To što nisu znali naći u postavkama je druga stvar.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To što nisu znali naći u postavkama je druga stvar.
Pozdrav,
mozete li mi reci sto je s wifi hotspotom na s8? u svim centrima me uvjeravaju da ima, na webshopu pise da nema, na inzistiranje da pogledaju u trgovini i oni su ostali u cudu kako nema.. ekipa koja vec ima s8, dajte pogledajte i recite mi imate li i ako imate, kod kojeg ste teleoperatera
Naravno da ga ima, ja ga koristim svaki dan na S8+.
Sta god ti uradio ne pravi razliku. Elektronika baterije brine o bateriji.... Samo puni kad imas potrebu i priliku....
Kako vam se cini dex station za "zamjenu" compa/laptopa ?
Koristi li netko ? Kako ste zadovoljni ?
Sada vidim po njuskalu da ima cak i za 600kn novi ili "star" mj dva
Pa sam procijeni mozes li ono sto radis inace na kompu odraditi na androidu, Sa dex om dobijes samo tastaturu mis i veci ekran. Ali to je i dalje android
Jel ima netko Ringe Fusion kućište?
Vidim da je od dva dijela pa me zanima kako sjedne ova strana odozada u bumper/rub? Jel viri zadnja strana malo van?
Naručio sam neko kinesko metalno kućište koje također ima zadnju stranu i bumper, ali kad stavim mob unutra, vidi zadnja strana malo van pa me baš živcira to na dodir.
Ako ima nekog tko je od 16.8.
na dalje kupio Samsung mob registrirajte se ovdje pa da osvojimo TV :D btw imam s8 plus i za sad je odlican :)
https://www.samsungpoklanja.hr
Ja se registrirao i dobio TV Samsung UE49MU6402 LED UHD 4K (T2/S2). Dostavili mi ga prije dva dana.
S obzirom da imam doma već 2 TV-a ovaj prodajem pa ako je netko zainteresiran neka se javi. Za članove foruma poseban popust!
Vidim na Iphone X forumima da su ajfonaši u transu, da pišu o WOW efektu ekrana, vrhunskoj kvaliteti i.t.d. Pa zar to nisu upravo aduti S8/S8+ i Note 8?
Doduše, ja nisam vidio ni imao u rukama novi Iphone X ali ne mogu zamisliti da ima bolji ekran i da je kvalitetniji po bilo čemu ...
Iskreno, nebih mijenjao svoj S8+ za Iphone X ako ga nebih smio prodati ... Pa samo kad usporedim baterije jednog S8+ i X-a ... A o cijeni neću ni govoriti ...
Točnije, nije mi jasno što Iphone X može a da S+ ne može ....
Vidim na Iphone X forumima da su ajfonaši u transu, da pišu o WOW efektu ekrana, vrhunskoj kvaliteti i.t.d. Pa zar to nisu upravo aduti S8/S8+ i Note 8?
Doduše, ja nisam vidio ni imao u rukama novi Iphone X ali ne mogu zamisliti da ima bolji ekran i da je kvalitetniji po bilo čemu ...
Iskreno, nebih mijenjao svoj S8+ za Iphone X ako ga nebih smio prodati ... Pa samo kad usporedim baterije jednog S8+ i X-a ... A o cijeni neću ni govoriti ...
Točnije, nije mi jasno što Iphone može a da S+ ne može ....
Počet ću s kraja pa prema početku !
Nije kumst što iPX može a SGS8+ ne može, primarno je tu pogled na iOS display u odnosu na TouchWizz, no kada bi se mogla "importirati" ista slika i na jedan i na drugi gadget, bila bi puno lakša situacija za ocijeniti i/ili objasniti.
Kažeš da nebi mijenjao svoj SGS8+, što je tvoj stav, objektivno najvjerojatnije razmišljanje i ukus, o čemu nema rasprave, diskusije, no pitati ću te kada iduće godine dođe na tržište SGS9+, niti zbog čega već poradi samog dizajna, ako se sjetimo.
Ja sam imao sve gadgete u ruci, svih četri, i da moram uzeti android gadget, SGN8 je u tri koji bi ušli u obzir, ali samo zbog S-Pen detalja, jer ono što je imao sa originalom pa sve do broja prije je omjerom 1 : 2 na moju veliku žalost izgubio, postao je previsok.
Aduti Samsung gadgeta su bezelless display generalno, uz olovčicu Note-a 8, dok iPhone X ima bezele posvuda uokolo, glosy do bola rub, i kod bijelog onu nijansu koja meni osobno jako pari!
Mene jako smeta što naši operatori uvoze SAMO ONO ŠTO ONI MISLE da je zanimljivo, samo kome, nama, pola pola.
Istina, niti proizvođač nije baš od volje proizvesti baš svaka model, ali volio bih vidjeti bijeli SGN8, ali isto tako i plavi iPhone X, u tom trenutku bi mogli ipak malo lakše ocijeniti makar koji je ljepši, jer je "svakom njegov najbolji", zar ne kolega ?!?!
Točnije, nije mi jasno što Iphone može a da S+ ne može ....
Počet ću s kraja pa prema početku !
Nije kumst što iPX može a SGS8+ ne može, primarno je tu pogled na iOS display u odnosu na TouchWizz, no kada bi se mogla "importirati" ista slika i na jedan i na drugi gadget, bila bi puno lakša situacija za ocijeniti i/ili objasniti.
Kažeš da nebi mijenjao svoj SGS8+, što je tvoj stav, objektivno najvjerojatnije razmišljanje i ukus, o čemu nema rasprave, diskusije, no pitati ću te kada iduće godine dođe na tržište SGS9+, niti zbog čega već poradi samog dizajna, ako se sjetimo.
Ja sam imao sve gadgete u ruci, svih četri, i da moram uzeti android gadget, SGN8 je u tri koji bi ušli u obzir, ali samo zbog S-Pen detalja, jer ono što je imao sa originalom pa sve do broja prije je omjerom 1 : 2 na moju veliku žalost izgubio, postao je previsok.
Aduti Samsung gadgeta su bezelless display generalno, uz olovčicu Note-a 8, dok iPhone X ima bezele posvuda uokolo, glosy do bola rub, i kod bijelog onu nijansu koja meni osobno jako pari!
Mene jako smeta što naši operatori uvoze SAMO ONO ŠTO ONI MISLE da je zanimljivo, samo kome, nama, pola pola.
Istina, niti proizvođač nije baš od volje proizvesti baš svaka model, ali volio bih vidjeti bijeli SGN8, ali isto tako i plavi iPhone X, u tom trenutku bi mogli ipak malo lakše ocijeniti makar koji je ljepši, jer je "svakom njegov najbolji", zar ne kolega ?!?!
Galaxy S8+ je moj prvi Samsung smartphone tako da nema riječi o nekakvoj ne realnosti ili "vezanosti" uz Samsung. Naprotiv, trebalo mi je neko vrijeme da uopće shvatim ushićenost samsungovaca u odnosu na npr. moj bivši vrhunski Sony Xperia Z3 (kojeg sam koristio 3 god. i kojeg i dan danas obožavam) ali ipak je S8+ bolji uređaj. Međutim, usprkos tvojem lijepom obrazloženju o razlikama Iphone X i S8/S8+/Note 8 i uz svo dužno poštovanje prema tvojem znanju o mobitelima, nisi me uspio uvjeriti da promijenim mišljenje. Bez uvrede.

Imao sam Iphone u rukama i nisam osjetio nikakvu potrebu da mijenjam čak ni moju Xperiu Z3 za njih a kamoli S8+. Iphone X nisam. Možda on ima nekakav poseban unutarnji šarm . Prvo, S8+ mi je ljepši, drugo ikone na Iphoneu mi se ne sviđaju. No, dobro, probat ću ga.
Imao sam Iphone u rukama i nisam osjetio nikakvu potrebu da mijenjam čak ni moju Xperiu Z3 za njih a kamoli S8+. Iphone X nisam. Možda on ima nekakav poseban unutarnji šarm . Prvo, S8+ mi je ljepši, drugo ikone na Iphoneu mi se ne sviđaju. No, dobro, probat ću ga.
Kolega sve 5, ionako je samo i jedino Vaš ukus u pitanju, i bitan.
Recimo, vama se dopadaju ikone na SGS8+, no meni su na android gadgetima generalno otkada sam imao HTC DHD "službeni dizajn" ikona meh meh.
Uvijek kada sam upalio nulti puta i HTC i SGN II, prvo sam skinuo neki launcher, koji ima dizajn aplikacija po mojem ukusu, a razlozi odlaska, bilo ih je preko nekoliko, koji su sada vrlo vjerojatno ispravljeni, nisu bili dizajn aplikacija, sasvim sigurno!
U 2018 godini očekujem VEEEEEELIKI comeback SONY-a sa novim X modelom, apropos poveznice sa Z3, e to je po mojem ukusu, vrhunski design, puuuuuuuuno bolji od Samsungovog!
Točnije, nije mi jasno što Iphone X može a da S+ ne može ....
Osobno iphone X mi je prvi iphone koji mi se svida i koji bi samo zbog izgleda volio imati. Osim one strsuce kamere, iako je sitnica, bas bode u oci.
Medutim, ja osobno ne mogu na IOS i uz sve mane androida, meni je on bolji sustav i vise mi se svida, a to sto nije fluidan kao iphone, to me ni malo ne smeta.
Jer razliku u nekim milisekundama, ma nista ne brine. I tako unatoc lijepom iphoneu i boje mu odgovaraju, ja cu na Note 8. Samo mi zao sto Note dolazi sa samo
2 boje crna koja mi je ok, i zlatna koja mi ne pase. Da bar dodu siva ili plava jos na nase trziste.
Sto se tice amoleda u iphoneu X i u noteu8. Jos uvijek je u noteu bolji amoled ekran i dosta svjetliji od iphoneovog. Jer samsung nece prodati konkurentu
zadnju generaciju amoleda. E sad koliko su to sitnice, koliko ce tko primjetiti, to je vec druga prica.
Kolega sve 5, ionako je samo i jedino Vaš ukus u pitanju, i bitan.
Recimo, vama se dopadaju ikone na SGS8+, no meni su na android gadgetima generalno otkada sam imao HTC DHD "službeni dizajn" ikona meh meh.
Uvijek kada sam upalio nulti puta i HTC i SGN II, prvo sam skinuo neki launcher, koji ima dizajn aplikacija po mojem ukusu, a razlozi odlaska, bilo ih je preko nekoliko, koji su sada vrlo vjerojatno ispravljeni, nisu bili dizajn aplikacija, sasvim sigurno!
U 2018 godini očekujem VEEEEEELIKI comeback SONY-a sa novim X modelom, apropos poveznice sa Z3, e to je po mojem ukusu, vrhunski design, puuuuuuuuno bolji od Samsungovog!
I meni je dizajn Sony-a generalno ljepši od Samsungovih modela ali sve do pojave S8/S8+ modela. Kad sam S8+ prvi puta vidio i uzeo u ruke znao sam taj čas da ću ga kupiti.
I meni je dizajn Sony-a generalno ljepši od Samsungovih modela ali sve do pojave S8/S8+ modela. Kad sam S8+ prvi puta vidio i uzeo u ruke znao sam taj čas da ću ga kupiti.
Sony xperia z3 mi je bio jako lijep uredaj, jako ok dizajn, mjesto njega sam jos onda uzeo lg g3 (nije mi zao).
Medutim sonny je previse isforsirao to i ovi novi uredaji svi lice jedan na drugi sa bas previse mesa.
Medutim, mene osobno je najvise privukao galaxy s7 edhe, e taj mob mi je ljepsi i od s8. Iako ima
vise mesa, ali zaobljeniji ekran malo i osobno srebrni s7edge pa kad ga gledas a kontrast crnog amoleda i srebrni
donjih i gornjih rubova mi je super. Sad s 8 i note 8 su skroz crni napriejd, vjerojatno da sakriju sve stvari,
ali eto, s8 edge srebrni i danas meni najljepse. :)
Sony xperia z3 mi je bio jako lijep uredaj, jako ok dizajn, mjesto njega sam jos onda uzeo lg g3 (nije mi zao).
Medutim sonny je previse isforsirao to i ovi novi uredaji svi lice jedan na drugi sa bas previse mesa.
Medutim, mene osobno je najvise privukao galaxy s7 edhe, e taj mob mi je ljepsi i od s8. Iako ima
vise mesa, ali zaobljeniji ekran malo i osobno srebrni s7edge pa kad ga gledas a kontrast crnog amoleda i srebrni
donjih i gornjih rubova mi je super. Sad s 8 i note 8 su skroz crni napriejd, vjerojatno da sakriju sve stvari,
ali eto, s8 edge srebrni i danas meni najljepse. :)
Da, i S7edge je krasan model.
Ja imam potpuno crni S8+ pa kad se upali Always On Display sa analognim satom i obavijestima buljim u njega kao opčinjen.
S obzirom da sam picajzla kad je očuvanost mobitela u pitanju, posebno kad dam puno love za isti, da spriječim bilo kakva oštećenja koja bi nastala nabavio sam si pravu zaštitu za mob, hard case sa integriranim staklom... sad mogu i snijeg čistiti s njim
I da, znam da ovako ljepota moba ne dolazi do izražaja, ali važnije mi je da sačuvam mob.
Samo da kazem da je i meni ovo upalilo, nakon skoro godine i pol ne dobivanja mailova na Gmailu, opet je postao azuran s obavijestima.
Hvala kolega!
S obzirom da sam picajzla kad je očuvanost mobitela u pitanju, posebno kad dam puno love za isti, da spriječim bilo kakva oštećenja koja bi nastala nabavio sam si pravu zaštitu za mob, hard case sa integriranim staklom... sad mogu i snijeg čistiti s njim
I da, znam da ovako ljepota moba ne dolazi do izražaja, ali važnije mi je da sačuvam mob.
Dobro si to opisao. Zaštićen je kao Putin u blindiranom autu ali je istina i da je sva njegova ljepota i elegancija nestala.
Bitno da si zadovoljan. Ja se ipak želim diviti njegovoj eleganciji i držim ga u originalnom clear case-u dok je na stolu ali čim krenem s njim van stavim ga u dodatni etui. Kad me netko zove mob oprezno vadim i to je sve. Nije mi ni jedan mobitel pao sigurno 4-5 godina. Vrlo sam oprezan što se toga tiče.
Hoćeš reći da ćeš za par mjeseci prijeći na S9? Zar nije bacanje novaca svakih godinu dana mijenjati flagshipove? Ja sam svoju Xperiu Z3 imao pune 3 godine i zadovoljila je sve zahtjeve koje sam od nje tražio. Dapače. I S8+ mislim imati barem 3 godine.
Privlači mi iPhoneX ali si jednostavno ne mogu progutati cijenu. Čekat ću S10/IphoneXs 😁
Jel imate kakve bugove na whatsappu?
Kad mi je na tiho, notifikacijsko svijetlo uopće ne radi kad imam poruku.
Kad imam dolazni poziv, nije mi onako preko cijelog ekrana slika od onoga tko zove nego je crni ekran i malim slovima gore piše da imam poziv i moram sitnur gumb za otključavanje da bi dobio veliki ekran za odgovorit.
Na S5 nisam imao te probleme. Ne znam jel do mobitela ili nugata..