Xperia p ostala zaključana

poruka: 11
|
čitano: 3.116
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

susjed mi ima xperiu p i sad je imal za zaključavanje zaslona za nacrati onaj znak na androidu...naime on je to zaboravio...i sad mu je mob ostal zaključan...niš nebre...kak rješiti sad to...dal bi se mogao softwer zamjeniti ili kaj...svaka pomoć je dobrodošla...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Xperia p ostala zaključana

prijatelju znam ja!!imao sam isti problem!!!

15 godina
lamos_driver kaže...

susjed mi ima xperiu p i sad je imal za zaključavanje zaslona za nacrati onaj znak na androidu...naime on je to zaboravio...i sad mu je mob ostal zaključan...niš nebre...kak rješiti sad to...dal bi se mogao softwer zamjeniti ili kaj...svaka pomoć je dobrodošla...hvala

Pa ako zna google adresu s kojom je phone registriran, nek samo opali "forgot pattern?" i to je to

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
12 godina
neaktivan

daj molim te pruna napiši kak si to rešil

12 godina
neaktivan

nul a kako si ti rešil problem...pošto je zaboravil i to adresu s kojom je regan na google...imaš još kakvo rješenje

16 godina
neaktivan

Nek ugasi mob, ude u firmware restore mod (ili kako se to vec zove na androidu) i nek pukne novi software samo

Izgubit ce sve podatke ofc

Da ne kazem kako je sumnjivo zaboraviti ADRESU gmaila (sifru vec moze saznat ako ju je "zaboravio", tj promijenit)

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

to sam si i ja mislio takvu neku soluciju izvesti...več sam skinuo i pripremio program sony update service sad samo čekam da dođe i da probamo...a to za podatke...to je sad manje bitno...upoznao sam ga s tom činjenicom...hvala momci...:D

12 godina
neaktivan

full wipe će rješiti stvar. 

dogodilo se i mom frendu, pa sam ja uskočio

What to do with an Iphone ? Sell it and buy an Android phone :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

čekaj na tom full wipe-u odaberem tamo disk drive i onda start i otključa ga sam ili?

12 godina
neaktivan
lamos_driver kaže...

čekaj na tom full wipe-u odaberem tamo disk drive i onda start i otključa ga sam ili?

Full wipe se radi u recovery-u, to ti vraća mobitel na tvorničke postavke, brišu se svi kontakti,poruke,aplikacije...

Probaj preko PCCompaniona na opciji Repair Phone.

What to do with an Iphone ? Sell it and buy an Android phone :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 14:44 (CXZpro4all).
12 godina
neaktivan

tnQ

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice