Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.016.821
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ekipa, htio bih preći s androida na windows platformu, pa sam s obzirom na budžet u nedoumici. Pomagajte! Bilo bi super kad bi netko iznio i neki argument zašto baš taj mobitel ili možda predložio neki drugi u tom cjenovnom rangu. Hvala {#}

9 Nokia Lumia 820
5 HTC 8X

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Someone kaže...

Ekipa, htio bih preći s androida na windows platformu, pa sam s obzirom na budžet u nedoumici. Pomagajte! Bilo bi super kad bi netko iznio i neki argument zašto baš taj mobitel ili možda predložio neki drugi u tom cjenovnom rangu. Hvala {#}

A Samsung Ativ S? Imas jedan na njuski za 3500. Evo spec;

http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s_i8750-4960.php

daniel
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
Someone kaže...

A Samsung Ativ S? Imas jedan na njuski za 3500. Evo spec;

http://www.gsmarena.com/samsung_ativ_s_i8750-4960.php

De kakav Ativ S..

Lumia je bolja

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina

Zna li netko jel ima gdje u splitu pogledat i isprobat xperiu z?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zabranjeniples kaže...
mar123 kaže...

ima na njuskalu za 3000.

Iskreno, nisam niti gledao cijene.

Ne mogu vjerovat da je cijena već toliko pala {#}.

Pratim Xperiu Z otkad je izašla i u tjedan dana je cijena na njuškalu pala za 1000kn... Eh, sad... Što Vi mislite, hoće li cijena i dalje padati zbog nadolazećih "falgshipova" drugih proizvođača ili bude Xperia Z ostala fiksirana cijenom na cca 3500kn djelomično i zbog isteka akcije u T-comu (mislim da je do jučer bila ona akcija ako produljiš ugovor preko net-a, dobiješ još 400kn popusta na uređaj)..?

Ja bih osobno radije uzeo HTC One, ali bojim se da bude puno skuplji od Xperie!

Samsung gs4 me ne zanima, ali ne znam da li da pričekam i njegov izlazak zbog eventualnog utjecaja na cijenu Xperije i HTC-a...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
14 godina

S kojim se mobitelom (s2 ili s3) može usporediti xperia J i galaxy s3 mini. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koji mobitel mi možete preporučiti do 1000kn na njuškalu, najvažnije je da baterija dobro drži.

Sad imam LG GT540,  jedini mi je problem, što je spor. Kada upalim skype, sav se zglupira.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Koji mobitel mi možete preporučiti do 1000kn na njuškalu, najvažnije je da baterija dobro drži.

Sad imam LG GT540,  jedini mi je problem, što je spor. Kada upalim skype, sav se zglupira.

Moj prijedlog idi na nov uređaj:

Gigabyte Gsmart rio 1149,00 kn

Gigabyteov smartphone, dual core, ips ekran standardna 800x480  za 4.0", 5.0mp kamera sa ledicom. best buy novi uređaj za tu cijenu uvjerljivo.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 10:21 (cecenac).
14 godina
neaktivan
dRoID kaže...

S kojim se mobitelom (s2 ili s3) može usporediti xperia J i galaxy s3 mini. 

xperia j je smeće, s ničim se ne može usporedit jer ima jednojezgreni procesor, dok se s3 mini moze usporedit sa s2

13 godina

Pozz ljudi. Planiram uzeti neki mobitel vjerovatno. Svida mi se Widows phone 8 mobiteli i opcenito taj sustav. Izdovjio sam dva mobitela podjednakih cijena, a to su Nokia lumia 820 i Htc 8x. Zanima me vase misljenje i dojmovi o ovim mobitelima? Razlike i prednosti za svakog modela. Mogu li dobiti nekakve dojmove o mob i koji je mob bolji i zasto? Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pinc123 kaže...

Pozz ljudi. Planiram uzeti neki mobitel vjerovatno. Svida mi se Widows phone 8 mobiteli i opcenito taj sustav. Izdovjio sam dva mobitela podjednakih cijena, a to su Nokia lumia 820 i Htc 8x. Zanima me vase misljenje i dojmovi o ovim mobitelima? Razlike i prednosti za svakog modela. Mogu li dobiti nekakve dojmove o mob i koji je mob bolji i zasto? Hvala :)

Prednost nokie je Sd card,a HTC-a bolja prednja kamera,vise ppi,laksi od nokie

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
Intelovac123 kaže...
pinc123 kaže...

Prednost nokie je Sd card,a HTC-a bolja prednja kamera,vise ppi,laksi od nokie

Daa, ali htc 8x nema utor za micro sd dok nokia lumia ima. jedino me to zbunjuje i nezz sta da odaberem.

16 godina
Ja bi uzeo htc
19 Htc 8x
4 Lumia 820
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znam da ovo pitanje nije vezano za ovu temu ali ako neko zna....imam jaillbrejkan iphone i sad ako stavim novi softwer jaillbreak ce se izbrisati (ja i hocu izbrisati jaillbreak)

0 1 hvala 0
16 godina
zanimatelj kaže...
Znam da ovo pitanje nije vezano za ovu temu ali ako neko zna....imam jaillbrejkan iphone i sad ako stavim novi softwer jaillbreak ce se izbrisati (ja i hocu izbrisati jaillbreak)

Da. Samo napravi restore, ne update

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan

citao sam da kad ga kad idem na "restore" da moram paziti na basenbad?

0 1 hvala 0
16 godina
zanimatelj kaže...

citao sam da kad ga kad idem na "restore" da moram paziti na basenbad?

Ako želiš maknuti jailbreak, ne moraš paziti na ništa(eventualno ako je iPhone 3G(S) sa iPad basebandom, ali ni tada ne bi trebalo biti problema). Za daljnja pitanja prebaci se u jailbreak temu

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan

Molim preporuku mobitela do 1000kn. (što njuškalo što novo u slučaju neke super ponude)

Ne pratim tržište pa molim nekakve okvire...

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Probaj nabaviti još cca.500kn pa uzmi sgs2 polovni
17 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Probaj nabaviti još cca.500kn pa uzmi sgs2 polovni

Nije za mene mob, 1000kn je plafon.

Skužio sam nakon kratkog researcha da je Huawei G300 best buy... a baš Huawei treba i zamjenit taj novi mobitel jer je mikrofon/noise cancelling otišo pa sam sumnjičav prema toj firmi..

Welcome my son...
14 godina

Znaci staroj je crko mobitel i treba joj novi. Cijenovna granica nije odredena ali da je sto jeftnije posto je rekla da joj treba samo za poruke i pozive, ne treba joj ni kamera. Mob proradio {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 23:15 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uspio sam sestru nagovoriti da uzme HTC One X. Vidio sam na njuskalu da sada novih, zapakiranih ima vec od 2200kn, ali 16gb. Mislite da se isplati uzeti taj model ? Ili se moze jos bolji naci za te novce ?

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za 2200 sigurno nećeš bolje naći.

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Ma razumijem. Ma biti ce joj taj i predobar..Ne vjerujem kako im cijena pada..A prije mjesec dana su kostali po 2800kn...

15 godina
Karlovac_047 kaže...
mario1990 kaže...

Ma razumijem. Ma biti ce joj taj i predobar..Ne vjerujem kako im cijena pada..A prije mjesec dana su kostali po 2800kn...

da cijena im je pala full, samo trebas naletit na novi   onex za 2200kn, vecina njih je koristeno za tu cijenu. Dosta njih ruse cijenu s fejk oglasima pa se ljudi koji ih prodaju prepadnu i spustaju cijenu pa mozes naletit na jeftinije . mob je podcijenjen i to ti je to. kad vidim da  jedan sgs2 i xperia s drze cijenu 200-300 kn manju od HOXa muka mi odma {#}

14 godina

iPhone 4s vs Nexus 4?
razlozi? 

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
14 godina
Kawabunga kaže...

iPhone 4s vs Nexus 4?
razlozi? 

Mislim da bi bolja uspredba bila iPhone 5 vs Nexus 4.

Razlozi mogu biti samo osbne naravi (volim više ovaj ili onaj OS), hardware će te zadovoljiti na oba mobitela.

Ja bih osobno išao na Nexus-a but that's just me.

WordPress ❤
14 godina
protjeran

Nexus 4 je po svemu bolji, ama bas po svemu. E sad jedino ako ti se ne sviđa dizajn.

EDIT; mozda ti je 16 GB memorije malo na Nexusu, eto.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 15:50 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Kawabunga kaže...

iPhone 4s vs Nexus 4?
razlozi? 

iPhone ako ti je Nexus prevelik, inače Nexus. Veći ekran, puno brži CPU i više RAMa. I Android, o tebi zavisi je li to plus ili minus
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 16:04 (power_user).
14 godina
neaktivan

Moze pomoc sada za kolegu. {#}

Pitao me je za nokiu, ali u nokie se ne razumijem.

Zanima ga razlika između 3 modela:

-N9

-lumia 800

-lumia 900

Koji je najbolji od navedenih i zasto ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice