susjed mi ima xperiu p i sad je imal za zaključavanje zaslona za nacrati onaj znak na androidu...naime on je to zaboravio...i sad mu je mob ostal zaključan...niš nebre...kak rješiti sad to...dal bi se mogao softwer zamjeniti ili kaj...svaka pomoć je dobrodošla...hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prijatelju znam ja!!imao sam isti problem!!!
susjed mi ima xperiu p i sad je imal za zaključavanje zaslona za nacrati onaj znak na androidu...naime on je to zaboravio...i sad mu je mob ostal zaključan...niš nebre...kak rješiti sad to...dal bi se mogao softwer zamjeniti ili kaj...svaka pomoć je dobrodošla...hvala
Pa ako zna google adresu s kojom je phone registriran, nek samo opali "forgot pattern?" i to je to
daj molim te pruna napiši kak si to rešil
nul a kako si ti rešil problem...pošto je zaboravil i to adresu s kojom je regan na google...imaš još kakvo rješenje
Nek ugasi mob, ude u firmware restore mod (ili kako se to vec zove na androidu) i nek pukne novi software samo
Izgubit ce sve podatke ofc
Da ne kazem kako je sumnjivo zaboraviti ADRESU gmaila (sifru vec moze saznat ako ju je "zaboravio", tj promijenit)
to sam si i ja mislio takvu neku soluciju izvesti...več sam skinuo i pripremio program sony update service sad samo čekam da dođe i da probamo...a to za podatke...to je sad manje bitno...upoznao sam ga s tom činjenicom...hvala momci...:D
full wipe će rješiti stvar.
dogodilo se i mom frendu, pa sam ja uskočio
čekaj na tom full wipe-u odaberem tamo disk drive i onda start i otključa ga sam ili?
čekaj na tom full wipe-u odaberem tamo disk drive i onda start i otključa ga sam ili?
Full wipe se radi u recovery-u, to ti vraća mobitel na tvorničke postavke, brišu se svi kontakti,poruke,aplikacije...
Probaj preko PCCompaniona na opciji Repair Phone.
tnQ