Može do 1800 kn, novi, može i s njuškala neka preporuka uglavnom za internet i igrice (zabava na nastavi) :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih ti preporucio Xperiu P, jer mozes naci novu na njuskalu za tu cijenu.
Pozdrav!
Moze preporuka za mob, dvoumim se izmedju ova 2 (naravno ako i moze objasnjenje uz to):
| 5 | HTC One S |
|---|---|
| 14 | Sony Xperia T |
Zasto toliko glasova za HTC?
Xperia ima bolju kameru, NFC , vecu gustocu pixela..
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4899&idPhone2=4574
Molio bi neki komentar jer se i ja dvoumim izmedju ova dva telefona.
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
Ja osobno bi uzeo Xperiu.Veci display,vise pixela,jaca kamera,baterija traje duze,prima SD card...
Pa sad ti odluci
Pozdrav!
Moze preporuka za mob, dvoumim se izmedju ova 2 (naravno ako i moze objasnjenje uz to):
Definitivno Xperia T. Puno bolji mobitel. Tko kaže suprotno volio bi neka navede razloge, da se malo ipak i nasmijem danas 
Unaprijed hvala
U principu je ova usporedba, kod nas One S ide sa slabijim hardverom (S3 chipset):
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4899&idPhone2=4836#results
Mislim da ti je zato bolja opcija ipak Xperia T.
Hvala; bar se netko odlucio komentirati zasto uzeti neki od ta 2 moba. Uzimam jedan od ta dva sutra/preksutra pa je jos komentara vise nego dobrodoslo.
Hvala Assasin, mislim da je tvoj komentar i vise nego dovoljan za odluku. Naravno hvala i ostalima.
pozz 
Vidim gledaš Extra Total+ M tarifu. Ja bih svejedno uzeo One S od ovog ponuđenog.
Ili uzmi S3 na Total + XXL tarifi, pa nakon 6mj s drugim brojem napravi Total+M obitelj i stavi ovoga s kojim si uzeo S3 kao člana. Ako prenosiš broj, platit ćeš 6x310kn za tih 6 računa, čak i manje jer će prvi račun biti proporcionalan broju dana od početka trajanja ugovora do kraja mjeseca. Nakon toga nastavljaš plaćati kao da si uzeo Total+ M tarifu.
Na taj sam ja način uzeo S3 u srpnju za 8kn, i u siječnju ubacujem broj u obitelj. Ukupno će me koštati kroz tih 6 računa oko 1600kn. Još kad uračunam da sam ga mijenjao za One X i 500kn, HOX je plaćen 1100kn.
| 0 | Sony xperia u |
|---|---|
| 6 | Samsung galaxy ace 2 |
Dado
Hvalaa tii a jedno pitanje ovaj.. Jel ima temple run na ace 2 hihi :P
Dado
Dado
Vidim gledaš Extra Total+ M tarifu. Ja bih svejedno uzeo One S od ovog ponuđenog.
Ili uzmi S3 na Total + XXL tarifi, pa nakon 6mj s drugim brojem napravi Total+M obitelj i stavi ovoga s kojim si uzeo S3 kao člana. Ako prenosiš broj, platit ćeš 6x310kn za tih 6 računa, čak i manje jer će prvi račun biti proporcionalan broju dana od početka trajanja ugovora do kraja mjeseca. Nakon toga nastavljaš plaćati kao da si uzeo Total+ M tarifu.
Na taj sam ja način uzeo S3 u srpnju za 8kn, i u siječnju ubacujem broj u obitelj. Ukupno će me koštati kroz tih 6 računa oko 1600kn. Još kad uračunam da sam ga mijenjao za One X i 500kn, HOX je plaćen 1100kn.
Da te samo pitam jos nesto, posto danas idem u T-mob. Ako slucajno njihovi HTC One S nisu verzije C2, nego ovi novi sa 1.5Ghz Krait jezg, onda bi isao Xperiu T ili na taj One S?
Po meni i dalje je Xperia T bolja od One S i sa boljim čipsetom, zbog većeg ekrana, mogućeg proširenja memorije putem SD kartice, veća rezolucija ekrana, veća gustoća ekrana, jača baterija, bolja i jača prednja i zadnja kamera, itd. Sve u svemu puno puno bolji uređaj. 
Kolko sam vidio,do 1200 kn Zte Blade lll je best buy
Po meni i dalje je Xperia T bolja od One S i sa boljim čipsetom, zbog većeg ekrana, mogućeg proširenja memorije putem SD kartice, veća rezolucija ekrana, veća gustoća ekrana, jača baterija, bolja i jača prednja i zadnja kamera, itd. Sve u svemu puno puno bolji uređaj. 
Jedino me jos brine sto je kvaliteta slike, bar sto je testirano na gsmarena-i, znatno losije u odnosu na konkurenciju.
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4899&idPhone2=4574&idPhone3=4238
Dobar dan,imam jedno pitanje u vezi ovog: http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-mini-faster-832-mhz-cpu-hitnooo-oglas-6238643 oglasa!Postoji li takva ''pojačana'' verzija tog mobitela,i isplati li se kupiti ga za tih 250kn?Slobodno navedite razloge zašto bi/ne bi.Puno hvala!
| 5 | Postoji takva verzija,kupi ga. |
|---|---|
| 0 | Postoji takva verzija,ipak ne. |
| 0 | Ne postoji,nemoj. |
Jedino me jos brine sto je kvaliteta slike, bar sto je testirano na gsmarena-i, znatno losije u odnosu na konkurenciju.
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4899&idPhone2=4574&idPhone3=4238
Sigurno da se to da softverski poboljšat, vjerojatno kamera radi preveliku kompresiju pa slike ispadaju loše.
Evo planiram uzet novi mobitel na pretplatu u vipu na tarifu bez limita 111. Cijenovni rang negdje oko 3000 kn, a najvise se dvoumim izmedju htc-a one x, samsung-a s3(malo je skuplji) i htc-a windows phone 8x. Uzeo bi 8x jer mi prijatelj preporucuje wp8 a i izgleda mi dobro os, al se u isto vrijeme bojim da se ne zeznem jer je novi os i brine me kolicina aplikacija na store-u itd., mozda mi je android sigurniji izbor? Zahvalan sam unaprijed na bilo kakvim savjetima.
Evo planiram uzet novi mobitel na pretplatu u vipu na tarifu bez limita 111. Cijenovni rang negdje oko 3000 kn, a najvise se dvoumim izmedju htc-a one x, samsung-a s3(malo je skuplji) i htc-a windows phone 8x. Uzeo bi 8x jer mi prijatelj preporucuje wp8 a i izgleda mi dobro os, al se u isto vrijeme bojim da se ne zeznem jer je novi os i brine me kolicina aplikacija na store-u itd., mozda mi je android sigurniji izbor? Zahvalan sam unaprijed na bilo kakvim savjetima.
Samsung GS3
Molio bih pomoc.
Kupujem si mobitel za duze vrijeme i to mislim na godinu, dve, koliko me izdrzi.
Gledam po internetu razne uređaje ali budzet mi je oko 2500kn.
Mobitel bi mi trebao osobno za pozive, sms-ove, internet, pokoja igra i aplikacije.
Ekran mora biti max do 4.3'' jer sve iznad toga mi je preglomazno.
Pozeljno da mi baterija traje sto duze...Da je otkljucan na sve mreze...
Da mu prasina ne ulazi uz rub ekrana i kucista...
Kupio bih mobitel sa njuskala ali osobno preuzimanje i novog i zapakiranog.
Sta mislite o Htc sensation XE ? Vidim da mu je cijena novog i zapakiranog cca 2500 na njuski. Mislite da je to ok mobitel ?
Ili ako imate jos koji model, da mislite da je stvarno super u tom rangu na njuskalu samo napisite.
BTW: Mislite da se isplati jos malo pricekati do Bozica? Da cijene barem malo padnu ?
EDIT: Koja je razlika između ova dva ekrana ?
Super IPS LCD2 capacitive touchscreen, 16M colors S-LCD capacitive touchscreen, 16M colors
HVALA SVIMA
Molio bih pomoc.
Kupujem si mobitel za duze vrijeme i to mislim na godinu, dve, koliko me izdrzi.
Gledam po internetu razne uređaje ali budzet mi je oko 2500kn.
Mobitel bi mi trebao osobno za pozive, sms-ove, internet, pokoja igra i aplikacije.
Ekran mora biti max do 4.3'' jer sve iznad toga mi je preglomazno.
Pozeljno da mi baterija traje sto duze...Da je otkljucan na sve mreze...
Da mu prasina ne ulazi uz rub ekrana i kucista...
Kupio bih mobitel sa njuskala ali osobno preuzimanje i novog i zapakiranog.
Sta mislite o Htc sensation XE ? Vidim da mu je cijena novog i zapakiranog cca 2500 na njuski. Mislite da je to ok mobitel ?
Ili ako imate jos koji model, da mislite da je stvarno super u tom rangu na njuskalu samo napisite.
BTW: Mislite da se isplati jos malo pricekati do Bozica? Da cijene barem malo padnu ?
EDIT: Koja je razlika između ova dva ekrana ?
Super IPS LCD2 capacitive touchscreen, 16M colorsS-LCD capacitive touchscreen, 16M colorsHVALA SVIMA
Tu imaš HTC ONE X,ONE S,XPERIU S..
Htc one x ima preglomazan ekran 4,7''
One S mi se po izgledu ne sviđa a xperia S probija pozadinsko osvjetljenje i jako se primjeti sa svih strana.
Htc one x ima preglomazan ekran 4,7''
One S mi se po izgledu ne sviđa a xperia S probija pozadinsko osvjetljenje i jako se primjeti sa svih strana.
A ti baš biraš..One S je extra mob i dizajn i sve..
pozdrav!
kupujem novi mobitel,max.1000 kn
u tele2 bi uzeo,imam 2,3 na piku ali nisam siguran što je najisplativije
pa ako može pomoć :D
jedino što bih napomenio je naravno da mora biti na tač i nesmije biti LG
ovi su mi se zasad najviše svidjeli
za njih baš nisam siguran