Upravo kupujem OnePus 3 i razmišljam dal da uzmem onu On-Guard garanciju na godinu dana za 350kn ili ne... S obzirom da još neću uzet glass protector dok ne nađem neki koji ne krade par milimetara ekrana ko službeni od 1+, možda bi bilo pametno u slučaju pada i slično... Ima netko iskustva s tom garancijom, isplativo?
OnePlus 3
- poruka: 1.964
- |
- čitano: 402.799
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo kupujem OnePus 3 i razmišljam dal da uzmem onu On-Guard garanciju na godinu dana za 350kn ili ne... S obzirom da još neću uzet glass protector dok ne nađem neki koji ne krade par milimetara ekrana ko službeni od 1+, možda bi bilo pametno u slučaju pada i slično... Ima netko iskustva s tom garancijom, isplativo?
ja bih radije tražio Orzly CP+ zaštitu, to je novija verzija ovog TG, i bolja je, idi od ruba do ruba, nema onih točkica po njemu.
Ja sam uzeo ovu što si ti stavio link, nisam zadovoljan s njom, bacio je nakon 3 dana.
Jučer naručen zlatni..plus još nešto opreme...
Jučer naručen zlatni..plus još nešto opreme...
Kad je dostava?
ja bih radije tražio Orzly CP+ zaštitu, to je novija verzija ovog TG, i bolja je, idi od ruba do ruba, nema onih točkica po njemu.
Ja sam uzeo ovu što si ti stavio link, nisam zadovoljan s njom, bacio je nakon 3 dana.
A ne valja ipak znači ? A tu o kojoj pričaš sam i vidio na pojedinim recenzijama ali nisma uspio nigdje naću tu noviju verziju koja nema tockice ispod. Jel imaš možda kakav link di ju mogu nabavit ? Bio bih ti zahvalan :)
Pozdrav ljudi, planiram naručiti OP3 iz njihovog storea pa me zanimaju načini plaćanja, a posebno može li se platiti Visa karticom, kako ste vi plaćali i kakva su iskustva s time? Pročitao sam upravo u ovoj temi da je bio problem s krivo dostavljenim mobitelom pa da se preko paypala uspjelo to srediti na kraju...ja ne koristim paypal pa mi nije baš svejedno...
Platio vizim preko paypala , sigurnije je
Dostava je 03.10.
Zanima me da li ću dobiti i kad traking broj
Ovako neznam da li je mobitel na putu i da li su ga uopće poslali
Sickness Imam tu Orzly TPG zastitu i nemogu rec nesto lose protiv nje, nemam problema ko ostali s njom, a koristim je s njihovim Grip-Pro caseom. Jedina mana je sta debilno lako se zapacka s otiscima prstiju pa je svako malo moras brisat ako te to smeta, tak da ak bi uzimo sad, uzeo bi novu verziju. Sto se tice velicine samog mobitela, manji je od iPhone-a 6s plus, iPhone je 158.2 x 77.9 x 7.3 mm dok je OP3 152.7 x 74.7 x 7.35 mm . Ne nosim uske traperice tak da nemam nekih problema s prednjim dzepom, al ak sjednem a mob je pod nezgodnim kutem, zasmeta malo. Al najbolje da odes ovdje i sam pogledas. Samo makni ove default mobitele i nadi neki koji imas i kojeg mozes prislonit uz ekran da si kalibriras prikaz.
Platio vizim preko paypala , sigurnije je
Dostava je 03.10.
Zanima me da li ću dobiti i kad traking broj
Ovako neznam da li je mobitel na putu i da li su ga uopće poslali
Pratiš tamo na svom acc kad ti bude status dispatched dobices mail u kome imas tracking broj. Ako kojim slucajem ne dobijes onda trazis, kad ti se promjeni status, broj od podrske na live chatu pa ces dobiti.
Sickness Imam tu Orzly TPG zastitu i nemogu rec nesto lose protiv nje, nemam problema ko ostali s njom, a koristim je s njihovim Grip-Pro caseom. Jedina mana je sta debilno lako se zapacka s otiscima prstiju pa je svako malo moras brisat ako te to smeta, tak da ak bi uzimo sad, uzeo bi novu verziju. Sto se tice velicine samog mobitela, manji je od iPhone-a 6s plus, iPhone je 158.2 x 77.9 x 7.3 mm dok je OP3 152.7 x 74.7 x 7.35 mm . Ne nosim uske traperice tak da nemam nekih problema s prednjim dzepom, al ak sjednem a mob je pod nezgodnim kutem, zasmeta malo. Al najbolje da odes ovdje i sam pogledas. Samo makni ove default mobitele i nadi neki koji imas i kojeg mozes prislonit uz ekran da si kalibriras prikaz.
Ma narucio bi si ja unaprijed tu novu verziju ali ju nemogu nigdje naci, a ova stranica koju si mi dao je predobra. Točno tak neš sam i tražio, ali bez uspjeha. Hvala puno :)
Dragi kolege forumaši.
Ovako naručio bi oneplus 3 gold sa oneplus.net stranice. Moje pitanje je koliko su pouzdani glede slanja mobitela, nebih želio da mi se dogodi da naručim, paa da doleti iz Kine, paa onda show sa carinom i pdv-om. Znači da li ta Hrvatsku vrše šiping iz EU? Kontaktirao sam njihov support, kaže Nar da ima na stocku, ali njih treba uzeti s dozom opreza.
Hvala na odgovoru.
LP
Dragi kolege forumaši.
Ovako naručio bi oneplus 3 gold sa oneplus.net stranice. Moje pitanje je koliko su pouzdani glede slanja mobitela, nebih želio da mi se dogodi da naručim, paa da doleti iz Kine, paa onda show sa carinom i pdv-om. Znači da li ta Hrvatsku vrše šiping iz EU? Kontaktirao sam njihov support, kaže Nar da ima na stocku, ali njih treba uzeti s dozom opreza.
Hvala na odgovoru.
LP
ukoliko kupuješ sa službene stranice, siguran si
samo pazi da ti je lokacija na dnu stranice postavljena na hrvatsku, zbog lokacije dostave, tipa uređaja i tipa punjača koji ide sa uređajem
za dostave na području europe ide iz skladišta u europi slanje, tako da nema carine ili sličnih stvari prilikom kupnje
a i isto tako, da si malo pregledao temu bi i sam našao sve ove informacije koje sam ti ja napisao, jer nije o tome bilo samo jednom rečeno ovdje...
Hvala ti na odgovoru. Jednostavno nisam stigao jer sam brzinski na pauzi skrolao po temi, pa nisam uočio.
Uzeo i ja primjerak u ponedjeljak, odmah nakon kaj je došao mail da je dostupan. Graphite boja plus karbon maska.
Piše dostava do 23.09.
Jedva čekam da dođe. Imao 1+1, sad malo na kratko mi4 ali nakon kaj se navikneš na 5.5" nema više povratka na manje.
Kakav je zvučnik na trojci naspram 1+1?
A ne valja ipak znači ? A tu o kojoj pričaš sam i vidio na pojedinim recenzijama ali nisma uspio nigdje naću tu noviju verziju koja nema tockice ispod. Jel imaš možda kakav link di ju mogu nabavit ? Bio bih ti zahvalan :)
Evo link
https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/521vas/new_orzly_temptered_glass_is_out/
i
Evo i ja sam danas naručio svoj primjerak, nadam se da uskoro stiže. Pročitao sam puno recenzija, pogledao puno YT reviewova i pročitao dosta pozitivnih komentara po forumima i valjda neću požaliti. Inače, trenutni Apple korisnik, valjda neće biti problema s navikavanjem na android
Evo od sutra krece OxygenOS 3.2.6
We are starting the incremental roll-out of OxygenOS 3.2.6 for the OnePlus 3.
This is a sizeable update full of bug fixes and improvements. We're not done yet, but hopefully this update addresses some of the frequent issues you've been facing.
Here are some highlights:
Optimized voice call quality of some IM applications.
Improved adaptive brightness performance
Improved camera quality
Fixed occasional green/yellow issue
Optimized white balance
Improved 1080p video recording
Addressed some bluetooth connection problems for vehicles
Allows third party application to modify ringtone
Optimized battery consumption when scrolling
Optimized touch accuracy when playing games
Added DozeMode switch in Developer options
Added PocketMode switch in Display settings
As always, this OTA will be incremental. The OTA will reach a small percentage of users today, and we'll begin a broader rollout tomorrow.
EDIT: Ko zeli OTA update odmah, skinite s marketa neki VPN changer (tipa Turbo VPN) i stavite na Kanadu ili Njemacku
pomozi, koristim tunnelbear i ne nalazi mi nikakav update (kad odem na settings/system updates) ?
edit: sry, tek sad sam vidio da si napisao da je sutra OTA
sto se tice orzly-a i slicnih tempered glass opcija, mogu vam potvrdit da je to isti proizvod kao i ovaj (LINK) stize iz kine, u mjehuricima i kutijici "bez etikete", duplo jeftiniji i bez postarine.
Vec ih narucio (i ostetio na rubovima) nekoliko, i mogu rec da "rade":) ekran je netaknut, staklo pokriva cijelu prednju stranu uredaja i sve je ok, iako ima nekih gluposti poput tog rainbow efekta na sredini ekrana (i kod orzly-a i kod ovog)..
ugl. ja zadovoljan :D
pomozi, koristim tunnelbear i ne nalazi mi nikakav update (kad odem na settings/system updates) ?
Jesi stavio njemačku kao državu? Pa onda ideš update.
Ja sam uradio sa VPN proxy by SNAP.
Ja sam narucio takoder.. bila je impulzivna odluka , trenutno vlasnik samsunga s6 edge + , kojem baterija izdrzi 8 sati ako ga ne diram uopce. Na njihovoj stranici pise da dolazi 3. 10. , a trenutno je pod processing. Ima li itko ovdje da ga koristi duze od mjesec dana? Pozdrav!
Evo link
https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/521vas/new_orzly_temptered_glass_is_out/
i
Hvala na linku ali koliko vidim, piše da ne šalje u HR.
Napravio sam ovaj novi update i na kameri vidim da ne radi vise onaj blur u post processingu, a fotke mi se cine iste kao i video...znaci vrlo mali pomaci.
Najbitnije da nema vise tog slampavog post processinga koji se nekada javljao.
E,nećete vjerovati šta mi se sinoć događalo nakon što sam instalisao ovaj 3.2.6
Znači instališem update i legnem da spavam,kad oko nekih doba čujem nešto isto kao da neko pije vodu,
ustanem upalim svjetlo niđe ništa.
Ponovo legnem kad ono opet,ja opet ustanem upalim svjetlo kad ono moj OP3 srče bateriju ko lud.
Znači pije je žestoko,danas ću ga malo propratit...
Ja sam narucio takoder.. bila je impulzivna odluka , trenutno vlasnik samsunga s6 edge + , kojem baterija izdrzi 8 sati ako ga ne diram uopce. Na njihovoj stranici pise da dolazi 3. 10. , a trenutno je pod processing. Ima li itko ovdje da ga koristi duze od mjesec dana? Pozdrav!
evo javili mi mailom da je vec poslan... pod shiping pise priority ESU, valjda bi trebalo doci prije 3.10. ?
koliko je vama trebalo da stigne iz Česke pretpostavljam?
Meni je u AT stigao za tri dana...
Instalirao sam ja update ali sam napravio clean install i mogu reći da je baterija ravna onoj na OP3 lite romu...Imao sam 5 sati SOT-a i ostalo mi još 25% baterije. Nadam se da u sledećem updateu nece to pokvariti kao prije. Sadašnjim tempom telefon punim svaka dva dana, što je odlično.
E,nećete vjerovati šta mi se sinoć događalo nakon što sam instalisao ovaj 3.2.6
Znači instališem update i legnem da spavam,kad oko nekih doba čujem nešto isto kao da neko pije vodu,
ustanem upalim svjetlo niđe ništa.
Ponovo legnem kad ono opet,ja opet ustanem upalim svjetlo kad ono moj OP3 srče bateriju ko lud.
Znači pije je žestoko,danas ću ga malo propratit...
Jao majko mila. Toga se i najviše bojim kad kupim mob za 3k kn i još k tome nema garanciju u HR Koja je tebi najoptimalnija verzija od svih nadogradnji do sad ? Nadam se da kad ga ja budem naručivo da mi neće doći s najnovijim updateom ...