Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 453.394
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Gearbest.com

Meni je trebalo 10 dana da posalji narudbu prema meni sa tim da mislim da mi nisu poslali sve . Je bi mi mogao ti provjeriti to dal je sve otislo ? 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Gearbest.com
Pitam jer jos nemogu pratiti kameru sto sam narucio...A trebao bi sada ubosti i ostatak opreme...
Budi ponosan!
13 godina
Gearbest.com

ovako narucio sam slusalice prije cca mijesec dana i jos nista. dobio sam nekakav tracking kod i probao na 17 track nista ne nalazi. jel mi moze neko rec kako bih mogao provjeriti di mi je paket(na stranici vidim da je poslano 12 i da je negdje stiglo 27 al sve ostalo na kineskom)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isti slučaj, naručeno 21.12. i nema ih još.

Jel itko naručivao kao mi i da je dobio?

10 godina
Narucio sam 15.12. power bank,shippano navodno odmah sljedeci dan,ali nije jos stiglo.Dobio neki nevazeci tracking broj,a po komentarima sa njihove stranice na facebooku vidim kako su ljudi izrazito nezadovoljni tom trgovinom.Gotovo nitko ne dobije proizvod u roku od mjesec dana,a sretni su oni koji ga dobiju.Navodno ne vracaju ni refund.Izgleda kako ih treba izbjegavati.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Narucen i ostatak opreme al jos se ni kamera ne prikazuje na 17track...nadam se da ce sve proci ok...
Budi ponosan!

0 0 hvala 0
13 godina

Nije me bilo malo duze normalno online, prijavio bi se letimicno vidio sto se pise, i odjavio se.. Sada kad su se kockice neke poslozile, idemo delati kako bi rekao Bandic :)

Adict kaže...

Meni je trebalo 10 dana da posalji narudbu prema meni sa tim da mislim da mi nisu poslali sve . Je bi mi mogao ti provjeriti to dal je sve otislo ? 

Javis se preko privatne poruke s brojem narudzbe pa cemo vidjeti kakvo je stanje :

tomislavivic kaže...

ovako narucio sam slusalice prije cca mijesec dana i jos nista. dobio sam nekakav tracking kod i probao na 17 track nista ne nalazi. jel mi moze neko rec kako bih mogao provjeriti di mi je paket(na stranici vidim da je poslano 12 i da je negdje stiglo 27 al sve ostalo na kineskom)?

Ista stvar kao i za forumasa Adict-a, javi se preko privatne s brojem narudjbe i trackingom pa cemo vidjeti sto i kako dalje.. 

sibica kaže...
Narucio sam 15.12. power bank,shippano navodno odmah sljedeci dan,ali nije jos stiglo.Dobio neki nevazeci tracking broj,a po komentarima sa njihove stranice na facebooku vidim kako su ljudi izrazito nezadovoljni tom trgovinom.Gotovo nitko ne dobije proizvod u roku od mjesec dana,a sretni su oni koji ga dobiju.Navodno ne vracaju ni refund.Izgleda kako ih treba izbjegavati.

Ja sam isto navodno cuo da jedna susjeda dvije ulice od mene je laka cura, pa eto ne mogu tvrditi, jer sam navodno cuo.. Isto tako je i s pricama navodno ovo, navodno ono.. ;)

Nisi dobio nevazeci tracking, nego si dobio neregistrirani tracking od swiss posta ili tako neke poste, isto kao sto sam i ja dobio, taj broj njima sluzi za provjeru ukoliko paket nedje zapne..

Ja sam powerbank narucio 29.11, i jos ga nema, pa svejedno cekam, ne dizem paniku.. Paypal dispute vrijedi do 180 dana jer vrijeme koliko nesto putuje do krajnjeg kupca je izvan moci prodavaca..

Isto tako, slanje baterija mimo mobitela, znaci power bankovi, dodatne baterije, baterije za laptope itd je u Kini zabranjeno slati avionom, ima vec par godina da je tako nakon sto se na terminalu na aerodromu dogodila eksplozija, eksplodirala baterija za laptop.. I onda se traze druge alternative za slanje. Zna se dogoditi da im se powerbank vrati pa ga salju opet drugom postom, i zato zna biti dodatnog cekanja.. 

Zadnji powerbank koji sam narucio ljetos sam cekao oko 2 mj, ali bas iz razlog jer je nizozemska posta odbila prevesti paket, i uredno sam dobio mail od njih i da salju opet da se ne brinem da ce doci.. A jedan forumas je narucio preko mene isto, pa mu je dosao u 15 dana.. Tako da jednostavno s slanjem nema pravila..

Evo i moje slike kad je naruceno i poslano:

FrankMartin kaže...
Narucen i ostatak opreme al jos se ni kamera ne prikazuje na 17track...nadam se da ce sve proci ok...

Javi mi se preko PP da vidimo di je zapeo :)

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Ok vidim da svi imamo problema s ovim gelipterima tako da ja ću naručiti još jedne slušalice iz nekog EU warehousa pa ako ove ikad stignu neka stoje kao rezerva.

Jel oni to magarcima šalju ili što? Kad kupiš stick od 2$ s ebaya prije dođe, nisam čeko ovoliko iz kine godinama.

@Majdo - ti radiš za gearbest?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 14:07 (wkoner1).

0 0 hvala 0
17 godina
Gearbest.com

Ne znam, meni free shipping iz Kine standardno traje oko mesec dana. Naručivao sam i sa Banggooda, Alija i DX-a i uvek bude slično.

Zar nema i GB EU warehause?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ima ali nesalju u Hrvatsku ako se nije sto promjenilo...
Budi ponosan!
13 godina
wkoner1 kaže...

@Majdo - ti radiš za gearbest?

Ne, iskljucivo moja dobra volja da podjelim popuste s forumasima za artikle koji ih zanimaju i htjeli bi ustediti, i pomognem koliko mogu svima koji mi se obrate s pitanjem o web shopu i narudjbama.. U direktnoj sam komunikaciji s jednim od "agenata" koji tamo radi, i preko njega dobivam kupone za odredjene proizvode, i isto tako on pozuruje neke stvari kad kasni slanje ili tako nesto ukoliko je to u njegovoj moci da napravi nesto..

Za sve ostalo jednako kao i svi drugi kupujem sto me zanima za sebe i ostatak familije, ganjam popuste i snizenja uoci blagdana, itd, gledam kako proci sto jeftinije..

Ivan(4) kaže...

Ne znam, meni free shipping iz Kine standardno traje oko mesec dana. Naručivao sam i sa Banggooda, Alija i DX-a i uvek bude slično.

Zar nema i GB EU warehause?

Ista stvar je i kod mene, nekad dodje za 6 dana, nekad za 46 dana, nema pravila, odakle god da narucio.. jos ako zapne na carini i to zna biti od tjedan do mj i pol koliko sam najduze cekao posiljku da je ocarine i puste prema meni da konacno platim to malo jada drzavi i krenem koristiti mobitel..

Ima, ali ne salje u HR kako je vec forumas prije mene napisao..

EDIT: Upravo sam kupio Oukitel K10000, zaintrigirala me baterija od 10000mAh i dizajn djeluje izrazito zanimljivo pa eto da vidimo kako ce to cudo raditi.. :)

Ako nekog slucajno zanima neka se javi u inbox, regularna cijena je 199.99$, ja imam promo kod s popustom od 25$..

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 0:13 (majdo).
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Ja nakon 30. dana pokrećem dispute na PayPalu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Evo da malo umirim ljude moja Xiaomi Yi danas izvadjena iz sanducica :)

Narucena 22.12. stigla recimo danas (14.01.) jer zadnja dva dana nisam provjeravao sanducic pa je mozda i ranije stigla.

Vidi se da je paket otvaran no carina nije nista dodatno zaracunala niti me je ista trazila na uvid. Hvala kolegi @majdo sto me ohrabrio da riskiram sa narudjbom iz Kine unatoc mogucnosti carinjenja.

Sto se tice tracking broja on nije uopce radio. Neradi ni sada kada je kamera stigla. Tako da se oko toga nebrinete kao sto je i rekao kolega @majdo da zna proraditi tek kad sleti u EU ili udje u RH a u mom slucaju ni tada.

Vise o kameri i moje dojmove podjelim u njenoj temi jer je jos nisam niti upalio, a ni necu do sutra jer danas nemam vremena radi posla.
Budi ponosan!

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Drago mi je da ti je stiglo, ja sam naručio čak dan ranije pa eto čekamo, javim ako i kad stigne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gearbest.com

Moje iskustvo s GearBest-om je vrlo pozitivno.

Svi naručeni predmeti su stigli u roku tri tjedna od narudžbe, osim Raspberry Pi, koji je stigao u roku dva tjedna od narudžbe, ali za njega sam doplatio tracking number 1.99 USD. (pretpostavljam da je iz tog razloga stigao prije)

Predmeti su original, tvornički zapakirani.

Komunikacija s GearBest-om je također vrlo pozitivna. Fleksibilni su, žele zamijeniti proizvod, vratiti novac. Malo su spori u odgovoru na upit, vrijeme koje potrebno za odgovor je cca. 24 sata (+/-).  

Na ni jedan predmet nisam platio dodatna davanja (carina/porez). Svi predmeti su stigli iz skladišta iz Kine.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Stiglo nakon 24-25 dana, malo podugo ali tu je. :)

1 0 hvala 1
10 godina
Gearbest.com

Meni je također danas stigao Xiaomi Powerbank. Došao je nakon točno 30 dana. Naručen 14.12., shippan 15.12. i danas 14.1. zaprimljen. Za sad mogu reći kako sam zadovoljan prvom kupovinom na gearbestu. Malo su me uplašili komentari vezani uz Gearbest na Facebooku, ali je sve prošlo u najboljem redu.

1 0 hvala 1
13 godina
Gearbest.com

cim kolega majdo dodje odma nam svima stizu paketi..:D
evo meni je siglo, hvala jos jednom kolegi..:)))

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Gearbest.com

Koji je Xiaomi Powerbank noviji?

10.000 ili 10.400?

Prema ovoj slici bi rekao 10.000, što mi je čudno da su u novoj verziji smanjili kapacitet.

Majdo, ide cijena nešto bliže $10?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

10000mAh je noviji.

Smanjili su kapacitet minimalno (cca 4%), ali su zato smanjili dimenzije i težinu za 20%...i cijena je manja...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 14:41 (XXX-Man).
13 godina
XXX-Man kaže...

10000mAh je noviji.

Smanjili su kapacitet minimalno (cca 4%), ali su zato smanjili dimenzije i težinu za 20%...i cijena je manja...

Oo, Lijepo!

Hvala!

Nego, ima kakav način kupiti s EU skladišta? Neka finta, preko nekog dostavljača, na poštanski pretinac...?

Mislim da je već bilo na ovoj temi, npr ovi RC autići s EU skladišta koštaju 25 dolara manje.

http://www.gearbest.com/rc-cars/pp_154965.html

http://www.gearbest.com/r-c-cars/pp_136293.html

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Oo, Lijepo!

Hvala!

Nego, ima kakav način kupiti s EU skladišta? Neka finta, preko nekog dostavljača, na poštanski pretinac...?

Mislim da je već bilo na ovoj temi, npr ovi RC autići s EU skladišta koštaju 25 dolara manje.

http://www.gearbest.com/rc-cars/pp_154965.html

http://www.gearbest.com/r-c-cars/pp_136293.html

Može se naručiti preko Mail Forwardinga (http://www.mailboxde.com/). Naručio tako Xiaomi mi4i i sve uredno stiglo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 15:11 (verbatim_001).
17 godina
Gearbest.com

Je l' taj powerbank sa GB-a provereno original? Čuo sam da se baš dosta falsifikuju, kao i da se dešava da trgovine koje inače imaju dobar proizvod ponekad nabave predmet od drugog dobavljača koji im uvali lažnjak.

EDIT: Dve porudžbine od GB-a bez trackinga, jedna stigla za 29, a druga za 24 dana. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 15:43 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ivan(4) kaže...

Je l' taj powerbank sa GB-a provereno original? Čuo sam da se baš dosta falsifikuju, kao i da se dešava da trgovine koje inače imaju dobar proizvod ponekad nabave predmet od drugog dobavljača koji im uvali lažnjak.

Je, jedan od rijetkih koji imaju originale.

Čak imaju tutorial kako provjeriti dal si dobio original.

13 godina
verbatim_001 kaže...

Može se naručiti preko Mail Forwardinga (http://www.mailboxde.com/). Naručio tako Xiaomi mi4i i sve uredno stiglo.

Može tutorial?

Vjerojatno bi skužio za minutu-dvije, al je baš lijepo kad imam sve napisano. Pogotovo za druge koji bi željeli ovo iskoristiti.

Kolika je njihova poštarina bila za tvoj paket?

Pretpostavljam baš tu negdje oko tih 25dolara? Tridesetak?

To bi značilo da u ovom slučaju dođem na istu cijenu.. ALI, ne plaćam PDV!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 12:24 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
verbatim_001 kaže...

Može tutorial?

Vjerojatno bi skužio za minutu-dvije, al je baš lijepo kad imam sve napisano. Pogotovo za druge koji bi željeli ovo iskoristiti.

Kolika je njihova poštarina bila za tvoj paket?

Pretpostavljam baš tu negdje oko tih 25dolara? Tridesetak?

To bi značilo da u ovom slučaju dođem na istu cijenu.. ALI, ne plačam PDV!

Prije svega otvoriš račun na mailbox.de (besplatno je) i pri tome automatski dobiješ adresu u Njemačkoj. Tu adresu upišeš kod plaćanja na Gearbestu za dostavu kupljene robe.

Kad paket stigne na mailbox.de automatski dobiješ obavijest mailom. Da bi ti proslijedili robu na adresu u Hrvatskoj, na račun na mailboxu moraš uplatiti iznos poštarine i obrade tvog paketa. Cijena, naravno, ovisi o veličini paketa i načinu slanja pošiljke. Ja sam platio 15,7 € za standardnu dostavu UPS-om (uključeno osiguranje do vrijednosti 500 €), od čega je bilo 12.9 € za poštarinu i 2.8 € za obradu.

Kod uplate sredstava na mailbox putem paypala, navodono je važno da adresa na paypalu bude identična onoj na koju mailbox.de šalje robu. U mom slučaju to je identično, ali o tome se pisalo na nekim forumima kad se kupovao Oneplus One. 

Kod kupovine robe iz EU skladišta ne plaća se carina ni PDV. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 21:43 (verbatim_001).
13 godina
FrankMartin kaže...
Evo da malo umirim ljude moja Xiaomi Yi danas izvadjena iz sanducica :)

Narucena 22.12. stigla recimo danas (14.01.) jer zadnja dva dana nisam provjeravao sanducic pa je mozda i ranije stigla.

Vidi se da je paket otvaran no carina nije nista dodatno zaracunala niti me je ista trazila na uvid. Hvala kolegi @majdo sto me ohrabrio da riskiram sa narudjbom iz Kine unatoc mogucnosti carinjenja.

Sto se tice tracking broja on nije uopce radio. Neradi ni sada kada je kamera stigla. Tako da se oko toga nebrinete kao sto je i rekao kolega @majdo da zna proraditi tek kad sleti u EU ili udje u RH a u mom slucaju ni tada.  

To je ono sto sam ti spominjao preko PP da je problem s belgijskom postom, i njihovim nemarom, ali sto je tu je, bitno da je stiglo :)

Flekica kaže...

Moje iskustvo s GearBest-om je vrlo pozitivno.

Svi naručeni predmeti su stigli u roku tri tjedna od narudžbe, osim Raspberry Pi, koji je stigao u roku dva tjedna od narudžbe, ali za njega sam doplatio tracking number 1.99 USD. (pretpostavljam da je iz tog razloga stigao prije)

Predmeti su original, tvornički zapakirani.

Komunikacija s GearBest-om je također vrlo pozitivna. Fleksibilni su, žele zamijeniti proizvod, vratiti novac. Malo su spori u odgovoru na upit, vrijeme koje potrebno za odgovor je cca. 24 sata (+/-).  

Na ni jedan predmet nisam platio dodatna davanja (carina/porez). Svi predmeti su stigli iz skladišta iz Kine.

Kako te sluzi ovaj Tenda wireless extender? nedavno sam bas gledao da si ubodem to radi signala pa me zanima vrijedi li tih novaca?

wkoner1 kaže...

Stiglo nakon 24-25 dana, malo podugo ali tu je. :)

sibica kaže...

Meni je također danas stigao Xiaomi Powerbank. Došao je nakon točno 30 dana. Naručen 14.12., shippan 15.12. i danas 14.1. zaprimljen. Za sad mogu reći kako sam zadovoljan prvom kupovinom na gearbestu. Malo su me uplašili komentari vezani uz Gearbest na Facebooku, ali je sve prošlo u najboljem redu.

tomislavivic kaže...

cim kolega majdo dodje odma nam svima stizu paketi..:D
evo meni je siglo, hvala jos jednom kolegi..:)))

Drago mi je da je svima stiglo sve redom, i da mjesta panici vise nema.. :) 

Za sve iduce kupovine stojim svima na raspolaganju, kao sto sam vec ne znam ni ja koliko puta napisao, slobodno se javite s linkom proizvoda preko privatne poruke, i ako se moze pomoci, i rijesiti neki popust, dat cu sve od sebe da pomognem uvijek :)

Uskoro planiram i pokrenuti stranicu na fejsu na kojoj cu dijeliti popuste i linkove sa svima, pa cim bude bit ce za sigurno objavljena ovdje u temi.. Takodjer u planu je i da probam napraviti pravu web stranicu na kojoj bi objavljivao svoje recenzije pa cemo vidjeti sto ce od svega toga biti, a i probat cu s njima dogovoriti i neku nagradnu igru/darivanje ili na fejsu ili kad stranicu napravim, jer kako vrijeme odmice, tako je sve vise i vise kupaca s nasih prostora na Gearbestu, pa nek se malo isprse :)

O tome svemu ce te naravno biti na vrijeme obavjesteni svi, treba se trenutno knjige uhvatiti, ispitni rokovi su blizu :D

EDIT: GearBest je uveo od nedavno i mogucnost potvrde kada vam je narudžba stigla, to vam donosi dodatnih 20GB bodova na vas korisnicki racun, sto je ekvivalent od nekih 0.4$ koji se mogu koristiti kao popust kod iduce kupovine.. Nije puno ali eto opet netko ko kupuje vise sitnica, skupi se pa sto da ne iskoristiti i tu pognodnost :)

CyberDemonVZ kaže...

Majdo, ide cijena nešto bliže $10?

Provjerit cemo pa javiti :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 0:45 (majdo).
9 godina
neaktivan
Gearbest.com

Pozdrav svima! 

Nisam još kupovao na GB, pa imam nekoliko pitanja. Zanima me postoji li mogućnost ostvarivanja narudzbe vrijednosti veće od 50$, kako bih mogao iskoristiti kupone koje sam dobio pri registraciji, a da se pritom izbjegne plaćanje poreza? Dolazi li tada sve u jednom paketu (svaka stvar posebno unutar narudzbe bi bila ispod 22 $)? U tom slučaju mi se čini da je bolje naručivati svaku stvar posebno, nego raditi neke narudzbe od 50$ radi popusta od 5$, a iznos poreza je dosta veći? Nadam se da ste razumjeli pitanje... :)

EDIT: Sada tek vidim da popuste ne mogu ostvarivati na grupne kupovine i već snižene stvari...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 2:29 (paraiba).

0 0 hvala 0
13 godina
Gearbest.com

Jucer mi stigle Xiaomi Piston 3 slusalice za koje je pisalo shipped na datum 16.12.2015. Ja sam zadovoljan i sigurno da cu jos kupovina obaviti na ovoj stranici.

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
majdo kaže...
Kako te sluzi ovaj Tenda wireless extender? nedavno sam bas gledao da si ubodem to radi signala pa me zanima vrijedi li tih novaca?

Ok, radi svoj posao, zadovoljan sam. Udaljenost od rutera do bežičnog adaptera je cca 8 metara i dijele ih dva debela zida i dvoja vrata. Prije extendera sam imao slab signal (jednu crticu), uz pomoć extendera imam full signal. Na katu kuće signal je bio još slabiji (samo točkica), uz pomoć extendera imam skoro full signal (točkica i dvije crtice).

ZTE (router)

Tenda A301 (extender)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice