WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.049.894
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...

Koliko se kreću cijene Lumie 1520 u Njemačkoj?

Usput, u kojoj se to trgovini može naći? Još nigdje nisam vidio da ima na prodaju L1520(nova).... And Merry Božić svima koji ga slave :)

18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ak znaš dobro Nj. jel mi možeš reći gdje se nalazi kratica za lokacije prodavaonica? Ili se to putem neta može naručiti za HR(+ poštarina)

@ Sredio :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 1:07 (Dex.pwn).
15 godina
neaktivan
Virty kaže...
apoteka kaže...
Ako je u setingsima oznacen sync, a prijavljena je istim racunom na oba moba
Vidi po folderima od internet explorera ima li sta

Ipak je "samo od sebe" sve riješeno. Nakon podužeg vremena, favoriti se pojavili i ja neću biti lišen razno-raznih kolača :)

da, tako je i meni sinkronizirao tabove s desktop IE

nakon malo cekanja tj

Sretan Bozic i Nova godina
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel ima tko problema da mu kreša UC i da ne radi accu,tj. da live titlovi ne refrešaju se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Meni UC zadnjih par dana ne radi nikako... Učita stranicu, ja dva-tri klika i izbaci me... A za accu ti treba aktivna konekcija da bi refresh radio... Sretan Božić svim katolicima od srca, sa malim zakašnjenjem... :-)
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Također, UC browser nakon par učitavanja stranice ne radi.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Prodaje li ko osim mađara u nas Lumia 535?

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito
Zna li netko jel Lumia 630 iz Vip-a prima Tcom sim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel ima netko L1520 s Denimom? Kako vam se ponaša kamera, općenito mobilni? Hvala :)

@EDIT: Jel ova Lumia(http://www.computeruniverse.net/en/products/90536049/nokia-lumia-1520.asp) ima bežično punjenje i kakav je to microSDXC slot?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 23:22 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
12 godina
bik kaže...
Zna li netko jel Lumia 630 iz Vip-a prima Tcom sim?

Jednu 630-ku iz Vipa sam proba s mojom karticom (t-com) i uredno je radilo, sad jel to pravilo il slucajnost nebih znao
Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
WindowsPhone - Općenito

mislim da bi svi mobiteli bez obzira na marku trebali biti otključani ako su kupljeni u slobodnoj prodaju ili kod operatera na bonove unazad godinu-dvije kako smo u uniji. mob može bit zaključan dok traje pretplata (ali i ne mora), kad ugovor prestane, operater je dužan otključat mob bez naknade.

ja sam isto imao 520 iz tele2 i sad 730, doduše iz linksa, i obe rade na svim mrežama.

Kappa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Vjerujem da je kolega mislio na uređaj koji je tek kuoljen u VIPu da li je otključan. Ovo kada se ostvaruje pravo na kod za otključavanje je odavno poznato. @ Virty - mislim da trenutno ne. Do sada je samo kod njih bilo,tj. jos uvijek je. Biti će vjerojatno, za koji dan.
- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 7:32 (NeoOS).

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

moja 520 iz vipa isto otključana od 1. dana (bonovi).

kakva ti je 730? ds verzija? možeš napisat par dojmova oko ekrana, kamere, trajanje baterije? vidim da ima 2220mah, trebalo bi to trajati cijeli dan cijeđenja ako se ne varam?

Layla, you've got me on my knees.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 7:41 (Hornet_93).

0 0 hvala 0
16 godina
hromidaba kaže...
Meni UC zadnjih par dana ne radi nikako... Učita stranicu, ja dva-tri klika i izbaci me... A za accu ti treba aktivna konekcija da bi refresh radio... Sretan Božić svim katolicima od srca, sa malim zakašnjenjem... :-)

Ma baš me počeo živcirati ovaj accu, počeo sam ga koristiti jer je "proziran" ma imam stalno uključen data, i doma wifi uvijek.
I prođe po 5 dana da se ne refresha ako ja sam ne uđem u aplikaciju.
Ne znam koji mu se vrag događa. A i UC me isto živcira jer se često kreša sad u zadnje vrijeme.

Ali dobro. Za sve je tu IE, on na kraju uvijek spašava stvar.

I kad već pišem. Doživio sam čudan slučaj s laptopom.
Nabavio sam novi laptop. I kad se spojim na wifi koji šeram s L920, pojavi mi se BSOD kroz minut. I to sam probao jedno 6,7 puta. I dalje nemam pojma koji se vrag događa. Nikad osim na tome nisam imao BSOD na laptopu.

A radi se o lenovo E520 

14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Jel ima netko L1520 s Denimom? Kako vam se ponaša kamera, općenito mobilni? Hvala :)

@EDIT: Jel ova Lumia(http://www.computeruniverse.net/en/products/90536049/nokia-lumia-1520.asp) ima bežično punjenje i kakav je to microSDXC slot?

Netko?
11 godina
neaktivan
Franjo, postoji super aplikacija na marketu zove se Prognoza, domaći developer... :-) Providna pločica, solo refresh, sve... Probaj.
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

da li ko ima problema s bluetooth ? Imam Lumiu 630SS ali kada zelim poslati nešto preko BT traje dugo da ga nadje pa nekad moram i isključivati štednju baterije.

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Hvala svima na odgovorima, kupovao sam ženi L630 i išao provjerit, iz vipa je zaključana na vip, nakraju našao L630 DS osvojen u 24sata, taj sve prima {#}, samo nema još dostupan update Denim?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hornet_93 kaže...

moja 520 iz vipa isto otključana od 1. dana (bonovi).

kakva ti je 730? ds verzija? možeš napisat par dojmova oko ekrana, kamere, trajanje baterije? vidim da ima 2220mah, trebalo bi to trajati cijeli dan cijeđenja ako se ne varam?

da ds verzija. ekran je jako dobar, oled + clearblack premaz daju odličnu crnu boju, boje su izraženije nego na 520. kamera je jako dobra, iako ima 6.7 mp i uz bljeskalicu  puca dobre slike i u low light uvjetima. baterija meni dura dan-noć-dan, znači drugu noć ide na punjenje. to je uz normalno korištenje - fejs, whatsapp, net, zvanje i 10-15 min dnevno uz igre. kad je žešće gazim onda izdura dan-noć i sljedeći dan oko 12-1 mora na punjenje.

skinit ću insider pa ću stavit ss za koji dan da vidiš za bateriju.

Kappa
16 godina

Imam 2 pitanja vezano uz WP uredaje - lumiu 920 i OMNIU 7.

Ovako, vec sam pisao, kupio sam rabljenu lumiu 920.

Teska srca, stavio na njuskalu omniu 7 (odlican uredaj, zalosno da niti 300 kn vise s ene moze dobiti za njega) i covjek se javio da ce doc po njega.

Prije nego je dolazio, normalno, idem raditi hard reset. Napravim hard reset, sve odlicno, covijek dode i idemo mi isprobat njegov SIM (uredaj je iance otkljucan an sve mreze) - SIM error!

Meni nista jasno, kako sta - reko, mozda sam ostetio SIM utor prilikom vadenja stare kartice (koja je sad u novoj lumii). Isprobao jos staru karticu, 2 nove, uvjek mobitel baca SIM error!

Citam po netu, vidim, cesta pojava na svim samsungovim WP7 uredajima, koja se desava bas nakon hard reseta!

Medutim, ne nalazim rjesenja, kako bi opet omogucio SIM da radi - pa ako itko zna, neka javi!!!!

U pokusaju da slozim nesto, jos me drzi da sam naglim izvlacenjem stare kartice (jednom sam ju krivo stavio unutra)  potrgao mozda iglicu, nasao sam na yt kako rastaviti omniu 7.

Cisto radi znatizelje kako je nokia napravila to unibody kuciste, gledam video na youtubeu kako se rastavlja lumia!
Kako lik rastavlja, skuzio sam da meni fale 2 mala sarafica u donjem djelu uredaja!
Posto me sada strah da se ekran ne "otkvaci" s uredaja, zanima me dal se mogu negdje kupiti ti sarafici?

Znam jedino, i to imam potrvdu, decko koji mi ga je prodao, nosio ga je tocno prije 2 tjedna na popravak (servis) - prasina u zvucniku!

Garancija vrijedi jos 8 mjeseci. Tako da neznam dali bi nosio kod njih i rekao da nisam primjetio da fale sarafici ilineznam sta!?

Jer ocito je da su ostali u servisu!

oprostite na iscpnom postu, nadam se da ce  netko znati odgovore.

LP

13 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Ovo za Omniu 7, nisam imao uređaj, pa bolje čekaj nekoga tko se susreo s tim mobitelom još, za mišljenje. Ja ti mogu osobno svoje mišljenje reći, da ako si već našao (ja nisam istraživao, ne da mi se) da je to pogreška nakon hard reseta, da to nema veze sa SIM utorom (kao što ti misliš). Probaj eventualno izguglat da li postoji neki softverski način za riješiti to. (Možda ponovna instalacija softvera, mislim da to možeš putem Kies-a napraviti).

Što se tiče Lumie. Ako ti se da, nije ti nezgodno, odi direktno u servis. Jer, to je njihov propust (fušeraj rekao bih). I nemaš se šta ti ispričavat i smišljat izgovore. Nisu stavili dva vijka koja tamo moraju biti, šta bi ih ti sam kupovao. Samo reci da nisi tada primjetio (ili čak da si kupio mob, pa da si ti sada to primjetio)

EDIT: greškom citirano

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 21:52 (NeoOS).
16 godina
NeoOS kaže...
x360gamer kaže...

Ovo za Omniu 7, nisam imao uređaj, pa bolje čekaj nekoga tko se susreo s tim mobitelom još, za mišljenje. Ja ti mogu osobno svoje mišljenje reći, da ako si već našao (ja nisam istraživao, ne da mi se) da je to pogreška nakon hard reseta, da to nema veze sa SIM utorom (kao što ti misliš). Probaj eventualno izguglat da li postoji neki softverski način za riješiti to. (Možda ponovna instalacija softvera, mislim da to možeš putem Kies-a napraviti).

Što se tiče Lumie. Ako ti se da, nije ti nezgodno, odi direktno u servis. Jer, to je njihov propust (fušeraj rekao bih). I nemaš se šta ti ispričavat i smišljat izgovore. Nisu stavili dva vijka koja tamo moraju biti, šta bi ih ti sam kupovao. Samo reci da nisi tada primjetio (ili čak da si kupio mob, pa da si ti sada to primjetio)

EDIT: greškom citirano

Mislio sam odmah u servis nositi, jer neznam gdje bi nasao te sarafice za kupiti!

Al neznam dal ce mi priznat ako kazem da sam kupio rabljeni uredaj?

12 godina
WindowsPhone - Općenito

a zasto ti nebi priznali, to je sada tvoj uređaj na kojem još vrijedi garancija

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Del_Boy97 kaže...

a zasto ti nebi priznali, to je sada tvoj uređaj na kojem još vrijedi garancija

Ma ono, spike - uzeo je sarafe taj od kojeg ste kupili itd itd!
Nazvat cu sutra servis da cujem sta ce rec.

EDIT:
garancija vrijedi u mobisu / mesc-u.

Tamo je i prije 2 tjedna ciscen zvucnik (tocnije, pise na servisnom radnom nalogu - zamijenjen AV konektor i folija USB konektora)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:33 (x360gamer).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nemoj ih zvati, pravit će se glupi. Odi do servisa i traži da ti to stave! 

Što se tiče problema, čini se da je ipak problem do SIM pinova. 

To ti je sve navedeno u ovoj temi u nekoliko postova. Pa prostudiraj malo još dalje. Ne mora bit da je ovo riješenje problema.

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:38 (NeoOS).

1 0 hvala 1
16 godina
NeoOS kaže...

Nemoj ih zvati, pravit će se glupi. Odi do servisa i traži da ti to stave! 

Što se tiče problema, čini se da je ipak problem do SIM pinova. 

To ti je sve navedeno u ovoj temi u nekoliko postova. Pa prostudiraj malo još dalje. Ne mora bit da je ovo riješenje problema.

Ma u ZG sam tek od 31.12 pa do 1.1.2015. Mislim da onda nece raditi servis?!

Poslje toga tek sredinom 1. mjeseca se vracam.

Al uredu, strpit cu se do onda pa otici. Nemogu iovako nista preko telefona postici.

Hvala ti puno na trudu, takoder sam naisao na tu temu. Tako je i doslo do toga da otvarama omniu 7 (nazalost nemogu do  kraja, nemam odgovarajuce (minijaturne) alate)!

Radi znatizelje otvaranja, isao sam vidjet kako se unibody kuciste lumie otvara jednostavno me zanimalo kako je taj uredaj sklopljen (ne, nisam glup da bi isao otvarat novu lumiu, nego sam na youtubeu gledao) - tako sam i skuzio nedostatak sarafica!

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imaš te "minijaturne" komplete za 10-tak, 20kn u raznoraznim trgovinama.

NP, bitno da riješiš to, obzirom da je čudna, pomalo smiješna (da nije žalosna) situacija.

- HTC 8S -

1 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Uskoro... na mobitelu pored Vas! m - zaba!

nije još na Store - u, ali očito je da bi se trebala pojaviti svaki čas

Edit: aplikacija je tu, pojaviti će se svima unutar par dana

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 20:10 (WackyZG).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
WackyZG kaže...

Uskoro... na mobitelu pored Vas! m - zaba!

nije još na Store - u, ali očito je da bi se trebala pojaviti svaki čas

haha, ugasite uređaj i ispod baterije naziv uređaja. Ja nemogu izvadit bateriju na L625.

“Na ponos grada i puka nek’ se Hajduk zove”
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice