Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.293.366
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
navodno u bateriji, stavio sam extreme v2 (kako li već)
sruši mi se super backup, ali uspio sam sve obaviti s njime pa vidim kako će dalje mob funkcionirati

iskreno šteta što sammy nije izbacio i s čistim androidom, koristio sam zopo c2 sa 4.2.2, puno bolje od bilo kojeg cm builda
14 godina
protjeran

Na bateriju sam i mislio, ne vidim baš neku razliku...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
već u startu vidim da je bolje od cm i dorimanxa

evo sada mi se i poruke sledile, biti će red upucati regular

usput evo preporuke tipkovnice, slučajno naletio i mogu reći da je odlična

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179
14 godina
protjeran

Ja ću još koji dan dati šansu cm-u, čisto radi malo promjene. Na neat-u sam bio mjesecima :D

Nego zna možda tko oće ovo čudo i kod nas?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
na jednom romu sam promjenio dpi, stavio sam na rezu zaslona, sve je bilo nekako manje i normalnije

neat samo da ima malo postavki bio bi dobar, koliko sam skužio jedina postavka je za crt on/of, ovo sve ostalo stock rom (izuzev bloatwrea)

by the way, na kojem si cm-u, kakvo je stanje
mene iskreno najviše baterija ubi
14 godina
protjeran

10.1 stable i dorimanx stable i stvarno nemam zamjerke za sada

Dorimanx u odnosu na stock cm kernel čini itekakvu razliku šta se baterije tiče. Još kad se malo poigraš s st tweaksom stvari budu još bolje. Ono šta ću ti iz iskustva reći je to da cm-u treba dati malo vremena da dođe na svoje. Nekoliko pravilnih punjenja i pražnjenja i par dana dok sam rom ''skuži'' kako stvari funkcioniraju može napraviti veliku razliku. I još jedna stvar, modem također može igrati dobru ulogu. Ja koristim ''stari'' lq6 s cm-om, punooo manje mi troši bateriju dok sam na 3g-u negi bilo koji noviji modem

2 0 hvala 0
16 godina
Jel modem samo skinem sa cm- stranice i flasnem u cwm-u?
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
protjeran

Da. Ili na xda

0 0 hvala 1
16 godina
Volume kaže...

Da. Ili na xda

jel to mogu flashat na bilo kojem romu?

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
protjeran
jocommb kaže...
Volume kaže...

Da. Ili na xda

Možeš, modem nije kao kernel da ima ograničenja ovisno o vrsti roma. Ali isto tako određeni modem se ne mora ponašati na svakom romu isto, zato sam ti napisao da ja lq6 koristim samo sa cm-om. Također ne znači da je modem bolji ako je noviji niti će se svaki ponašati isto na svakom području, zato možeš i vidjeti u onoj xda temi da su podijeljeni po nekakvim regionalnim područjima.

Najjednostavnije ti je izabrati par komada za naše područje i dati svakom šansu na par dana, tako ćeš najlakše skužiti koji ti daje najbolje rezultate

16 godina
Volume kaže...
jocommb kaže...
Volume kaže...

Da. Ili na xda

Možeš, modem nije kao kernel da ima ograničenja ovisno o vrsti roma. Ali isto tako određeni modem se ne mora ponašati na svakom romu isto, zato sam ti napisao da ja lq6 koristim samo sa cm-om. Također ne znači da je modem bolji ako je noviji niti će se svaki ponašati isto na svakom području, zato možeš i vidjeti u onoj xda temi da su podijeljeni po nekakvim regionalnim područjima.

Najjednostavnije ti je izabrati par komada za naše područje i dati svakom šansu na par dana, tako ćeš najlakše skužiti koji ti daje najbolje rezultate

aj molim te ak nie problem da nekopam 3 dana sad da mi kazes koji su za nas 2-3 najbolja sam nista puno.....

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
protjeran

Moja top tri su LQ6, LP6 i LPX. Barem su bila, otprilike u vrijeme izlaska JB-a. Neznam jeli šta bolje izašlo u međuvremenu i kako će se ova tri ponašati sad na određenim romovima, jer kako sam već pisao mjesecima nisam ništa fleshao. Evo tek sad sam se malo vratio na cm čisto radi promjene

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Koji inace modem koristis na sammy romovima i jel koristite greenify ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 0:43 (Marko5552).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozz..Prije par dana mi je brat mali sjeo na mobitel i prignijecio gotov pola stakla na mobitelu.Interesujeme dal se to moze promijenit i koliko kosta ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lektor kaže...
Pozz..Prije par dana mi je brat mali sjeo na mobitel i prignijecio gotov pola stakla na mobitelu.Interesujeme dal se to moze promijenit i koliko kosta ?

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=190882808274

Puno jeftinije na ebay, u servisu 1000 kn. Prijatelj je bas svoj smrdao, sjeo na njega i ode ekran, pa ce narucivati.

Inace vidim da je sammobile na twitteru objavio da prestaje podrska za note i s2. Izgleda da je to to.

13 godina
neaktivan

Ima li neki ROM da je tako brz kao Neatrom? Danas instalirao Neatrom i ne mogu vjerovati kako je brz, jedino sada modam malo teme jer mi ne paše izgledom, ali mi se čini kao 2x brži nego Slim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nakon nekorištenja MIUI-a dobrih 100 godina, vratio sam se malo isprobati jučerašnji, 3.9.27.

Također je pedestre napravio novi kernel, tj. nadogradio 4.1x verziju na 4.11, a radi i na 5.x verzijama i 6.x koje će biti za AOSP 4.2.2. i 4.3 Android.
Više na xda-developers.

Javim dojmove o MIUI-u, ne želim unaprijed pisati, jer je svaki put bilo isto.
Radi super, dok ga ovdje ne pohvalim. {#}

Uživajte ekipa. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

pozz svima,

evo jedno banalno pitanje/problem na koje nemogu pronaći odgovor:

kada otvorim galeriju slika pojave mi se albumi kamera, facebook, photo editor, i neki fuc....ng AutoBackup e upravo me taj auto backup muči... nemogu obrisati slike iz njega... nečakinja se igrala oblačila neke barbike u nekoj igrici i sad ja imam 10-tak tih slika barbika {#} u tom auto backupu i nezz kako ih izbrisati i iz Profile photos takodjer ima dvije koje nemogu obrisati jel zna netko kako di šta da to riješim...

hvala

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

zasto svaki put kad otvram bilo sliku ili ensto sto zahtjeva internet, mora me pitat s cim cu otvoriti, reicmo opera mini ili defaultni browser, ja stisnem operu mini i da zapamti taj izbor tj da ne pita vise, i sljedeci put kad to radim mene on opet pita

to mi se desava i s slikama, pita me dali zelim otvoriti u galeriji, ili preko recimo nekog photoeditora itd

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
win4crazzy kaže...

zasto svaki put kad otvram bilo sliku ili ensto sto zahtjeva internet, mora me pitat s cim cu otvoriti, reicmo opera mini ili defaultni browser, ja stisnem operu mini i da zapamti taj izbor tj da ne pita vise, i sljedeci put kad to radim mene on opet pita

to mi se desava i s slikama, pita me dali zelim otvoriti u galeriji, ili preko recimo nekog photoeditora itd

Očisti Defaults u Application Manager pa probaj opet otvoriti nešto i zapamtiti odabir.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina

help me please

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
win4crazzy kaže...

help me please

JuicyDefender prvo.
Onda nam stavi betterbattery stats da vidimo.
Ovako se ne vidi ništa.

Što je Shake?
Koliko ti je on radio?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 21:19 (sudy_freak).
15 godina
sudy_freak kaže...

JuicyDefender prvo.
Onda nam stavi betterbattery stats da vidimo.
Ovako se ne vidi ništa.

Što je Shake?
Koliko ti je on radio?

shake sluzi da kad protresem mobitel da mi se odmah pali kamera(nedavno instalirano, imao sam ovaj problem s baterijom i prije njega)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 21:30 (win4crazzy).
15 godina
neaktivan
ovako na prvi ti mogu reći da ti je signal loš, koji rom i kernel koristiš
15 godina
hd22sb kaže...

sve mi je osnovno(barem mislim da je {#})

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 21:38 (win4crazzy).
14 godina
win4crazzy kaže...

shake sluzi da kad protresem mobitel da mi se odmah pali kamera(nedavno instalirano, imao sam ovaj problem s baterijom i prije njega)

Po mom nekom nahođenju, prva slika ti sve pokazuje, senzor ti draina bateriju.

Ja bih učinio ovako:

1. Obrisati Shake i JuicyDefender
  2. Obrisati sve nepotrebne aplikacije s ROM Customizerom
  3. Isprazniti do kraja mobitel. Spojiti ga na punjač i ne uključivati ga, nek se puni onako (damn, ne znam kako se to zove).
    Isključeno punjenje (znači da ti samo prikaže bateriju i status punjenja).
  4. Pričekati da ti se napuni do kraja i da piše 100%.
  5. Isključiti punjač i uključiti uređaj
  6. Testiraj za jednsu sesiju pražnjenja hoće li išta biti bolje
  7. Ako ne bude bolje, full wipe dude! {#} 
hd22sb kaže...

Da, ali ne može mu toliki drain uzrokovati modem tražeći bolji signal.

15 godina
sudy_freak kaže...

Po mom nekom nahođenju, prva slika ti sve pokazuje, senzor ti draina bateriju.

Ja bih učinio ovako:

1. Obrisati Shake i JuicyDefender
  2. Obrisati sve nepotrebne aplikacije s ROM Customizerom
  3. Isprazniti do kraja mobitel. Spojiti ga na punjač i ne uključivati ga, nek se puni onako (damn, ne znam kako se to zove).
    Isključeno punjenje (znači da ti samo prikaže bateriju i status punjenja).
  4. Pričekati da ti se napuni do kraja i da piše 100%.
  5. Isključiti punjač i uključiti uređaj
  6. Testiraj za jednsu sesiju pražnjenja hoće li išta biti bolje
  7. Ako ne bude bolje, full wipe dude! {#} 

1.moguce da senzor uzima bateriju, ali isto ovako je bio i prije nego sam shake instalirao, juicydefender uopce nemam

2.imam dosta aplikacija ali nisu bas nepotrebne :D

3. budem to napravio kad donekle pocistim aplikacije i obirsem shake

4.ok

5.ok :D

6.naravno i javim rezultate

7. nadam se da necu morati :)

14 godina
win4crazzy kaže...

1.moguce da senzor uzima bateriju, ali isto ovako je bio i prije nego sam shake instalirao, juicydefender uopce nemam

2.imam dosta aplikacija ali nisu bas nepotrebne :D

3. budem to napravio kad donekle pocistim aplikacije i obirsem shake

4.ok

5.ok :D

6.naravno i javim rezultate

7. nadam se da necu morati :)

Koja je onda ono aplikacija u status baru za zelenim štitom?
Mislim na nepotrebne aplikacije u vidu bloatwarea ROM-a.
Ne ove tvoje aplikacije.
To se podrazumijeva da koristiš. 

15 godina
sudy_freak kaže...

Ne ove tvoje aplikacije.

to je lookout, nije losa po meni samo ne znam koliko to uzima abterije posto cijelo vrijeme radi

da na internetu potrazim koje systeam app smijem brisati, ili da brisem sve sto ne koristim

14 godina
win4crazzy kaže...
sudy_freak kaže...

Ne ove tvoje aplikacije.

to je lookout, nije losa po meni samo ne znam koliko to uzima abterije posto cijelo vrijeme radi

da na internetu potrazim koje systeam app smijem brisati, ili da brisem sve sto ne koristim

Ove možeš obrisati.
Ako imaš neke nedoumice, javi ovdje ili Skype, znam sve što se smije/ne smije brisati.

AV ti je najnepotrebnija aplikacija na Androidu.
To možeš odmah obrisati. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice