Samsungov direktor otkrio detalje o XR naočalama:

poruka: 2
|
čitano: 1.050
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsungov direktor otkrio detalje o XR naočalama: ".
16 godina
Samsungov direktor otkrio detalje o XR naočalama:

I sad ce meni neko rec da ove firme ne suraduju usko sa vojskom? Nedavno je bila vijest kako su i Iran i US hakirali gradske kamere kako bi imali bolji uvid u mete za raketiranje, a sada te iste kamere stavljas svakome na glavu da seta po ulici s njima. Ne znam jel bolje kao vojno oruzije ili mehanizam masovnog nadzora

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

4 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
Re: Samsungov direktor otkrio detalje o XR naočala
stirko55 kaže...

I sad ce meni neko rec da ove firme ne suraduju usko sa vojskom? Nedavno je bila vijest kako su i Iran i US hakirali gradske kamere kako bi imali bolji uvid u mete za raketiranje, a sada te iste kamere stavljas svakome na glavu da seta po ulici s njima. Ne znam jel bolje kao vojno oruzije ili mehanizam masovnog nadzora

Pa kako ne, koristi se vec odavno vojska je valjda uvijek prva
Zrakoplov F-35 koristi "HMDS", 400.000$ kacigu koja djeluje i kao tradicionalni heads-up zaslon (HUD) i kao sučelje "proširene" stvarnosti (AR).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice