probao sad ovaj Ashpalt Overdrive, laga mi iz nekih razloga, nije igrivo jednostavno
Lumia 1020
je li ko jos probao
mada ce svakako na delete jer sam igrao dovoljno vec ovakvih igara, nista nego cekati punokrvi nastavak asphalta, ovo je tek spin off
probao sad ovaj Ashpalt Overdrive, laga mi iz nekih razloga, nije igrivo jednostavno
Lumia 1020
je li ko jos probao
mada ce svakako na delete jer sam igrao dovoljno vec ovakvih igara, nista nego cekati punokrvi nastavak asphalta, ovo je tek spin off
moj iz t-coma jos nista nije dobio :(
Takodjer, vip, madjarski firmware, dobio live foldere, moram pogledat jel jos kakvih novosti ima..L930
Ekipa sa Htc 8X dp jel vam normalno da se postotak baterije smanji na 92-98% kad se skine s punjača iako je bila napunjena na 100% ?
Takodjer, vip, madjarski firmware, dobio live foldere, moram pogledat jel jos kakvih novosti ima..L930
tmobile hr nista zasad
cujem da su popravili ljubicasti ekran i slike s kamere
Lumia 1020
je li ko jos probao
meni na 520 ne steka, a igrica ko igrica je automobilska kopija subway surfa
tmobile hr nista zasad
cujem da su popravili ljubicasti ekran i slike s kamere
Nisu, bar ne u tom updajte, al ponuđen mi je update za display, al čitajući komentare, bolje ne updejtat..
Jel postoji mogućnost da mobitel ima odmah burn in na zaslonu? Riječ je o nedavno kupljenoj Lumiji 925. (yeah i know) ugl. sinoć sam primijetio dok je bio mrak u sobi na ekranu za vrijeme prikazivanja crnih sadržaja, npr. Glance, ili bolje rečeno kad crna boja dominira ekranom, spazio čudne točke, više mi liče kao da je netko ugasio cigaretu na mobitelu lol. mislim da sam ih izbrojao tri u gornjem dijelu ekrana, a u donjem dijelu ekrana nešto kao da je netko grebao. Ne vidi se nikako za bijela dana. Mora baš biti mrkli mrak u sobi. Što kažete? Zovemo želju? xD I pardon ako griješim negdje. Nemam pojma šta bi onda to trebalo biti. Ne znam kak da vam to uopće uslikam.
EDIT: izvinjavam se, Glance ali onaj noćni, dakle crna pozadina s crvenim slovima najbolje nekako ukazuje na te tvorevine jer ja mislim da malo onako ipak osvijetli zaslon i okolo. Toliko od mene. Uspio sam to sad provjeriti u prostoriji gdje nemam osvjetljenja pod majicom.
Poznata "boljka" AMOLED ekrana. Ne bih znao zbog cega ali pojavljuje se i na galaxyu s1,s3... ugl na vecini sa AMOLED ekranima. Nije nikakav kvar ni burn in nego eto jednostavno se vidi pod određenim uvjetima.
Takoder imam L925 i imam jednu mrlju na otprilike sredini ekrana, primjecujem jedino kad je ekran crn dok sam recimo u krevetu navecer. Uglavnom ne dira me to previse.
ja na Lumiji 1020 nikakvih problema nemam hvala Bogu, doduse bilo je malo kad se gleda na display sa strane, pa nekako plavkasta dodje do izrazaja, ali koliko sam se na to navikao, cak je vise i ne primjecujem
Imam Ativ S s tim nekim Super Amoledom i jedine mrlje kojem imam su one od prstiju 
Reality is wrong. Dreams are for real.
Radi bez obzira na regionalne postavke... Samo treba kopirat film u "Video" i tamo kopirat srt istog imena... Vidi na slici kako to treba izgledat... Kad to sve kopiras i prilagodis ime filma i srt datoteke, samo odes u xbox video,pokrenes film, odes na postavke i tapnes na "subtitle off", i odaberes "track 1"...
Radi bez obzira na regionalne postavke... Samo treba kopirat film u "Video" i tamo kopirat srt istog imena... Vidi na slici kako to treba izgledat... Kad to sve kopiras i prilagodis ime filma i srt datoteke, samo odes u xbox video,pokrenes film, odes na postavke i tapnes na "subtitle off", i odaberes "track 1"...
Nisam ljubitelj gledanja filmova na mobitelu, ali taj film je vrlo dobar, iznenadio me 
Ako tko prodaje bijelu lumiu 920 vičite :)
Hvala kolega!Meni je bilo u mapi Serije,kad sam kopirao u Video proradilo je.Ni ja baš ne gledam puno filmove na mobitelu ali za pogledati koju epizodu Moderne obitelji ili TBBT u noćnoj smjeni može proći.
Reality is wrong. Dreams are for real.
Jel postoji mogućnost da mobitel ima odmah burn in na zaslonu? Riječ je o nedavno kupljenoj Lumiji 925. (yeah i know) ugl. sinoć sam primijetio dok je bio mrak u sobi na ekranu za vrijeme prikazivanja crnih sadržaja, npr. Glance, ili bolje rečeno kad crna boja dominira ekranom, spazio čudne točke, više mi liče kao da je netko ugasio cigaretu na mobitelu lol. mislim da sam ih izbrojao tri u gornjem dijelu ekrana, a u donjem dijelu ekrana nešto kao da je netko grebao. Ne vidi se nikako za bijela dana. Mora baš biti mrkli mrak u sobi. Što kažete? Zovemo želju? xD I pardon ako griješim negdje. Nemam pojma šta bi onda to trebalo biti. Ne znam kak da vam to uopće uslikam.
EDIT: izvinjavam se, Glance ali onaj noćni, dakle crna pozadina s crvenim slovima najbolje nekako ukazuje na te tvorevine jer ja mislim da malo onako ipak osvijetli zaslon i okolo. Toliko od mene. Uspio sam to sad provjeriti u prostoriji gdje nemam osvjetljenja pod majicom.
Pozz. Mrlje na amoledu su normalna pojava. Neki ih nemaju skoro uopće a neki pun ekran. Fora je u nedovoljno naprednom proizvodnom procesu za sad pa se ne mogu totalno riješiti vlage u proizvodnji nakon čega ostaju te ''mrlje'' vidljive samo na jako tamnoj podlozi
postoji li mogucnost prebacit tipkovnicu na qwerz a da bude engleska?
Pi*kice derem ko sličice!
Evo sad sam primjetio da mi komp ne prepoznaje mobitel (L920) spojim ga na komp, uredno se puni.
Ali mi ne očitava niti windows, niti WP aplikacija na 8.1, htjedoh baš neke slike preabciti s moba. I eto banana.
Uredno se puni preko USBa, ali nikakve znakove života da je spojen ne pokazuje ostale.
Evo sad sam primjetio da mi komp ne prepoznaje mobitel (L920) spojim ga na komp, uredno se puni.
Ali mi ne očitava niti windows, niti WP aplikacija na 8.1, htjedoh baš neke slike preabciti s moba. I eto banana.
Uredno se puni preko USBa, ali nikakve znakove života da je spojen ne pokazuje ostale.
Probaj s drugim portom i s drugim USB kablom.
ako moras prebacit slike mozes to preko aplikacije easy transfer, mob ti mora bit spojen na istu mrezu ko i komp a zasto ti ne prepoznaje usb to ti neznam
Probao sam direkt na matičnoj, pa na kućištu, pa i 3.0 usb iako je to nebitno.
Dva različita kabla. Ali eto za vraga, puni se na oba kabela, ali podatke da prihvati i očita mob, nikako.
Probao sam direkt na matičnoj, pa na kućištu, pa i 3.0 usb iako je to nebitno.
Dva različita kabla. Ali eto za vraga, puni se na oba kabela, ali podatke da prihvati i očita mob, nikako.
Još samo moraš probat drugi komp.