OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 402.464
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Ne, standard shipping (iako piše - PriorityESU).Došao mail od njih da je otpremljeno i sad su promijenili status unutar profila.Ne trebam tražiti TN jer je DHL već poslao SMS.
11 godina
Panikica u poljskom skladistu, pa se malo ograduju s tim datumima kasnijim. Kinezi nisu ocekivali ovakav boom oneplus uredaja.
http://www.androidpolice.com/2016/08/03/oneplus-will-pause-sales-oneplus-3-europe-hong-kong-month-due-low-inventory/
15 godina
kurjeoko kaže...
Panikica u poljskom skladistu, pa se malo ograduju s tim datumima kasnijim. Kinezi nisu ocekivali ovakav boom oneplus uredaja.
http://www.androidpolice.com/2016/08/03/oneplus-will-pause-sales-oneplus-3-europe-hong-kong-month-due-low-inventory/

iskreno, da su tako napravili sa jedinicom, isto tako bez invite-a, sigurno bi došlo do istoga

a sa druge strane, ove godine su napravili odličan uređaj, ljudima je lako dostupan, i eto ti recepta za situaciju u kojoj se trenutno nalaze 

možda dok ga vrate u prodaju bude cijena bila manja :D

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
8 godina
neaktivan
Eto, ja naručio 1.08.,na stranici pisalo da je dostupan odmah za slanje, kad ono šalju tek 29.08. Ajme...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Usput, koristite li kakvu zaštitu za mobitel, tgsp ili masku (ili oboje) i imate li kakvu preporuku?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za case pogledaj Orzly,Tudia,Spigen.

Tgsp - zasad, po reakcijama ekipe, su svi problematični(ili nisu od ruba do ruba,i ako jesu onda se u kombinaciji sa case-om odvajaju na rubovima,imaju efekt "duge"

po sredini jer ne prijanjaju dobro za ekran.)

Ali ubrzo će se i to riješiti pa pričekaj reakcije(njihov forum i XDA forum).

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 23:04 (sus).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Kako ovdje kažu stopirati će prodaju u EU do 12.09.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Shanta kaže...
Usput, koristite li kakvu zaštitu za mobitel, tgsp ili masku (ili oboje) i imate li kakvu preporuku?

samo tempered glass, 0,3mm, kinesko, par dolara s ebaya, ne primijeti se ni malo, a uglavnom sam s tim staklom imao odlicna iskustva (na proslom mobu), dapace, cesto su pucala nakon padova, a ekran ostao netaknut.

Btw mislim da neces cekat toliko dugo, doc ce, samo ovi koji tek sad budu narucili bi mogli cekat i do mjesec dana.

16 godina
neaktivan
hrabri zec kaže...

Kako ovdje kažu stopirati će prodaju u EU do 12.09.

Sreća ja svoj juče naruči, iako mi estimated shiping time tek 23 avgusta...nadam se da to nije istina.

17 godina

I mene malo trznulo jer sam se odlučio upgrejdati sa Oneplus X, ali kad vidim da njemačka nije na listi pogođenih država, lakše se se diše.

Jel ima korisnika koji su prešli sa X na trojku? Moj slijed je bio 1 na 2 na X

- i sad mi je dopizdio "lag" kod X modela

- iako je gušt ponovo bilo imati mobitel 5" dimenzije u ruci

last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 11:45 (jollyb).
15 godina
jollyb kaže...

I mene malo trznulo jer sam se odlučio upgrejdati sa Oneplus X, ali kad vidim da njemačka nije na listi pogođenih država, lakše se se diše.

Jel ima korisnika koji su prešli sa X na trojku? Moj slijed je bio 1 na 2 na X

- i sad mi je dopizdio "lag" kod X modela

- iako je gušt ponovo bilo imati mobitel 5" dimenzije u ruci

malo oftopic

a da otključaš 1+x i staviš custom rom gore ?

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
17 godina

Jesam imao prije već i često to mijenjao, ali me nezavršenost i razni bugovi kod određenih romova u jednom trenutku živcirala i zbog posla se svelo na to da jednostavno ne stignem se s tim zezati.

Trebam out of the box mob s pristojnim hardverom i OS+Root i to je sve.

Osobno sam zadovoljan sa hardverom i softverom od 1+X i prezadovoljan sa dimenzijama = što mi je najveća recimo prepreka da već nisam uzeo 3.

Najviše što bi me zanimalo od ekipe je handling 3 u usporedbi s X. AKo je handling moba s jednom rukom imalo lakši negoli dvojke onda uzimam 3. Naravno, razumijem da je to subjetkivna procjena.

Handling 1+X i 1+2 mogu usporediti upravo (1+2 ima buraz) i i dalje mi ne odgovara, ako jako često koristim mob, što i radim.

Još gori oftopik:) Neki dan sam imao u ruci S7 Edge i zbog rubova je bilo mi lakše koristiti tu S7 Edge verziju negoli 1+2...

last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 16:23 (jollyb).
12 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozdrav ekipa, naručio sam dotični mob..

Pitanje vezano za narudžbe, kako ga isporučuju, DHLom ili? vidim da su neki od vas spominjali dhl obavijest preuzimanja paketa.. 

Ja sam naručio putem službene stranice i dobio poruku da je danas poslan uređaj.. ali ništa nevidim nikakav dhl ili tracking number..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako ti nije stigao SMS od DHL-a, kontaktiraj support na Live chat i traži TN.
13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozdrav,

narucio sam mobitel 27.7. i u ovaj ponedjeljak mi je dosla poruka da je poslan, sve je bilo u redu dok nije dosao do Zagreba, gdje je dosao u srijedu ujutro i jos uvijek stoji tamo.

Nestrpljiv sam da ga sto prije dobijem pa me zanima je li i vama bilo ovako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To je normalno, meni je moj OP2 bio 2 puna dana u Zagrebu i tek mi ga je 3. dan DPD dostavio na adresu koja je također u gradu Zagrebu. Stići će ti sutra vjerojatno.

12 godina
neaktivan
Jesam upravo.. po dhlu jos je u poljskoj..; :(
14 godina
neaktivan
miško95 kaže...

Pozdrav,

narucio sam mobitel 27.7. i u ovaj ponedjeljak mi je dosla poruka da je poslan, sve je bilo u redu dok nije dosao do Zagreba, gdje je dosao u srijedu ujutro i jos uvijek stoji tamo.

Ništa mi nije jasno, ja sam naručio 27.7. ujutro oko 1 i tebi je stigao u ZG a meni stiže u utorak???

13 godina
neaktivan
Franzek kaže...
miško95 kaže...

Pozdrav,

Ništa mi nije jasno, ja sam naručio 27.7. ujutro oko 1 i tebi je stigao u ZG a meni stiže u utorak???

Neznam, ja sam narucio 27.7. u 21:24:58 , jesu li ti uopce poslali?

17 godina
neaktivan

Sutra je praznik, do ponedeljka je kod njih.
29.7. narudžba,sad je u Austriji, utorak isporuka.
Dan,dva razlike nema veze.Glavno da dodje u razumnom roku i neoštećen.

Taman će mi doći i case, pa da ga udomim.Vjerojatno bi ga negdje ogrebala da još moram čekati case.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 22:29 (sus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam naručio u 27.7. u 00:36 a trebao bi stići 9.8.

Ajde budi pameten....

13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pise i meni na njihovoj stranici da ce doci 9.8. , ali jesi li pogledao na dhl sa TR-om?

Edit: http://www.dhl.com/en/express/tracking.shtml

TR ti je trebao doci SMS-om, ako nije otidi na Live chat sa OnePlus supportom i pitaj njih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 22:51 (miško95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Došla mi je potvrda mailom, tražio sam tracking number i vidim da dolazi kao što je najavljeno 9.8., ali ako smo naručili isti dan kako mi dolazi nekoliko dana kasnije nego tebi? Ja sam još naručio i prije tebe :-) 

No kao što kažu, neka samo dođe ispravan i neoštećen.

13 godina
neaktivan
Franzek kaže...

Došla mi je potvrda mailom, tražio sam tracking number i vidim da dolazi kao što je najavljeno 9.8., ali ako smo naručili isti dan kako mi dolazi nekoliko dana kasnije nego tebi? Ja sam još naručio i prije tebe :-) 

No kao što kažu, neka samo dođe ispravan i neoštećen.

Nemoguce je da dodje ostecen koliko je kvalitetno zapakiran :) 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
17 godina
neaktivan
OnePlus 3

Stvarno, baš su ga zapakirali, doslovno da ga šutaju nogom, stigao bi neoštećen.

Ja sebi sačuvao onu zaštitu, možda dobro dođe nekada :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

da li op3 ima u postavkama snimanja mogucnost odabira snimanja slow motion videa u 120 fpsa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomislav91 kaže...

da li op3 ima u postavkama snimanja mogucnost odabira snimanja slow motion videa u 120 fpsa?

Ima al je normalno u 720p, a imas i time laps snimanje.

17 godina
neaktivan
Mob došao dan ranije nego što piše u SMS- u od DHL-a.Na stranici piše 14. tako da to nije relevantno.
Netko je spominjao zaštitu u pakiranju,kutija od uređaja je u kartonskoj kutiji, koja je ubačena u vrećicu od DHL-a.Ne bi izdržalo ni da malo žešće ispadanje iz ruku.
100X bolje pakiranje mi je slano sa odronima od 80$ nego sa mobom od 400€.
Očito im je ponestalo ne samo uređaja, nego i materijala za pakiranje.
Srećom nema nikakvih oštećenja na kutijama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozdrav, dobio sam OnePlus 3 jutros i nemogu pokreniti videa na Youtube-u preko 480p, pa me zanima da li netko zna neki fix?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Bok, i meni je danas stigao OP3, na njemu je rom 3.21. Ne nudi mi skidanje zadnje verzije, ima li netko ideju kako skinut zadnju verziju?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice