Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.013.748
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
ATJLučko kaže...
Jesu litKarlovac_047 kaže...
mario1990 kaže...

Ne isplati se, zato što htc 8s dobiješ već od 1200 kn:

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=htc+8s&sort=cheap&page=2

Iz mojeg iskustva, bjezi sto dalje od HTC 8s i 8x! Meni se, kao i mnogim korisnicima 8s i 8x na internetu poceo guliti gumeni sloj sa plastike i sto je najbolje, to je tvornicka greska rekli su mi u servisu da su se mnogi ljudi zalili. Samo sto je jos problem kod mene, kada sam ga predao u tele2 poslovnicu jer ga oni salju u servis, sada su ga izgubili i prave se glupi. Sada cekam da vidim hoce li ga pronaci...

Jesu   li  to  oni  iz  poslovnice  kod  kružnog  toka  možda?!?!

Što je ono ekipa snova, pravi dream team!

Jesu {#}  Ona zenska i 2 pedercica. Tu zensku mrzi svaka osoba koja je usla u tu poslovnicu. Meni je zeznula cijelu proceduru oko slanja mobitela na servis, i kada mi je dala zamjenski neki stari alcatel, samo mi ga je bacila sa punjacem na stol i nije ga ni zapisala na potvrdi koju sam dobio...katastrofa.. A sto je najbolje, rade od 09:00h, a dolaze na posao u 08:50h i otvaraju tele2 u 09:05h. A da mi ih je viditi da rade d 06:00h, nasto bi tek onda izgledali. {#} Jedva sam cekao da izađem iz te poslovnice. Vise nikada unutra! Trazio sam ih, ako mi srede mobitel, da mi ga posalju na kucnu adresu.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovdje je jedan video za one koji se dvoume izmedju Amoled i LCD ekrana {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 21:42 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudovi kakav je PAP3500 i PAP4020?

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

http://www.njuskalo.hr/nokia-e72/jako-dobro-ocuvana-nokia-e72-oglas-7419775 trebao bi mi kao drugi mobitel kad putujem izvan hrv...zakljucan je na tmobile, ali ga ja mogu sam sa nemesis rijesiti za sve mreze. lik kaze da ima puno ponuda pa mi ga za 400 prodaje...predaja rucno. sta mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Reci da nisi zainteresiran jer ti je 400 previše i dat će ti ga za 350 kako je i napisao.

Puno ponuda moš mislit, odmah nanjušiš laž :)

WordPress ❤
13 godina
protjeran

Zanima me koji uredjaj bi bilo bolji za cijenu od 400kn...znaci treba mi kao drugi mobitel, kad putujem u Italiju ili Austriju. Nokia E72 mi je dobar zbog qwerty tastature, i zato sto je bio medju skupljim mobitelima prije 4 godine...C5 mi je bolji jer je moderniji, i ne bi se trebao zafrkavati sa nemesis za otklucavanje na sve mreze jer je vec sim-lock free...Treba mi 3G telefon jer moj talijanski operater (3ITA) radi samo na 3G telefonima...iskreno, e72 mi se vise svidja...ali ako uzmem C5 bi morao rezati SIM karticu...sta vi mislite?

9 Nokia E72
0 Nokia C5
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 11:07 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

up

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Matijasever kaže...

up

Po meni definitivno E72.

E serija je svojevremeno bila proglašena the best, što se tiče poslovnih mobitela.

Osobno sam imao neke od navedenih i zaista sam bio zadovoljan.

13 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
Matijasever kaže...

up

Po meni definitivno E72.

E serija je svojevremeno bila proglašena the best, što se tiče poslovnih mobitela.

Osobno sam imao neke od navedenih i zaista sam bio zadovoljan.

ok hvala...uzimam E72

13 godina
protjeran

jos jedna pomoc...

0 Blackberry Bold 9000
10 Nokia E72
0 Nokia N97
4 Sony Ericsson Xperia Mini
1 Nokia 5800
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 15:43 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Isplati li se davat 600kn+ više za SGS3 naspram SGS2? (računajte root)

Za koliko se može realno nabavit danas novi ili do najviše 3-4 mjeseca star SGS2?

Nije mi bitno dobiti najbolji mogući mobitel, nego naći neki kompromis između cijene i kvalitete, znači da ispadne maksimalno isplativo.

5 Samsung S3 (2500-2800) 16-32GB
21 HTC One X (2400kn) 32GB
2 Iphone 4S (2000-2200kn) 16GB
0 Samsung S2 (2000kn)
Tuđi čovik nikad neće znati... | Wanam v12.1 - Siyah 3.2.8.2 |

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav 

ne znam koji je od ova 2 telefona bolji, Xperia P ili HTC Sensation XE

telefon koristim za igre, surfanje, slikanje i slušanje glazbe

mogao bi biti neki ok dual core, sa najmanje 512 mb rama i oko 4 inča zaslon
fan sam bass heavy pjesama tako da sam se zagrijao za sensation xe zbog ugrađenog beats by dre sustava i slušalica, a istodobno mi se sviđa xperia p zbog dizajna, ekrana i jer...je to sony :D

Xperia P -  http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/5600-orginal-samsung-hr-meni-brza-dostava-hr-oglas-770833

Sensation XE - http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/0h-8000-jet-samsung-jet-crni-original-brza-dostava-oglas-941322

ne mora biti preko njuškala, može i e-bay ali su mi cijene odbojnije xd

trenutno imam iPhone 3GS i svejedno koji od ova dva telefona uzmem bit ću zadovoljniji, samo da se maknem od iOS-a 

šta vi kažete, ima li neki bolji telefon od ta dva a da nije preskup?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
tomicaJBT kaže...

Pozdrav 

ne znam koji je od ova 2 telefona bolji, Xperia P ili HTC Sensation XE

telefon koristim za igre, surfanje, slikanje i slušanje glazbe

mogao bi biti neki ok dual core, sa najmanje 512 mb rama i oko 4 inča zaslon
fan sam bass heavy pjesama tako da sam se zagrijao za sensation xe zbog ugrađenog beats by dre sustava i slušalica, a istodobno mi se sviđa xperia p zbog dizajna, ekrana i jer...je to sony :D

Xperia P -  http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/5600-orginal-samsung-hr-meni-brza-dostava-hr-oglas-770833

Sensation XE - http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/0h-8000-jet-samsung-jet-crni-original-brza-dostava-oglas-941322

ne mora biti preko njuškala, može i e-bay ali su mi cijene odbojnije xd

trenutno imam iPhone 3GS i svejedno koji od ova dva telefona uzmem bit ću zadovoljniji, samo da se maknem od iOS-a 

šta vi kažete, ima li neki bolji telefon od ta dva a da nije preskup?

Xperia S/SL ili Galaxy S2 ako hoces ustediti...

13 godina

Suzio se izbor..

Privlači me kod Iphone jedino trajanje baterije i činjenica da dosad nisam imao Iphone, ali opet čini mi se malo 16GB i tu mi podilazi Xperia S.
One X je ipak minimalno jedno koplje iznad ovo dvoje i samo je pitanje isplati li se dat 500kn više, prednost je da će duže biti u vrhu nego ova dva, poslije kod prodavanja će se moći uhvatiti bolja cijena od ova dva i onda se neće vjerojatno činiti bitnom sad ova razlika od 500kn...

7 Iphone 4S 16GB 1900kn(star 3mj
3 Experia S 32GB 1900kn(star 3mj
13 HTC One X 32GB 2400kn(star 3mj
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 22:06 (Abalo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sensation xe ti je dobar mob ja bibga rade uzeo nego xperiu p

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molim pomoć oko odabira mobitela.

Dakle kupio bih jeftiniji mobitel s Androidom i ovo su mi glavni izbori pošto trenutno financije ne dopuštaju nešto bolje a novi mobitel mi je potreban.

Nisam zahtjevan korisnik pa mi kamera, igre i neke naprednije stvari nisu toliko bitne.

Zanimaju me Galaxy S5570 Mini, Galaxy Y S5360 i T-Mobile Move 2 ( odnosno Alcatel OT 918).

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_y_s5360-4117.php

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php

http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_918-4659.php

Oba Samsunga koštaju sami 700 kn a T-Mobile Move 2 600 kn u Simpa paketu.

Što bi mi Vi preporučili od ova 3 izbora uzimajući u obzir kvalitetu ekrana i ugodnost korištenje interneta (Facebook i Youtube)?

Hvala unaprijed na odgovorima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kaj do 1200kn ? 

* iskljucivsi windows os *

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 0:38 (fakEEE).

0 0 hvala 0
16 godina

Koji telefon bi proporučili od navedenih:

1. HTC Desire X
  2. Sony Xperia J
  3. HTC Windows 8S

Od navedenih me najviše vuče na Desire(najviše zbog specifikacija), 8s je dobar ali dvojbe imam oko Win 8, sony me najmanje privlači.

Ako ima netko iskustva s tim telefonima, hvala za savjet.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...

Koji telefon bi proporučili od navedenih:

1. HTC Desire X
  2. Sony Xperia J
  3. HTC Windows 8S

Od navedenih me najviše vuče na Desire(najviše zbog specifikacija), 8s je dobar ali dvojbe imam oko Win 8, sony me najmanje privlači.

Ako ima netko iskustva s tim telefonima, hvala za savjet.

Ta dva HTC-a su skoro isti samo drugi OS,xperia nikako..A sad ti ako hoces WP8 uzmi 8S ako hoces Android uzmi Desire X.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
neaktivan
Abalo kaže...

Suzio se izbor..

Privlači me kod Iphone jedino trajanje baterije i činjenica da dosad nisam imao Iphone, ali opet čini mi se malo 16GB i tu mi podilazi Xperia S.
One X je ipak minimalno jedno koplje iznad ovo dvoje i samo je pitanje isplati li se dat 500kn više, prednost je da će duže biti u vrhu nego ova dva, poslije kod prodavanja će se moći uhvatiti bolja cijena od ova dva i onda se neće vjerojatno činiti bitnom sad ova razlika od 500kn...

uzmi iPhone (no fanboy!) , cijena je ok, a mob rastura u svakom pogledu i appovi su ti optimiziraniji na iPhone-u nego na bilo kojem Androidu (npr. igru Wild Blood možeš na iP4s-u igrat fluidno dok na One X-u šteka, jer igra ne prepoznaje 5 jezgri na OX-u mego samo jednu) i neće ti bit' malo 16 giga (mada raspolažeš samo sa 13,9) , ja imam još 9,9 gb slobodno na svom a imam 470 pjesama, par appova i puuuno jailbreak tweakova :D
16 godina
tomicaJBT kaže...
uzmi iPhone (no fanboy!) , cijena je ok, a mob rastura u svakom pogledu i appovi su ti optimiziraniji na iPhone-u nego na bilo kojem Androidu (npr. igru Wild Blood možeš na iP4s-u igrat fluidno dok na One X-u šteka, jer igra ne prepoznaje 5 jezgri na OX-u mego samo jednu) i neće ti bit' malo 16 giga (mada raspolažeš samo sa 13,9) , ja imam još 9,9 gb slobodno na svom a imam 470 pjesama, par appova i puuuno jailbreak tweakova :D

Uzet 4s pored one x, Imho, je smiješno.

12 godina
neaktivan

pa kad one x je powerhouse :D 

ja samo kažem za aplikacije, neke nisu baš optimizirane za android, nebitno o mobitelu

nazad na moje pitanje, na ebayu sam našao sensation xe sa  slušalicama - 260 eura , jel se to isplati? xd

da bolje uzmem s3 mini? 

ne mora biti high end mob, bitno da ima android :D

16 godina
tomicaJBT kaže...

pa kad one x je powerhouse :D 

ja samo kažem za aplikacije, neke nisu baš optimizirane za android, nebitno o mobitelu

nazad na moje pitanje, na ebayu sam našao sensation xe sa  slušalicama - 260 eura , jel se to isplati? xd

da bolje uzmem s3 mini? 

ne mora biti high end mob, bitno da ima android :D

Za te novce imaš iphone 4s. 

Ipak su za njega aplikacije optimiziranije.

Naravno, malo sam sarkastičan.

12 godina
neaktivan
hmmmmm , ne ovo postaje offtopic jer si ti pre veliki android fanboy ;) i sam znaš da developeri gledaju kako će portat' igre/aplikacije na iOS, android im je na 2. mjestu ( na žalost)
16 godina

Ti ocito ni sam ne znas sta pises.

Nigdje ja nisam govorio protiv iOS-a, niti sam velicao android.

Nadovezao sam se samo na tebe, koji si velicao iOS u odnosu na android.

Kad vec to radis, onda bi bilo lijepo da potkrijepis kakvom dobrom aplikacijom, a da se na one x-u ne izvodi kako spada?

Ono sto sam ja rekao, da je po meni smijesno gledat iphone 4s pored one x-a.

I onda trazis savjet za nekakav android, a za te novce mozes uzet telefon koji si 2-3 posta prije preporucio na neki drugi nacin.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 4:18 (zabranjeniples).
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

nitko tu nikoga ne veliča, lijepo sam napisao da se želim maknut od iOS-a jer mi ga je puna kapa, za aplikaciju sam naveo Wild Blood igru, mada mogu spomenuti i Infinity Blade serijal koji na Android nikad neće stić,  a za 260 eura iphone 4s ne mogu kupit, tj mogu, ali je to onda neka replika ili ga je auto pregazio 

ja sam samo rekao da appovi jesu optimiziraniji za iOS i svaki app prvo stigne na iOS, pa onda na android, u svim ostalim apektima pobjeđuje One-x, čitaj malo postove

16 godina

Ja da čitam postove.

U prvom postu si napisao da uzme 4s, jer mobitel rastura u svakom pogledau.

Također si napisao da su appovi optimiziraniji nego na bilo kojem androidu.

Toliku hrpu gluposti napišeš i onda se vadiš, kao da si blesav.

Uglavnom, naveo si igru/dvije, koje su mi toliko intesesantne da ih nisam niti probao.

Svaka aplikacija koju sam skinuo s marketa ili sam ju ''instalirao'' leti i na S3 i na One x.

Ne znam kakva je situacija s 4s cijenama, niti me to interesira.

Naveo sam ti gore da sam bio malo sarkastičan.

Kad na one x-u vidim ekran, na 4s niti ne pomišljam. Dalje neču ni komentirat.

A ti si tu tek 2 dana i već izigravaš nekog ninja ratnika.

Uglavnom, lp i sretno s kupovinom.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Trebam brzu pomoc !

Jel mi moze neko reci kolika bi doplata bila fer da trazim od covjeka s obzirom da bih svoj 8S zamijenio za Xperiu P sa ovim ostecenjem iznad zvucnika ??

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 18:43 (fakEEE).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Trebam brzu pomoc !

Jel mi moze neko reci kolika bi doplata bila fer da trazim od covjeka s obzirom da bih svoj 8S zamijenio za Xperiu P sa ovim ostecenjem iznad zvucnika ??

5 uzmi 300kn i zamjeni !
16 nemoj.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 20:26 (fakEEE).
14 godina

Pozdrav!

Koji mobitel do 4.7" dijagonale da kupim?!?

Hvala!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice