OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.240
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
OnePlus 3

1 0 hvala 0
11 godina
OnePlus 3

Dajte mi recite dali ima tko od vas problema sa mobilnim podacima.Znaci ovako,kad ukljucim mobilne podatke(3g) nekad imam mobilne podatke a nekad ne,znaci imam nekad oznaku h kad sam spojen a nekad mi uredno pise da sam spojen a nema h,tj,pise mi da sam spojen na internet a kad hocu otic u google pise da nisam spojen na mrezu.Dali neko od vas ima takvih problema

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Nikakvih problema nemam ni sa čim,mobilni podaci su mi upaljeni non stop.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Jel zna netko da li se na OxygenOS-u može namjestit da kada ugasim wi-fi da se automatski pale mobilni podaci?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 23:29 (NoOne1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

pa uključi mobilne i upali wifi, kad ugasiš wifi automatski se pali mobilni to nema veze sa OOS

4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
OnePlus 3

evo mi  jutros sletio 3.2.8.

konačno 1080p recording na 60 fps

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

da li ima oneplus3 ili neka opcenita aplikacija za android u stilu ovog ali sa ios na android? razmisljam si prec na oneplus3 ali nezelim potrosit vremena i zivaca na prebacivanje bez takve nekakve aplikacije..

a trenutno ni nemam neki android osim nekog prastarog sa 4.0 da probam.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

nezz jel bio, ali možda se nekom posreći 

What could possibly go wrong?

4 0 hvala 1
14 godina
OnePlus 3

Ekipa, kaj velite na ove vijesti ? Navodno vraćanje ponovno na keramiku, 835 SOC i QHD Optic Amoled ?

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sickness kaže...

Ekipa, kaj velite na ove vijesti ? Navodno vraćanje ponovno na keramiku, 835 SOC i QHD Optic Amoled ?

835 i qhd svaka cast, napokon, ali keramika mi se bas  ine sviđa.. na xiaomi mi mix puca ko luda nakon pada s visine džepa (ekran na kraju ispadne izdrzljivij od ostatka mobitela)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Evo meni moj stigao danas u pol 10 negdje, trebao je kao jučer do kraja dana, al nije to tolko bitno. Nisam se nešto previše sad igrao s njim, kasnije ću pa javim detalje, na prvi pogled i 10 min korištenja mob je prva liga!

3 0 hvala 0
15 godina
LUNAT1C kaže...
Sickness kaže...

835 i qhd svaka cast, napokon, ali keramika mi se bas  ine sviđa.. na xiaomi mi mix puca ko luda nakon pada s visine džepa (ekran na kraju ispadne izdrzljivij od ostatka mobitela)

mozda bude neka legura keramicka....nesta da iskemjaju... vjerovatno i oni gledaju mi i uce na tudim greskama....nadajmo se :D

VenAtoR#2231
14 godina
OnePlus 3

Slažem se, previše je to krhko. Netko će reći da moš uzet masku i problem riješen, a onda se nameće pitanje čemu uzet takav mob ako ga odmah moraš stavit u masku. Iako ne bih bio ni tad miran :D Da ne pričam o eventualnom popravku nakon isteka garancije. Upravo je to po meni jedan od najvećih aduta 1+3. Svatko sa malo strpljenja ga može popraviti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
OnePlus 3

Stigao danas. Moj prvi OnePlus i prvi AMOLED ekran . Fantastic! Malo prije njega stiglo i Orzly temp. staklo.

I odmah nadogradnja 3.5.3 . Znači O+3 je 3.2.8, a O+3T je 3.5.3 ?

Jedino me iznenadila (sam sam kriv) nano sim kartica. Na BonBon-u vele poslaćemo, doći će za 3-7 dana WTF . Rekoh, hoću li do tada sa bubljevima komunicirati?! A ništa, škare u ruke i problem rješen za 10 minuta .

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Moj OP3T je stigao jučer i nakon dana korištenja mi se par stvari ne sviđa, a vezane su za OxygenOS.

1. Hrvatska tipkovnica prikazuje i hrvatska (Č,Ž,Š,Ć,Đ) slova na tipkovnici što smanjuje veličinu slova. Jel postoji način to maknuti?

2. Ona tipka za odabir profila mi je odlična, ali bilo bi lijepo da si možeš sam svaku poziciju odrediti što želiš. Recimo zvonjenje, silent i vibracija. Do not disturb mi je bezveze.

3. Što pobogu nisu stavili ekran da se bira 4x4 ili 5x5 ikona ikada se makne Google search bar da bar taj dio ostave za uporabu a ne da se widget spusti dole kao da je taj Google bar još uvijek tu.

Što se moba tiče, klizav je ali srećom odmah danas stigla i maskica.

I nekako mi se čini da mu baterija nije baš nešto naj. Jutros je skinut sa punjača i SOT je 2h20m a baterija na 64%. Samo prčkano po njemu, 3G-WiFi (pola-pola), surfanje, viber... Nikakve igre ili ne znam što. Prva stavka kod potrošnje baterije mi je Cell standby. Ekran je na automatski i većinu dana sam bio u zatvorenom prostoru.

Inače ostalim sam oduševljen. Ne znam zašto svi ističu izbočenu kameru kao nedostatak kada će ionako 90% ljudi staviti neki case na mob koji prekrije kameru. Rađe imam tanji mob nego da ga zadebljaju zbog kamere.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 21:15 (iandic).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Problem pod 1 sam riješio, nekako sam previdio da ima i Hrvatska QWERTY tipkovnica. 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Vidim pod 1. si skužio, pod 2. možeš, kako ne, odeš u Settings i imaš podmeni Alert Slider, 3. da, ovo se potpuno slažem, ja nikad nisam koristio niti ne mislim taj bezvezni search bar, a na prijašnjoj Xperiji kad si ga maknuo, oslobodio se taj jedan red :/

Što se tiče baterije, da i meni se čini da se dosta brzo prazni, ali glupo je sad to odmah pretpostaviti nakon par sati korištenja i to nonstop (jučer od pola 9 do ponoći), naravno da će se ispraznit kad je ekran 5.5 Amoled :D

Moj nekakav prvi dojam, nakon korištenja nešto duže jučer navečer je odličan, jednostavno sam oduševljen, mob je prva liga. Jedina trenutna zamjerka mi je meni aplikacija, odnosno lista aplikacija, ne sviđa mi se bijela pozadina i što se skrola vertikalno ne horizontalno (nisam siguran da li se to negdje može promijeniti) al to je samo do osobnog i taj home screen sa 4×4 fielda dok makneš search bar. I njihov defaultni clock widget zauzima 4×2, wtf?

Upravo mi se updejta na 3.5.3

Ovo si svi pogledajte http://phandroid.com/2016/06/29/30-oneplus-3-tips-tricks/

PS. dodao sam sliku rezultata od Antutu Benchmarka ;)

8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Može li netko od vas koji ste dobili OP3T pogledati u uputstvima ili na kutiji koje su SAR vrijednosti mobitela? Na njihobim stranicama toga jos nema, a na chatu operateri ne znaju. Malo mi je zo sumnjivo, ne bih bas kupovao mobitel s.tko zna kakvim vrijednostima. Jesu fobri, ali su Kinezi :)

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus 3
Max. SAR:Head: 0.394 W/kg, Body: 0.323 W/kg
http://imgur.com/a/6Yklz
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Hvala na brzom odgovoru, ali me zanimaju SAR vrijednosti za 3T. Ovo na prijasnjem postu su vrijednoszi za staru trojku.

Dakle, ako netko tko je dobio novi model ima te vrijednosti, bio bih mu zahvalan da ih napise tu na forumu.

0 0 hvala 0
16 godina
3T je doslovno identičan hardver, izuzev prednje kamere i Cpu koji ne utjecu na te vrjednosti :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Evo ti direkt iz guidea

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Jel normalno da Chrome troši više baterije od ekrana?

SOT je 1h55m a baterija na 69%.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Evo jedan vic od jučer za sve fanove OnePlus-a 

Dosao sam u trgovinu s mobitelima i moj razgovor s trgovcem ide ovako:

Ja: Da li imate kaljeno staklo za OnePlus 3?

On: Kako, koji uređaj?

Ja: Ponovim, OnePlus 3?

On: Nisam čuo za to, čija je to firma?

Ja: OnePlus

On: Nemamo, imamo univerzalno kaljeno staklo.

Ja: Hvala bok 

Nisam htio bit nepristojan i reći da gugla što je OnePlus 3  

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 11:18 (NoOne1).

4 0 hvala 0
14 godina

Nije mjerodavno govorit o tako nečem sve dok ne napraviš par ciklusa (punjenje-pražnjenje).Tek si ga dobio, samo polako :)

10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Stavio sam Dolphin pa ću vidjeti, ali Dolphin mi je neusporedivo brži kod učitavanja stranica nego Chrome.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koristi li netko neki custom ROM na OP3?
Ja svog planiram danas rootat me reklame opasno zivciraju, do sad su svi mobovi bili rootani i adAway na njima + xposed i youtube adaway i youtube bacground.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Moj je stock root + xposed + najvažnije adaway

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Koristi li netko neki custom ROM na OP3?
Ja svog planiram danas rootat me reklame opasno zivciraju, do sad su svi mobovi bili rootani i adAway na njima + xposed i youtube adaway i youtube bacground.

CUSTOM ROM-ovi OP3 (CM 14.1; CypherOS 3.1.3 [AOSP], hydrogenos-h2os ili pogledaj eventualno ovaj ROM 7.1.1)

Čak bi bilo dovoljno samo ga rootati i instalirati adaway, xposed i jos par dodataka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 19:41 (Stux).
17 godina
OnePlus 3

Zbilja sam zadovoljan. Jučer sve postavljeno i instalirano.Sinoć i prvo punjenje (dash ima opravdanu reputaciju) i sada gledam SOT , a ostalo još 32% baterije. Totalno zadovoljan.

A Antutu jučer testiran:

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 20:47 (Nefil).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice