iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 955.190
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Trebam jailbreak. Dal mogu napravit update na 4.2( koje su razlike u odnosu na3.1?) pa onda napravit jailbreak.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Iphone Jailbreak

mozes ali ce ti svaki put kad se mobitel ugasi morat spojit na na komp i bootat ga tako...ili mozes sa ovim vodicem nakon sto napravis firmware sa time prije nego upalis itunes i ako je upaljen ugasi ga...

1.skini TinyUmbrella

2. Pokreni kao admin znaci desni klik na ikonu i runas admin...

3.Stisni Save SHSH

4.nakon sto spremi stisni Start TSS server

5. onda otvoris itunes

6. Drzis shift i stisnes restore i pronades onaj firmware koji si napravio sa snowbrezze-om

7.iphone bi se trebao restorat normalno

ako netrebas unlock nemoras stiskat ono hacktivate u snowbrezzu to jest ako je mob na t-mobile...

ako izbaci na kraju gresku 1004 stisni u tiny umbrella exit recovery ako ne nemoras.

Mobitel se na kraju mora bootat sa 4.1 i instalirnom cydiom

izmedu 4.1 i 4.2 nema velike razlike

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Znači trebam napravit update sa 3.1 na 4.1 i onda radit po ovim uputama, a sta sa firmware sad imam 05.11.07 dal ce se i on promjenit kad napravim upload.

0 0 hvala 0
15 godina
loko_1 kaže...

Znači trebam napravit update sa 3.1 na 4.1 i onda radit po ovim uputama, a sta sa firmware sad imam 05.11.07 dal ce se i on promjenit kad napravim upload.

jel ti treba unlock?mozes u snowbrezu namjestit da ti nedize baseband... mislim da je to hacktivate opcija znaci moras costum firmware napraviti tako!

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

4.2.1 ima li kakvih naznaka da je siguran i gotov JB ?!

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imas jailbrake ali theatred...

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Ljudi meni stane na *updating ramdisk* i stane..?

imam novi 3gs model..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

koji soft imas?

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

koji soft imas?

4.2.1

15 godina

koje upute slijedis? radi po ovima

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12945

u redsnowu ostavis samo install cydia

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

A da li je potrebno ono iz itunes-a napravit......

ili samo u  redsnowu..?

EDIT:

i neće mi skinuti tu verziju redsnowa..

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 19:29 (markot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

bilo bi najbolje i restore iz itunsa prvo! ako ces restorat napravi prvo backup tako da kasnije mozes vratiti...

neznam zasto nemozes skinuti ali vidim da su ga svuda maknuli ili imaju problema sa mirrorom

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo uspio sam ga jailbreak.ati....ali je problem što kad otvorim cydiu istog trena mi se sruši...znači ni 2 sec nebude upaljena...

Tako da sam morao napraviti restore.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 9:57 (markot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Zna li itko zašto se cydia ruši samo od sebe....??

3 http://speedtips.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 13:53 (markot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
markot kaže...

Zna li itko zašto se cydia ruši samo od sebe....??

stvarno neznam nebi trebala ako si slijedio upute!

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Pokušao sam još par puta ali m ce cydia ruši...

Da li je to možda zbog bootrom-a, noviji je 3gs

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Neznam stvarno u ceku je problem strpi se jos malo sad ce untheatred vec e napravljen samose ceka apple da izda sluzbeni update
16 godina
Iphone Jailbreak

Želio bih prebacit neke programe na iphone 2g. Telefon je nedavno kupljen prek oglasa tak da sam nov u svemu tome. Uglavnom verzija je 3.1.3, telefon je jailbreakan. Problem je u tome kad ga uštekam u komp i kad počne sinkronizacija on mi počne brisat programe tak da je jedino Cydia, Installous i neka iBlueNova ostala. Zanima me dali če mi pri sljedećem sinkroniziranju i cydiu izbrisat.  

I što da radim sa deb fileovima. Ipa se sama instalira na itunes.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

Želio bih prebacit neke programe na iphone 2g. Telefon je nedavno kupljen prek oglasa tak da sam nov u svemu tome. Uglavnom verzija je 3.1.3, telefon je jailbreakan. Problem je u tome kad ga uštekam u komp i kad počne sinkronizacija on mi počne brisat programe tak da je jedino Cydia, Installous i neka iBlueNova ostala. Zanima me dali če mi pri sljedećem sinkroniziranju i cydiu izbrisat.  

I što da radim sa deb fileovima. Ipa se sama instalira na itunes.

Nece ti Cydia nestati, ali programe si izgubio. Covjek koji ih je kupovao kupio ih je na svoje ime i on je vlasnik tih programa. On kad kupi novi iPhone te ce programe moci instalirati na svoj novi mobitel. Ti moras sa svojim krenuti ispocetka.

16 godina
Iphone Jailbreak

Nije on ništa kupio, on je sve to skinuo sa Installousa na koji se ja ne mogu spojit jer koristim pppoe internet konekciju. Igre su se zbrisale jer ih nisam imao u library na itunesu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

u redu je, sad sam uspio instalirat nešto. :)

samo nije jasno kako se prebacuju deb fileovi

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 16:42 (bruno03).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

programi ti se brisu jer su crackirani. jednostavno rijesenje je upali cydiu ajde u search i trazi appsync 3. taj dodatak ti dopusta sync crackiranih appova sa itunesom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Obavjestite ma kada izađe unthered jailbreak za iphone 3gs (noviji), 4,2 software

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

pa prati na iclarifiedu i tipb....

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

Ljudi pomagajte,

jucer kupim polovni iphone 3gs koji je imao ios3.. u sebi i uredno napravim unlock sima (za tele2) i jailbrake ali nije mi dao vrag mira i spojim na itunes i napravim restore i update najnovijeg firwera/softvera na 4.2.1 {#}

sad mi piše sim locked i ne mogu napravit unlock sim niti jailbrake s redsnow programom..

novi sam u ovom pa ne kužim još sve.. e da napomenem kasnije sam pročitao da sam trebao SHSH snimit s tinyumbrelom a nisam {#}

šta mi je činiti da ga ubacim u pogom s tele2 karticom, koje su mi opcije, najjednostavniji nacin/program.. ??

Hvala

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bik kaže...

Ljudi pomagajte,

jucer kupim polovni iphone 3gs koji je imao ios3.. u sebi i uredno napravim unlock sima (za tele2) i jailbrake ali nije mi dao vrag mira i spojim na itunes i napravim restore i update najnovijeg firwera/softvera na 4.2.1 {#}

sad mi piše sim locked i ne mogu napravit unlock sim niti jailbrake s redsnow programom..

novi sam u ovom pa ne kužim još sve.. e da napomenem kasnije sam pročitao da sam trebao SHSH snimit s tinyumbrelom a nisam {#}

šta mi je činiti da ga ubacim u pogom s tele2 karticom, koje su mi opcije, najjednostavniji nacin/program.. ??

Hvala

ima jedan nacin ali se nepreporuca trenutno sacekaj da apple izda novi firmware pa ce doci unlock geohot je vec napravio!

16 godina
Iphone Jailbreak

Usptio sam ga upalit ali theatred na iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore, sve lijepo radi ali Tele2 kartica ne radi, ubacio ultrasnow i opet nece, stalno piše gore Traženje mreže.. dobro nadan se da ce uskoro izbacit :) pozz

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

s obzirom da si updateao baseband, sada bi ti jedino preostalo update basebanda na 6.15 preko redsn0wa, i onda bi ga mogao otključati sa ultrasn0wom, ALI TO NIKAKO NE PREPORUČAM, jer ćeš ostati bez GPS signala.

Dakle, jedino pričekati novu verziju SW od Stevice, pa se onda moliti da što prije dečki izdaju unlock i JB

Dakle - zbog svoje nesmotrenosti, trenutno možeš birati ili unlock ili GPS.

A najgore je što nije sigurno da, ako i updateaš baseband na 6.15, da češ više ikada moći vratiti na original.

Zato oprez!!!

Zdravac

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zdravac kaže...

s obzirom da si updateao baseband, sada bi ti jedino preostalo update basebanda na 6.15 preko redsn0wa, i onda bi ga mogao otključati sa ultrasn0wom, ALI TO NIKAKO NE PREPORUČAM, jer ćeš ostati bez GPS signala.

To se i meni dogodilo, potpuno ista stvar (Tele 2, 3GS model) osim sto nisam dignuo na 4.2.1 nego na 4.1, ali opet isti baseband. Nije mi ostalo nista drugo nego da dignem baseband na 6.15 i sve je proradilo kako treba. GPS radi, Tele 2 radi, nema nikakvih problema. Mislim da nema niti straha od nemogucnosti dizanja na novi firmware jer ce sigurno redsn0w decki dati mogucnost izrade custom firmwarea sa 6.15 basebandom.

Dakle, moja preporuka je dignuti baseband na 6.15 sa redsn0wom i sa ultrasn0w otkljucati kao i do sada.

16 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Dakle, moja preporuka je dignuti baseband na 6.15 sa redsn0wom i sa ultrasn0w otkljucati kao i do sada.

Kak si provjerio da li GPS radi?

- Otvorio gmaps pa ti je točno pokazalo (po principu triangularnosti sa baznih stanica), ili si instalirao npr. tomtom ili navigon, pa se probao voziti po gradu?

Zdravac
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice