To radi samo na macu i samo za old bootroom
Ah, šteta :(
Taman sam mislio malo se pozabaviti s time.
To radi samo na macu i samo za old bootroom
Ah, šteta :(
Taman sam mislio malo se pozabaviti s time.
Je li moguce da jos nema JB i unlock za 4.1 na 3g? Trazio sa, ali nema nista zadovoljavajuce. Ako se koristi redsn0w onda nije moguce napraviti unlock, a meni treba oboje... Jel zna netko gdje bi se to moglo naci?
Kako nije moguce jailbrakas sa redsnowom i iz cydie instaliras ultrasnow ako je baseband ostao isti ako nije treba provjeriti!
Edit:
imas pravo jailbrake je moguc ali unlock jos nije!
Pa da, to sam vidio, nije ga moguce unlockati (possibly never !?!, po njihovim rijecima), a sam JB mi nema smisla bez unlocka. Ne mogu vjerovati da im ovoliko treba.
Pa da, to sam vidio, nije ga moguce unlockati (possibly never !?!, po njihovim rijecima), a sam JB mi nema smisla bez unlocka. Ne mogu vjerovati da im ovoliko treba.
Pa Apple je uporan po tom pitanju. Unlock je iskorištavanje sigurnosnog propusta. Sigurnosni propust se mora zakrpati.
Znam, ali to ih dosad nije sprijecilo da ga naprave u roku par dana...
Znam, ali to ih dosad nije sprijecilo da ga naprave u roku par dana...
Ehm... je O_o
Nikad unlock nije brzo izašao, uvijek im je trebalo dosta dugo da naprave stabilan unlock.
a zasto nespustite 3g na manju verziju firmwara pa jailbrake i unlock! ili je i to nemoguce ja sam bez shsh sa 4.0.1 spustio na 3.1.3 o unlocko!
Pa nije u tom bit. Imam ja 4.0, ali mi ide na zivce sa svojim usporavanjem. To bi u 4.1 trebalo biti ispravljeno, i zato se zelim prebaciti na njega, ne zelim se vracati na 3.x. A valjda ce to brzo srediti.
Zato sto se dize baseband sa novim firmwarom za koji jos nije naden exploit! Stoga nije unlocan!
svaki veci updejt iosa sa sobom nosi novi baseband...
Kako spremit SHSH od 3.1.3,ocu ponovno staviti 3.1.3 na iphone,al ne znam kak,cijeli dan proucava,al nikak da uspijem...molio bi nekog za pomoc :)
ako imas 3.1.3 onda stisni u cydi make my life easier! ili sa tiny umbrela!
Kako spremit SHSH od 3.1.3,ocu ponovno staviti 3.1.3 na iphone,al ne znam kak,cijeli dan proucava,al nikak da uspijem...molio bi nekog za pomoc :)
Nikako, prošla baba s kolačima. SHSH je verifikacija - kad updateaš ili restoreaš kontaktiraju se Appleovi serveri koji taj update ili restore "ovjere". Ta "ovjera" je specifična za svaki uređaj za svaku verziju iOSa. Nema tu padobranaca, ako želiš jailbreak, moraš pratiti što se događa.
Jedino ako imaš 3G, mislim da oni nemaju verifikaciju za iOS 3, ali baseband se ne može downgradeati, tak da ti zbog unlocka to ne vrijedi.
A i sve više appova je pisano za 4.0 (zapravo i imaš u App Storeu "Tested on iOS 4" ili tak nešt), tako da te aplikacije ne možeš koristiti na iOS 3.
aha,shvatio sam...
a sta ce biti ako kliknem samo restore na itunesu,oce mi on napravit automatski update?
ja trenutacno imam 3.1.3 i kad stisnem restore pise nesto 3.1.3 update,sad nisam siguran oce mi stavis 4.1,a na 4.1 trenutno nema unlocka
Da li se može nekako napraviti apple ID bez da morate ukucati brojeve kreditne kartice?
Mislis na app store! da mozes imas tu opciju
Problem je u tome da kad želim napraviti account, na kraju me pita za kreditnu karticu, kako da to zaobiđem?
nikad ne skidam ništa što se plaća, samo free apps.
Stavi da si iz USA,onda dobis opciju da netrebas karticu.
pls nek netko odg. na ovo pitanje:
a sta ce biti ako kliknem samo restore na itunesu,oce mi on napravit automatski update?
ja trenutacno imam 3.1.3 i kad stisnem restore pise nesto 3.1.3 update,sad nisam siguran oce mi stavis 4.1,a na 4.1 trenutno nema unlocka
Kad klikneš na restore, on autometski updatea na najnovije, kad klikneš restore, pritisni odmah i shift. pa browsaj firmware koji želiš updateati ali ga moraš downloadati prije toga.
ma znam za to shift+restore,al nemam shsh od 3.1.3 :/ u cydii imam samo shsh od 4.1,tak da cu cekat unlock...
Ne radi ovo, stavim da sam iz US i svejedno me pita...
A da mi kažeš kako?? (CroVandal)
probaj ovako http://support.apple.com/kb/ht2534
Ne radi ovo, stavim da sam iz US i svejedno me pita...
Odes na USA i pod "vrstu kartice" odes na ono zadnje (briem da je "none").....ja jucer napravio i radi :)
Da li se može nekako napraviti apple ID bez da morate ukucati brojeve kreditne kartice?
Otiđi u App Store, pronađi neku free aplikaciju i stisni 'Get app', tada će te tražiti da se logiraš ili napraviš novi account. Otiđi na registraciju i tamo ćeš u jednom koraku imati opciju registracije na karticu ili bez nje
Mislim da je na sve odgovor DA, za neke stvari je potreban jailbreak
Mislim da je na sve odgovor DA, za neke stvari je potreban jailbreak
iPhone 4 moze samo do firmwarea 4.0.1, u HT-u prodaju 4.0.2., pa moras cekati na greenpois0n.