WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.644
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
skank666 kaže...
nicky.sl kaže...

Skank666 ti si "klasa optimist" zato sto si samo ti zadovoljan WP10 koji svima kao i meni stvara gadne probleme.

Čuj, sve ovisi o tome što ti ili ja podrazumijevamo pod "gadne probleme". Ja sa telefonom problema imam ali ne gadnih. :/

Ja sam mog poslije gotovo svakog poziva morao restartati a nerjetko sam morao vadit bateriju da bi ga uopće uspija restartat a da ne spominjem da gotovo nijedna aplikacija nije radila kako triba a neke nisu radile nikako (kamera kad bi se i pokrenula bacala je samo zelenu sliku).

Ali lipo je bilo vidit gomilu novih opcija i bolji izgled izbornika i svega i zbog toga s nestrpljenjem očekujem neku stabilniju verziju.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
neaktivan

I kad dočekaš stabilniju verziju dio aplikacija ti opet neće raditi jer se moraju prilagoditi na Win10..

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
14 godina
WindowsPhone - Općenito

nema potrebe instalirati win10 na primarni telefon, ako imas sa strane neku low end lumiu onda na nju nabacis iz znatizelje win10, mada vjerujem i da ces na nju odmah ubrzo vraitit 8.1

-kao sto rece gore, loadina ko u prici
-photos aplikacija ucitava slike tj kao da ih ubacuje naknadno kad prethodno uslikas, sto je jako iritantno i nepotrebno

-crashanje aplikacija

-project spartan ili ti edge, meni neupotrebljiv, takodjer crasha
-IE tu i tamo spasasva stvar

-scaling slike na vecini mjesta ne radi

-sistem zna zamrznuti kad je bas frka, u mojim slucajevima kad me neko zovne ne mogu se javiti, ili na lock screenu ne mozes ga otkljucati, a uredno ucita tipke recimo za volume i power
-kad pogasis aplikacije u pozadini bude crna slika, moras pritisnuti home tipku da bi se pojavio home screen

-u vecini slucajeva nekad moras restartovati telefon

-zoom u photos aplikaciji gotovo pa i ne radi

etc etc

odradio sam factory reset odmah po instalaciji builda, jos da napomenem da mi je ovo prvi build sto sam instalirao od win10

i eto da nije sve tako crno, isprva mi je lose radilo, dosta laga, vjerovatno se osjetio prelazak sa win8.1 koji je dosta stabilniji i tecnije radi
ali sada vjerovatno kada sam se navikao i nije tako lose, ali posto mi je pokvaren usb port ne mogu se vratiti na win8.1, tako da sam osudjen na win10 do daljnjeg dok mi ne stigne novi usb porti i dok isti ne ubacim u svoj fontele :)

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
skank666 kaže...
ZeroC00l kaže...

Ja dosad nisam isprobao slow verziju pa me zanima dal je sve isto ko i u fast (bugovi, smanjeni ekran i font i tak to)?

Mislim da za slow ring nije nijedan build izašao...

Mogu ti iz prve ruke rec da je slow build izasao. Koristim Lumiu  1520 i nudi mi tu opciju, ALI tek nakon sta sam instalirao fast.

18 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Postoji li nekakav način/program/dodatak koji blokira reklame (pogotovo pop-up-ove) u Internet Exploreru?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 10:02 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Postoji li nekakav način/program/dodatak koji blokira reklame (pogotovo pop-up-ove) u Internet Exploreru?

ne...niti ce ga bit

12 godina
odjavljen
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mogli su se bar malo potruditi oko UI-a. Za moje oko ružno, ali bar ima app na marketu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 16:13 (neo.gz).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

zna li netko nacin kako editirat google docs na windows phoneu??? skinuo sam google drive for wp i mogu samo

view, cim idem edit kaze da je u read only modeu...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ako koristiš google drive on wp onda imaš opciju open in office i tamo da urediš :

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo koristim Surfy već 5 dana i prezadovoljan sam i preporučujem ga svima koji hoće odličan mobilni browser za WP. Upload slika trenutno ne radi ali to sam prijavio developeru :) Ja bi im svakako uručio donaciju da podržim njihov dalji rad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Retrici sam poslao sugestiju da naprave app za WP. Držim fige i sorry za spam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Evo koristim Surfy već 5 dana i prezadovoljan sam i preporučujem ga svima koji hoće odličan mobilni browser za WP. Upload slika trenutno ne radi ali to sam prijavio developeru :) Ja bi im svakako uručio donaciju da podržim njihov dalji rad.

necu ga na telefonu samo zato što se zove "surfy" 

17 godina
Silwncer kaže...

Ako koristiš google drive on wp onda imaš opciju open in office i tamo da urediš :

tako i radim, ali ne radi save...

MuWu
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 14:27 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Postoji već nešto slično, Kopy se zove.. ugl imaš app za mobitel i za PC (win8/8.1) i možeš kopirat tekst sa sa kompa na mob i obrnuto. Dosta zgodna app :)

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
17 godina
odjavljen

Da ali nije isto...

It might be a photo you took or the text you copied. OneClip will make them available on all the devices automatically. I think it will be really useful to copy anything once and it is available to paste everywhere across devices.

Malo više:

Once you install OneClip on a device, like a Windows 10 PC, the app starts to collect everything you copy to your clipboard. Images, text, screenshots, links and so on, all get collected and organized by time and date, device, app and so forth. Then they get displayed in a neat easy to use interface, from where users can then share the content, pin it as important, or simply delete it."

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 15:27 (skank666).
17 godina
neaktivan

Evo, tko hoće probat! KLIK

Nije bitno kaj je zatvorena beta, samo ju treba upariti s drugim uređajem i radi.

Za slučaj da ''nestane'' sa Mege, ovdje je cijeli paket.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 17:49 (kizo2703).
17 godina
odjavljen

Odlična stvar i super radi sa textom dok sa slikama još nisam imao uspjeha.

EDIT: Radi ali je vjerovatno fora u veličini slike... Neće sve da stavi u clip

EDIT2: na mobitelu moraš radit clip preko "share" puceta, običan copy ne fercera... Barem ne meni, kakve se ti sreče?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 18:08 (skank666).
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Odlična stvar i super radi sa textom dok sa slikama još nisam imao uspjeha.

EDIT: Radi ali je vjerovatno fora u veličini slike... Neće sve da stavi u clip

EDIT2: na mobitelu moraš radit clip preko "share" puceta, običan copy ne fercera... Barem ne meni, kakve se ti sreče?

Preko share.

Apropo veličine, ovo je PC screenshot na telefonu, prenosi slike bez ikakvih problema:

BTW, ovo je puno brži način nego yebavanje preko OneDrivea.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Da li netko može preporučiti dobar case i screen protector za Lumiu 930? Vecsam ju jednom razbio pa da se pobrinemm da opet ne bude isti drek :)

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam uzimao Nilkinov frost case, crni, ali je prilično lomljiv, a i mobitel postaje ogroman u ruci.

Screen protectore sam mijenjao kao na traci, ali u konačnici sam shvatio da je uzalud zbog zaobljenih rubova i rabim ga bez ikakve zaštite.

Fuck me I am famous.
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Imam Lumiu 640 XL te je preporod nakon korištenja 920-ke.
Veliko i močno izgleda. Imam jednu zamjerku zasad, a to je šta dvostruko tapkanje po ekranu (double tap to wake) ponekad "ne radi". Znalo mi se to dogodit i na 920, ali rijetko.
Ostalo sve super, prezadovoljan sa mobitelom.
PSN - Muskarcina77
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kakav je sa touch ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Silwncer kaže...

Kakav je sa touch ?

Sve normalno, nemam nikakvog problema u radu. 

PSN - Muskarcina77
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni double tap to wake nekada radi i predobro, uključi se u džepu, zbog toga sam ga isključio na neko vrijeme.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nocio kaže...

Da li netko može preporučiti dobar case i screen protector za Lumiu 930? Vecsam ju jednom razbio pa da se pobrinemm da opet ne bude isti drek :)

Ja ti imam ovaj case. Nije predebeo, pokrije sve bitno na mobu, tako da sam sasvim zadovoljan s njime.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Men na L630 dok je u dzepu i stigne obavijest sam otvara valjda kak se zulja u dzepu a ekran previse osjetljiv..

Onda mi se istisce i ude tam gdje ne bi trebao

Nemam nikakvu zastitu za zakljucavanje ekrana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 9:48 (BlackDwarf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BlackDwarf kaže...

Men na L630 dok je u dzepu i stigne obavijest sam otvara valjda kak se zulja u dzepu a ekran previse osjetljiv..

Postavke => Dodir => Osjetljivost na dodir: normalno + isključi double tap to wake

Postavi tako, pa vidi kako će ti se ponašati.

16 godina
WackyZG kaže...
BlackDwarf kaže...

Postavke => Dodir => Osjetljivost na dodir: normalno + isključi double tap to wake

Postavi tako, pa vidi kako će ti se ponašati.

630 nema double tap to wake.

Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice