Da clean instal dosta popravi stvari u većini situacija.
OnePlus 3
- poruka: 1.964
- |
- čitano: 403.319
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haha ma nemoj mi rootanje ni spominjat :D Svaki mob koji sam imo do sad sam rooto i već sam posto umoran od toga. Uvijek neš ne radi kak spada i nikako na zelenu granu. Uzmeš jedan rom, instaliraš a kad ono neki usrani bugovi od kojih te glava zaboli. Onda skineš drugi i tamo nema tog buga ali zato ima na nečem drugom, i tako u krug. Tako da bi htio takvu situaciju izbjeći kolko god je to moguće, tj. ne mislim ga rootat već biti na zadnjoj stabilnoj verziji za koju većina kaže da valja :)
Tako mi je bilo na svakom android telefonu - DO SADA, OP3 je jedini telefon koji nisam ni takao što se tiče otključavanja bootloadera rootanja ni slično. Sve radi kako treba kod mene.
Inače preporuka za vas koji tek dobijate telefone, uradite update na najzadnju verziju, i poslje toga odradite factory reset, i onda skidajte aplikacije i podešajite mob, tako sam bar ja radio
i eo, fercera sve :D
Ja ne znam sta vi radite, ja sam imao sve verzije updatea i sada zadnju i nikakvih primjetnih razlika u potrosnji baterije nema.
Koja je bolja maskica karbon ili sandstone?
Da clean instal dosta popravi stvari u većini situacija.
Što bi to bio clean install i kako ga napravitit ?
Je li to OTA update pa factory reset ili skinuti ZIP file i flashat?
Mozes ota pa factory ili zip instalacija pa iz recoverija pobrisati.
Pozdrav!
Jučer mi je stigao mob i odmah sam instalirao najnovije ažuriranje sustava. Nakon toga sam instalirao aplikacije, no za Avast i Whatsapp mi ne želi dati dozvole, a ni ne mogu maknuti preklapanje preko zaslona jer mi ne pokaže te aplikacije u prikazu gdje se to može mijenjati. Ima li kakvog rješenja za taj problem?
Kupio bih oneplus3 preko firme da li netko zna sta je sa PDV-om da li se moze odbit PDV??
Koja je bolja maskica karbon ili sandstone?
imam karbon i stvarno je dobra. Lijepa, tanka, ne kliže i ugodna na dodir.
Kupio bih oneplus3 preko firme da li netko zna sta je sa PDV-om da li se moze odbit PDV??
Ovo i mene zanima, ima li netko vise informacija o tome?
"Oneplus Europe Hi. Peter, we don't offer VAT ID.as we only set EU warehouse in Europe to help Customer from Europe countries avoid taxes and Customs issues.Pls kindly note ,thanks"
Ne znam je li se što promijenilo od tada?
Vama koji ste naručivali, kada su vam poslali tracking number?
Kad dobijes mail da ti je mob shipan. Odes na chat support, das im broj narudzbe i oni ti daju tracking number. Sve to treje 2-3m
Vama koji ste naručivali, kada su vam poslali tracking number?
Meni je došao mail od One Plusa kad je telefon predan DHL-u sa tracking numberom (dva dana nakon narudžbe)
Nisam nikad naručivao tako vrijedne stvari preko interneta, nadam se da neće biti neugodnih iskustava s DHL-om koji to dostavlja jer pošiljku se ne smije na žalost otvarati prije potpisivanja :/
Znači kad potpišem, uzmem kameru i snimam. Dobra ideja :)
14.09. Plačen mob.
26.09. Poslan , kako je obećano
03.10. Estimated delivery
26.09 primio sms od dhla da je dostava 30.09. do kraja dana
Znaći 3 dana ranije
U sms je link sa njihove stranice za praćenje.
Mene zanima da li oni nazovu prije dostave , i šta ako nisam kući ,jer radim prijepodne
14.09. Plačen mob.
26.09. Poslan , kako je obećano
03.10. Estimated delivery
26.09 primio sms od dhla da je dostava 30.09. do kraja dana
Znaći 3 dana ranije
U sms je link sa njihove stranice za praćenje.
Mene zanima da li oni nazovu prije dostave , i šta ako nisam kući ,jer radim prijepodne
Ne razumijem kojim redom oni rade. Ja sam naručila i platila 12.09. i još ništa... piše mi Estimated dispatch 03.10, a estimated delivery 10.10. :(
Ja sam naručio i platio 15.9. ,26.9. je poslano, a prema tracking broju vidim da mi dolazi u petak, znači 30.9, ali ja uopće nisam obaviješten SMS-om kao ti ni o čemu..
A da, moguće da je u tome stvar... moj je zlatni da. Nestrpljiva sam, nadala sam se da će doć ipak nešto brže od ovog što je navedeno.
Moj dolazi iz poljske
Izgleda da ide sam , 1 komad
Još je u poljskoj , i stalno izlazi iz jednog ureda i ulazi u drugi ured
Sta ga više ne pošalju
Ma identicna situacija kod mene, ali nema SMS-a nikakvog, također kad tamo na njihovoj stranici upišem tracking number, nema nigdje mojih podataka, ne znam treba li ih uopće biti...
Ne bi bilo u redu
13.9. narucio mob (sivi)
24.9. ga podigao u DHL-u, poslan par dana prije toga
a kad su ga poslali dobio sms od DHL da je poslan.
sve ok proslo, s mobitelom prezadovoljan za sada.
to je bilo brzo 11 dana
kako moj nije upao u taj turnus , samo dan poslije sam narućio
već mi je dopiz.. ćekati
Mob je prebrz, fluidan i baterija traje dan intenzivnog korištenja mobiledata i lokacije... Preporuka svima ,nadam se da ga neću ureći :)