iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 955.223
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak
Zdravac kaže...
facewithascar kaže...

Dakle, moja preporuka je dignuti baseband na 6.15 sa redsn0wom i sa ultrasn0w otkljucati kao i do sada.

Kak si provjerio da li GPS radi?

- Otvorio gmaps pa ti je točno pokazalo (po principu triangularnosti sa baznih stanica), ili si instalirao npr. tomtom ili navigon, pa se probao voziti po gradu?

Probao sam sa Google Maps, ali se tocno kuzi kad je uhvatio GPS signal.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 16:55 (facewithascar).
17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
Zdravac kaže...
facewithascar kaže...

Dakle, moja preporuka je dignuti baseband na 6.15 sa redsn0wom i sa ultrasn0w otkljucati kao i do sada.

Kak si provjerio da li GPS radi?

- Otvorio gmaps pa ti je točno pokazalo (po principu triangularnosti sa baznih stanica), ili si instalirao npr. tomtom ili navigon, pa se probao voziti po gradu?

Probao sam sa Google Maps, ali se tocno kuzi kad je uhvatio GPS signal.
a jel se moze dignuti na 6.15 i otkljucati ovaj najnoviji firmware 4.2.1 sa najnovijim basebandom?

15 godina

Moze samo gubis garanciju posto se baseband nemoze dowgradat i gubis mogucnost updata na novu verziju ios-a!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Moze samo gubis garanciju posto se baseband nemoze dowgradat i gubis mogucnost updata na novu verziju ios-a!

Nisam siguran za ovaj dio s mogucnoscu updatea. Postoji velika vjerojatnost da ce redsn0w izdati custom verzije firmwarea sa 6.15 verzijom basebanda.

17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

znaci i da izgje 5.0 firmware nece moci da se updejtuje sa 6.15?

15 godina

ne posto je baseband vidi caka je da ce iphone pustiti samo visi od 6.15 a to sumnjam da ce doci brzo...jedino coustum ipsw ako bude ali to nije sto posto sigurno da ce biti!

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Jedno pitanje...

Kada me zatraži da stavim iphone u dfu mode.....ja ga ugasim a on mi se odma upali i nestignem ništa napraiti...prije mi se nije odma upalio i uspio sam jailbreak-ti..

Zna li itko zašto mi se odmah upali..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ništa to se i meni dešavalo, samo stisni i drži power off, cim se ugasi klikni na kompu upload novog firmwera , nakon 5sec držanja tipke power off stisni i drži HOME tipku na iphonu i drže te 2 tipke stisnute nekih 10sec, onda pusti Power off tipku a HOme još drži nekih 5sec i pusti. Nakon toga bi update ili restore trebao uredno poceti, ugl imaš sve turotiale na http://www.iclarified.com/

AMD FANOBY !!
16 godina
Iphone Jailbreak

Jel to moguce, ima neke naznake da je greenpois0n izbacio unt.JAILBRAKE za  4.2.1 , može li tko provjerit tu informaciju i upute rješit, kako sam happy {#}

http://www.theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Greenpois0n_(jailbreak)&diff=15602&oldid=prev

nešto mi link ne radi direktno, ugl na twiteru sam vidio post od theiphonewiki

aha ovaj tjedan ce izbacit, živi bili pa vidili:

Greenpois0n RC5 ( with iOS 4.2.1 compatibility) coming soon. It probably will be released this week.

AMD FANOBY !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 22:08 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"Probao sam sa Google Maps, ali se tocno kuzi kad je uhvatio GPS signal."

- Da, tak sam i mislio.

I meni "lovi sa gmaps", ali kad instaliram bilo koju navi app, nikak ne radi. Vjeruj mi! - ili pročitaj 100000 stranica ili foruma o tome - your choice!

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 22:03 (Zdravac).
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Ništa to se i meni dešavalo, samo stisni i drži power off, cim se ugasi klikni na kompu upload novog firmwera , nakon 5sec držanja tipke power off stisni i drži HOME tipku na iphonu i drže te 2 tipke stisnute nekih 10sec, onda pusti Power off tipku a HOme još drži nekih 5sec i pusti. Nakon toga bi update ili restore trebao uredno poceti, ugl imaš sve turotiale na http://www.iclarified.com/

Uspio sam

E sad kad izađe unthreaded jailbreak...oću ja morat napraviti restore ili samo obrisati cydiu..?

14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

uradio sam jailbreak na iphone 3gs 4.1 sa limera1n i sve je uspješno prošlo (na pc je izbacilo poruku da je sve ok) telefon sam restartovao ali nema nigdje ikone limera. Proces sa dva puta ponovio ali nigdje te ikone preko koje bi instalirao cydia, zna li možda netko zašto je nema?

EDIT: uspio sam riješiti ovaj problem, u search telefona sam upisao cydia i našlo mi je aplikaciju ali i dalje na desktopu telefona nema ikonice za cydiu ali nema veze bitno je da je ona negdje instalirana

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 11:00 (Cowboy_307).

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

koji je najnoviji jailbreak update za 2g???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Za sve koji čekaju untethered JB za iPhone 4

KLIK

Zdravac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zdravac kaže...

Za sve koji čekaju untethered JB za iPhone 4

KLIK

Meni je više vrijedio za iPad. Napokon sa 3.2 na 4.2.1. It's a pleasure!

14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Toliko tutoriala da sam se izgubio u svemu, pa molim nekoga da priskoci u pomoc da ne bih kaj zeznuo.

Ovako, radi se o iphone 3gs sa iOS4.0 (8A293), modem firmware 05.13.04.

Na uredaju je uradjen jailbrake i unlock, ali je koliko sam se uspio informirati jailbrake radjen sa jailbrake.me, pa oko ekrana postoji mali crni rub koji se javlja nakon takvog jailbrakea, koji me ubija u oko i sada bih ja napravio jailbrake na novo, mozda cak i sa jailbrake.me ako su fixali maloprije navedeni bug (ako uopce je to), ali da naravno mogu uraditi i unlock jer mi telefon treba raditi na tele2.

Gledao sam raznorazne tutore, neko kaze ovak, neko onak, a mene strah da uradim jailbrake, pa da nemrem unlock. Netko u pomoc? Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrcina985 kaže...

Toliko tutoriala da sam se izgubio u svemu, pa molim nekoga da priskoci u pomoc da ne bih kaj zeznuo.

Ovako, radi se o iphone 3gs sa iOS4.0 (8A293), modem firmware 05.13.04.

Na uredaju je uradjen jailbrake i unlock, ali je koliko sam se uspio informirati jailbrake radjen sa jailbrake.me, pa oko ekrana postoji mali crni rub koji se javlja nakon takvog jailbrakea, koji me ubija u oko i sada bih ja napravio jailbrake na novo, mozda cak i sa jailbrake.me ako su fixali maloprije navedeni bug (ako uopce je to), ali da naravno mogu uraditi i unlock jer mi telefon treba raditi na tele2.

Gledao sam raznorazne tutore, neko kaze ovak, neko onak, a mene strah da uradim jailbrake, pa da nemrem unlock. Netko u pomoc? Hvala!

ni u km slucaju ne diraj ako si na Tele 2 jer nema unlocka iza 4.01.
15 godina

mislim da mozes coustum ipsw napravit ali ako neznas bolje jos nista nediraj dok nedode unlock i sve navodno geohot kaze 10.2 ali tko to zna...

14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Ok, tako sam i mislio. Cekam geohota. Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

Izašo je Greenpois0n rc5_b2 za Windows , skinio i uredno ga pokrene i završi ali neuspješno, opet je zaključan. Dali je kome uspjelo?

Dobijem ovo, ali nekima je isto to pisao i uredno ga je jailbrejkiro,hm...

Kôd:
===================================
greenpois0n
www.greenpois0n.com
===================================
Unable to find gBdevList
unable to find fs_mount
unable to find fs_unmount
unable to find fs_load_file

Greenpois0n initalized

AMD FANOBY !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

Evo proradio je jailbrake, jedino još nema simunlocka za 4.2.1 na 3gs

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Jel ima tko da mu cydia jako sporo očitava sources i stalno javlja neke erorre...??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Da i meni je tako hoce to nekada!
16 godina
Iphone Jailbreak

Također, cydia i installous.., ocito je ovih dana navala na njihove servere {#}

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

jel moguće da sam ja nešto zabrljao ili će nakon nekog vremena biti bolje..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Meni je isto sporo i to puno sporije nego prije a cydia ti je inace dosta spora!
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

zz pipl...skoro sam dobio iphone 3gs i poslije 50 pokusaja sam uradio jeilbreak,i inst cydiu,nabacio instalus i tako....ima dobrih aplikacija i sve je 5...samo me zanima koje jos mogucnosti postoje ?

npr. posto sam ga dobio ugovorom( t-mobile austrija) i kod njih pise ukoliko zelim gps da moram svaki mjesec kesirati 5 eura ili tako nesto....vidim gore se nesto pisalo o tome,pa me zanima moze li to free ili ?

i bilo bi lijepo da ga mogu koristiti i kad dodjem u hr a ne samo tu..koji je postupak za otkljucavanje ( u smislu da mogu sve sim kartice) ?

da li je to nesto poput jailbreJkanja pa da mogu sam ili treba ipak nositi nekom ko se puno vise razumije ?

eto malo vise pitanja,ali tko odgovori na sve dobije cokooladu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

zz pipl...skoro sam dobio iphone 3gs i poslije 50 pokusaja sam uradio jeilbreak,i inst cydiu,nabacio instalus i tako....ima dobrih aplikacija i sve je 5...samo me zanima koje jos mogucnosti postoje ?

npr. posto sam ga dobio ugovorom( t-mobile austrija) i kod njih pise ukoliko zelim gps da moram svaki mjesec kesirati 5 eura ili tako nesto....vidim gore se nesto pisalo o tome,pa me zanima moze li to free ili ?

i bilo bi lijepo da ga mogu koristiti i kad dodjem u hr a ne samo tu..koji je postupak za otkljucavanje ( u smislu da mogu sve sim kartice) ?

da li je to nesto poput jailbreJkanja pa da mogu sam ili treba ipak nositi nekom ko se puno vise razumije ?

eto malo vise pitanja,ali tko odgovori na sve dobije cokooladu :D

Evo ja za cokoladu :-). Dakle GPS je besplatan, jedino mozda oni za 5 eura nude nekakvu aplikaciju. Inace mozes kupiti aplikaciju za navigaciju (50-80 dolara) ili je sad skinuti piratsku. Sto se tice otkljucavanja, trenutno nema unlocka za verzije firmwarea iznad 4.0.1, ali se ocekuje svaki cas. Otkljucavanje je suoer jednostavno, u Cydiji pronadjes program ultrasn0w i instaliras ga i to je to. Nakon toga je otkljucan.
15 godina
facewithascar kaže...
Evo ja za cokoladu :-). Dakle GPS je besplatan, jedino mozda oni za 5 eura nude nekakvu aplikaciju. Inace mozes kupiti aplikaciju za navigaciju (50-80 dolara) ili je sad skinuti piratsku. Sto se tice otkljucavanja, trenutno nema unlocka za verzije firmwarea iznad 4.0.1, ali se ocekuje svaki cas. Otkljucavanje je suoer jednostavno, u Cydiji pronadjes program ultrasn0w i instaliras ga i to je to. Nakon toga je otkljucan.

Da, ali može se stavit firmware od ipada (6.15) i možeš ga unlock.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
sirka666 kaže...
facewithascar kaže...

Da, ali može se stavit firmware od ipada (6.15) i možeš ga unlock.

Ne preporučuje se jer možda više neces moci unlockat s novijim softwerom i dječomično ili potpuno izgubiš GPS !

AMD FANOBY !!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice