OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 402.392
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Sutra izlazi gold.. Moj je u Dhlu sutra dolazi doma... Steta sto nije prije tjedan dana izasao gold...

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OnePlus 3

Šteta što je kod gold verzije prednja strana bijele boje.Osobno to mi je bez veze.Da je ostala crna i soft gold straga onda bi se uzelo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: OnePlus 3
sus kaže...

Šteta što je kod gold verzije prednja strana bijele boje.Osobno to mi je bez veze.Da je ostala crna i soft gold straga onda bi se uzelo.

slažem se

bez obzira koje boje je poleđina uređaja, prednja strana uvijek mora bit crna i u skladu sa ekranom

ljepše i elegantnije izgleda dok je cijela prednja strana crna i da se ne vidi ekran, nego da imam obrub i veliku crnu kocku / pravokutnik koji gledam cijelo vrijeme

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
17 godina
neaktivan
Iskreno, gold verzije mi nikad nisu privlačne bile.

Izišao Oxygen 3.2.2

Riješeno otključavanje u džepu i doze i notifikacije i još neke stvari.

3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3 - dostava

Koliko je realno za očekivati da mob stigne do slijedećeg četvrtka, ako ga naručim sutra?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: OnePlus 3 - dostava
buby021 kaže...

Koliko je realno za očekivati da mob stigne do slijedećeg četvrtka, ako ga naručim sutra?

vjerujem da ćeš ga imati do idučeg vikenda ako kupiš sutra, no nemoj me uzimati za 100%

vjerujem da bi došao, no nikad neznaš što može da se dogodi tokom dostave 

ideš nekamo pa računaš dal bi ti došao do onda (more ili sl) ?

8 godina
neaktivan
matija656 kaže...

vjerujem da ćeš ga imati do idučeg vikenda ako kupiš sutra, no nemoj me uzimati za 100%

da, razmišljam da odem za produženi vikend na more.

znam da se to tako ne radi :) ali bi fkt htio sto prije mob kupiti, toliko me odusevio

13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Danas mi je stigao OP3. Tokom noci napisem nesto o njemu i mom vidjenju na uredjaj.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Odlično, u dva tjedna dva update-a. Toliko nisu brzi ni u Apple-u :). Jel se vama riješio problem s notifikacijama?
Nakon dva tjedna korištenja mogu reći da je dostojno naslijedio Iphone 6S. A što se tiče brzine, brži je skoro u svemu osim web preglednika. Tu je Apple još uvijek kralj.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kvaju kaže...
Iskreno, gold verzije mi nikad nisu privlačne bile.

Izišao Oxygen 3.2.2

Riješeno otključavanje u džepu i doze i notifikacije i još neke stvari.

Meni još nije sletjela, ručno provjeravam ali još ništa.

jaska jaska jaskaja
14 godina
Bash kaže...

Danas mi je stigao OP3. Tokom noci napisem nesto o njemu i mom vidjenju na uredjaj.

Evo svanulo jutro, a od osvrta niti malog a?!?! 

Mora biti da se kolega  malo too much, pa se resetirao i blago zblesirao, pa ba sve zaboravio, hehehehehehehe!?!?

ATJ Lučko
15 godina
buby021 kaže...
matija656 kaže...

da, razmišljam da odem za produženi vikend na more.

znam da se to tako ne radi :) ali bi fkt htio sto prije mob kupiti, toliko me odusevio

šta će ti prduženi vikend i more, bit će gužve na cesti :D
bolje kupi mobitel i ostani doma :P

12 godina
neaktivan
OnePlus 3

OTA sletio 

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
KRISTIJANJE kaže...

OTA sletio 

I meni...nije bas da sam i imao nekih problema ali mozda ipak na necemu i bude primjetnih pomaka . Na bolje , naravno :) 

16 godina
OnePlus 3

Eto naručih i ja OP3! Nakon puno razmišljanja uzeti Lg G5 ili OP3 jer je G5 jako jeftin na njuški odlučio sam se pridružiti ovom klubu,nadam se idući tjedan da će doći, estimated shipping je 10.8 no obično je svima brže dolazio?

Ovo mi je prvi mob sa 5.5 inča, kako ste se vi navikli na veći ekran? Radim review čim prije 

Steam:luka2301 , origin:chi2301

0 0 hvala 0
15 godina
AMD boy kaže...

Eto naručih i ja OP3! Nakon puno razmišljanja uzeti Lg G5 ili OP3 jer je G5 jako jeftin na njuški odlučio sam se pridružiti ovom klubu,nadam se idući tjedan da će doći, estimated shipping je 10.8 no obično je svima brže dolazio?

Ovo mi je prvi mob sa 5.5 inča, kako ste se vi navikli na veći ekran? Radim review čim prije 

ja sam se na tu veličinu naviknuo odmah prvi dan

bit će ti malo čudno dok ne skužiš kako da ga držiš u ruci, ali dok to jednom savladaš i dok skužiš kako sa njim rukovati, nećeš htjet nešto manje

jer sam i sam bio u takvoj situaciji, i sad više ne želim kupovat uređaj sa manjim ekranom od 5.5"

a i koliko više sadržaja vidiš na samom ekranu jer je veći će ti isto brzo prirast srcu, još pogotovo ako smanjiš dpi ekrana, ja na jedinici držim na 400 i to mi je savršeno, 480 mi je kao da je rađeno za čorave, jer mi je osobno preveliko sve 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 16:56 (matija656).
14 godina
neaktivan
matija656 kaže...
AMD boy kaže...

ja sam se na tu veličinu naviknuo odmah prvi dan

bit će ti malo čudno dok ne skužiš kako da ga držiš u ruci, ali dok to jednom savladaš i dok skužiš kako sa njim rukovati, nećeš htjet nešto manje

jer sam i sam bio u takvoj situaciji, i sad više ne želim kupovat uređaj sa manjim ekranom od 5.5"

a i koliko više sadržaja vidiš na samom ekranu jer je veći će ti isto brzo prirast srcu, još pogotovo ako smanjiš dpi ekrana, ja na jedinici držim na 400 i to mi je savršeno, 480 mi je kao da je rađeno za čorave, jer mi je osobno preveliko sve 

Kako si promijenio dpi?

13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Nisam stigao napisat neki dan review zapeo u guzvi u uredu. Nadam se da cu sutra stic to napravit..

Jel vam stigao update? Kako vam se baterija ponasa? Meni je u ova 2-3 dana dosta losa ili bar mi se tako cini s 2 kartice..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bash kaže...

Nisam stigao napisat neki dan review zapeo u guzvi u uredu. Nadam se da cu sutra stic to napravit..

Jel vam stigao update? Kako vam se baterija ponasa? Meni je u ova 2-3 dana dosta losa ili bar mi se tako cini s 2 kartice..

Ako ti uređaj brzo pojede bateriju onda ga vjerovatno nešto drži budnim. Ja sam primjetio da kad se nešto radim preko wifi-ja da ponekad ostane budan pa duplo brže jede bateriju. Također nakon što ga napunim isto tako zna ostati budan. Ugasim ga pa ponovo upalim i onda bez problema ide u deep sleep. Evo ti dolje slike za primjer. Na jednoj je awake bar pun (nešto ga jede), na drugoj je samo aktivan u tragovima (normalno). Meni je signal u stanu loš, pa vidiš kako požuti bar od signala, to također jede bateriju brže jer se uređaj muči da nađe signal. 

Uglavnom, ima malih bugova na uređaju ali ništa što upali/ugasi ne može riješiti. Telefon je apsolutna zvijer, najbolji koji sam ikad imao.

jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 7:56 (KRISTIJANJE).
16 godina
neaktivan
Bash kaže...

Koliko dana otprilike traje citav proces obrade narudzbe i dostave?

17 godina
odjavljen
malina22 kaže...
Bash kaže...

Koliko dana otprilike traje citav proces obrade narudzbe i dostave?

Uglavnom 7 radnih dana ako ga imaju na skladistu . A  cesto zna doci i ranije ..ovo 7 je samo kao prosjek . 

15 godina
Franzek kaže...

Kako si promijenio dpi?

da to možeš napraviti, prvenstveno moraš imati root da bi ti bilo lakše 

to se radi u samom romu ako ima opciju za to podešavanje, a ako nema tako, imaš dvije opcije da to podesiš, putem editiranja build.prop file-a ili putem adb-a sa komandom

ako rom nema tu opciju u sebi za raditi, onda rootaš mob, odeš u file explorer, zatim system mapa, i tamo na dnu imaš build.prop file 

otvoriš ga i nađeš liniju ro.sf.lcd.density = 480, i tu onda umjesto tog broja staviš 400 ili koji drugi broj koji ti više odgovara, spremiš i napraviš reboot da ti se spremi i primjeni

doduše, ja tako radim / radio sam na 1+1, ali vjerujem da je i na trojci isti način i postupak

evo link koji to malo objasni

a evo slike sa mog moba na kojima se jasno vidi razlika između 480 i 400

malo proguglaj tu opciju, naći ćeš dosta informacija o tome na netu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 10:02 (matija656).
13 godina
OnePlus 3

Citao sam da je OP gadan sto se tice nekakvog supporta. Jel imao tko kakvih iskustava sto se tice ostvarivanja grancije?

I pitanje vezano za OP3, kakva je kvaliteta signala u usporedbi s npr. S7 ili nekim drugim flagshipom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...
Bash kaže...

Ako ti uređaj brzo pojede bateriju onda ga vjerovatno nešto drži budnim. Ja sam primjetio da kad se nešto radim preko wifi-ja da ponekad ostane budan pa duplo brže jede bateriju. Također nakon što ga napunim isto tako zna ostati budan. Ugasim ga pa ponovo upalim i onda bez problema ide u deep sleep. Evo ti dolje slike za primjer. Na jednoj je awake bar pun (nešto ga jede), na drugoj je samo aktivan u tragovima (normalno). Meni je signal u stanu loš, pa vidiš kako požuti bar od signala, to također jede bateriju brže jer se uređaj muči da nađe signal. 

Uglavnom, ima malih bugova na uređaju ali ništa što upali/ugasi ne može riješiti. Telefon je apsolutna zvijer, najbolji koji sam ikad imao.

Jesi li pokušao isključiti sigurnosno kopiranje unutar postavki? Meni je to pomoglo....

12 godina
neaktivan
Franzek kaže...
KRISTIJANJE kaže...
Bash kaže...

Jesi li pokušao isključiti sigurnosno kopiranje unutar postavki? Meni je to pomoglo....

Nisam, dok običan reboot popravi stvar ne sekira me previše. Gdje je to u postavkama uopće?

jaska jaska jaskaja
9 godina
neaktivan
Ljudi jeli zna netko kako riješiti problem praznog prostora za widget nakon što maknem Google search sa pozadine??
I da li se može naći opcija screen off double tap?
Probao sam sa nova launcher ali nakon što ga baci u off nakon double tapa, svaki sljedeći put moram šifru upisati umjesto fs, kao da je ponovno upaljen mob pa ono prvi put moraš upisati šifru...
Hvala unaprijed
Inače mob je zakon...
Imao galaxy s6, pa s7... I sada ovo... Ne vidim niti jednu stvar zašto je bolji galaxy... ZASADA

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kojeg praznog prostora?
Označi na slici koju sam priložio.
Ima samo double tap to wake, ne možeš ugasiti ekran tapkanjem.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...
Franzek kaže...
KRISTIJANJE kaže...
Bash kaže...

Nisam, dok običan reboot popravi stvar ne sekira me previše. Gdje je to u postavkama uopće?

U Samsung se nalazi u postavkama pa u sigurnosnom kopiranju. Ako mi stigne OP3 idući tjedan onda ću ti napisati gdje je točno. 

17 godina
neaktivan
OnePlus 3

Što se tiče double tap to sleep, u Nova Prime, i kod mene je bila identnična situacija kao kod tebe, pa sam isključio to, jer

znam da je pisalo negdje na Nova ekranu nisam siguran piše li još da je u Marchmallow verziji nešto do google-a a ne do njih, znam da kad rootaš telefon

da tada novoj daš root ovlasti i da onda radi ok sve.

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Vauuuu... Ti to nemaš... Ali vidim da imaš drugu temu...
Da li znaš šta sam mislio? Znači gore iznad gdje je bio Google search, tamo hoću staviti widget za vrijeme i ne mogu... Stavlja widget u sredinu... Baš je zamorno to
I druga stvar ako netko zna. Do not disturb sam imao na svim mobitelima i to mi je super, ali automatski schedule.. Zar to nema oneplus 3?
Kako si ti to riješio? Oba dvoje to...
Hvala ljudi puno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice