xD

Definitivno mi se svidja 640 mada nisam imao priliku raditi sa telefonom ali mi se svidja estetski,

specifikacije na papiru izgledaju dobro i bit ce update eh sad sta ocekivati prelaskom na WP :S

Očekuj smanjen broj aplikacija, fluidnost i odličnu kameru.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Ima tu puno istine,messenger zeza,covjece nemoz poslat par slika odjednom,you tube izgleda koda ga je voda odnijela...itd

MetroTube, MyTube, TubeCast aplikacije koje su bolje napravljene od same YouTube aplikacije na androidu, druga je stvar sto Scroogle uvodi ogranicenja u api za treće aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:13 (malina22).
13 godina
neaktivan

Telefon izgleda lijepo da,ako nisi prezahtjevan korisnik svakako windows phone,ako si pak picajzla uzimaj android ;)

Makar mi recimo twitter i facebook izgeldaju čak i lijpše na wp nego na androidu,ali imaaa nešto što se zove "lag" kad pišeš i sve ostalo ne radi tako glatko ko na nexusu kojeg sam imao ,fali mi gmail onaj iz androida,no s tim sam se pomirio,niakd googlove aplikacije nece bit takve na wp,you tube-NEMA ga,kažu drugi onaj neki pro tube ili my tube,covjece ali kad vidim bannere i reklame odma mi zlo dođe...i takve stvari

17 godina
neaktivan

Ako ce mi raditi: FB, Mail, Browser, Skype/Viber, YouTube, Dropbox... to je ok. Android ima ogroman broj aplikacije koje meni iskreno ne trebaju, treba mi ono osnovno posebno za posla gdje mi je bitan mail, surfanje i kad nesto uslikam da prebacim na dropbox ili tu neku WP aplikaciju slicnu DropBoxu (drive ili sta vec koriste).

Džedaj
13 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Ako ce mi raditi: FB, Mail, Browser, Skype/Viber, YouTube, Dropbox... to je ok. Android ima ogroman broj aplikacije koje meni iskreno ne trebaju, treba mi ono osnovno posebno za posla gdje mi je bitan mail, surfanje i kad nesto uslikam da prebacim na dropbox ili tu neku WP aplikaciju slicnu DropBoxu (drive ili sta vec koriste).

onda uzimaj nemaš šta razmišljat ;)

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jos samo nesto jel se mogu logovati sa Gmail accountom, to mi je jako vazno!

Džedaj
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:26 (marsovac).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
marsovac kaže...

Jos samo nesto jel se mogu kogovati sa Gmail accountom, to mi je jako vazno!

Naravno da ne. ja sam proćitao kupovati

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:37 (skank666).
16 godina
marsovac kaže...

Gmail možeš imati u defaultnoj mail apilkaciji i primati mailove bez problema, za youtube imaš aplikacije.

Swedish latin super funk.
16 godina
marsovac kaže...

Nećeš moći na onaj način na koji si se logirao na Androidu (da ti je gMail primarni account mobitela), treba ti Microsoft account (napraviš ga prilikom postavljanja uređaja), te ga kasnije dodaš u račune. Sinkronizacija maila, kontakata i kalendara radi savršeno tako da će ti sve biti dostupno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:07 (WackyZG).
13 godina
neaktivan
Naravno da mozes,ja sam si cak i microsoft account napravio putem gmaila ;)
15 godina
neaktivan
Ima li youtube na androidu download videa? Mislim da ne, tako da opet trebas ne-official aplikaciju. S druge strane, neke aplikacije su ekskluziva ili rade puno bolje na wp...
A od viska aplikacija samo otupis, imho
...i tako dalje
15 godina
neaktivan
Ima li youtube na androidu download videa? Mislim da ne, tako da opet trebas ne-official aplikaciju. S druge strane, neke aplikacije su ekskluziva ili rade puno bolje na wp...
A od viska aplikacija samo otupis, imho
...i tako dalje
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ovo u vezi portanja hoće li moći WP koristiti aplikacije sa GooglePlaya ili samo će im biti olakšan posao  developerima ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Biti ce olaksan posao developerima
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nadam se da će to (hopefully) povećati broj aplikacija na Store. BTW. ove settings i store su užas za snaći se zato nestrpljivo očekujem WP10 -_-

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koristi li još ko ovaj Surfy ? Imam ga već 2 tjedna i dobar mi je i lagan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Ima li bannera i reklama?

16 godina
Koristi edit opciju, ne da imas double post, vec triple!
Kako god, sumnjam nekako da ce biti bolje stanje izlaskom W10...
Neznam gdje vise (mozda wp central?!), ali proveli su anketu i oko 70% devolpera je reklo da unatoc izlasku w10 ne misle radit aplikacije za isti.
20etak% je reklo da bi moglo PREBACIT aplikacije s konkurencije na wp, dok je ostatak izrazi zelju i prebacit i razvijat aplikacije...
Uglavnom, karikirao sam brojke, ali bile su razocarajuce...

I to me plasi!
Da bi se wp ozbiljnije shvatio i poceo stizat konkurenciju, sve sto mu treba su kvalitetnije aplikacije! Aplikacija nema, posto devolperi radije rade iste za konkurenciju = mogu (vise) zaradit, sto mogu razumjet.
Tako da i w10 nece nista tu donjet.. Jedino da M$ da novce devolperima i daje sve dok ne dode do toga, da sami devolperi uvide/postignu samastalnu zaradu u wp!
12 godina
odjavljen
lazicki88 kaže...
Silwncer kaže...

Ima li bannera i reklama?

Ne,u 2 tjednom korištenju nisam ni jedne vidio. na početku te pitaju ak hoćeš donirati da podržiš njihov rad za dalji development .

14 godina
Eh, sad si me uveselio sa tim postom al ono...ima netko link sa anketama o tome ?
16 godina
Evo, i na nokia mob je ta vijest bila..
Nemogu linkat preko mobitela.. C/p
Microsoft je na konferenciji Build 2015. prije nekoliko tjedana najavio mogućnost dolaska iOS i Android aplikacija na Windows 10 Mobile. Kako stvari stoje izgleda da mu baš neće biti lako privući programere za to. Prema izvješću koje je napravio Reuters, velika većina iOS i Android programera na upit o izradi WP aplikacija dala je negativan odgovor. Kako se dalje navodi programeri vole biti prisutni na najpopularnijim mobilnim platformama, a tek onda, ako se to isplati, izrađuju svoje aplikacije za ostale, odnosno Windows Phone platformu. To je sasvim razumljivo s obzirom na činjenicu da je tržišni udio Windows Phone-a manji od 5% u cijelom svijetu. Druga stvar je još uvijek prekompliciranost samih alata za izradu aplikacija za WP koje je Microsoft obećao dosta olakšati. Mada za moje potrebe imam sve potrebne aplikacije (naravno nemam ništa protiv još novih i boljih) zanima me vaše mišljenje. Da li vama hvali neka aplikacija za svakodnevnu upotrebu i koje su to?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice