Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.507
|
čitano: 13.031.019
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Može do 1800 kn, novi, može i s njuškala neka preporuka uglavnom za internet i igrice (zabava na nastavi) :)

Šta radi plavuša na listu papira? Vozi A4 :D

1 0 hvala 0
14 godina

Ja bih ti preporucio Xperiu P, jer mozes naci novu na njuskalu za tu cijenu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav!

Moze preporuka za mob, dvoumim se izmedju ova 2 (naravno ako i moze objasnjenje uz to):

5 HTC One S
14 Sony Xperia T

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zasto toliko glasova za HTC?

Xperia ima bolju kameru, NFC , vecu gustocu pixela..

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4899&idPhone2=4574

Molio bi neki komentar jer se i ja dvoumim izmedju ova dva telefona.

Unaprijed hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 14:36 (diRty).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
diRty kaže...

Unaprijed hvala

Ja osobno bi uzeo Xperiu.Veci display,vise pixela,jaca  kamera,baterija traje duze,prima  SD card...

Pa sad ti odluci

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 14:50 (Peroman).
16 godina
black_sb kaže...

Pozdrav!

Moze preporuka za mob, dvoumim se izmedju ova 2 (naravno ako i moze objasnjenje uz to):

Definitivno Xperia T. Puno bolji mobitel. Tko kaže suprotno volio bi neka navede razloge, da se malo ipak i nasmijem danas {#}

14 godina
diRty kaže...

Unaprijed hvala

U principu je ova usporedba, kod nas One S ide sa slabijim hardverom (S3 chipset):

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4899&idPhone2=4836#results

Mislim da ti je zato bolja opcija ipak Xperia T.

16 godina

Hvala; bar se netko odlucio komentirati zasto uzeti neki od ta 2 moba. Uzimam jedan od ta dva sutra/preksutra pa je jos komentara vise nego dobrodoslo.

13 godina
neaktivan

Hvala Assasin, mislim da je tvoj komentar i vise nego dovoljan za odluku. Naravno hvala i ostalima.  

pozz {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Znaci u principu kod nas one s nije nista jaci nego galaxy nexus ili s2? Od xperie s, s2 za 998 kn ili nexus i one s za 1300 (za produzenje) koji se isplati uzet?
14 godina
mrbean kaže...
Znaci u principu kod nas one s nije nista jaci nego galaxy nexus ili s2? Od xperie s, s2 za 998 kn ili nexus i one s za 1300 (za produzenje) koji se isplati uzet?

Vidim gledaš Extra Total+ M tarifu. Ja bih svejedno uzeo One S od ovog ponuđenog.

Ili uzmi S3 na Total + XXL tarifi, pa nakon 6mj s drugim brojem napravi Total+M obitelj i stavi ovoga s kojim si uzeo S3 kao člana. Ako prenosiš broj, platit ćeš 6x310kn za tih 6 računa, čak i manje jer će prvi račun biti proporcionalan broju dana od početka trajanja ugovora do kraja mjeseca. Nakon toga nastavljaš plaćati kao da si uzeo Total+ M tarifu.

Na taj sam ja način uzeo S3 u srpnju za 8kn, i u siječnju ubacujem broj u obitelj. Ukupno će me koštati kroz tih 6 računa oko 1600kn. Još kad uračunam da sam ga mijenjao za One X i 500kn, HOX je plaćen 1100kn.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 20:02 (assassin.st).
13 godina
neaktivan
Soony xperia U il Samsung galaxy ace 2? Nolim vas misljenja
0 Sony xperia u
6 Samsung galaxy ace 2
Dado

0 0 hvala 0
15 godina
galaxy ace 2...potvrden je jelly bean i ima isti procesor i graficku...uvijek mozes nekim kernelom overklokat na 1 ghz pa da bude kao xperia u...jedini bonus je sto ima taman 3,8" ekran sto je taman dok je na xperii u preuzak
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
galaxy ace 2...potvrden je jelly bean i ima isti procesor i graficku...uvijek mozes nekim kernelom overklokat na 1 ghz pa da bude kao xperia u...jedini bonus je sto ima taman 3,8" ekran sto je taman dok je na xperii u preuzak

Hvalaa tii a jedno pitanje ovaj.. Jel ima temple run na ace 2 hihi :P
Dado
15 godina
ima, iznenadio bi se sta sve ima
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Uh bas ti hvala , koliko sam se mucio izmeedu ta dva mobaa i na kraju sam odlucio da cu uzet ace 2 :D
Dado
16 godina
assassin.st kaže...
mrbean kaže...

Vidim gledaš Extra Total+ M tarifu. Ja bih svejedno uzeo One S od ovog ponuđenog.

Ili uzmi S3 na Total + XXL tarifi, pa nakon 6mj s drugim brojem napravi Total+M obitelj i stavi ovoga s kojim si uzeo S3 kao člana. Ako prenosiš broj, platit ćeš 6x310kn za tih 6 računa, čak i manje jer će prvi račun biti proporcionalan broju dana od početka trajanja ugovora do kraja mjeseca. Nakon toga nastavljaš plaćati kao da si uzeo Total+ M tarifu.

Na taj sam ja način uzeo S3 u srpnju za 8kn, i u siječnju ubacujem broj u obitelj. Ukupno će me koštati kroz tih 6 računa oko 1600kn. Još kad uračunam da sam ga mijenjao za One X i 500kn, HOX je plaćen 1100kn.{#}

Da te samo pitam jos nesto, posto danas idem u T-mob. Ako slucajno njihovi HTC One S nisu verzije C2, nego ovi novi sa 1.5Ghz Krait jezg, onda bi isao Xperiu T ili na taj One S?

16 godina

Po meni i dalje je Xperia T bolja od One S i sa boljim čipsetom, zbog većeg ekrana, mogućeg proširenja memorije putem SD kartice, veća rezolucija ekrana, veća gustoća ekrana, jača baterija, bolja i jača prednja i zadnja kamera, itd. Sve u svemu puno puno bolji uređaj. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 9:31 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kolko sam vidio,do 1200 kn Zte Blade lll je best buy

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 13:06 (Peroman).

0 0 hvala 0
16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Po meni i dalje je Xperia T bolja od One S i sa boljim čipsetom, zbog većeg ekrana, mogućeg proširenja memorije putem SD kartice, veća rezolucija ekrana, veća gustoća ekrana, jača baterija, bolja i jača prednja i zadnja kamera, itd. Sve u svemu puno puno bolji uređaj. {#}

Jedino me jos brine sto je kvaliteta slike, bar sto je testirano na gsmarena-i, znatno losije u odnosu na konkurenciju.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4899&idPhone2=4574&idPhone3=4238

13 godina
neaktivan

Dobar dan,imam jedno pitanje u vezi ovog: http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-mini-faster-832-mhz-cpu-hitnooo-oglas-6238643 oglasa!Postoji li takva ''pojačana'' verzija tog mobitela,i isplati li se kupiti ga za tih 250kn?Slobodno navedite razloge zašto bi/ne bi.Puno hvala!

5 Postoji takva verzija,kupi ga.
0 Postoji takva verzija,ipak ne.
0 Ne postoji,nemoj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
black_sb kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Jedino me jos brine sto je kvaliteta slike, bar sto je testirano na gsmarena-i, znatno losije u odnosu na konkurenciju.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4899&idPhone2=4574&idPhone3=4238

Sigurno da se to da softverski poboljšat, vjerojatno kamera radi preveliku kompresiju pa slike ispadaju loše.

14 godina

U simpa web shopu Galaxy Mini 2 do isteka zaliha košta 798kn.

link 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo planiram uzet novi mobitel na pretplatu u vipu na tarifu bez limita 111. Cijenovni rang negdje oko 3000 kn, a najvise se dvoumim izmedju htc-a one x, samsung-a s3(malo je skuplji) i htc-a windows phone 8x. Uzeo bi 8x jer mi prijatelj preporucuje wp8 a i izgleda mi dobro os, al se u isto vrijeme bojim da se ne zeznem jer je novi os i brine me kolicina aplikacija na store-u itd., mozda mi je android sigurniji izbor? Zahvalan sam unaprijed na bilo kakvim savjetima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lukica kaže...

Evo planiram uzet novi mobitel na pretplatu u vipu na tarifu bez limita 111. Cijenovni rang negdje oko 3000 kn, a najvise se dvoumim izmedju htc-a one x, samsung-a s3(malo je skuplji) i htc-a windows phone 8x. Uzeo bi 8x jer mi prijatelj preporucuje wp8 a i izgleda mi dobro os, al se u isto vrijeme bojim da se ne zeznem jer je novi os i brine me kolicina aplikacija na store-u itd., mozda mi je android sigurniji izbor? Zahvalan sam unaprijed na bilo kakvim savjetima.

Samsung GS3

14 godina
neaktivan

Molio bih pomoc. 

Kupujem si mobitel za duze vrijeme i to mislim na godinu, dve, koliko me izdrzi.

Gledam po internetu razne uređaje ali budzet mi je oko 2500kn.

Mobitel bi mi trebao osobno za pozive, sms-ove, internet, pokoja igra i aplikacije.

Ekran mora biti max do 4.3'' jer sve iznad toga mi je preglomazno.

Pozeljno da mi baterija traje sto duze...Da je otkljucan na sve mreze...

Da mu prasina ne ulazi uz rub ekrana i kucista...

Kupio bih mobitel sa njuskala ali osobno preuzimanje i novog i zapakiranog.

Sta mislite o Htc sensation XE ? Vidim da mu je cijena novog i zapakiranog cca 2500 na njuski. Mislite da je to ok mobitel ?

Ili ako imate jos koji model, da mislite da je stvarno super u tom rangu na njuskalu samo napisite.

BTW: Mislite da se isplati jos malo pricekati do Bozica? Da cijene barem malo padnu ? 

EDIT: Koja je razlika između ova dva ekrana ? 

Super IPS LCD2 capacitive touchscreen, 16M colors      S-LCD capacitive touchscreen, 16M colors

HVALA SVIMA {#} 

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 18:03 (Karlovac_047).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Molio bih pomoc. 

Kupujem si mobitel za duze vrijeme i to mislim na godinu, dve, koliko me izdrzi.

Gledam po internetu razne uređaje ali budzet mi je oko 2500kn.

Mobitel bi mi trebao osobno za pozive, sms-ove, internet, pokoja igra i aplikacije.

Ekran mora biti max do 4.3'' jer sve iznad toga mi je preglomazno.

Pozeljno da mi baterija traje sto duze...Da je otkljucan na sve mreze...

Da mu prasina ne ulazi uz rub ekrana i kucista...

Kupio bih mobitel sa njuskala ali osobno preuzimanje i novog i zapakiranog.

Sta mislite o Htc sensation XE ? Vidim da mu je cijena novog i zapakiranog cca 2500 na njuski. Mislite da je to ok mobitel ?

Ili ako imate jos koji model, da mislite da je stvarno super u tom rangu na njuskalu samo napisite.

BTW: Mislite da se isplati jos malo pricekati do Bozica? Da cijene barem malo padnu ? 

EDIT: Koja je razlika između ova dva ekrana ? 

Super IPS LCD2 capacitive touchscreen, 16M colorsS-LCD capacitive touchscreen, 16M colors

HVALA SVIMA {#} 

Tu imaš HTC ONE X,ONE S,XPERIU S..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Karlovac_047 kaže...

Htc one x ima preglomazan ekran 4,7''

One S mi se po izgledu ne sviđa a xperia S probija pozadinsko osvjetljenje i jako se primjeti sa svih strana.

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
15 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...
Intelovac123 kaže...
Karlovac_047 kaže...

Htc one x ima preglomazan ekran 4,7''

One S mi se po izgledu ne sviđa a xperia S probija pozadinsko osvjetljenje i jako se primjeti sa svih strana.

A ti baš biraš..One S je extra mob i dizajn i sve..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan

pozdrav!

kupujem novi mobitel,max.1000 kn

u tele2 bi uzeo,imam 2,3 na piku ali nisam siguran što je najisplativije

pa ako može pomoć :D

jedino što bih napomenio je naravno da mora biti na tač i nesmije biti LG

ovi su mi se zasad najviše svidjeli

sony xperia miro

galaxy mini

za njih baš nisam siguran

tele2fon

zte blade III

il si bos,il si hadžija
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 20:23 (rfbios).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice