sruši mi se super backup, ali uspio sam sve obaviti s njime pa vidim kako će dalje mob funkcionirati
iskreno šteta što sammy nije izbacio i s čistim androidom, koristio sam zopo c2 sa 4.2.2, puno bolje od bilo kojeg cm builda
Na bateriju sam i mislio, ne vidim baš neku razliku...
10.1 stable i dorimanx stable i stvarno nemam zamjerke za sada
Dorimanx u odnosu na stock cm kernel čini itekakvu razliku šta se baterije tiče. Još kad se malo poigraš s st tweaksom stvari budu još bolje. Ono šta ću ti iz iskustva reći je to da cm-u treba dati malo vremena da dođe na svoje. Nekoliko pravilnih punjenja i pražnjenja i par dana dok sam rom ''skuži'' kako stvari funkcioniraju može napraviti veliku razliku. I još jedna stvar, modem također može igrati dobru ulogu. Ja koristim ''stari'' lq6 s cm-om, punooo manje mi troši bateriju dok sam na 3g-u negi bilo koji noviji modem
Da. Ili na xda
jel to mogu flashat na bilo kojem romu?
Možeš, modem nije kao kernel da ima ograničenja ovisno o vrsti roma. Ali isto tako određeni modem se ne mora ponašati na svakom romu isto, zato sam ti napisao da ja lq6 koristim samo sa cm-om. Također ne znači da je modem bolji ako je noviji niti će se svaki ponašati isto na svakom području, zato možeš i vidjeti u onoj xda temi da su podijeljeni po nekakvim regionalnim područjima.
Najjednostavnije ti je izabrati par komada za naše područje i dati svakom šansu na par dana, tako ćeš najlakše skužiti koji ti daje najbolje rezultate
Da. Ili na xda
jel to mogu flashat na bilo kojem romu?
Možeš, modem nije kao kernel da ima ograničenja ovisno o vrsti roma. Ali isto tako određeni modem se ne mora ponašati na svakom romu isto, zato sam ti napisao da ja lq6 koristim samo sa cm-om. Također ne znači da je modem bolji ako je noviji niti će se svaki ponašati isto na svakom području, zato možeš i vidjeti u onoj xda temi da su podijeljeni po nekakvim regionalnim područjima.
Najjednostavnije ti je izabrati par komada za naše područje i dati svakom šansu na par dana, tako ćeš najlakše skužiti koji ti daje najbolje rezultate
aj molim te ak nie problem da nekopam 3 dana sad da mi kazes koji su za nas 2-3 najbolja sam nista puno.....
Moja top tri su LQ6, LP6 i LPX. Barem su bila, otprilike u vrijeme izlaska JB-a. Neznam jeli šta bolje izašlo u međuvremenu i kako će se ova tri ponašati sad na određenim romovima, jer kako sam već pisao mjesecima nisam ništa fleshao. Evo tek sad sam se malo vratio na cm čisto radi promjene
Koji inace modem koristis na sammy romovima i jel koristite greenify ?
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=190882808274
Puno jeftinije na ebay, u servisu 1000 kn. Prijatelj je bas svoj smrdao, sjeo na njega i ode ekran, pa ce narucivati.
Inace vidim da je sammobile na twitteru objavio da prestaje podrska za note i s2. Izgleda da je to to.
Ima li neki ROM da je tako brz kao Neatrom? Danas instalirao Neatrom i ne mogu vjerovati kako je brz, jedino sada modam malo teme jer mi ne paše izgledom, ali mi se čini kao 2x brži nego Slim..
Nakon nekorištenja MIUI-a dobrih 100 godina, vratio sam se malo isprobati jučerašnji, 3.9.27.
Također je pedestre napravio novi kernel, tj. nadogradio 4.1x verziju na 4.11, a radi i na 5.x verzijama i 6.x koje će biti za AOSP 4.2.2. i 4.3 Android.
Više na xda-developers.
Javim dojmove o MIUI-u, ne želim unaprijed pisati, jer je svaki put bilo isto.
Radi super, dok ga ovdje ne pohvalim.
Uživajte ekipa.
pozz svima,
evo jedno banalno pitanje/problem na koje nemogu pronaći odgovor:
kada otvorim galeriju slika pojave mi se albumi kamera, facebook, photo editor, i neki fuc....ng AutoBackup e upravo me taj auto backup muči... nemogu obrisati slike iz njega... nečakinja se igrala oblačila neke barbike u nekoj igrici i sad ja imam 10-tak tih slika barbika u tom auto backupu i nezz kako ih izbrisati i iz Profile photos takodjer ima dvije koje nemogu obrisati jel zna netko kako di šta da to riješim...
hvala
zasto svaki put kad otvram bilo sliku ili ensto sto zahtjeva internet, mora me pitat s cim cu otvoriti, reicmo opera mini ili defaultni browser, ja stisnem operu mini i da zapamti taj izbor tj da ne pita vise, i sljedeci put kad to radim mene on opet pita
to mi se desava i s slikama, pita me dali zelim otvoriti u galeriji, ili preko recimo nekog photoeditora itd
zasto svaki put kad otvram bilo sliku ili ensto sto zahtjeva internet, mora me pitat s cim cu otvoriti, reicmo opera mini ili defaultni browser, ja stisnem operu mini i da zapamti taj izbor tj da ne pita vise, i sljedeci put kad to radim mene on opet pita
to mi se desava i s slikama, pita me dali zelim otvoriti u galeriji, ili preko recimo nekog photoeditora itd
Očisti Defaults u Application Manager pa probaj opet otvoriti nešto i zapamtiti odabir.
help me please
JuicyDefender prvo.
Onda nam stavi betterbattery stats da vidimo.
Ovako se ne vidi ništa.
Što je Shake?
Koliko ti je on radio?
JuicyDefender prvo.
Onda nam stavi betterbattery stats da vidimo.
Ovako se ne vidi ništa.
Što je Shake?
Koliko ti je on radio?
shake sluzi da kad protresem mobitel da mi se odmah pali kamera(nedavno instalirano, imao sam ovaj problem s baterijom i prije njega)
sve mi je osnovno(barem mislim da je )
shake sluzi da kad protresem mobitel da mi se odmah pali kamera(nedavno instalirano, imao sam ovaj problem s baterijom i prije njega)
Po mom nekom nahođenju, prva slika ti sve pokazuje, senzor ti draina bateriju.
Ja bih učinio ovako:
Da, ali ne može mu toliki drain uzrokovati modem tražeći bolji signal.
Po mom nekom nahođenju, prva slika ti sve pokazuje, senzor ti draina bateriju.
Ja bih učinio ovako:
1.moguce da senzor uzima bateriju, ali isto ovako je bio i prije nego sam shake instalirao, juicydefender uopce nemam
2.imam dosta aplikacija ali nisu bas nepotrebne :D
3. budem to napravio kad donekle pocistim aplikacije i obirsem shake
4.ok
5.ok :D
6.naravno i javim rezultate
7. nadam se da necu morati :)
1.moguce da senzor uzima bateriju, ali isto ovako je bio i prije nego sam shake instalirao, juicydefender uopce nemam
2.imam dosta aplikacija ali nisu bas nepotrebne :D
3. budem to napravio kad donekle pocistim aplikacije i obirsem shake
4.ok
5.ok :D
6.naravno i javim rezultate
7. nadam se da necu morati :)
Koja je onda ono aplikacija u status baru za zelenim štitom?
Mislim na nepotrebne aplikacije u vidu bloatwarea ROM-a.
Ne ove tvoje aplikacije.
To se podrazumijeva da koristiš.
Ne ove tvoje aplikacije.
to je lookout, nije losa po meni samo ne znam koliko to uzima abterije posto cijelo vrijeme radi
da na internetu potrazim koje systeam app smijem brisati, ili da brisem sve sto ne koristim
Ne ove tvoje aplikacije.
to je lookout, nije losa po meni samo ne znam koliko to uzima abterije posto cijelo vrijeme radi
da na internetu potrazim koje systeam app smijem brisati, ili da brisem sve sto ne koristim
Ove možeš obrisati.
Ako imaš neke nedoumice, javi ovdje ili Skype, znam sve što se smije/ne smije brisati.
AV ti je najnepotrebnija aplikacija na Androidu.
To možeš odmah obrisati.