Jel ima još netko na ovom forumu da je ažurirao L930 na denim i da mu se nakon toga uređaj pregrijava? Da napomenem, da sam napravio Hard Reset čim se novi firmware ažurirao, tako da mi to nije rješenje problema... BTW meni fičer "Hey Cortana" ubije ionako slabašnu bateriju... Pozitivna strana ažuriranja je Lumia Camera V5 i vidno poboljšano low light fotkanje i snimanje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
CV za Mađarsko tržište...
i nogom u guzicu je korak naprijed
Ništa. Danas samo 620 i 720. Do danas imaju samo L520, 620 i 720.
CV, dakako.
Isplati li se po vama prelazak sa Lumie 520 na 535?
| 12 | Da |
|---|---|
| 1 | Ne |
Najvise mi je radi blica i radi veceg zaslona i mrvicu jace baterije, ali opet je upitno kakva je kvaliteta na tom vecem zaslonu, da nije sve mutno kao na 620. Mob koristim vecinom samo za net, pozive i poruke znaci nikakve zahtjevne aplikacije...nisam pametan sta da napravim 
Ja isto imam 520 i sad razmislljam je li da uzmem 535 ili 730...
- HTC 8S -
decki da vas pitam nisam vec dugo aktualan na ovoj temi presao sam na drugi os trenutno iako jos uvjek volim WP ima ovdje koji vlasnik 930???
pa taj telefon je uzas. kupio ga frend prije par mjeseci i vec mu tri puta krepao.
nakon tjedan dana mu ekran poceo zutiti iz gornjeg ljevog kuta i kroz par dana se tolko prosirilo da je bio neupotrebljiv.
drugi puta mikrofon i sad reci puta se nece puniti sad pitanje jel baterija ili usb port sanat cemo poslje bozica ali u svakom slucaju ocekivao sam vise od tako dobrog telefona
decki da vas pitam nisam vec dugo aktualan na ovoj temi presao sam na drugi os trenutno iako jos uvjek volim WP ima ovdje koji vlasnik 930???
pa taj telefon je uzas. kupio ga frend prije par mjeseci i vec mu tri puta krepao.
nakon tjedan dana mu ekran poceo zutiti iz gornjeg ljevog kuta i kroz par dana se tolko prosirilo da je bio neupotrebljiv.
drugi puta mikrofon i sad reci puta se nece puniti sad pitanje jel baterija ili usb port sanat cemo poslje bozica ali u svakom slucaju ocekivao sam vise od tako dobrog telefona
Naletio je na loš primjerak.
Ništa čudno, događa se svakom proizvođaču, jedino je pitanje kako će distributer postupiti sa tim, popravljati ga ili dati novi uređaj.
Jel ima još netko da ga živcira UC browser.
znači meni danas se konstantno gasio svakih 5klikova.
Stranica koja mi je zadavala problem je bila hattrick.org, preko mobitela sam pokušavao nešto napraviti.
I napravim par klikova na stranici, i samo puf nestalo. sve zatvoreno.
i to jedno 7,8 puta za redom. baš sam poludio, i čekao sam da dođem doma na pc da to mogu uredno odraditi.
Zapravo nije da mi se samo strogo na toj stranici gasi imao sam zapravo često problema, da se tu i tamo ugasi. Ali nekako mi nije previše smetalo. Ali danas mi je baš diglo tlak.
Na L920 sam. Ne znam jel do mene problem, ili nešto drugo stvara problem.
Ima li još netko problem pristupu trgovini aplikacijama preko desktop preglednika. Meni ne radi Firefox, Opera ni IE. Crome mi je uspio tek jednom ući unutar dva dana. Vidi se account i kupljene aplikacije,ali nema šanse da se koristi tražilica niti da se pojavi lijevo stablo-izbornik sa kategorijama. Browseri čisti i addonsi pogašeni, CCleaner korišten.
Pristup imam kada dosurfam preko mobitela sa IE.
Upravo sam išao provjeriti, uredno mi radi store na webu. Pokušaj ponovno nakon što očistiš cache browsera, cookies i sl.
Upravo sam išao provjeriti, uredno mi radi store na webu. Pokušaj ponovno nakon što očistiš cache browsera, cookies i sl.
Mislim da je prisutan problem za neke korisnike. Evo ovaj ovdje spominje identičnu stvar od prije 2 dana.
Sada sam pošao na drugi PC, otvorio store (bez logiranja) sa FF i sve je dostupno za pregled: lijevi izbornik (stablo), te sve opcije ,najbolje plaćene, najbolje besplatne, najbolje nove aplikacije...LOGIRAM se u svoj account, pojavi se moje ime i blokada. Nema više pristupa onom što sam poviše nabrojao. Radi samo link :kupljene aplikacije.
Chrome i Opera isto. Crome napiše "redirection loop" . IE sa 8.1 laptopa i sa Lumie, radi bez problema. Dakle nije do mene problem.
Neću vam sa ovim zagađivat temu,ali ako tko ima sličan problem, neka mi javi.
Mislim da je prisutan problem za neke korisnike. Evo ovaj ovdje spominje identičnu stvar od prije 2 dana.
Sada sam pošao na drugi PC, otvorio store (bez logiranja) sa FF i sve je dostupno za pregled: lijevi izbornik (stablo), te sve opcije ,najbolje plaćene, najbolje besplatne, najbolje nove aplikacije...LOGIRAM se u svoj account, pojavi se moje ime i blokada. Nema više pristupa onom što sam poviše nabrojao. Radi samo link :kupljene aplikacije.
Chrome i Opera isto. Crome napiše "redirection loop" . IE sa 8.1 laptopa i sa Lumie, radi bez problema. Dakle nije do mene problem.
Neću vam sa ovim zagađivat temu,ali ako tko ima sličan problem, neka mi javi.
Ne brini, ne zagađuješ temu, ipak je ovo WP general tema, tako da su i problemi sa Store - om, bilo na mobitelu ili na webu također dio teme.
PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Sretan Božić i tebi. Provjeri postavke sinkronizacije da li ti je označen i Internet Explorer. Ako nije označi, pusti da sinkronizira, pa na novom mobitelu pokreni to isto.
Sretan Božić i tebi. Provjeri postavke sinkronizacije da li ti je označen i Internet Explorer. Ako nije označi, pusti da sinkronizira, pa na novom mobitelu pokreni to isto.
Označen je, ali se favoriti nažaloste ne sinkroniziraju :(
Kako ima brdo recepata u favoritima, a ja gotove proizvode konzumiran, i u mom je interesu da spasi favorite :)
Vidi po folderima od internet explorera ima li sta
Flashao sam nordijski firmware na L930. Nakon cca dva sata, sve je bilo kao prije instalacije, i tileovi su bili na svom mjestu. Kamera je nakon updatea genijalna! Ogroman thumbs up!
Svima koji ga slave želim sretan Božić! ;)
Koliko se kreću cijene Lumie 1520 u Njemačkoj?
Pozdrav svima, evo i mene na Winsima nakon androida, IO-sa, BB-a :)
Prije nekoliko dana uzeo 930 i za sad prezadovoljan. Mob koristim za posao i ima apsolutno sve sta mi treba.
E sad, poceo sam temu citati od pocetka ali nemam zivaca da procitam sve do kraja. Uglavnom zanima me sljedece, vidim da se dosta ljudi zalilo na 930 od tipke do ekrana.
S obzirom da sam uzeo mob u VIP-u za sad nemam nikakvih problema, da li su iste greske ispravljene kadnije ili postoji mogucnost da me neugodno iznenadi?
Za sad samo toliko ali bit ce jos pitanja a i ostalog.
E da, sretan Bozic svima ;)
Vidi po folderima od internet explorera ima li sta
Ipak je "samo od sebe" sve riješeno. Nakon podužeg vremena, favoriti se pojavili i ja neću biti lišen razno-raznih kolača :)