ja bi uzeo huawei...za 100 kn vise dobijes ips ekran
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da vas obavijestim! Rijesio sam se HTC 8s-a i doplatio 500kn i dobio odlican iphone 4S koji je otkljucan na sve mreze, jedino sto nije imao covjek slusalice. A najbolje je to sta je iz Karlovca, pa smo se nasli u roku od 5minuta. Imao je i obicnu cetvorku, ali mi je rekao da je ogrebana prije nego sta smo dosli, ali kada smo se nasli, ali nije uopce bila toliko ogrebana. Ali vise me privukao 4s.
Hvala svima 
Ukoliko ti ta dijagonala paše, odlično si prošao 
Evo da vas obavijestim! Rijesio sam se HTC 8s-a i doplatio 500kn i dobio odlican iphone 4S koji je otkljucan na sve mreze, jedino sto nije imao covjek slusalice. A najbolje je to sta je iz Karlovca, pa smo se nasli u roku od 5minuta. Imao je i obicnu cetvorku, ali mi je rekao da je ogrebana prije nego sta smo dosli, ali kada smo se nasli, ali nije uopce bila toliko ogrebana. Ali vise me privukao 4s.
Hvala svima 
Ukoliko ti ta dijagonala paše, odlično si prošao 
Ma nemam nista protiv apple-a, mozda jesu malo skuplji, ali isplati se definitivno uzeti 4 i 4s jer to su mobiteli prve klase sto se tice kvalitete..Mislim, prije sam obozavao mobitele sa velikim ekranima, ali to jede uzasno bateriju a i treba ga koristiti sa dvije ruke..Pa me to proslo, a ovo taman stane u ruku, ma nemam zamjerki. 
Xperia Z, nova/zapakirana/jamstvo 2g., crna, t-mobile, na pc ekspertu za 3350kn.
Mislim da je vrh ponuda, pa tko voli nek izvoli dok nije otišlo.
ima na njuskalu za 3000.
ima na njuskalu za 3000.
Iskreno, nisam niti gledao cijene.
Ne mogu vjerovat da je cijena već toliko pala
.
ja pratim i jeftini je trenutno od iphona 5, za koji tjedan ce to past i ispod 3 soma. dok nebi reko da ce se isto dogodit s novim galaxy-em.
preporuka low budget mobitela koji je u rangu s iPhone 3gs-om ili iPhone 4-om?? ali da je jeftin!
taj prestigio je smece.
Odlucio sam uzet iphone 5 (iako nevolim apple)
I prodat ga kad dode htc pa onda ili uzet htc ili xperiu z jer sgs4 ce bit preskup
preporuka low budget mobitela koji je u rangu s iPhone 3gs-om ili iPhone 4-om?? ali da je jeftin!
Mozes ali da je fluidan kao iphone tesko
htc 8s je fluidniji od 3gs-a, al nije od četvorke.
I prodat ga kad dode htc pa onda ili uzet htc ili xperiu z jer sgs4 ce bit preskup
Odlična odluka. 
Ali odmah čim dobiješ priliku mijenjaj..
Dilema.
Kupujem iphone 4 16gb imam 2 ponude
Obje ponude mint stanje(oba mogu isporbati i uvjeriti se da je sve ok),full oprema,račun + auto punjač,ali ova druga ponuda ima garanciju do 11 mjeseca ove godine,ali je i skuplji 400 (možda 300kn :))
Dali se isplati ići na skuplju verziju samo zbog garancije?
| 2 | Da |
|---|---|
| 10 | Ne |
Dilema.
Kupujem iphone 4 16gb imam 2 ponude
Obje ponude mint stanje(oba mogu isporbati i uvjeriti se da je sve ok),full oprema,račun + auto punjač,ali ova druga ponuda ima garanciju do 11 mjeseca ove godine,ali je i skuplji 400 (možda 300kn :))
Dali se isplati ići na skuplju verziju samo zbog garancije?
Bilo bi bolje uzeti normalno sa garancijom. Ali iz mojeg iskustva sa 4 i 4s, uvijek sam ih kupovao bez garancije i nikada nije bilo nikakvih problema. I sada sam mjenjao htc 8s sa 2 godine garancije za 4s koji nema garanciju i jos sam doplatio 500kn, jer me nije strah da ce se nesto dogoditi. Znas i sam da se iPhone 4/4s jako, jako slabo kvari, a ako se i nesto pokvari, tu je ebay, gdje su cijene bagatela..Imas sve zivo sto ti treba za iPhone. 
Kolege..Sestra trazi vasu pomoc. 
Zanima ju, da li se isplati uzeti Samsung Galaxy S2. Star 3mj, ali mobitel nema ni najmanju ogrebotinu, za 1900kn, bijele je boje i otkljucan na sve mreze. Jer limit joj je do 1900kn, a jedan njen kolega prodaje opisani S2 po navedenoj cijeni, koji je kupljen bas u Samsung.hr ducanu.
Ili mislite da ima nesto jace za te novce i da je prakticki skroz novo.
Rekla je da nebi nikako Galaxy s3 mini, jer je to totalni promasaj od mobitela (barem tako kaze
)..
I jos neki uvjeti su:
-da je ekran 4.0''-4.3''
-android, obavezno
-i da ne ne trza bas pri igranju igrica i koristenju nekih programa koji su joj potrebni za faks...
Pa vi napisite svoje misljenje. Ona sve cita...
mozda sony xperia s
mozda sony xperia s
Joj da..na xperiu sam totalno zaboravio..
Imaši optimus 4x sa 4.7'' ekranom.
Mislim da se da nać novi oko te cifre.
Kao što je kolega gore rekao, xperia s se da nać isto.
S2 bi možda mogla i novi ubost za te novce.
Malo neka pogleda po njuškalu kakve su cijene, uvijek se da nać nešto zanimljivo.
Recimo, blizu mene lik je prodavao one x, star 3 mjeseca za 2000kn.
To je doduše opet 4.7'' ekran, ali kažem ,neka malo pogleda njuškalo.
Jedino savjet, ništa nek ne uzima, dok ne pogleda na licu mjesta.
Jednostavno, njuškalo je postalo leglo prijevare.
Imaši optimus 4x sa 4.7'' ekranom.
Mislim da se da nać novi oko te cifre.
Kao što je kolega gore rekao, xperia s se da nać isto.
S2 bi možda mogla i novi ubost za te novce.
Malo neka pogleda po njuškalu kakve su cijene, uvijek se da nać nešto zanimljivo.
Recimo, blizu mene lik je prodavao one x, star 3 mjeseca za 2000kn.
To je doduše opet 4.7'' ekran, ali kažem ,neka malo pogleda njuškalo.
Jedino savjet, ništa nek ne uzima, dok ne pogleda na licu mjesta.
Jednostavno, njuškalo je postalo leglo prijevare.
Ma svakako. Jer sam i ja skoro ostao prevaren..Ma zato joj se sviđa najvise ovaj samsung jer ga je isprobala. A htjela je cuti vase misljenje isto.. A ja sam totalno zaboravio na xperiu S, isto odlican mobitel. Uf, to je bila odlicna prilika za HTC one x za 2000kn. Strasno, kako su cijene pale..
imam galaxy s3,ali mi se svida htc 8x i neznam jel da zamjenim ili ne
| 29 | ostati na galaxy s3 |
|---|---|
| 3 | kupiti htc 8x |
Odlična odluka. 
Ali odmah čim dobiješ priliku mijenjaj..
Sad se mislim dali da odma mjenjam za xperiu ili da pricekam mozda htc ili galaxya..
Neznam jel ekran stvarno toliko bolji na hzc i galaxyu od xperia?
Treba nekak nabaviti Z sa ips ekranom. U protivnom bojkotirati cigane, jer rade idijote od nas.
Kaj smo mi losiji od japanaca? Videl bi kak bi kosooki reagirali da im jedan Mercedes ne isporucuje benzince i 4matic?! Kreteni...
Zao mi je jer dok dode htc past ce cijena ovima sadasnjim modelima puno
Eto ja sad imam sgs2 pa kad bi presao na xz bili ekran bio puno losiji od ovog kojeg imam trenutno?
ekran uopce nije los nego mu je kut vidljivosti sheban, inace je super. pa sad ako vam je taj kut vidljivosti bitan(neznam stvarno kome je) onda cekajte ali po meni se ne isplati jer ce htc a pogotovo samsung bit puno skuplji od xperie z.
Da... Sad je pitanje uzet sgs3, xz, ip5.... mislim da ce tesko neko zamjenit xz za ip5 :/