Ne isplati se, zato što htc 8s dobiješ već od 1200 kn:
http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=htc+8s&sort=cheap&page=2
Iz mojeg iskustva, bjezi sto dalje od HTC 8s i 8x! Meni se, kao i mnogim korisnicima 8s i 8x na internetu poceo guliti gumeni sloj sa plastike i sto je najbolje, to je tvornicka greska rekli su mi u servisu da su se mnogi ljudi zalili. Samo sto je jos problem kod mene, kada sam ga predao u tele2 poslovnicu jer ga oni salju u servis, sada su ga izgubili i prave se glupi. Sada cekam da vidim hoce li ga pronaci...
Jesu li to oni iz poslovnice kod kružnog toka možda?!?!
Što je ono ekipa snova, pravi dream team!
Jesu
Ona zenska i 2 pedercica. Tu zensku mrzi svaka osoba koja je usla u tu poslovnicu. Meni je zeznula cijelu proceduru oko slanja mobitela na servis, i kada mi je dala zamjenski neki stari alcatel, samo mi ga je bacila sa punjacem na stol i nije ga ni zapisala na potvrdi koju sam dobio...katastrofa.. A sto je najbolje, rade od 09:00h, a dolaze na posao u 08:50h i otvaraju tele2 u 09:05h. A da mi ih je viditi da rade d 06:00h, nasto bi tek onda izgledali.
Jedva sam cekao da izađem iz te poslovnice. Vise nikada unutra! Trazio sam ih, ako mi srede mobitel, da mi ga posalju na kucnu adresu.