Molim za pomoc hitno zanima me kako da posaljem pjesmu sa htc wildfire,vec nekoliko dana googlam o tome al nista pomoc brzo molim vas
Koji ROM imaš? Ili jednostavno skini bilo koji file manager s marketa (npr ES File Explorer), pronađi gdje se pjesma nalazi i u meniju potraži slanje preko bluetootha ili kako već trebaš.
Dali se file manager moze skinut preko racunara i kako ga prebacit na mob. ili mora sam moba. ODG HITNO
Na google play upisati ES File Explorer.
Možeš ti njega iskopirati na mobitel na karticu, ali nemožeš pokrenuti instalaciju jer ti treba "nešto" (file manager) da pristupiš fajlu.
google play ti ne gine.
Mozetel mi rec za sta sluzi opcija App Sharing hitnoooooooooooooooo pls
Za sta sluzi App Sharing jel ta opcija sluzi za prebacivanje pjesama preko bluetooth odg hitno.Hvala unaprijed
ne.
Zanima me kada snimam neki klip dali je moguce tokom snimanja priblizavati i odaljivati neki predmet,znam da je moguce prije nego pocnem snimanje ali u toku nzm.
probaš?
Ima li kakav drugi nacin za root osim preko one stranice? ne mogu nikako da uradim onaj bootloader, nece da pokrene onaj sdk menager mozda sto mi je win 8, sutra cu probati na xp. Nadam se da se nece puno znoja proliti :(((
Ima li kakav drugi nacin za root osim preko one stranice? ne mogu nikako da uradim onaj bootloader, nece da pokrene onaj sdk menager mozda sto mi je win 8, sutra cu probati na xp. Nadam se da se nece puno znoja proliti :(((
ajde ljudi jel moze neko pomoci
ajde ljudi jel moze neko pomoci
Trazi..
Ona metada je skroz jednostavna.
Otkljucati bootloader nije nikakva muka samo ako radis kako treba.
Ev napravio sve, bilo je malo potesko nije htio root. Stavio 4.0.4 i leti telefon :D i jos memoriju prosirio na 512mb
je li neko pojacavao procesor, nadjoh u opcijama da se moze staviti na 700 i 800 mhz... neko isprobao ?
je li neko pojacavao procesor, nadjoh u opcijama da se moze staviti na 700 i 800 mhz... neko isprobao ?
meni vec odavno stalno radi na 768 mhz, nikakvih problema ni rebootova nema.
Moze li se preko kompa uci u mob, ako mu touch ne radi? Postoji li neki program?
upravo rootal curin mob pa me zanima koji rom mi preporučujete?ne znam koji da stavim,da nema bugova,da baterija dobro drži,itd...
edit:i da je interna memorija ok,da ne treba svaki čas nekaj brisati
upravo rootal curin mob pa me zanima koji rom mi preporučujete?ne znam koji da stavim,da nema bugova,da baterija dobro drži,itd...
edit:i da je interna memorija ok,da ne treba svaki čas nekaj brisati
stavil sam cm 10.2,a sad imam pitanje pa ako netko zna da ne kopam po xda forumu,za proširenje interne memorije bi trebala imati sd karticu od barem 8gb i da je class 10,ako sam dobro pročital i dal se taj Data2SD samo preko cwm flasha ili ima nekakv drugi postupak?thx
pukao mi je touch na wildfireu s,i kada sam ga zamjenio on naravno ne radi.......ne znam kako ću ga kalibrirati pošto nije ni rotan ni ništa drugo, a ne mogu ni preko usba ubaciti ništa jer touch ne radi pa se samo puni kada ga ukopčam........ima li netko ideju????
Dajem bugovcu wildfire s bez toucha za 100kn. Znaci maticna,display,baterija i kuciste. Pozz svima!
dajem za 100kn... ;)
Jeli to opasno za mobitel.Dali će se pokvariti?
Čime služi ROM Manager.I šta to radi na mobitelu?
Ja cu nastaviti ako se autor ne ljuti.
{ROOT + instalacija CWM}
1.Provjeriti da li je mob S-OFF ili S-ON tako sto cete izvaditi bateriju,drzati Power tipku + Volume -.
2.Ako je telefon S-ON onda uraditi sledece,sve kako tu pise.
3.Kada ste to zavrsili odete u Settings>Applications>Development>USB Debugging da je ukljucen.
4.Prikljucite mob na komp putem USB-a.
5.Downloadujte sve ove fajlove i prebacite ih na SD karticu.
http://www.sendspace.com/file/2l50jw
http://www.sendspace.com/file/kuq0kj
http://www.sendspace.com/file/4svn2h
6.Extractujete CWM_Recovery.zip na Desktop.
7.Pokrenete recovery.bat i na telefonu uradite opet kao pod 1. i kliknete na fastboot (Trebalo bi da vam pise FASTBOOT USB)
8.Pustite da program zavrsi i diskonektujete mobitel sa kompjutera.
9.Kliknete na Recovery.
10.Izaberete Install zip from SD card > Choose zip from sdcard
11.Izaberete root.zip i instalirate.
12.Kada instalacija root.zip zavrsi,opet odaberite Choose zip from sdcard i instalirajte Superuser 3.0.7.zip
13.Kada zavrsi kliknite Go Back > Reboot System now.
14.I gotovi smo,imate rootam uredjaj i instaliran CWM.
Gdje mogu nac taj FASTBOOT
Pozdrav decki.
Imas HTC Wildfire S i veoma je dobar.
Htio bi update androida ali mi je LOCKAN za boot.
Eh sad kada ocu da UNLOCK preko HTCdev,nesto me zeza izadje mi neki eror pri RUU Instaliranju.
Moje SOFTWARE verzije su:
Android version: 2.3.5
HTC Sense Version : 2.1
Software number : 2.26.401.3 TO JE STO se tice toga.
Ako mi moze neko ukratko objasniti šta da radim da UNLOCK i da rootujem telefon.Hvala unapred!
Kako uopšte proširiti internu memoriju daj pomagajte haha :)
Pozdrav ekipa, može li netko ko ima rootan ovaj mob uploadat backup 2.3.6 Stock ROM-a.
Unaprijed se zahvaljujem.
EDIT: Riješeno.
Kako uopšte proširiti internu memoriju daj pomagajte haha :)
Imas tu negdje pri kraju ti pise
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-wildfire-s-sve-sto-trebate-znati/140127.aspx?jumpto=4293682&sort=asc&view=flat&page=2