OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.146
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: OnePlus 3
Furymaker kaže...

meni malo fali da narucim op3t, ali posto je danas najavljen snapdragon 835 i quick charge 4, znam da ce uskoro biti izbaceni mobiteli sa tim procesorima, tako da definitivno necu naruciti op3t, op4 ce izaci kroz par mjeseci a i xiaomi i jos puno kompanija ce izbacivati mobitele s novim procesorom, tako da cu ipak pricekati, bez obzira koliko mi se ovaj op3t cini kao super mobitel. 

Ako tako razmišljaš onda nećeš nikad kupit mob. Navikli su nas da novi mobiteli izlaze svakih god dana (evo sad sve rijeđi i prije od toga) i jednostavno ne možemo pratiti tehnologiju (što im i odgovara da ti svako malo ostavljaš njima pare), te postajemo njezini robovi (to vrijedi za sve općenito). Uzmeš ono šta ti se u tom trenutku sviđa i za šta si spreman izdvojit određen iznos. Vrlo jasno. Sretno s odabirom, siguran sam da ćeš pogriješiti 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
17 godina
OnePlus 3

Kolko po vama vrijedi rabljeni OP3?

Recimo stanje 10/10 i starost kojih 1-2mj..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zvonac kaže...

a po normalnom 2500-2700 po meni..... samo sto je vmo cijena nabrijana na njega jer se mora narucivat preko neta i trazi se i vise nego sta kosta.... reko sam 2500 jer nije nov i kad se gleda ukupna cijena od 3000 za par sto kuna odem po novi novcati u trg nego uzimat polovni.... za mene je sve polovno cim je izaslo iz trg...

VenAtoR#2231
14 godina
zvonac kaže...

cca 2700 kn

17 godina
OnePlus 3

Ma gledam cijene na njušalu, rabljeni za 3200-300kn

Slažem se, realna cijena bi bila kojih 2700kn..

Naravno novi je 3tkn..

Samo kaj eto, malo ko zna za to, pa onda stave cijenu više neg kaj vrijedi..

Dam se kladit da niko od forumaša neće stavit oglas na forume, neg odmah na njuškalo, pošto svi znamo cijene kak se kreću, a njuškalo korisnici baš i nisu u toku, pa otud i te visoke cijene a još i s tim rijetki su to mobiteli..

OP3T košta 3300 kn, vjerojatno mi je bolje njega pričekat, pošto je cijena odlična, a na njuškalo i rabljeni OP3 zaboravit, pošto su cijene takve kakve jesu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 12:41 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ima ih koji stavljaju cijenu rabljenog veću od cijene novog. Uzmimo da je 400€ cca. 3100 kn uzevši u obzir nepovoljne konverzije a viđao sam da se za rabljeni traži i po 3500kn???
Logike nema i baš bih volio vidjeti te što daju 3500 za rabljeni uređaj. Ja osobno bih dao za 1a stanje maksimalno 2600kn. Ali, ima ona stara 'dok je ovaca, bit' će i šišanja '
17 godina
jazojazo kaže...
Ima ih koji stavljaju cijenu rabljenog veću od cijene novog. Uzmimo da je 400€ cca. 3100 kn uzevši u obzir nepovoljne konverzije a viđao sam da se za rabljeni traži i po 3500kn???
Logike nema i baš bih volio vidjeti te što daju 3500 za rabljeni uređaj. Ja osobno bih dao za 1a stanje maksimalno 2600kn. Ali, ima ona stara 'dok je ovaca, bit' će i šišanja '

Tu nije logika u igri, stvar je jasna, pitanje je zarade, svak ide na to da zaradi, naravno da ga meni neće prodat za 2700kn, jel, znam kakve su cijene, neg mob ide direkt na njuškalo i tam zaradi dodatnih 300-500kn i to govorimo o uređajima koji su korišteni, 1-2mj.

Našao jedan oglas tip traži 2.5tkn, s tim da je mob oštećen, pao na beton, prosjek cijene rabljenih 3200-3400, a novi na njuškalu, 3500-3999kn..

Još nisam naletio da neko na našim forumima prodaje OP3 al po "realnijoj" cijeni, možda sam nekaj propustio..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 13:01 (zvonac).
11 godina
OnePlus 3

Evo ja sam svoga prodao (3 mj star) neki dan za 3400 Kn i to je realna cijena koliko god se nekima ovdje ne svidjalo.

Ako se novi prodaju za 3800 ili oni koji su pali na beton i razbijeni za 2500 meni je bilo najnormalnije da svoju cijenu formiram na 3400 Kn bez obzira sto se novi mogao kupiti za 3000 Kn....nekome tko ga sada treba to nista ne vrijedi jer ga vise ne moze naruciti, a i da moze cekao bi ga gotovo mjesec dana pa me zapravo i ne cudi da me kontaktiralo 5 ljudi cim sam ga oglasio, a i prodan je gotovo odmah tako da vi vase cijene od 2700 mozete objesiti macku o rep.

Za te novce si kupite Xiaomi Mi5.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 13:15 (ocean77).

0 2 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
Jedan od mogućih razloga je i veća potražnja od ponude. OP3 se više ne prodaje direktno od dobavljača, malo ljudi ga prodaje i općenito je teško dobavljiv jer kad je biuo u ponudi navala je velika i dostava traje dugo. Nije to S7 da se prodaje na svakom ćošku. Tako će biti i sa T modelom.
Uostalom, šta tebe košta da kontaktiraš prodavača i spustiš cijenu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ocean77 kaže...

Evo ja sam svoga prodao (3 mj star) neki dan za 3400 Kn i to je realna cijena koliko god se nekima ovdje ne svidjalo.

Ako se novi prodaju za 3800 ili oni koji su pali na beton i razbijeni za 2500 meni je bilo najnormalnije da svoju cijenu formiram na 3400 Kn bez obzira sto se novi mogao kupiti za 3000 Kn....nekome tko ga sada treba to nista ne vrijedi jer ga vise ne moze naruciti, a i da moze cekao bi ga gotovo mjesec dana pa me zapravo i ne cudi da me kontaktiralo 5 ljudi cim sam ga oglasio, a i prodan je gotovo odmah tako da vi vase cijene od 2700 mozete objesiti macku o rep.

Gle, takvi mobiteli se ne prodaju na forumima, to znamo ti i ja i ostatak ekipe, a zna se i zakaj...

S druge strane, da mi mob treba odmah, a čekanje od mjesec dana na novog je neprihvatljivo, dal bih odmah koju stotku više...

E sad, ti gledaš iz aspekta prodavatelja, a to je, da ga čim bolje prodaš, a iz aspekta kupca, da ga čim jeftinije kupiš, stvar je jasna..

Komentiram cijenu koje su na njuškalu i koje su ipak malo napuhane, i dalje je to oko cijena, al ima tu više faktora u igri..

Zanimljivo da jedan HTC10 je nezanimljiv širem krugu korisnika, podcijenjen,a neki vele da je skup, relativan pojam naravno, a za OP3 bi dali i više neg kaj košta u dućanu..

Ok, opravdanje i postoji za to, djelomično, nedostupnost i mali broj uređaja, pa s tim ide i veća cijena..

Ponadao sam se kak bum nekog našao po dobroj cijeni, kad ono, banana

Aj sva sreća pa je OP3T pred vratima, pa rađe dam za njega 3300kn, naravno to još sve visi u zraku...

11 godina
OnePlus 3

Meni se to i svidja sto ih nema previse jer ako ga zelis prodati i ako je u vrhunskom stanju neces cekati dugo na kupca.

Kada bi sada isao prodavati zenin Galaxy S7 imao bih konkurenciju od dvadesetak takvih mobitela samo u mojem gradu.

U svakom slucaju se isplati kupiti neki OP.

Sada da izadje OP3T i da ga recimo kupim i koristim 2-3 mjeseca dobio bih iste novce koje sam za njega i dao, a  mozda i vise.

Usput imas ponajbolji hardware trenutno dostupan.

0 0 hvala 0
11 godina
zvonac kaže...
ocean77 kaže...

Gle, takvi mobiteli se ne prodaju na forumima, to znamo ti i ja i ostatak ekipe, a zna se i zakaj...

S druge strane, da mi mob treba odmah, a čekanje od mjesec dana na novog je neprihvatljivo, dal bih odmah koju stotku više...

E sad, ti gledaš iz aspekta prodavatelja, a to je, da ga čim bolje prodaš, a iz aspekta kupca, da ga čim jeftinije kupiš, stvar je jasna..

Komentiram cijenu koje su na njuškalu i koje su ipak malo napuhane, i dalje je to oko cijena, al ima tu više faktora u igri..

Zanimljivo da jedan HTC10 je nezanimljiv širem krugu korisnika, podcijenjen,a neki vele da je skup, relativan pojam naravno, a za OP3 bi dali i više neg kaj košta u dućanu..

Ok, opravdanje i postoji za to, djelomično, nedostupnost i mali broj uređaja, pa s tim ide i veća cijena..

Ponadao sam se kak bum nekog našao po dobroj cijeni, kad ono, banana

Aj sva sreća pa je OP3T pred vratima, pa rađe dam za njega 3300kn, naravno to još sve visi u zraku...

Ako ciljas na OP, moj savjet ti je da jos malo pricekas OP3T...ako mozes cekati jos mjesec i pol (dok postane dostupan+isporuka).

Sto se HTC 10 tice, on je meni definitivno preskup obzirom sta nudi.

Realno vrijedi koliko i S7, ali iz nekog razloga drzi takvu cijenu, ali vidim da se slabo prodaje jer neki oglasi za njega stoje jako dugo dok OP3 koji god se pojavi u rasponu od 3300-3600 ode vrlo brzo.

Uglavnom ja ne volim gubiti na cijeni i mozda zato relativno brzo mijenjam mobitele (svakih pola godine prosjecno) jer tako vrtim jednu te istu lovu stalno.

14 godina
ocean77 kaže...

Nije bolest sve što boli. Ma nek si ga ti nama prodo i za 5000kn. Bravo majstore 

11 godina
Sickness kaže...
ocean77 kaže...

Nije bolest sve što boli. Ma nek si ga ti nama prodo i za 5000kn. Bravo majstore 

Naravno, trebao sam ga prodati za 2700 da ne uzbudim dezurne dusebriznike.

13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Svatko na ovom dijelu foruma ima toliko intelektualnih sposobnosti da sa 3 klika kupi novi op3 za 400 € tako da ne razumijem tvoja nastojanja da ubijedis ljude da rabljeni mobilni uredjaj vrijedi vise od novog. Ako si prodao nekom naivcu ili nekome kome je svejedno za 500 kn gore, dolje to je OK i za nas nebitna stvar i ne moramo to citati u svakom drugom postu. Clanovima foruma sigurno nisi jer ogromna vecina onih koji sudjeluju u raspravama na ovom dijelu foruma vrlo dobro zna sve o op3 i posjeduje ga. 

Tip za potencijalne kupce op3 t, ukoliko imate nekog u Njemackoj, oni cekaju maksimalno tjedan dana na uredjaj. 

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
Problem i je u potencijalnim kupcima , kupovina preko interneta čekanje poštara , ovako kontaktiraju direktno prodavača preko njuskala plate par stotina kuna više nego novi i svi sretni i zadovoljni .
13 godina
neaktivan

Ma dobro, zato sam i napisao da ima ljudi kojima je svejedno za 500 kn. Htio sam reci da se previse o tome razglaba, nhf

11 godina
jazojazo kaže...

Svatko na ovom dijelu foruma ima toliko intelektualnih sposobnosti da sa 3 klika kupi novi op3 za 400 € tako da ne razumijem tvoja nastojanja da ubijedis ljude da rabljeni mobilni uredjaj vrijedi vise od novog. Ako si prodao nekom naivcu ili nekome kome je svejedno za 500 kn gore, dolje to je OK i za nas nebitna stvar i ne moramo to citati u svakom drugom postu. Clanovima foruma sigurno nisi jer ogromna vecina onih koji sudjeluju u raspravama na ovom dijelu foruma vrlo dobro zna sve o op3 i posjeduje ga. 

Tip za potencijalne kupce op3 t, ukoliko imate nekog u Njemackoj, oni cekaju maksimalno tjedan dana na uredjaj. 

Iskreno, ne bavim se kupcima niti me zanima dali su naivci ili ne, ali sreca pa nisu ovakvi pametnjakovici kao ti....postoje zakoni trzista i oni formiraju cijenu.

Nisam cijenu formirao napamet, otisao sam na njuskalo i vidio da se novi prodaju za 3700-3900 sto ja nisam mogao staviti jer sam prodavao rabljeni i cijena od 3400 koju sam bio voljan spustiti max 100 Kn, ali kupac nije pitao pa je otisao za toliko.

Sto se tice tri klika misem, to ti ne vrijedi kada ga nema u prodaji, a novi ce tek doci za nekoliko tjedana i kada dodje slijedi jos tri tjedna cekanja...s druge strane tko ga bas jako hitno zeli moze ga naci na njuskalu polovnog ili novog za nesto visu cijenu.

Jos si zelen, budes s vremenom naucio kako trziste funkcionira.

13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ti nekog nazivas pametnjakovicem :D:D:D Koji lik......

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
jazojazo kaže...

Ti nekog nazivas pametnjakovicem :D:D:D Koji lik......

Previse filozofiras, pises kako bi ti dao 2600 max za vrhunsko stanje i odbijas prihvatiti zakone trzista.

Koga briga koliko bi ti dao ako se taj mob uredno prodaje na njuski za 3400 polovan.

Kada se ne bude prodavao za toliko past ce i cijena iako OP jako sporo gubi na cijeni.

Vidim da OP1 jos uvijek ide za 1400-1500 Kn...ja sam svoj prodao prije 2 godine za 1900 Kn sto znaci da je vrlo malo izgubio na cijeni.

14 godina
OnePlus 3

Gle stari, ako si ga uvaljo nekoj budali za te pare, super za tebe. Ali molim te nemoj nam tu svima solit pamet o nekakvim zakonima tržištima i kako su cijene na njuškalu 3900 pa si ga ti jadnik čak i spustio za par stotina kuna, a nabavio si ga za 3000. Pa kog ti zajebavaš ?!?!?

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
Sickness kaže...

Gle stari, ako si ga uvaljo nekoj budali za te pare, super za tebe. Ali molim te nemoj nam tu svima solit pamet o nekakvim zakonima tržištima i kako su cijene na njuškalu 3900 pa si ga ti jadnik čak i spustio za par stotina kuna, a nabavio si ga za 3000. Pa kog ti zajebavaš ?!?!?

Uvaljao...LOL 

Stavio oglas na njuskalo, javilo se 5-6 ljudi, dvojica pokazala interes i jedan ga uzeo.

Sta tebi nije jasno sinko?

Da cijena ne stima nebi se nitko javio, a kamoli ga uzeo...to je zakon trzista, a ne vasa laprdanja i mokri snovi o nekakvoj cijeni od 2600 Kn.

10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Super, uzet cu onda 5-10kom OP3T i u oglase :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mokri snovi?
Ja ne sanjam o op3, ja ga imam i čekao sam ga tjedan dana. Naime, u Njemačkoj op3 stiže za par dana od narudžbe i već u petak sam ga imao u zg. Op3t cu vjerojatno preskočiti dok op4 sigurno neću.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa lako je sa strane uvijek laprdadi i tuđe sprdati. Uvijek bilo i ostat će!

MOJE VALJA A TVOJE NE VALJA, I PO TOME ZAKLJUČUJEM DA JE MOJE NAJSKUPLJE, A TI SVOJE MOS PRODAT ISPOD CIJENE JEL NE VALJA.

Pa dajte ljudi malo logike. Nemojte sad tu govorit o nekim realnim cijenama, ko hoće zaradit zna kako će zaradit u ovom slučaju čisti profit na mobitelu i to je to, svaka čast Ocean77.
Ali isključimo to, zna se nas mentalitet, ja kad svoje prodajem najskuplje je makar bilo i 20 godina staro ALO al to je NOVO i vrijedi, a ti kad prodaješ ma čovječe pa KRŠ ne valja ništa, cijena?? Pff, ma nerealno previsoka.

Ko zna zaradit zaradit će ko ne zna nek uživa i gleda sa strane, takav je njuškalo život, kupi jeftinije prodaj skuplje pare u džep i ajmo dalje.

Pa znate koliko ljudi na njuškalu nasjedne na foru da je mobitel nov nekorišten 😂😂😂 I opet kad dođu vide da je otpakovano ne bune se nego guzovi u tom trenu se rašire i progutaju to

1 0 hvala 0
11 godina
jazojazo kaže...
Mokri snovi?
Ja ne sanjam o op3, ja ga imam i čekao sam ga tjedan dana. Naime, u Njemačkoj op3 stiže za par dana od narudžbe i već u petak sam ga imao u zg. Op3t cu vjerojatno preskočiti dok op4 sigurno neću.

Mokri snovi da cete ga naci za 2600 pa makar i polovan...mozda onaj sto je pao na beton.

Meni je moj dosao za tocno 6 dana, a nisam u DE vec u HR.

14 godina
neaktivan
Tooo kupuj 4000 eura i imaš 10 mobitela
9 godina
Pogledaj samo kolko mi band 2 na njuskalu kosta, ima oglasa po 400-500kn a kupe za 25$... Tak da o cijenama na njuskalu mislim da nema rijeci... A ajfon, cetvorka se made jos da neki prodaju po 1000kn...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...
Tooo kupuj 4000 eura i imaš 10 mobitela

Koje lako prodam  :)

Usput, dali je netko rekao da je lova problem?

10 godina
neaktivan
Ako nekome treba ja bi svoj dao za 2800 sa carbon caseom i orginal slusalicama 😀. Ekran ima nekih mikro ogrebotina, ostalo tip-top

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice