OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 402.506
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
OnePlus 3

Koristi li netko od Vas od Zagrebačke banke m-zaba aplikaciju sa onim "foto skeniranjem" na OP3.

Meni ta opcija manje više ne radi.

Pozdrav

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ja koristim Erste,ali ista stvar i ponekad bude bijela slika kad zelim slikat za platit,ali to se dogodi 1 od 5 puta,ali inace sve super radi :)

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
11 godina
OnePlus 3

Vidim da ga ima Honorbuy...sa dostavom ispadne stotinjak Kn vise nego direktno sa Oneplusa, a imaju isto skladiste u Europi...jedino mislim da je ovaj azijska verzija...zna netko kako se to sto je azijska verzija odrazava na mrežu...neke frekvencije ne lovi?...4G bi trebao normalno raditi?

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
ocean77 kaže...

Vidim da ga ima Honorbuy...sa dostavom ispadne stotinjak Kn vise nego direktno sa Oneplusa, a imaju isto skladiste u Europi...jedino mislim da je ovaj azijska verzija...zna netko kako se to sto je azijska verzija odrazava na mrežu...neke frekvencije ne lovi?...4G bi trebao normalno raditi?

Ako si na Tele 2 nema problema, na  Vip-U i Tmobile neće raditi LTE band 20 (800 Mhz) koja se koristi van gradova.

Pogledaj

11 godina
sus kaže...
ocean77 kaže...

Ako si na Tele 2 nema problema, na  Vip-U i Tmobile neće raditi LTE band 20 (800 Mhz) koja se koristi van gradova.

Pogledaj

Na tom linku koji si stavio ima Europe-Asia model pa ako taj isporucuju onda nema problema.

17 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Na tom linku koji si stavio ima Europe-Asia model pa ako taj isporucuju onda nema problema.

Na slikama sa Honorbuy-a :About phone :A3000 , Europe:A3003

11 godina
OnePlus 3

Ok, zahvaljujem na odgovorima...razlika izmedju ta dva je u mojem slucaju potpuno nebitna.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ukoliko nekom treba original maskica (OnePlus 3 Karbon Case) neka mi se javi na PM, narucio dvije pa mi je jedna nepotrebna...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav, za koliko bi dali masku? Lp
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ima li gdje za kupiti Oneplus 3? Vidim da na njihovoj stranici do sredine 9.mj nema uređaja, a do tada ne mogu bas cekati. Da trazim po njuskalu ili postoji neka trgovina koja ga prodaje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Službeni shop je najbolja opcija.Garancija 2 god.,najjeftiniji je,free shipping,dobiješ europski model A3003.
Na njuškalu su skuplji 50 - 100€ i ako su kupljeni sa službene trgovine, traži pristup accountu zbog garancije.
11 godina
Dodge_167 kaže...

Ima li gdje za kupiti Oneplus 3? Vidim da na njihovoj stranici do sredine 9.mj nema uređaja, a do tada ne mogu bas cekati. Da trazim po njuskalu ili postoji neka trgovina koja ga prodaje?

Honorbuy ih je jos neki dan imao pa vidi tamo, a oni imaju EU skladiste.

17 godina
neaktivan
Evo slika za Nillkin case koji koristim nekih 10ak dana.
Odličan je, ova plastika je jako čvrsta, a i ugodna na dodir, grba na leđima je zaštićena , još čekam tempirano staklo.

NILLKIN Frosted Shield Case Cover OnePlus 3 https://imgur.com/gallery/kT2AD

1 0 hvala 1
15 godina
G3 problem sa kvalitetom poziva?? Nikad čuja za taj problem ni na ovom forumu ni na bilo kojem drugom. Mora da si ima defektan telefon. Ja sam ga koristija godinu dana i nikad također nikakav problem.
Zadar živi vječno!
11 godina
kvaju kaže...
Evo slika za Nillkin case koji koristim nekih 10ak dana.
Odličan je, ova plastika je jako čvrsta, a i ugodna na dodir, grba na leđima je zaštićena , još čekam tempirano staklo.

NILLKIN Frosted Shield Case Cover OnePlus 3 https://imgur.com/gallery/kT2AD

Imas Nillkin i full prozirni, zasto ne taj?

Nikada mi nije bilo jasno zasto ljudi lijepi mobitel sakriju iza dosadne crne maske.

Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali ja svakako zelim zastititi mob i ako to vec radim zelim da to bude sto diskretnije i minimalisticki i bas zato uzimam vec 4 godine samo Spigen Clear maske, a vidim da i Nillkin ima takvu.

Druga opcija bi bila neka originalna Oneplus tipa Bamboo.

10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ima li neki case da pokrije grbu a da opet nije toliko sa strane kabast pa da telefon ne bude jedna debela cigla?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Ako pogledas par postova gore pise ti tocan naziv maske i imas galeriju slika da vidis kak izgleda. 

17 godina
neaktivan

Ti prozirni su mi ogavni, ovaj se nekako baš fino uklopio, jer crn je sprijeda, i crn sazada sada, mnogo ljepše nego ona srebrena leđa, bar meni.

Inače nisam neki ljubitelj ikakvih zaštita za telefone, osim tempiranog stakla, ali ovaj telefon nije baš mal, i dosta je sklizak, i morao sam nešto uzeti da onu grbu na leđima rješim.

17 godina
OnePlus 3

Što se dostava tiče, (meni) ubrzali isporuku. Radi se o dostavi u Njemačku, Minhen. Naručio sam Mob, dodatan kabel i karbon case.

Naručio 4.8, pisalo je da će poslati 26.8 a da stiže 1.9. 

Ispalo da su poslali jučer 23.8 a da stize za dva dana 25.8.

Jedva čekam :)

last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 22:01 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
OP3 Maske

Ja sam sebi uz mob uzeo original sandstone case i jedan Spigen rugged armor kojeg definitivno preporucam :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 22:40 (PiXeLsss).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
kvaju kaže...

Ti prozirni su mi ogavni, ovaj se nekako baš fino uklopio, jer crn je sprijeda, i crn sazada sada, mnogo ljepše nego ona srebrena leđa, bar meni.

Inače nisam neki ljubitelj ikakvih zaštita za telefone, osim tempiranog stakla, ali ovaj telefon nije baš mal, i dosta je sklizak, i morao sam nešto uzeti da onu grbu na leđima rješim.

Ako su ti prozirni ogavni onda ti je valjda i mob koji si kupio ogavan jer ti prozirni jedva da se i skuze, pogotovo oni od Spigena iz Liquid Crystal Clear serije...zena mi ima Galaxy S7 Silver Titanium sa tom maskom i mob izgleda kao da nema nista na sebi, a upravo to zelim i na OP3...znaci neki minimalizam koji se jedva vidi a da cuva mob, a one crne i sl. rugobe ne dolaze u obzir...radije nebi koristio nista nego to stavio.

17 godina
neaktivan
Kao što kažeš stvar ukusa.

Ti prozirni su fuj, a i kad sam narucivao op3 nije bilo druge boje, crna je puno ljepša.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Vidim raspisali ste se, a nitko da kaže kako je zadovoljan s kvalitetom zvuka tijekom poziva i diktafonom :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ja sam naručio Nillkin Nature TPU case, skroz transparentni. Nadam se da me nisu zajebali iz Nillkina kad su mi rekli da pokriva grbu kamere u cjelosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja nemam nikakvih problema tokom poziva.
17 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čini se kao neki mix Oxygen i Hydrogen OS-a.Samo da ga ne zatrpaju raznim điđamiđama tj. "smećem" što Kinezi vole.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
malina22 kaže...

Ja sam naručio Nillkin Nature TPU case, skroz transparentni. Nadam se da me nisu zajebali iz Nillkina kad su mi rekli da pokriva grbu kamere u cjelosti.

Meni je danas dosao Orzly i potpuno je prekrio grbu kamere.

Isto prozirna maska...jos cekam Spigena.

8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Konačno je stigao.

Naručen 8.8. pisalo da dolazi 25.9, danas ga pokupio u DHL (da ne moram cekati ponedjeljak :D)

Na prvu moram reći da sam oduševljen, iako se nisam stigao baš igrati s njim. Ima gro stvari za customiziranje koje treba proučiti.

Okinuo sam par fotki i snimio neke videe i sve je super. Nikakvi problemi sa fokusom ili bluranjem. Za sad :)

Jedino što me smeta je ona defaultna Music app. Nema nikakav setings menu niti Folder view :S

Ima netko prijedlog neke Music app, ali da ima Folder view/browsing. Nikakvi ostali napredni featurei mi ne trebaju

I dal to znači da one geste ne mogu koristiti sa ne stock playerom?

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice