Kaze sestra koja radi u Cinestaru da je bila neka nagradna igra i neka zena nasla ispod svog sjedala Nokiu Lumiu(ne zna koji model) :D
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides

Kaze sestra koja radi u Cinestaru da je bila neka nagradna igra i neka zena nasla ispod svog sjedala Nokiu Lumiu(ne zna koji model) :D
Korisnici koji su spominjali tegobe sa L930 ekranom, naziru se neka rješenja uskoro.
http://www.windowscentral.com/microsoft-reportedly-working-fix-lumia-930-display-woes

to je sad na svakoj projekciji po jedna lumia ispod sjedala
To nekakva nagradna igra u Cinestaru, za osvojit Lumiu?
Korisnici koji su spominjali tegobe sa L930 ekranom, naziru se neka rješenja uskoro.
http://www.windowscentral.com/microsoft-reportedly-working-fix-lumia-930-display-woes
Oni to rješavaju od samog izlaska L930,pa nikako da rješe... A i neki problemi(tipa spor refresh rate) su do samog panela, i tome nema pomoči... Koliko je to "premium" panel na L930, dovoljno govori izostanak Display memorije... Bit će da su u Nokiji uzeli najeftiniji samsungov AMOLED panel u ponudi...
To nekakva nagradna igra u Cinestaru, za osvojit Lumiu?
ma da, samo provjeriš ispod sjedala kad ti napišu na platnu i ako imaš sreće onda dobiješ lumiju
De saznaj koja je u pitanju
De saznaj koja je u pitanju
530 i 630
Ništa, ni u jednoj nagradnoj igri neće dati neki high-end mobilni... Al bolje išta neg' ništa :D 
Pa šta fali L630? Eno žena je ima, super telefončić.
Jest da se kaže ''Nije bitna veličina, već tehnika'' al' opet bez 5.5'' ne ide(jest da imam Ativ S al je mal, imam osječaj kao da je od 4'')... Jel ko prodaje L1520, a da je u dobroj(odličnoj) formi?
Je li tko aktivirao m-zabu?Ja sam ukucao i identifikacijski i aktivacijski ključ i imam samo opciju m-tokena.
Edit,proradilo je.Morao sam prvo deaktivirati m-zabu koju sam imao na Samsungu.
Je li tko aktivirao m-zabu?Ja sam ukucao i identifikacijski i aktivacijski ključ i imam samo opciju m-tokena.
Čini se da još uvijek ne radi - meni stalno javlja ''interna serverska greška'' svaki put kad odaberem PIN.
Uskoro... na mobitelu pored Vas! m - zaba!
nije još na Store - u, ali očito je da bi se trebala pojaviti svaki čas
Edit: aplikacija je tu, pojaviti će se svima unutar par dana
Koji mob? 630, T-com, nema je
EDIT: Jednostavno odete na ovaj link i odjednom je ima -.-
Edit,proradilo je.Morao sam prvo deaktivirati m-zabu koju sam imao na Samsungu.
Meni se događalo isto prilikom prvog paljenja aplikacije. Izgleda da treba vremena dok se server i aplikacija sinkroniziraju, pusti je otvorenu par minuta, zatvori i ponovno pokreni, onda bi ti trebala proraditi. Također, kao što si i rekao, treba deaktivirati mzabu na drugom mobitelu ako ste je koristili.
Ako nekome ne otvara link od kolege na HR store - u, evo na US.
Ako netko prodaje 930 povoljno nek mi se javi, dogovorit ce mo se :D
ili je zainteresiran za 8X 
Meni se događalo isto prilikom prvog paljenja aplikacije. Izgleda da treba vremena dok se server i aplikacija sinkroniziraju, pusti je otvorenu par minuta, zatvori i ponovno pokreni, onda bi ti trebala proraditi. Također, kao što si i rekao, treba deaktivirati mzabu na drugom mobitelu ako ste je koristili.
Kad online pokusam dobiti kljuceve, pita me za mobitel, posto nema Lumia odabrao sam Nokia ostalo, ali mi onda pokusa poslati Java app. Imao sam m-zaba i m-token aktivirane, al to nisam koristio vec dugo, sad sam m-token obrisao, m-zaba prebacio na Nokia i dobio novi kljuc, al nista ne pomaze.
Mislim da budem morao u poslovnicu da aktiviraju. 
EDIT: Ipak radi dobro. Ne smije se odabrati Nokia nego se pojavio Windows Phone na dnu izbornika... To nisam ocekivao. :)
Kad online pokusam dobiti kljuceve, pita me za mobitel, posto nema Lumia odabrao sam Nokia ostalo, ali mi onda pokusa poslati Java app. Imao sam m-zaba i m-token aktivirane, al to nisam koristio vec dugo, sad sam m-token obrisao, m-zaba prebacio na Nokia i dobio novi kljuc, al nista ne pomaze.
Mislim da budem morao u poslovnicu da aktiviraju. 
Ne odabireš Lumia ili Nokia, već Windows Phone iz padajućeg izbora, a aplikaciju preuzmeš s jednog od ova dva linka: HR Store, US Store. Vidim da mi je na prvom postu nestala slika s e - zabe gdje se vidi postavka za ponovnu distribuciju, pa je pridodajem ovom postu + par screenshotova aplikacije, da je vidite (jako lijepo izgleda).
zna se možda kad će doći denim na 920, ja imam iz DE lumiu i planiram napraviti hardreset, jer imam osjećaj da mi toliko toga ne radi kako treba,i da bi morao malo osvježiti OS.
Trenutno sam na PfD pa brisao bi sve i uletio u denim kad stigne. Da znam koliko još treba čekati.
zna se možda kad će doći denim na 920, ja imam iz DE lumiu i planiram napraviti hardreset, jer imam osjećaj da mi toliko toga ne radi kako treba,i da bi morao malo osvježiti OS.
Trenutno sam na PfD pa brisao bi sve i uletio u denim kad stigne. Da znam koliko još treba čekati.
Mislim da ćeš, kao i ja sa HU 930, morati čekati početak 1. mjeseca 2015. kako bi dobio Denim. Nema službenog datuma kada će pustiti, već, kad bude, biti će. A dotle si bookmarkaj ovaj link i prati kada će se pojaviti Denim za tvoju verziju mobitela.
Pazite ako placate sa zaba m-foto! Ima gadan bug... U nekim slucajevima (dogodilo mi se kad je iskocio popup da placanje moze biti tek sutra) obrise zarez, pa umjesto 100,00kn hoce platiti 10000kn.
Pazite ako placate sa zaba m-foto! Ima gadan bug... U nekim slucajevima (dogodilo mi se kad je iskocio popup da placanje moze biti tek sutra) obrise zarez, pa umjesto 100,00kn hoce platiti 10000kn.
ho ho ho holy shit!
Bird, jesi li prijavio to? Ako nisi, molim te prijavi problem sa sreenshotovima na m-zaba@unicreditgroup.zaba.hr.
Eto, prijavljeno. Valjda bude brzo fix s obzirom na to da je zesci bug...
Eto, prijavljeno. Valjda bude brzo fix s obzirom na to da je zesci bug...
Hvala ti. I ja sam sad isto testirao i prijavio. Dobro da si provjerio iznos, inače bi bilo češkanja dok bi skužili u čemu je problem.
Hvala ti. I ja sam sad isto testirao i prijavio. Dobro da si provjerio iznos, inače bi bilo češkanja dok bi skužili u čemu je problem.
Godine iskustva u razvoju i testiranju svakakvog softvera, brzo primjecujem takve stvari. 
izgleda da kas cu ici po sarafe na servis, da cu morat i ostaviti mobitel.
jos jucer sve dobro, stavio ga u pola 4 ujutro puniti (3% baterije) .. Skidam ga danas s punjaca u 10 ujutro - 97% baterija. Znaci u 6.5 sati, mobitel se nije napunio (punim ga s orginalnim nokia punjacem)?!
takoder, 20 minuta messenger s upaljenim wifiom (modem 3m od mene) .. Baterija pala na 88%.
dal jeovo normalno?!
koliko se sjecam, kada je skroz krepo, napunio se 100% za 2-3 sata. Takoder, 100% je pokazivalo jos uvjek nakon 20-30 minuta surfanja?!
Slično se meni događalo na L920 i kolegi na L520.. čitavu noć na punjaču i napuni se nekih 20ak %, pa onda odjednom u pola sata skoči na 100%. Valjda se malo neki senzor blesira ili šta već.. uglavnom, poslije toga normalno se punila
wtf ista stvar, pise da imam 78% a taman skinuto sa punjaca. Battery aplikacija prikazuje u grafu da je skinuto sa punjaca vec par sati.
meni se to znalo događat također na l920. uglavnom, dok je bila na punjanču uredno bi pokazivala da je napunjena ali čim bi je skinuo u roku odmah bi pala na 80%, 70% ili čak 60% ali kad bi je resetirao (on/off) sve bi bilo OK. to se tu i tamo znalo javljat ali je i prestalo