Koristi li netko od Vas od Zagrebačke banke m-zaba aplikaciju sa onim "foto skeniranjem" na OP3.
Meni ta opcija manje više ne radi.
Pozdrav
Koristi li netko od Vas od Zagrebačke banke m-zaba aplikaciju sa onim "foto skeniranjem" na OP3.
Meni ta opcija manje više ne radi.
Pozdrav
Ja koristim Erste,ali ista stvar i ponekad bude bijela slika kad zelim slikat za platit,ali to se dogodi 1 od 5 puta,ali inace sve super radi :)
Vidim da ga ima Honorbuy...sa dostavom ispadne stotinjak Kn vise nego direktno sa Oneplusa, a imaju isto skladiste u Europi...jedino mislim da je ovaj azijska verzija...zna netko kako se to sto je azijska verzija odrazava na mrežu...neke frekvencije ne lovi?...4G bi trebao normalno raditi?
Vidim da ga ima Honorbuy...sa dostavom ispadne stotinjak Kn vise nego direktno sa Oneplusa, a imaju isto skladiste u Europi...jedino mislim da je ovaj azijska verzija...zna netko kako se to sto je azijska verzija odrazava na mrežu...neke frekvencije ne lovi?...4G bi trebao normalno raditi?
Ako si na Tele 2 nema problema, na Vip-U i Tmobile neće raditi LTE band 20 (800 Mhz) koja se koristi van gradova.
Ako si na Tele 2 nema problema, na Vip-U i Tmobile neće raditi LTE band 20 (800 Mhz) koja se koristi van gradova.
Na tom linku koji si stavio ima Europe-Asia model pa ako taj isporucuju onda nema problema.
Na tom linku koji si stavio ima Europe-Asia model pa ako taj isporucuju onda nema problema.
Na slikama sa Honorbuy-a :About phone :A3000 , Europe:A3003
Ok, zahvaljujem na odgovorima...razlika izmedju ta dva je u mojem slucaju potpuno nebitna.
Ukoliko nekom treba original maskica (OnePlus 3 Karbon Case) neka mi se javi na PM, narucio dvije pa mi je jedna nepotrebna...
Ima li gdje za kupiti Oneplus 3? Vidim da na njihovoj stranici do sredine 9.mj nema uređaja, a do tada ne mogu bas cekati. Da trazim po njuskalu ili postoji neka trgovina koja ga prodaje?
Ima li gdje za kupiti Oneplus 3? Vidim da na njihovoj stranici do sredine 9.mj nema uređaja, a do tada ne mogu bas cekati. Da trazim po njuskalu ili postoji neka trgovina koja ga prodaje?
Honorbuy ih je jos neki dan imao pa vidi tamo, a oni imaju EU skladiste.
Imas Nillkin i full prozirni, zasto ne taj?
Nikada mi nije bilo jasno zasto ljudi lijepi mobitel sakriju iza dosadne crne maske.
Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali ja svakako zelim zastititi mob i ako to vec radim zelim da to bude sto diskretnije i minimalisticki i bas zato uzimam vec 4 godine samo Spigen Clear maske, a vidim da i Nillkin ima takvu.
Druga opcija bi bila neka originalna Oneplus tipa Bamboo.
Ima li neki case da pokrije grbu a da opet nije toliko sa strane kabast pa da telefon ne bude jedna debela cigla?
Ako pogledas par postova gore pise ti tocan naziv maske i imas galeriju slika da vidis kak izgleda.
Ti prozirni su mi ogavni, ovaj se nekako baš fino uklopio, jer crn je sprijeda, i crn sazada sada, mnogo ljepše nego ona srebrena leđa, bar meni.
Inače nisam neki ljubitelj ikakvih zaštita za telefone, osim tempiranog stakla, ali ovaj telefon nije baš mal, i dosta je sklizak, i morao sam nešto uzeti da onu grbu na leđima rješim.
Što se dostava tiče, (meni) ubrzali isporuku. Radi se o dostavi u Njemačku, Minhen. Naručio sam Mob, dodatan kabel i karbon case.
Naručio 4.8, pisalo je da će poslati 26.8 a da stiže 1.9.
Ispalo da su poslali jučer 23.8 a da stize za dva dana 25.8.
Jedva čekam :)
Ja sam sebi uz mob uzeo original sandstone case i jedan Spigen rugged armor kojeg definitivno preporucam :)
Ti prozirni su mi ogavni, ovaj se nekako baš fino uklopio, jer crn je sprijeda, i crn sazada sada, mnogo ljepše nego ona srebrena leđa, bar meni.
Inače nisam neki ljubitelj ikakvih zaštita za telefone, osim tempiranog stakla, ali ovaj telefon nije baš mal, i dosta je sklizak, i morao sam nešto uzeti da onu grbu na leđima rješim.
Ako su ti prozirni ogavni onda ti je valjda i mob koji si kupio ogavan jer ti prozirni jedva da se i skuze, pogotovo oni od Spigena iz Liquid Crystal Clear serije...zena mi ima Galaxy S7 Silver Titanium sa tom maskom i mob izgleda kao da nema nista na sebi, a upravo to zelim i na OP3...znaci neki minimalizam koji se jedva vidi a da cuva mob, a one crne i sl. rugobe ne dolaze u obzir...radije nebi koristio nista nego to stavio.
Vidim raspisali ste se, a nitko da kaže kako je zadovoljan s kvalitetom zvuka tijekom poziva i diktafonom :D
Ja sam naručio Nillkin Nature TPU case, skroz transparentni. Nadam se da me nisu zajebali iz Nillkina kad su mi rekli da pokriva grbu kamere u cjelosti.
Ja sam naručio Nillkin Nature TPU case, skroz transparentni. Nadam se da me nisu zajebali iz Nillkina kad su mi rekli da pokriva grbu kamere u cjelosti.
Meni je danas dosao Orzly i potpuno je prekrio grbu kamere.
Isto prozirna maska...jos cekam Spigena.
Konačno je stigao.
Naručen 8.8. pisalo da dolazi 25.9, danas ga pokupio u DHL (da ne moram cekati ponedjeljak :D)
Na prvu moram reći da sam oduševljen, iako se nisam stigao baš igrati s njim. Ima gro stvari za customiziranje koje treba proučiti.
Okinuo sam par fotki i snimio neke videe i sve je super. Nikakvi problemi sa fokusom ili bluranjem. Za sad :)
Jedino što me smeta je ona defaultna Music app. Nema nikakav setings menu niti Folder view :S
Ima netko prijedlog neke Music app, ali da ima Folder view/browsing. Nikakvi ostali napredni featurei mi ne trebaju
I dal to znači da one geste ne mogu koristiti sa ne stock playerom?