Idi na settings-i u search gore desno kucaj draw over othe apps, odaberi aplikaciju koja te zeza, i uključi/isključi to preklapanje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima!
Ovako, imam u planu uzeti ovaj mob, pogledao sam na YT dosta videa i vidim ovdje na forumu da je ovaj mobitel odlican.
Trenutno imam S6, pa ga mislim zamijeniti s njim (tako ako je tko zainteresiran za kupnju neka se javi )
Ali interesiralo me nesto drugo, posto mobitel dodje na sluzbenim stranicama 400€, ako neko od Vas koji ste kupili vec mob zna, da li se na tu cijenu jos placa carina ili je to to? Jer bio sam cuo da nakon neke odredjene cijene, da se mora platiti jos posebno carina.
Lp!
Ja sam bas sad zamjenio S6 sa OP3, i mogu reci da je razlika u brzini, prijemu signala (lock na 4G) i cak i svjetilini ekrana prilicna.
Citanje otiska se ne moze usporedjivati, na Samsungu je to dvije klase ispod.
Koje su po vama najbolje, ne zelim nest glomazno, vec minimalisticki, gumeno, prozirno, a da kolko tolko stiti od pada i grebanja.

upravo kupio oneplus 3 (3124,37 kn) sa sluzbenog weba i nillkin case (35,52 kn). mob dolazi za mjesec dana. cijene su one koje je paypal preracunao. da sam kupio mob u nedjelju platio bi ga ~12 kn skuplje zbog razlike u tečaju.
Koje su po vama najbolje, ne zelim nest glomazno, vec minimalisticki, gumeno, prozirno, a da kolko tolko stiti od pada i grebanja.
Ovo dvoje sam uzeo preko Amazona ...staklo je k'o saliveno i stane mi bez problema u masku . Imao sam preklopnu ali ...to nije to
Ok...maska nije nesto najtanje i najmanje...ali ne zelim nekakav papir oko mobitela ..ali nije ni tenk . Iako stiti odlicno
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01HBLS84A/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/OnePlus-Protector-Pro-Fit-Tempered-Oneplus/dp/B01LLDXJRU/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1476817589&sr=1-2-spons&keywords=orzly+oneplus+3&psc=1
Sto je na kraju fino manje.

Molim te, jel mi možeš objasnit postupak kako napraviti takvu konverziju ? Jer meni uvijek skine više nego računam, onda je očito do toga šta ju to paypal konvertira.
upravo kupio oneplus 3 (3124,37 kn) sa sluzbenog weba i nillkin case (35,52 kn). mob dolazi za mjesec dana. cijene su one koje je paypal preracunao. da sam kupio mob u nedjelju platio bi ga ~12 kn skuplje zbog razlike u tečaju.
Najjace je sto kod nas na njuskalu rabljeni prodaju za 3.500 kn i vise... A cijena novog svakome tko zna za op3 je poznata.
I
http://www.ebay.com/itm/162110800857
Na preporuku forumasa iznad.
Pa cemo vidit koja kakva.
Kaljena stakla mrzim i to necu stavljat nikad.

O Nillkin maskama ( posebno silikonskim ) sve najbolje. Imao sam na nekoliko uredjaja i jako zadovoljan.
Stigla mi dodatna oprema, jos cekam glavni dio.
I nešto na što nisam uopće računao( nisam uopće gledao dimenzije ), a to je veličina One plusa, brutalno je veći od mog trenutno iphona 4s.
Gotovo dva bi stala unutra u case od One plusa
Naručio sam ga 30.09.2016 i negdje početkom mjeseca bi trebao doći.
Znači cca 35-40 dana od narudžbe što je fakat puno, i u principu svi mi plaćamo unaprijed mob koji jos nije proizveden, a kamoli da je na skladištu.
I nešto na što nisam uopće računao( nisam uopće gledao dimenzije ), a to je veličina One plusa, brutalno je veći od mog trenutno iphona 4s.
Znači cca 35-40 dana od narudžbe što je fakat puno, i u principu svi mi plaćamo unaprijed mob koji jos nije proizveden, a kamoli da je na skladištu.
Evo ti link kojeg sam ranije u ovoj temi dobio, a jako je koristan za usporedbu veličine pojedinog mobitela. Meni je pomoglo u svim nedoumicama koje sam imao :)
Ko ce docekat, 16. Bi ka tu trebo bit

Stigla mi dodatna oprema, jos cekam glavni dio.
Moj je dosao isti dan, uzeo ga u ducanu, mislim da je bolje to sto se tice jamstva.
Ne kod nas u UK £336 u o2 operateru otkljucan.
Ne kod nas u UK £336 u o2 operateru otkljucan.
E ježi ga, rijetko kad idem za UK, a i nebi mi to palo na pamet dok sam tamo uzet, glava mi je onda drugdje.
A i za jamstvo mi nebi bas bilo ok, jedino ako bi tamo zivio, ovako nula bodova.
Sto duze imam ovaj OP3 sve manje imam zelju za bilo cim drugim.
Sve na njemu savrseno i brzo radi, a najvise sumnje vidim da neki imaju prema kameri, a upravo me ona sve vise iznenadjuje.
Evo jos jedna usputna sa ceste...znaci cisti point and shut, nikakva podesavanja, cista automatika...ISO 2000 (sto je poprilicno) i fotka bez šuma...tesko da moze bolje od ovoga.
Molim te, jel mi možeš objasnit postupak kako napraviti takvu konverziju ? Jer meni uvijek skine više nego računam, onda je očito do toga šta ju to paypal konvertira.
Paypal pljačka na tečaju brutalno, lijepo ti uvijek napiše cijenu u kunama i to je jedina prednost njegove konverzija, ali tečaj je užas.
Ima opcija unutar PP accounta gdje si možeš settirat da ti banka radi konverziju, ali je jednostavnije na slijedeći naćin: pri plaćanju, nakon što se ulogiraš u PP i kad ti izbaci cijenu, ispod ćeš sitnim slovima vidjeti link gdje piše "Choose other conversion options" ili slično te tu uđi i promjeni postavku da ti banka računa tečaj. Tada će ti to ostati trajno.
Cim vidim iznos u HRK, a ne $, €, £, odma trazim linkic onaj da zamjenim.
Za sad sam kupovo jedino u HR od vipa bon preko paypala, al oni to u € preracunaju pa onda ispane skuplje neg u kn...