Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 454.809
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Gearbest.com

Naručio android box na gearbestu eu  4.1.2017,dobio tracking number drugi dan ali do danas tracking broj nemogu ni na jednoj stranici da pratim,ovo mi piše na njihovim stranicama 

• 2017-01-04 19:15:06Parcel Data Received
  • 2017-01-06 23:59:00United Kingdom, Received

prvi put tamo naručujem,malo mi je sumljivo ovo več bi tracking iz kine proradio,molim iskusne za savijet?Hvala 

0 0 hvala 0
    10 godina
    odjavljen
    11 godina
    neaktivan
    Re: Gearbest.com

hvala pokušao sam,ne prikazuje ništa ni na jednom od navedenih

15 godina
    Gearbest.com

Ok, koji k. se ovdje dogodilo??

C/P tracking događaja, piše da se paket vratio natrag u NL skladište, da je bila neuspjela dostava?

Jel imao tko slično iskustvo? Riječ je o android tv-u

• 2017-01-17 01:26:00The item is at the PostNL sorting center
    • 2017-01-16 09:05:00The delivery of the item was unsuccessful
    • 2016-12-10 16:30:00The item has been processed in the country of destination
    • 2016-12-10 14:46:00The item has arrived in the country of destination
    • 2016-12-09 08:11:00The item is on transport to the country of destination
    • 2016-12-07 15:21:00The item is at the PostNL sorting center
    • 2016-11-30 07:53:00The item is pre-advised

Napomena da sam slao podatke za carinu jer je bio zaustavljen na carini. Ali od onda kad je naša carina/pošta tražila račun transakcije koji sam poslao u pdf-u na mail i dobio potvrdu da je zaprimljen, od onda ni glasa o paketu.

Molim može li mi netko pojasnit što se dogodilo i što napraviti dalje?

Hvala

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    moderator

Trebalo bi ti jasno što se dogodilo. Zametnuli na carini dokument koji si im poslao i vratili proizvod pošiljatelju. A sad što dalje - dogovori se s GearBestom. Reci da te carina zeznula.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 17:22 (mbaksa).
    17 godina
    neaktivan
    Gearbest.com

@dalja46 odi na IPS tracking od hrvatske pošte

meni na gearbestu isto piše a na ips-u piše da je u Rijeci 

update: stigao mi je danas

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
    Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2017 16:30 (miller1985).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    Gearbest.com

15.1. naručio rock zircon slušalice, danas već došle. Začudio sam se kak tak brzo.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    dalja46 kaže...

Molim može li mi netko pojasnit što se dogodilo i što napraviti dalje?

Hvala

Banka je zadnja crta obrane. Moraju ti vratit lovu ako ne idi u banku i prijavi. Meni su poslali mob na krivu adresu i sada se vraća njima ali mi njihova služba ništa ne govori hoće li mi vratit pare.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 19:06 (dar01).
    12 godina
    neaktivan
    Gearbest.com

eto gledam po tom Girbestu neke HDD dockove, SSD  i sl, no i sa onim njihovim fantomskim popustima cijene veće nego kod nas....

0 0 hvala 0
    17 godina
    moderator
    zlatkor kaže...

eto gledam po tom Girbestu neke HDD dockove, SSD  i sl, no i sa onim njihovim fantomskim popustima cijene veće nego kod nas....

Takvu robu nema smisla naručivati iz Kine. Za to se drži naših ili eventualno europskih dućana, a preko GearBesta i sličnih naručuj džidže-midže.

8 godina
    neaktivan
    Pozz ekipa dali se isplati naruciti sa gearbesta neki kineski (malo bolji) smartwatch recimo onaj no.1 d5+ koji ima brutalno dobre specifikacije i kosta oko 800 kn??. dali ima itko iskustva s njime i sta mislite jel pametno dat 800 kn za jedan smartwatch bez garancije??

0 0 hvala 0
    16 godina
    Gearbest.com

Isplati li se riskirati s Gearbestom ili mi na isto dode? Naime Xiaomi router s EU skladista s postarinom je na Gearbestu 26$ , a na Bangoodu 30$ iz Kine. Gearbest gledam čisto iz razloga da izbjegnem carinu...

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    moderator
    SHELBY_09 kaže...

Isplati li se riskirati s Gearbestom ili mi na isto dode? Naime Xiaomi router s EU skladista s postarinom je na Gearbestu 26$ , a na Bangoodu 30$ iz Kine. Gearbest gledam čisto iz razloga da izbjegnem carinu...

U kom smislu bi tu riskirao s Gearbestom? Kako god okreneš, Banggood ti je tu lošija opcija.

16 godina
    mbaksa kaže...

U kom smislu bi tu riskirao s Gearbestom? Kako god okreneš, Banggood ti je tu lošija opcija.

Vidim da se spominje da ne objavljuju lošije reviewe, pa mi ne djeluju pošteni s te strane. A i čudno mi da prodaju za manju cijenu iz EU skladista od svih web shopova koji šalju iz Kine.

Usput i da pitam ima li itko iskustva s ovim routerom ? Služio bi kao antena routeru dobivenog od providera...

17 godina
    moderator
    SHELBY_09 kaže...
    mbaksa kaže...

Vidim da se spominje da ne objavljuju lošije reviewe, pa mi ne djeluju pošteni s te strane. A i čudno mi da prodaju za manju cijenu iz EU skladista od svih web shopova koji šalju iz Kine.

Ako si odabrao isti model routera, neće kod jednog prodavača biti dobar, a kod drugog loš. Drugo bi bilo da putem ocjena pokušavaš ocijeniti koliko je neki router dobar.

10 godina
    odjavljen
    Gearbest.com

We want our amazing customers to know about the GB Points Policy: ALL UNUSED GB Points earned before OCT 31, 2016 will AUTOMATICALLY EXPIRE and reset to ZERO on MAR 31, 2017.

Dakle, trošite. Samo je malo retardirano, bolje da su stavili do kraja godine. Ovak sad moram zbrajat sve bodove koje sam zaradio nakon 31.10.2016. (a ima ih dost), pa onda vidjet kolko mi ostaje. Ako su oni to tak zamislili, a nadam se da jesu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 10:04 (kbenzema).

3 0 hvala 1
    13 godina
    neaktivan
    fruti111 kaže...

Naručio android box na gearbestu eu  4.1.2017,dobio tracking number drugi dan ali do danas tracking broj nemogu ni na jednoj stranici da pratim,ovo mi piše na njihovim stranicama 

prvi put tamo naručujem,malo mi je sumljivo ovo več bi tracking iz kine proradio,molim iskusne za savijet?Hvala 

Jel ti u međuvremenu stiglo?

Meni za tablet stoji isto već tjedan dana.

14 godina
    neaktivan
    Srdan kaže...
    fruti111 kaže...

Jel ti u međuvremenu stiglo?

Meni za tablet stoji isto već tjedan dana.

Ista stvar i kod mene, kontaktirao sam ih ali jos uvijek cekam odg...kod mene je parcel data 5.2, a received 7.2. a shippano 4.2.

12 godina
    neaktivan
    Gearbest.com

same here...javite ako vam sta odgovore,narucio sam nexbox a95x 6.2. i samo pise da je u UK i tako stoji već 4 dana...
    ima netko ko je narucivao taj android tv box,za koliko vam je otprilike stigao? moj se sa EU warehouse..

0 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan
    Evo kod mene se dogodila promjena. Na njihovoj stranici i dalje stoji isto pa probajte drugdje.
    14 godina
    neaktivan
    Eto i kod mene pomaka napokon :)

0 0 hvala 0
    16 godina
    Gearbest.com

Kada bi uzimao ove slusalice sa free shippingom nebi morao placat nista dodatno posto su ispod 22 dolara?

Znaci platim karticom 110 kn i to je to?

http://www.gearbest.com/earphones/pp_169225.html

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
    Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 0:38 (Marsel007).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    moderator
    Marsel007 kaže...

Kada bi uzimao ove slusalice sa free shippingom nebi morao placat nista dodatno posto su ispod 22 dolara?

Znaci platim karticom 110 kn i to je to?

http://www.gearbest.com/earphones/pp_169225.html

Ako ti neće poslati poziv za dostavu računa, onda je to to. Ako će ti ga poslati onda ćeš platiti 12,9 kuna taj poziv i, čini se, nekih 25 kuna za pregled paketa (ovih 25 kuna još nisam uvrstio u FAQ jer nemam konkretni izvor za tu informaciju).

Čim tako nešto pitaš evidentno je da nisi upoznat s postupkom uvoza i carinjena robe iz inozemstva, stoga pročitaj: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

14 godina
    neaktivan
    Da se javim, dosao android box sa GB-a i nisu naplatili pdv itd( EU skladiste) . Cijena mu je bila 60€ sa shippingom i doslo je madjarskom postom
    Tak da mozda ovisi kojom postom salju...

0 0 hvala 0
    12 godina
    neaktivan
    Meni je parcel 9.2. i zadnja poruka 11.2. da je UK i nakon toga nista...kad bi otprilike to trebalo stic? Isto je mađarska posta u pitanju...
    Za koliko ti je ukupno dosao? Ja sam selleru poslao da stavi cijenu 20$ pa ne znam dali to sta znaci. Jesi narucio isto kao i ja nexbox a95x ili? Kako si zadovoljan s boxom?
    14 godina
    neaktivan
    tarz01 kaže...
    Meni je parcel 9.2. i zadnja poruka 11.2. da je UK i nakon toga nista...kad bi otprilike to trebalo stic? Isto je mađarska posta u pitanju...
    Za koliko ti je ukupno dosao? Ja sam selleru poslao da stavi cijenu 20$ pa ne znam dali to sta znaci. Jesi narucio isto kao i ja nexbox a95x ili? Kako si zadovoljan s boxom?

Poslali mi 4.2 i cekao do prije par dana da mi se sa UK pokaze da je doslo u madjarsku i danas 17.2. kod mene.
    Narucio sam Alfawise S92 za sada na prvu sve super, sada kada dodjem doma cu detaljnije prouciti ali sve dela kak spada brzo, fluidno (i kodi i tv) antutu je 41654.

16 godina
    neaktivan
    Gearbest.com

Do sada naručivao više puta s Gearbesta, bez greške stiglo sve kod mene. Između ostalog i tri mobitela, najskuplji 150 dolara. Sve uzeto s EU skladišta, ni riječi o carini ili bilo kakvim dodatnim troškovima.

Uzimao sam i Gearbestovu robu iz Kine, ali samo neke sitnice. Sad bih kupio nešto osjetno skuplje, cca 150 dolara. Ono što me zanima, ima li tko među vama da je prilikom kupnje skuplje robe iz Kine koristio dostavu DHL-om i je li pritom izbjegnuta carina?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
    17 godina
    Iz Kine i sa dhl ti ne gine carina i jos dodatnih troskova od dhl
    Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
    16 godina
    neaktivan
    Patrick_cro kaže...
    Iz Kine i sa dhl ti ne gine carina i jos dodatnih troskova od dhl

I ja sam to naknadno saznao. :( I nije carina, da se ispravim, nego PDV. U svakom slučaju, cifra je da ti pamet stane.

Hvala na info! (Y)

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
    17 godina
    Nije samo pdv, imas i dodatnih caribskih troskova kod dhl, ne samo onih 30-60kn nego jos nekih 150-200kn, ovisi o vrijednosti robe.
    Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice