Neki kažu da da neki kažu da ne.

Ne može, još. Navodno će biti moguće uskoro, u obliku xcam aplikacije developera xdabbeb.
Pozdrav. Pitanje za one koji koriste cloudyg2 rom.Jeste li zadovoljni kamerom kada slikate ili snimate po noci ili losim uvjetima?Da li ima dosta suma i jel dobro fokusira?I opcenito je li puno bolja kvaliteta kamere na cloudy romu nego na stock androidu? Zahvaljujem...
Nitko ?
moze se instalirat, slike su dobre al ne radi inteligence auto mod, tj. radi ali su slike mutne onda, ostalo sve ok, bolje nego ono sranje od stock aosp kamere https://www.dropbox.com/s/wuzh8h9vqro8a91/LGCamera%20v3%20for%20480dpi.apk?dl=0
Postoji stara kamera, linkao sam vise puta i fix za nju je izasao, tj da se vide buttoni, ne znam jel bigboy autor(prepravak kamere da se vide buttoni i fix za rezolucije, da radi na g3 itd) ili netko drugi.
Dok ne izadje xdabbebova za aosp ovo je najbolje trenutno :)
Postoji stara kamera, linkao sam vise puta i fix za nju je izasao, tj da se vide buttoni, ne znam jel bigboy autor(prepravak kamere da se vide buttoni i fix za rezolucije, da radi na g3 itd) ili netko drugi.
Dok ne izadje xdabbebova za aosp ovo je najbolje trenutno :)
gdje ste to svi procitali za tu novu aosp kameru? ne mogu nigdje nac te teme gdje pise sta sve novo dolazi na nas mobitel
Pitao autora, rekao da ce uskoro, barem da testiram kako radi.
Pitanje. Koristim quick window i imam maskicu.
E sad, postoji koja app koja mi kaže notifikacije na malom prozorčiću? Jer po defaultu nema. Da ne moram maskicu svako malo otvarat i gledat..
Imam upit vezan za peridičnu (nekoliko puta kroz dan) notifikaciju na LGG2, Lollipop 5.0.2
Dakle mob. zavibrira kao da sam recimo dobio neku obavijest SMS, mail ili sl.
No ništa od toga nije stiglo?!
Imam G4, ali nisam mogao odoliti savrseno ocuvanom G2 za 1000kn.
Pa eto, ako moze preporuka nekog cm/aosp roma, dakle bitno mi je da nije bugovit (to ce mi bit radni telefon, dakle pozivi i mail malo surfanja i glazbe. Volio bi da ima dt2w
@bender jel još one dvije tvoje aplikacije za root i twrp šljakaju? (na lolipopu je mob)
Zadnje što sam čitao je bilo da LG preskače 5.1 i ide direktno na 6.0. Jedino nije jasno koje sve modele će obuhvatiti. Za 5.1 je prije bila najava da će i G2 dobiti, ali sad je upitno.
Pa eto, ako moze preporuka nekog cm/aosp roma, dakle bitno mi je da nije bugovit (to ce mi bit radni telefon, dakle pozivi i mail malo surfanja i glazbe. Volio bi da ima dt2w
@bender jel još one dvije tvoje aplikacije za root i twrp šljakaju? (na lolipopu je mob)
yap :)
yap :)
De nabaci link, ovaj u op ne radi :)
ressurrection rom ti je odlican aosp rom, doslovno sve mozes namjestit
Dakle rootao sam i stavio twrp sa ovom skriptom
skinuo resurection i gapps, usao u twrp, wipe, flash rom, flash gapps
i sad sam zapeo na LG logu ;D
Ima ko kakvu idejicu?
nevaX bootloader changer
nevaX bootloader changer
E jebiga nisam napravio nandroid.
Mislim ovako sredit:
1) Skinut KDZ
2) Flashat ga sa LG FT2014
3) Opet root + twrp
4) Iz TWRP flashat novi TWRP
5) Sa tim nevaxom promjenit BL (na koji da mijenjam?)
6) Flashat Rom
Tamo ti pise savjet, zavisi koji je rom takav ti i bootloader treba. Probaj iz dr87 threada iz euphorie flashati bootstack
Molim vas za savjet, htio sa na mobitel vratiti original rom ( kdz file d80220h) pomocu lg flash tool-a. Medutim, postupak mi stane na 2% i ne mogu dalje ( trazi se vadenje baterije). Sada mi je gore cloudy g2 2.2 (kk). Probao sam postupak raditi na win7 i xp-u kao i sa dva razlicita kabela. Lolipop ne zelim stavljati. Hvala svima na sugestijama.
Kod mene je v30f, radi bez greške. Jedva čekam 5.1 ili 6.0
Inace volio bih cuti usporedbu G2 vs HTC M8 , pros cons jednog vs drugog ?
rekao bih da guta malo brze bateriju nego na 30d, sot i dalje 5-6h
rotacija i dalje mi ne radi kao ni animacija gasenja zaslona, da se mene pita ostani na 30d
ispravak: animacija gasenja zaslona radi, vjerovatno je uvijek i radila na LL, u opciji programera moraju animacije biti min podesene na 0,5x, kod KK to nije bilo slucaj, radilo je i bez toga
Paralelno kiristim g4 i g2 (cloudyg2 3.3)
Kako g2 bolje lezi u ruci to je strasno, i baterija je bolja masu.
Da naprave g2+ sa g4 kamerom... Savrsen mob
Ima netko cloudy 3.3?
Zanima me kakav je u usporedbi sa 2.2...
Hvala
imam ja, al ti nemrem usporedit jer nisam imao 2.2
ovako mi se čini super, brz je, stabilan, sve radi, nema iritantnih bugova, preporučio bi
tek kad probate ressurrection rom vidite kolko je stock based rom spor + postoji jako dobra lg kamera za aosp a prava tek stize i ima patch za zvuk koji je puno jaci nego na stocku, preporucio bih da probate
https://www.dropbox.com/s/wuzh8h9vqro8a91/LGCamera%20v3%20for%20480dpi.apk?dl=0
Kakvo je stanje baterije s custom romovima nasprem stock ? Koji je po tom pitanju najbolji?