OnePlus 3
- poruka: 1.964
- |
- čitano: 402.459
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Plati Zooper widget pro i imaš odličnih besplatnih tema iliti widget-a s kojima radiš kaj hoćeš.
Ako tko sazna neka se javi.
Hvala ekipa
Ja koristim Nova launcher i nemam takvih problema :), ako ne koristiš Shelf, obavezno instaliraj.
Dali oneplus 3 ima tvornicki ugraden u sebi hrvatski jezik

Ovaj koji mi je stigao iz VB ovdje u Irsku ima opciju Hr jezika
ima sigurno, jer danas uključivanje nekog jezika nije problem
a i sa druge strane, hrvatska im je jedna od zemalja gdje službeno prodaju mobitel, tako da i po tome možeš naslutit da ga ima
Ok,hvala na odgovorima

Ima :)
Ima hrvatski jezik :)
Pa dobro dečki, i cure, ima li hrvatski jezik ili nema ?!?!
11 | Ima, naravno!!!! |
---|---|
0 | Nema, nažalost!!!! |

Ma ima, mobitel je ispred mene, na hrvatskom normlano sve. Kao sto je i kolega reko, cim je sluzbeno dostupan u nasoj drzavi, samim time su dali i nas jezik.
"Jeli ima neko da bi minja OP3 za LG V10 stanje 10/10, star 2 mj. po mogućnosti is Splita. Neka se javi na PP."
Samo što na m.bug.hr ne valja odgovor gumb... E moj bug, sunce ti žarko
Nema ni uredi gumb na m.bug.hr, čudo od foruma
Koliko ste vi dugo čekali da vam pošalju pošiljku? Naručio sam u četvrtak pa kad bi se mogao nadati da dođe, ovaj tjedan?
Edit: Ovo je non-priority pošiljka, nisam htio dati još 16 eura haha
evo par noob pitanja, jedno je off topic, drugo nije
dolazim s windows phone uredaja, jel postoje kakvi limiti po regijama na store-u. (npr na windows phoneu je bolje bilo imat regiju gb/uk, jer na hrvatski store su dosta kasnile aplikacije)?
drugo pitanje, jel dash radi zahvaljujuci i softveru i kablu i punjacu, tj mora li sve troje podrzavat dash da bi se mob brze punio, ili bi npr. moglo raditi i s drugim kablom?
dolazim s windows phone uredaja, jel postoje kakvi limiti po regijama na store-u. (npr na windows phoneu je bolje bilo imat regiju gb/uk, jer na hrvatski store su dosta kasnile aplikacije)?
drugo pitanje, jel dash radi zahvaljujuci i softveru i kablu i punjacu, tj mora li sve troje podrzavat dash da bi se mob brze punio, ili bi npr. moglo raditi i s drugim kablom?
prvo pitanje za apliakcije - toga nema na androidu, kad je nešto pušteno van pušteno je i dostupno je svima, nema potrebe da se mijenja informacija o regiji
drugo pitanje - nemam trojku, ali koliko sam skužio dash radi samo ako imaš njihov punjač (kabel i šteker, tako barem OP kaže), a i da dash može radit ovisi i o software-u, jer do pred koji dan tko je bio na custom romu nije imap brzinu punjenja kao sa oxygen romu, no neki dan su pustili source kod za dash koji se može uključit u custom kernel / custom rom, tako da ubrzo budu bili i romovi koji to podržavaju
dakle ukratko, da, dash punjenje ovisi o punjaču (nisam siguran skroz za kabel, to nek ti netko provjeri) i o software-u
prvo pitanje za apliakcije - toga nema na androidu, kad je nešto pušteno van pušteno je i dostupno je svima, nema potrebe da se mijenja informacija o regiji
drugo pitanje - nemam trojku, ali koliko sam skužio dash radi samo ako imaš njihov punjač (kabel i šteker, tako barem OP kaže), a i da dash može radit ovisi i o software-u, jer do pred koji dan tko je bio na custom romu nije imap brzinu punjenja kao sa oxygen romu, no neki dan su pustili source kod za dash koji se može uključit u custom kernel / custom rom, tako da ubrzo budu bili i romovi koji to podržavaju
dakle ukratko, da, dash punjenje ovisi o punjaču (nisam siguran skroz za kabel, to nek ti netko provjeri) i o software-u
Evo malo opsirnije misljenje o kabelu :
https://forums.oneplus.net/threads/a-closer-look-the-oneplus-dash-usb-a-cable-connector.451652/
Skoro tjedan dana nakon naruđbe ništa se ne događa, uređaj nije niti poslan, trebam li biti zabrinut napraviti ticket?
Već sam ih u dva navrata kontaktirao i vele uvijek da standard shipping traje 3-7 dana i prave se blesavi, ticket još ne mogu aktivirat. Do sad nisam nigdje vidio da je ikome stigao a da je na satju stajalo proccesing.

Već sam ih u dva navrata kontaktirao i vele uvijek da standard shipping traje 3-7 dana i prave se blesavi, ticket još ne mogu aktivirat. Do sad nisam nigdje vidio da je ikome stigao a da je na satju stajalo proccesing.
Ja naručila 29.7, sad dobila poruku od DHL-a da su preuzeli i da stiže 9.8 utorak.Na stranici piše processing i da će otprema biti 9. ,dostava 14.
Naručio 27.07., danas dobio potvrdu da je poslano. Kontaktirao sam OP i dobio tracking broj. Dostava 09.08.....
Ja naručila 29.7, sad dobila poruku od DHL-a da su preuzeli i da stiže 9.8 utorak.Na stranici piše processing i da će otprema biti 9. ,dostava 14.
Zanimljivo, dali si platila shipping onih 16 eura? Dobila poruku na mail pretpostavljam?