WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.864
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
WackyZG kaže...
BlackDwarf kaže...

Men na L630 dok je u dzepu i stigne obavijest sam otvara valjda kak se zulja u dzepu a ekran previse osjetljiv..

Onda mi se istisce i ude tam gdje ne bi trebao

Nemam nikakvu zastitu za zakljucavanje ekrana.

Postavke => Dodir => Osjetljivost na dodir: normalno + isključi double tap to wake

Postavi tako, pa vidi kako će ti se ponašati.

Nemam Osjetljivost na dodir

12 godina
BlackDwarf kaže...
WackyZG kaže...
BlackDwarf kaže...

Men na L630 dok je u dzepu i stigne obavijest sam otvara valjda kak se zulja u dzepu a ekran previse osjetljiv..

Onda mi se istisce i ude tam gdje ne bi trebao

Nemam nikakvu zastitu za zakljucavanje ekrana.

Postavke => Dodir => Osjetljivost na dodir: normalno + isključi double tap to wake

Postavi tako, pa vidi kako će ti se ponašati.

Nemam Osjetljivost na dodir

Nemam ni ja

Sami sebi smo najveci neprijatelji
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni se svidio ovaj današnji editor na myappfree...jeste ga isprobali?

Wave Master

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Kako si zadovoljan sa kamerom? Možeš li napraviti par primjera? 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li se kome telefon zablesira kada prekidam poziv s Vibera / Skype ? To se ponekad pojavljuje i iritira me :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Je li se kome telefon zablesira kada prekidam poziv s Vibera / Skype ? To se ponekad pojavljuje i iritira me :(

Meni je Skype poblesavio... Prikazuje mi da imam dvije ne pročitane poruke, otvorim ga i nea ništ a i dalje nakon toga piše da imam ne pročitane obavijesti 

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Na viberu zna nekad dode poruka i ne vidis je odmah vec samo u notifikacijama... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Baterija na 640 XL rastura, piše mi: 3 dana 7h od zadnjeg punjenja.
Sad je na 9%, a opciju "uštedu baterije" ne koristim.

920-ku bi barem 2 puta punio :)

Dodatak: igre na mobitelu ne igram.

PSN - Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 10:04 (Virty).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
2 puta u tih dana ili 2 puta u danu?
Nekako mi se cini da nisi onda bas stalno na mobu ako je 3,5 dana izdrzala?!
Kako god, odlican rezultat...
Stvarno bi mogao kratki osvrt na mobitel dat...
Ili ono sto vecinu korisnika zanima - kameru istestirat - po danu, low light, mrak s bljeskalicom...
18 godina
x360gamer kaže...
2 puta u tih dana ili 2 puta u danu?
Nekako mi se cini da nisi onda bas stalno na mobu ako je 3,5 dana izdrzala?!
Kako god, odlican rezultat...
Stvarno bi mogao kratki osvrt na mobitel dat...
Ili ono sto vecinu korisnika zanima - kameru istestirat - po danu, low light, mrak s bljeskalicom...

920-ku sam punio najčešće jednom dnevno. Znalo se protegnit ponekad na 1ipo dan.

640 Xl koristim isto kao i 920-ku al evo, drži bateriju "ka manita" :)

Doduše i puni se duže, razumljivo.

Ne visi mi mobitel u ruci non-stop, ali ga često koristim.

Surfanje, poruke, razgovori, slikanje..... sve osim igara.

Kameru još nisam istestirao pošteno, iako mi na prvi pogled slike izgledaju vrlo dobro (slikane po danu).

Prika ima/o sve Samsung Note uređaje te kaže da je za lovu koju sam platio (1700kn) ovo vrh :)

PSN - Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 10:41 (Virty).
16 godina
Odlicno da si imao 920!
Usporedi onda kamere dok se s XL poigras, al budi "posten" sto se toga tice:)
14 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...

Na viberu zna nekad dode poruka i ne vidis je odmah vec samo u notifikacijama... 

Meni na whatsappu kasne poruke, po nekoliko sati

16 godina
x360gamer kaže...
Odlicno da si imao 920!
Usporedi onda kamere dok se s XL poigras, al budi "posten" sto se toga tice:)

Na XL su oštrije slike (logično, zbog više MP) ali u tamnijim scenama je nešto lošija nego 920.

Po danu su tu negdje iako XL nekada zna malo loše interpretirati boje i budu nešto više saturirane nego što bi možda trebale biti, nije ništa strašno i vrlo lako se popravi u bilo kojem alatu za uređivati slike, a i to je povremen problem.

Eto to je barem moje iskustvo.

Inače što se tiče aplikacija za kameru, Microsoft Camera nekada daje bolje rezultate nego Lumia Camera (pa i Lumia Camera Beta). Dana sam radio neke testove sa aplikacijama pa ću ih kasnije objaviti kada budem imao malo više vremena.

Swedish latin super funk.
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Krepala mi Lumia 925, tj ne zeli bootat. Upalim mob i prikaze plavi ekran sa bijelim tuznim smajlom - :( i nakon nekog vremena se ugasi. Poksuao sam soft reset (vol down + lock key) ali isto je.

Kako da to rjesim? Cini mi se da mi se W10 technical preview instalirao sam od sebe iako ja to nisam htio, bio je skinut i spreman za instalaciju ali ja sam zanemarivao jer je jos uvijek previse bugova.

Ima netko ideju neku? Po mogucnosti da ne izgubim sve podatke sa mobitela.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ekipa da ne pretrazujem, da li je dobra kupnja Lumia 640 LTE, planiram za mob. dati nekih 150E i 640 mi se uklapa u taj iznos, prelazim sa Androida na WP i ne znam sta da ocekujem ali mislim da necu pogrijesiti. Zanima da li kamera na Lumia 640 moze praviti pristojne slike u dnevnim uvjetima i opcenito dojmovi ako neko ima...

Džedaj

0 0 hvala 0
14 godina
DommY kaže...

Krepala mi Lumia 925, tj ne zeli bootat. Upalim mob i prikaze plavi ekran sa bijelim tuznim smajlom - :( i nakon nekog vremena se ugasi. Poksuao sam soft reset (vol down + lock key) ali isto je.

Kako da to rjesim? Cini mi se da mi se W10 technical preview instalirao sam od sebe iako ja to nisam htio, bio je skinut i spreman za instalaciju ali ja sam zanemarivao jer je jos uvijek previse bugova.

i ja sam imao taj problem i preko nokia recovery tool sam ga popravio,skinuo novi firmware i ko novi radi već 5 mjeseci :D

17 godina
tinchy199 kaže...
DommY kaže...

i ja sam imao taj problem i preko nokia recovery tool sam ga popravio,skinuo novi firmware i ko novi radi već 5 mjeseci :D

Pretpostavljam da si izgubio sve podatke? Mislim da cu i ja morati pokusati sa time..samo se nadam da mi je backup bio upaljen.

14 godina
DommY kaže...
tinchy199 kaže...
DommY kaže...

Pretpostavljam da si izgubio sve podatke? Mislim da cu i ja morati pokusati sa time..samo se nadam da mi je backup bio upaljen.

imao sam uključeni backup i sve je bilo kao i prije samo sam si morao slagati početni zaslon(ak se dobro sjećam)

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Hvala..evo skida se giga i pol preko recovery toola, valjda bude i meni rjesilo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
DommY kaže...

Hvala..evo skida se giga i pol preko recovery toola, valjda bude i meni rjesilo.

tak se i meni nekak skidalo :D bude se sve riješilo,bude ko ganc nova ;)

15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Odlicna cjena i stanje (po slikama)!na koji uredaj ides, ako smijem(o) znat?

Inace, upada mi u oko ovaj punjac.. Takoder odlicna cjena!
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Uzeo sam HTC one m9.

Na WP sam od 7.0, više od 4 godine. Da je Microsoft barem najavio neki flagship vjerojatno bi čekao, ovako mi se nije cekalo još 6 mjeseci. Malo ću proučiti konkurenciju pa se vraćam kroz godinu - dvije.

edit: sad vidim da sam napisao 2 umjesto 4

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 7:56 (Neville2MUFC).
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo da javim riješio sam problem sa Lumiom 925 uz pomoć recovery toola, a već kada mi se sve izbrisalo odlučio sam probati technical preview. Instalirao sam ga, nakon skoro cijeli dan gnjavaze, skine se, počne instaliravat i onda se vrti pola sata na onim zupcanicima ali progress ne ide vec samo stoji. Pa sam ga restartao (vol down + power) i onda opet vrti, vrti...nakraju poludio bilo mi je hitno i isao da cu vratit na wp8.1 stabilni i kad taman spojim usb napokon se pokrene i vidim da ide.

Sada sam na previewu i cini mi se odlican, koliko sam isprobao do sada radi puno bolje nego sto sam ocekivao. Javim sutra kada malo bolje isprobam :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Neville2MUFC kaže...

Uzeo sam HTC one m9.

Na WP sam od 7.0, više od 4 godine. Da je Microsoft barem najavio neki flagship vjerojatno bi čekao, ovako mi se nije cekalo još 6 mjeseci. Malo ću proučiti konkurenciju pa se vraćam kroz godinu - dvije.

edit: sad vidim da sam napisao 2 umjesto 4

Tako sam i ja u jednom trenu poludio i prešao na HTC ONE X, tadašnji flagship, vratio sam se nakon 2 mjeseca... Također sam na WP-u od 7.

EDIT: krivi mobitel napisao (napisao 8x koji je wp umjesto ONE X)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 10:12 (skank666).
16 godina
Tako i ja imam sad fazu da bi presao na android...
Al mislim da mi je wp previse priraso srcu 😜
Nadam se samo da ce izlaskom w10 mobile biti aplikacije na razini konkurencije (barem viber, messenger i jos par)...
16 godina
x360gamer kaže...
Tako i ja imam sad fazu da bi presao na android...
Al mislim da mi je wp previse priraso srcu 😜
Nadam se samo da ce izlaskom w10 mobile biti aplikacije na razini konkurencije (barem viber, messenger i jos par)...

Ja sam skoro popustio i zamijenio se za Nexusa 5 (možda ste i vidjeli oglas tu na Bugu - zamjena 930 za Nexusa), ali sam si malo razmišljao i ipak ostajem sa 930. Ako uzmem Nexusa samo ću prčkati, stavljati ovaj ROM, onaj ROM, pa pizd*** zbog neoptimiziranosti nekih stvari. A i 10-ka je pred vratima i mislim da bih se živ pojeo da moram propustiti biti među prvima s njom.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zna li se službeni datum izlaska W10 mobile ? Jako sam nestrpljiv :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evo ja ti dam 920tku i simbolicnu nadoplatu za 930😃
Opet ces imat W10 prvi na izlasku 😉
17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Zna li se službeni datum izlaska W10 mobile ? Jako sam nestrpljiv :D

Neće tak skoro. A s obzirom na bugovitost, i bolje.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice